Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik koop regelmatig componenten via Megekko. De prijzen zijn altijd scherp, de site vind ik duidelijk en navigeert prettig.

Niets aan te merken op de verzending. Verpakking is goed (stevig, met voldoende beschermingsmateriaal) en de verzending is op tijd, conform de aangegeven levertijd.

Enkele keren de klantenservice nodig gehad voor het omzetten van een bestelling en een keer wegens een fout (eigenlijk een onduidelijkheid) bij betalen, door de bank. Contact loopt via mail, maar de klantenservice reageert supersnel en helpt accuraat, dus dat heb ik niet als probleem ervaren.

Altijd bij Megekko gekocht voor de laagste prijs. Daarboven op krijg je 1 dag verzending voor 3,95 euro in België.

Wordt altijd verzonden de volgende dag (buiten als er anders vermeld wordt) voor 3.95 euro in België. Komt in een stijlvolle doos met aardig wat insulatie / absorptie materiaal.

Je kan ze alleen via email contacteren. Geen nummer om te bellen of chat ruimte. Dus het kan soms wel een dag duren voordat je iets terug hoort.

SSD besteld. Makkelijk via de Pricewatch gevonden, bestelproces is simpel en snel. Berichtgeving qua e-mail is goed en minder dan 24u later was het al binnen.

Goed verpakt en snel geleverd.

Voor een vergaderkamer was ik opzoek naar een niet al te dure presentatie laptop en vond een geschikt model voor de beste prijs bij Megekko.
Na wat neusen op de site de laptop plus een monitor besteld.
Beide waren vooraadig en werden een dag later netjes afgeleverd.

ik zie ipv al dat plastic opvulmatriaal liever papier om de doos te vullen maar verder liep de levering uitstekend

Van de bestelde laptop bleek het display niet goed te zijn er zat een dikke lichte witte punt in.
Via de site een RMA aangevraagd , de laptop terug gezonden en binnen een dag is deze omgeruild.

Al met al zeg ik Goede Service.

Maandag besteld, dinsdag in huis. Product eenvoudig gevonden via Tweakers price watch. Duidelijke communicatie en leveringinformatie.

Track and trace voor het verzonden product ontvangen, krijgt updates met betrekking tot de levering.

De kosten van retourneren is nog steeds voor de consument.

Een winkel waar ik vaker onderdelen koop, wordt altijd snel geleverd en de ene keer dat ik problemen had met het product ben ik goed geholpen

Heb bijna altijd mijn pakketje in de aangegeven tijd binnen gekregen. Een enkele keer dat ik erg lang heb moeten wachten na een fout van de winkel. Het wordt altijd netjes verpakt en ook, naast het eerder genoemde, problemen gehad met de levering.

Met het enige probleem dat ik met de winkel ervaren heb ben ik snel geholpen en is mijn bestelling zonder problemen veranderd.

Bestelling plaatsen en bezorging (next day) was allemaal top. De doos echter had al wat gebruikers sporen en de monitor zelf was dus al een keer geretourneerd of in ieder geval gebruikt geweest. Er zat nog spuug van een gebruiker op het scherm zelfs. Dat lijkt me niet helemaal de bedoeling dat je nieuwprijs betaald voor een reeds gebruikt product. Correct?

Next day delivery, geen problemen mee gehad. Gewoon goede service en snel.

De keuze was gemakkelijk met een uitgebreide omschrijving. Helaas heb ik niet opgelet en moest het product terugsturen. Ook dit proces is snel en correct verlopen .

Snelle en correcte levering. Dit behoeft geen verdere toelichting. Top

Overzichtelijke site, ik kon snel vinden wat ik hebben moest. Ben al jaren klant, en vaak is Megekko het scherpst geprijst, of anders een van de goedkopere webshops.

Verpakt in de originele verpakking, maar versterkt met stevig Megekko-plakband.

Overzichtelijke site, goeie prijzen. Zondag besteld, maandag op de mat. Alles helemaal in orde. Top.

Harde schijf goed verpakt en werkt top. Niks op aan te merken!

Zondagavond begaf mijn nas het. Op de site van Megekko vond ik een overzichtelijk aanbod voor vervangende modellen. Ook kon ik op Tweakers zien dat de prijzen heel scherp zijn. Ik heb hem zondagavond meteen besteld en hij werd, boven verwachting, de volgende dag al geleverd. Top service!

Vrijwel direct na de bestelling kreeg ik bericht dat de nas verzonden was. Daarna kwam een mail van PostNL met de verwachte aflevertijd. Een dag later had ik de nas aangesloten en kon de migratie beginnen.

Ik zocht een (USB3.0) externe behuizing voor een externe hardeschijf die ik nog had liggen en wou gebruiken voor een projectje. Niet een heel spannend product, maar niet op iedere webshop makkelijk vindbaar. Megekko had een apparte categorie voor externe behuizingen. Top :)

Het ding was super snel bezorgd. Ik had zondag avond besteld en had 'm maandag rond het middaguur al in huis! Ik kon maandag avond al direct beginnen met 't beunprojectje (offsite backup)

Niks op aan te merken, snelle verzending en alles netjes verpakt met goed materiaal en geen schades op te merken.

Binnen een dag geleverd, alles verliep lekker vlot. 2e keer dat ik iets bij ze heb besteld.

Ik ben een kleine eenmanszaak, In voorwaarden staat in een klein regeltje dat je dan niet retourrecht hebt van een normale consument. Op site staat op hoofpagina 30 dagen retour recht zonder verwijzing dat dit alleen voor niet zakelijke klanten is. Ze hebben geen voorwaarden voor zakelijke klant.

Ik mocht uiteindelijk wel zaken terugsturen maar moest 10% kosten betalen. Mijn grafische kaart ter waarde van 800 euro wilden ze helemaal niet terugnemen. De verpakking was nog ongeopend!

Ik zou hier niet als zakleijk klant bestellen

Verzending direct ennetje

Erg zakelijk en geen invoelvermogen. Ontbreken van voorwaarden voor zakelijke transacties vind ik een gemis.
Een moederbord teruggestuurd en deze bleek gebreken te bevatten terwijl ik deze alleen uit verpakking heb gehaald ( was een moederbord voor Intel maar moest een moederbord voor AMD zijn).

Wilde pc onderdelen bestellen in deze moeilijke tijden. Megekko had overal de laagste prijzen, en ook nog eens alles op voorraad (met uitzondering van de muis). Spullen besteld, en de volgende dag (zaterdag) was alles in huis. Kwaliteit service so far.
Enige minpuntje was dat ze de doos net hadden overvuld, waardoor de inhoud met reguliere pakket post makkelijk(er) beschadigd had kunnen worden. Daar was in deze instantie geen sprake van.
Ik heb (nog) geen contact hoeven opnemen met de klantenservice.

Besteld op vrijdag rond 18:00, de dag erna zaterdag geleverd om 12:00 (tijdslot indicatie was 15:00 tot 17:00, dus was wel voor de aangegeven tijd geleverd).

Fijne webwinkel waar ik en mijn partner regelmatig iets bestellen. Als we iets willen en megekko staat in het lijstje vd pricewatch, zullen we het zeker hier bestellen

De bestelde monitor werd in de eigen doos verstuurd, de tape van de doos was aan een kant doorgescheurd. Doordat het regende werd deze dus nat tijdens de bezorging (ik merk wel dat webwinkels steeds vaker producten zonder omdoos versturen). Het zou fijn zijn als de randen van een productdoos een extra tapetje zouden krijgen wanneer geen omdoos gebruikt wordt.

Goede prijs, snel geleverd. Al met al keurig voor elkaar, precies wat je van een nette webwinkel verwacht.

Heel vlot kunnen bestellen, in een paar stappen van het vinden van het product tot het overgaan tot aankopen was zonder moeite.

De levering is correct verlopen, op het afgesproken moment, ook was het product goed verpakt.

Vrijdag eind van de middag besteld. En zaterdagochtend binnen gekregen.
Was op zoek een top gaming PC van o.a. Tweakers zo doende hun ook gevonden, want zij hadden de beste prijs.

Vlotte afhandeling. Netjes in originele verpakken. Compleet systeem en usb dongle.
Tevens goede respons op mail.

Vrijdag eind van de middag besteld. En zaterdagochtend binnen gekregen. Netjes in originele verpakken. Compleet systeem en usb dongle.
Tevens goede respons op mail.

Scorekaart voor Megekko