Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEenvoudig te bestellen, voorraad informatie leek correct, bestelling netjes op tijd geleverd. Ik was persoonlijk niet zo gecharmeerd van de "BELANGRIJKE INFORMATIE" brief die erbij zat met simpele reclame voor kranten. Doe dat gewoon los...
VerzendingGing om een forse gpu, maar zat niet heel erg goed in de doos, hadden wel wat meer van die luchtkussens in gemogen.
AlgemeenSuper fijne en duidelijke site. Bestelling was snel gedaan en het voelde vertrouwd en professioneel.
VerzendingPakketje met veel spullen kwam al binnen 24 uur. Super staat.
KlantenserviceGoed in communicatie.
Algemeenik was al een tijd op zoek naar een Mini-ITX moederbord/CPU vervanging voor een oude HTPC (TV vervangen voor 4K-TV en oude kon hier niet mee omgaan), maar prijzen zijn over het algemeen hoog (waarschijnlijk door de wereldwijde tekorten). Nu dan een goede aanbieding gevonden (plus nog een goede aanbieding van een NVMe-SSD) bij Megekko. Informatie op website goed. Nieuwe HTPC werkt prima en ik kan voorlopig weer voort hiermee. Mailing van Megekko is leuk en trekt de aandacht.
Verzending's avonds 10 uur besteld - volgende dag in huis
AlgemeenPrettige website, goede prijzen, uitgebreid assortiment en snelle levering, prima dus. Wat nog iets beter was geweest, is als er bij de bestelde access point duidelijker vermeld stond dat er geen PoE adapter bij zat. Daar kwam ik na levering pas achter, waardoor ik alsnog een PoE adapter moest aanschaffen.
AlgemeenDit weekend was voor mij de knop om, ik wilde een nieuwe kast voor mijn PC en een waterkoeler voor mijn processor. De keuze was gevallen op de Corsair 5000x RGB kast en de Corsair H150i Elite Capellix.
De Corsair 5000x was volgens de prijsvergelijking van Tweakers het goedkoopst bij Megekko. Vandaar dat ik bij Megekko ben uitgekomen, voorheen had ik nog nooit iets bij Megekko besteld. Het gaat hier dus om mijn eerste bestelling.
De waterkoeler was op verschillende plaatsen (Amazone o.a.) net iets goedkoper, maar ik zou deze dan niet de dag na bestelling ontvangen. Mijn bestelling vond namelijk plaats op zondag 6 maart en blijkbaar is dit voor veel webshops toch een issue om dan op maandag te leveren. Bij Megekko kon ik de waterkoeler wel op maandag 7 maart laten arriveren. Deze heb ik dan ook bij Megekko gekocht.
Een paar uur later ontving ik al een mail dat alles was ingepakt en naar mij was verzonden! Maandag ochtend stond alles netjes bij mij voor de voordeur en ben ik direct aan de slag kunnen gaan.
Producten waren toppie verpakt en werken uitstekend.
Het enige waar ik momenteel niet over kan oordelen is de klantenservice. Hier heb ik - buiten de mailtjes dat alles was verstuurd - geen contact mee gehad. Deze laat ik dan ook buiten deze review.
Zondag besteld, dag erna direct in huis. Dit was bij andere leveranciers op dat moment niet mogelijk. TOP!
AlgemeenKreeg een gebruikt product, in een zichtbaar geopende verpakking. De gebruikersgegevens van de vorige eigenaar stonden er nog in. Hierdoor verliep de installatie lastig, alles moest eerst naar de fabrieksinstellingen worden teruggezet.
Ik heb het product niet teruggestuurd omdat ik het nodig had.
Vraag mij af hoe oud het product nu eigenlijk is... Voor mijn gevoel heb ik een 2e hands product gekregen.
AlgemeenAls verwacht. Je besteld op de website (ok UX), betaald met iDeal, en je hebt mail bevestigingen. Gewoon 'prima' .
VerzendingOp afgesproken tijd verzonden en ontvangen. Ook verpakking en voldoende 'stootbestendigheid' om te zorgen dat dingen heel en goed aankomen.
AlgemeenMonitor besteld die op voorraad was volgens de website. Vervolgens wordt de levering opgeschoven met bijna 4 maanden. Dit terwijl er op de website vrolijk blijft staan dat hij op voorraad is. Na annulering wel dezelfde dag m'n geld terug gehad, dat doen ze gelukkig goed, vandaar toch een voldoende. Blijft staan dat het niet prettig is als de voorraadindicatie niet klopt of bijgewerkt wordt.
AlgemeenSupersnelle levering, communicatie en overall shopervaring. Wat mij betreft in elk opzicht een 10 waard.
VerzendingGoed beschermd verpakt en een doos met genoeg flauwe grapjes om je dag net wat beter te maken
AlgemeenBestellen is simpelheid troef. Apparaat voldoet aan wat erover geschreven werd. Kortom ik ben blij.
VerzendingSnel geleverd en goed verpakt. Klasse.
AlgemeenDe website is duidelijk en geeft veel technische informatie/ specificatie. Dat maakt het maken van vergelijkingen weer makkelijker om zo een goede keuze te maken in het kooptraject. snelle afhandeling van de order.
Verzendingbijzonder snelle levering van het bestelde product en ook goed verpakt.
KlantenserviceEen snelle response van de klantenservice op gestelde vragen via de email. uitstekend!
AlgemeenSnel en makkelijk te bestellen tegen scherpe prijzen. Wat kan je als consument nog meer wensen?
Snelle verzending? Ook dat is goed geregeld:
Om 22:29 en 59 seconden besteld en daags erna om 9:25 in huis. Super!
AlgemeenHeb een USB bestelt via Megekko omdat zij de beste prijs hadden tov andere winkels.
VerzendingGing snel en was tevens goed verpakt.
AlgemeenDit was de zoveelste keer dat ik iets bij Megekko bestel.
elke keer weer is het bestellen een eitje en de levering snel.
daarnaast hebben ze vaak precies wat ik zoek voor een goeie prijs.
zoals hieboven ook al aangegeven; de levering is altijd lekker snel.
AlgemeenVroeger was Alternate altijd de webshop om je pc onderdelen te bestellen. Voor het eerst bij Megekko (persoonlijk) besteld en ik kan niks anders zeggen dan dat het een hele fijne winkel is! Van het bestellen tot aan de aflevering van alle onderdelen.
Ook wil ik speciaal de website van Megekko benoemen omdat deze ontzettend duidelijk is en ook wat speels er uit ziet (kleurtjes en de afbeeldingen van onderdelen).
Helemaal top!
Dit gaat zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier spullen ga bestellen
Goed verpakt met genoeg luchtkussentjes om alle dozen goed te beschermen.
Niks op aan te merken!
AlgemeenGoede webshop, goede service, snelle verzending en uitstekende customer support. Bestel hier al jaren en ben er tevreden over.
VerzendingTot nu toe heb ik nog niet echt problemen gehad met verzending. Enkele keren duurt het een dag langer, maar dat is niet echt een probleem (ivm weekend)
KlantenserviceTop service, hebben mij goed geholpen toen ik vragen had en producten wilde annuleren/wijzigen.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen, het zoeken naar een product is wel lastig met hun zoekfunctie maar verder prima te doen.
VerzendingHeb een deel van mijn PC besteld op dinsdag 1 maart, hier stond bij dat de case op vrijdag 4 maart geleverd zou worden (o11 Dynamic Evo). Op vrijdag had ik nog steeds geen verzendbevestiging dus ik mailen, wat bleek case zou op vrijdag bij hun komen zaterdag bij mij. Op zaterdag nog steeds geen verzendbevestiging, opeens een statusmailtje case wordt op 1-04 verwacht dus ik kan nog een maand wachten.
KlantenserviceReageren snel en proberen je zo goed mogelijk te helpen waar ze kunnen ook al kunnen ze niets doen.
AlgemeenErg blij met Megekko. Niet alleen met de sales en verzending, maar ook met de after sales. Zelfs na lange tijd konden ze mij nog helpen met een probleem (was een product uit 2017).
VerzendingVerzendingen worden altijd op de afgesproken dag geleverd (over 5 bestellingen heen gemeten). Bij 1 bestelling was een product niet leverbaar, keurig over geïnformeerd en alternatief geboden die zelfs iets beter was. Prima opgelost.
KlantenserviceWeinig ervaring met echte RMA met Megekko. Maar erg fijn dat ze mij met een oude bestelling konden helpen waar een defect plaats vond.
AlgemeenDuidelijke en overzichtelijke website. Concurrerende prijzen, maar daar lijdt de verzending niet onder. Prima verpakt en op tijd verzonden. Top ervaring.
VerzendingGoed verpakt en op tijd verzonden. Zoals het hoort.
AlgemeenAls ze een product bij Megekko hebben hebben zij de voorkeur omdat ze altijd een van de laagste prijzen hebben, goeie service, en snelle verzending.
VerzendingLevering is altijd snel en goed ingepakt, soms wel in een doos die veel te groot is, wat een beetje zonde is.
KlantenserviceHeb een paar keer de garantie van een product moeten claimen en dat was bij Megekko altijd snel geregeld. Ze reageren snel en behulpzaam op mails en op de website kun je gemakkelijk je bestellingen zien en bewerken.