Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Altijd goede ervaringen bij Megekko. De prijzen zijn altijd concurrerend. In het geval van mijn behuizing was deze ca. 20 euro goedkoper dan bij alle andere webshops!

Ik heb 5 minuten voor "sluitingstijd" een behuizing besteld, die nog netjes dezelfde avond is verzonden en de volgende dag geleverd werd.

Prima webshop, makkelijk zoeken en zeer uitgebreid assoritment op voorraad en goede prijzen! Als ze hebben wat ik zoek, dan bestel ik het het liefst via megekko.

Laatst een NAS HDD besteld om een RAID te herstellen. Rond 1800 bestelling gedaan en de HDD was er de volgende ochtend om 09:30. Uitstekende service van Megekko!

Perfect experience: Clear website experience, good prices, useful email updates, delivery on time. Nothing to complain, easy recomendation!

Met dank aan eigen research en de pricewatch kwam ik direct uit op het juiste product dat ik zocht (een harde schijf). De waarde van een bedrijf komt meestal pas echt naar voren bij afhandeling van servicevragen of garantieproblemen maar deze zijn (nog) niet van toepassing. Echter kan ik natuurlijk niet anders dan alsnog de volle 5 sterren toekennen, en weet ik van MeGekko uit verleden ervaringen dat hun service uitstekend en probleemloos is.

Het product was op voorraad en de bestelling werd dus de volgende dag meteen afgeleverd.

Goede website met concurerende prijzen
Groot aanbod en fijne filtermogelijkheden waardoor je snel je product vind.

Hier onderdelen besteld voor een PC upgrade .. zondag om 10:00 besteld maandag om 11:00 in huis. En ook nog voor een goede prijs. Super winkel.

Een vraag gesteld. In no time antwoord van een medewerker die er duidelijk verstand van had

Hadden weer voor een goede prijs wat ik wilde kopen (Kingston KC2500 1TB M2 SSD).

Was er weer super snel zoals ze op de website zeggen, op 19:00 besteld en volgende middag (zaterdag) bezorgd.

Sinds ongeveer een jaar trouwe klant bij Megekko, in die tijd een complete pc aan onderdelen gekocht en tevreden over alles. Prijzen zijn goed en het assortiment is erg ruim. Zoekfunctie op de website mag iets beter, mis soms de optie om op prijs te sorteren.

Altijd netjes en stevig verpakt

Bij een vorige bestelling wilde ik koeler terugsturen omdat de koeling niet voldoende bleek. Dus aan de klantenservice dit verteld en ook gezegd dat de koeler al gemonteerd was geweest. Zei gaven aan dat dit geen probleem was zolang alles weer in dezelfde staat in de verpakking ging als het eruit kwam, zeer netjes naar mijn mening!

Heldere website, snelle levering, goede prijzen. Nu een iPad gekocht, maar al meerdere keren met veel plezier bestellingen gedaan, onder andere onderdelen om zelf een pc in elkaar te zetten begin 2020. Niet bekend met service want nog nooit een probleem gehad met een product.

Product zat goed verpakt en het was de volgende dag al geleverd (in Vlaanderen).

Megekko is al jaren mijn favoriete computer webwinkel. Scherpe prijzen, ruim assortiment en goede service. Ik ken geen computer webwinkel die het beter doet in de afgelopen jaren.

Producten worden snel (inden op voorraad) en zeer goed verpakt verzonden. Nooit klachten over gehad!

Slechts eenmaal problemen gehad (pakket verdwenen) en die waren terug te voeren op de pakketdienst. Dat hebben ze bij Megekko klantenservice uitstekend opgelost.

Mooie overzichtelijke website, altijd scherp geprijsd en veel op voorraad. Ik bestel hier regelmatig en het is nooit tegengevallen.

Inderdaad volgende dag in huis, afgelopen week twee keer iets besteld en twee keer snel in huis.

Makkelijk de bestelling te plaatsen. Er waren wel twee producten die vrijwel identiek leken waaruit het lastig was om te achterhalen wat het verschil was. Tegelijk waren de specs wel compleet, dus in die zin was het wel makkelijk zien dat er geen verschil zat :)

Order geplaatst in de avond, volgende dag gelijk bezorgd. Top.

Goed ingepakt, en snel verzonden. Het is een luxe-probleem, maar we willen toch allemaal na weken wikken/wegen van de aankoop het de dag later in huis!

Snelle, nette en uitgebreide reactie op mijn vraag (verschil tussen de twee types op de website). Konden me op inhoud niet helpen, wel verwezen naar plek waar ik verder kon zoeken.

Het juiste product (laptop, met Ryzen 7, voor veel lagere prijs dan gemiddeld) voor de beste prijs.

Postnl, dus dat is al perfect. S'avonds besteld, volgende ochtend ontvangen.

Ik had het product bij tweakers opgezocht. Via de link naar megekko. Betaald via Ideal. Alles werkte , vlot en goed.

De harde schijf was goed verpakt. Niet in een onnodig grote doos. Maar precies de goede maat voor de schijf en de beschermende producten. Alles in goed staat ontvangen en zelfs geen deuk in de doos.

Website design zou niet mijn keuze zijn, maar kan in principe prima navigeren. Prijzen zijn marktconform al soms niet lager als prijsvechter.

Doen moeilijk als er de volgende dag een prijs verlaging is op het product. Aan de ene kant begrijpelijk, maar hier doorstuur je wel het product terug en bestel je het opnieuw met de prijs verlaging.

Ik had Megekko al enkele keren zien passeren via Facebook ads, maar gezien er nogal wat "To Good To Be True" ogende ads passeren hebben deze bij mij een averechts effect. Nu kwam ik hen weer tegen als beste partij voor mijn Tweakers wenslijstje en na de effectieve bestelling heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad!! Laat op de avond besteld, en de dag erna alles netjes geleverd zoals aangegeven bij de besteling en tegen een scherpe prijs.

De uitleg op de site van Megekko was trouwens duidelijker dan op die van Tweakers!!
Nadat bij montage duidelijk werd dat de bestelde Coolmaster waterkoeling niet echt past op mijn LGA1700 moederbord bracht Dr. Google me weer bij Megekko waar ik duidelijk kon lezen dat voor mijn type een afzonderlijk kit besteld moest worden. Net iets te blindelings op de Tweakerssite vertrouwd waar een selectie op socket aangaf dat de koeling compatibel was.

Door het weekend is de first-boot dus met 2 dagen opgeschoven maar heb er alle vertrouwen in dat maandag alles netjes geleverd zal worden.

Alle losse componenten voor mijn nieuw te bouwen desktop zaten netjes verpakt in een goed verzegelde doos die wel tegen een stootje van een haastige pakketjesbezorger kon. Samen met de duidelijke pakbon werd alles dus netjes binnen de afgesproken termijn geleverd.

Eerlijk gezegd zoek ik nooit vaak via de site zelf, maar via tweakers. Echter, Megekko heeft altijd uitstekende prijzen, goeie beschrijvingen, snelle verzending en uitstekende klantenservice. Ik betaal altijd liever een paar euro meer bij Megekko dan bestellen op Amazon oid.

Verzending is altijd uitstekend. Producten zijn nog nooit beschadigd aangekomen.

Amper contact hoeven op de nemen met Megekko, maar de keer dat het wel moest was het een zeer prettige ervaring. Vriendelijk en kundig!

Goede prijs en snel geleverd in een deugdelijke verpakking.
En levering volgende dag zoals vermeld op site.

Makkelijk te gebruiken site met veel aanbod.
De rede om bij Megekko te bestellen was de scherpe prijs en de volgende dag levering van het artikel.

Snel, en de volgende dag al geleverd , er was verder minimaal gebruik gemaakt van plastics.

Had een vraag over een upgrade voor mijn PC met betrekking tot de RAM die ik kan toepassen.

Konden mij niet direct helpen met het probleem maar hebben mij goed geholpen om de juiste mensen te vinden om het probleem op te lossen.! UITSTEKEND

Bestellen en afrekenen verloopt soepel en snel. Meerdere afleveropties en betaalopties zijn altijd pluspunten. Ik heb geen enkel kritiekpunt.

Klantenservice is super. Ik wilde een product uit mijn bestelling verwijderd hebben, omdat het later geleverd zou worden. Ik heb een mail gestuurd en ca. 10 seconden later had ik een antwoord: product uit bestelling verwijderd, aankoopbedrag wordt teruggestort en de overige producten worden overmorgen geleverd. Helemaal geen probleem. 6*

Scorekaart voor Megekko