Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoedkoop dingetje gekocht inclusief gatis verzenden. Het produkt werd keurig volgende dag bezorgd. Prima geregeld.
VerzendingGratis met track en trace. super!
AlgemeenHele fijne webshop. Mailtjes worden snel en volledig beantwoord en de levertijden die aangegeven staan worden ook daadwerkelijk behaald. Ik heb er nu meerdere bestellingen gedaan, variërend tussen een paar kleine dingen en een hele game PC in onderdelen maar tot nu toe consistent goed.
VerzendingPrecies geleverd volgens de aangegeven levertijd van de website met tijdvak indicatie van DHL.
KlantenserviceZaterdag ochtend een mailtje met 2 vragen gestuurd en zondag ochtend op beide vragen antwoord. Valt me op hoe vaak je 2 vragen stuurt naar een klantenservice en dan op 1 een standaard antwoord krijgt, fijn om hier een uitzondering op te zien.
AlgemeenSnelle levering. Ook tracking en dergelijke altijd op orde. Geen enkele slechte ervaring tot nu toe en toch al een aantal jaren klant bij ze.
VerzendingProduct was goed verpakt. Laatste bestelling was een midi tower. Groot en zwaar product en daarom met wat extra tape vastgemaakt. Prima.
AlgemeenVoor een reparatie een GPU en een SSD besteld, waren de volgende dag netjes door PostNL bezorgd.
AlgemeenZakelijk besteld in 2 losse bestellingen omdat de monitor niet direct leverbaar was. Monitor duurde een paar dagen, maar de rest was er de volgende dag al. Alleen de Be quiet Dark Rock 4 had geen mount voor een LGA-1700 moederboard zoals ik al had verwacht, maar die werd gratis nageleverd binnen een week door be quiet! zelf vanuit Duitsland.
KlantenserviceVan de monitor had ik per ongeluk de witte uitvoering besteld doordat ik blind had doorgeklikt vanaf de Tweakers pricewatch pagina (die voor de zwarte uitvoering is). Omdat het een zakelijke verkoop was vroegen ze een 10% restocking fee. Heb ze daarover gemailed waarna deze is komen te vervallen. Vervolgens een andere monitor bij ze besteld welke uitstekend bevalt!
AlgemeenSinds kort als trots nieuw lid van Tweakers via de wenslijst een dik edit monster gebouwd en deels bij Megekko besteld.
Megekko vind ik nog steeds de meest betrouwbare en beste webshop.
De bestelling die ik nu geplaatst had, is weer met volle 100% ontvangen.
Het is een aanrader voor degene die hun nog niet kenden.
Netjes schokvrij en milieu vriendelijk verpakt.
De verzending kon ik inplannen op een dag dat ikzelf thuis was.
Dit is efficiënt voor de bezorgers, daarom ook minder belastend voor het milieu
En mij kwam dit super goed uit! Want we missen allemaal wel eens de bezorger. Voor mij was dit DE bestelling van het jaar en wilde het niet missen!
Ik had een vraag over de producten, ik werd via mail snel te woord gestaan.
Vriendelijk en behulpzaam.
PS: Als ik slechte ervaringen had had ik het zeker ook gemeld.
Maar tot nu toe is dit een grote aanbeveling!
Jurgen Ooms
JTM Video
AlgemeenHet is een heel simpel process. snel process en ben zeer blij met mijn product.
VerzendingVrijdag besteld voor 22:30 kreeg hem volgende ochtend thuis.
AlgemeenAlleen maar goede ervaringen met Megekko. Goede prijzen, snelle bezorging. Ik merk dat het mijn default keuze aan het worden is als ik producten zoek in de pricewatch.
VerzendingNext day delivery, goed verpakt. Nette track and trace updates.
AlgemeenDe goedkoopste en vrijdag 22:00 uur besteld en zaterdag 11:00 uur geleverd
top service en supersnel
AlgemeenPrima webshop, de verzending was snel en het product goed, verder ook alles prima enzo.
AlgemeenVoor de eerste keer gebruik gemaakt van deze website, heb alles makkelijk kunnen vinden en het betaalproces was zeer snel afgerond.
VerzendingBestelling is op tijd en onbeschadigd geleverd. Het is goed en veilig ingepakt(misschien een laagje te veel karton).
AlgemeenFijne, betrouwbare webshop voor alles IT/computer. Competieve prijzen wat ook leuk is. Ik vind het wel jammer dat je zelfs voor hele grote bedragen geen gratis bezorging kan krijgen.
VerzendingIk had veel problemen met DHL bij een eerdere bezorging, en deze keer werd het bezorgd met PostNL wat veel beter ging. Ik weet niet wat het systeem is voor het kiezen tussen koeriers, maar als de klant dat zelf zou kunnen doen zou ik dat fijn vinden.
KlantenserviceIk had een vraag over een aantal artikelen en dat werd heel snel, zelfs in het weekend beantwoord. Erg fijn!
AlgemeenMijn go-to webshop voor computeronderdelen. Als ze het op voorraad hebben dan heb je het ook echt binnen de gestelde periode. Keer op keer bewezen. Inmiddels ongeveer 8 bestellingen geplaatst in een periode van 4 jaar, nooit iets te melden, altijd goed!
AlgemeenPrima, afgelopen week 2 bestellingen geplaatst. bestellen gaat snel en is gemakkelijk!
Wordt snel bezorgd wat altijd prettig is. evt. hardware iets beter verpakken zou nog een tip zijn!
Snelle bezorging.
AlgemeenKeurige service, snelle reactie toen ik mail stuurde over levering en ook nog eens de goedkoopste. Helemaal top
AlgemeenZoals altijd de zelfde weg gekozen: eerst kijken op tweakers welke webshop te kiezen voor de prijs en zoals meestal op Megekko terecht gekomen. Al verschillende elektronische componenten gekocht (HD, memory,...) en al altijd tevreden geweest.
VerzendingVerzending was zoals beloofd, next day, verpakt zoals het verpakt moest worden.(HD in antistatisch zakje, met daarrond bubblewrap, met daarrond nog opgeblazen plastiek zakjes)
AlgemeenPrima webshop, altijd snelle levering en vaak beste prijzen. Verzending altijd goed op orde qua verpakking en berichtgeving.
AlgemeenAl vaker een bestelling gedaan bij megekko. Zeer tevreden met het gehele proces makkelijk en snel zoals het hoort.
VerzendingNetjes en goed verpakt en geen overdreven grote doos met veel lucht en te veel bescherming gebruikt. snel verstuurd en goed bezorgd.
KlantenserviceSnel en duidelijke klantenservice, ik ben in het verleden goed geholpen.
AlgemeenVia Tweakers veel producten kunnen vinden die bij Megekko het goedkoopst waren. Hierdoor met vetrouwen een bestelling kunnen doen om alle nieuwe onderdelen voor mijn PC te kunnen kopen.
VerzendingPakket bij de buren afgegeven terwijl ik this was. Geen handtekening gegeven (PostNL).
AlgemeenHeb apple oortjes besteld en keurig de volgende dag bezorgt. Alles wat ik verwacht van een webshop.
VerzendingKeurig op tijd bezorgd door postNL… verpakking voldoet aan verwachting.