Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestel regelmatig bij Megekko en nog nooit iets hinderlijks ondervonden. Heb dit keer een NAS besteld, netjes bezorgd binnen de beloofde levertijd!
VerzendingAlle communicatie is op orde. Wanneer het pakket verzonden is en wanneer het ongeveer ontvangen zou worden. Dus heb geen opmerkingen hierover.
AlgemeenIk had een foutief mailtje ontvangen na mijn bestelling en er werd heel netjes op mijn vraag geantwoord. De mail was snel gecorrigeerd.
VerzendingDe bestelling kwam goed verpakt binnen. Enkele producten waren niet op voorraad, maar worden verstuurd zodra deze binnen zijn, ook hier werd prima op geantwoord via mail.
KlantenserviceZie mijn voorgaande berichten, de klantenservice is erg netjes en professioneel in mijn beleving.
AlgemeenProduct was gemakkelijk te vinden, te bestellen en af te rekenen met behulp van juiste info. Actuele prijsopgave.
VerzendingLevering binnen een werkdag volgens afspraak. Goede verpakking van kwetsbare externe harde schijf.
AlgemeenA lot of different laptops with different combination of proc/RAM/memory/GPU etc. Really great shop for buying laptop or PC.
VerzendingDelivered in next day which is really great especially if take into account that I have made an order it in the evening.
AlgemeenDeze review gaat niet echt over Megekko, maar meer over de deal die zij met winkelensparen hebben. Die twee samen zijn echt een waardeloze combinatie en een stelletje oplichters.
Je wordt door megekko gepushed om een abbonement bij winkel en sparen af te sluiten om dat je dan 10% korting op je volgende aankoop bij megekko krijgt. Nu had ik door mijn 1e aankoop een leuke korting op papier en dacht ik mijn volgende aankoop voor een goed prijsje te kunnen kopen. Verkeerd gedacht
1. Het is geen korting maar een cashback actie. Je betaald dus de volle prijs en moet dan maar je cashback ergens anders gaan halen.
2. Je krijgt niet eens de kans om je cashback op te halen want voordat je het kunt in dienen wordt namelijk je account gecancelled.
@Megekko: Het zou jullie sieren als je stopt met die deal met winkelensparen en de beloofde cashback direct uitbetaald ipv via winkelsparen.
AlgemeenNieuwe gaming laptop besteld, zij hadden verreweg de laagste prijs en tevens een snelle levertijd.
VerzendingBestelling op tijd geleverd en goed ingepakt.
Algemeenwederom correcte en snelle levering
tegen een concurrerende goede prijs...
assortiment blijkt goed aan te sluiten bij mijn vraag
kwetsbare producten overeenkomstig goed verpakt
Klantenservicesnelle reactie
AlgemeenIk heb hier al een paar keer PC-onderdelen besteld, voornamelijk omdat de totaalprijs van mijn bestelling goedkoper was dan bij andere winkels. Ze zijn echt snel met verzenden, bestellingen zijn goed ingepakt. Niets op aan te merken.
VerzendingZeer snel verzonden na het bestellen, en alles is prima ingepakt.
AlgemeenVia Tweakers PriceWatch een product gevolgd, welke bij Megekko onder mijn grens kwam. Gemakkelijk en rechtstreeks kunnen bestellen. Volgende ochtend meteen in huis!
VerzendingGoed verpakt! Onderdelen waren zo goed beschermd! Ook een snelle levering, binnen 24u in huis.
AlgemeenVoor bestelling was Megekko de goedkoopste. Tevens is de goede review status op Tweakers een pluspunt. Levering kon de volgende dag, maar bij bestelling zelf verzet naar een dag erna.
VerzendingVoor verzending van de laptop werd gebruik gemaakt van speciale DHL dienst voor waarde artikelen.
AlgemeenWas de goedkoopste winkel in de pricewatch en netjes op tijd geleverd. Wel erg veel verpakkingsmateriaal voor 1 USB stick.
VerzendingProduct was netjes verpakt. Misschien wel iets te goed. USB stick zat in een clamshell verpakking welke met luchtkussentjes in een kartonnen doos zat. Een envelop (met bubbelplastic) had mijn inziens ook volstaan.
AlgemeenGedwongen verzendkosten wat impulsief koopgedrag voorkomt, wel jammer dat je ook retourkosten zelf moet betalen dit kan erg prijzig worden. Goede snelle klantenservice en consistent goede prijzen. Prima webshop.
VerzendingCase werd in z'n eigen doos geleverd maar dit is normaal. De andere producten waren goed verpakt maar er zaten wel enkele grote deuken in de buitendoos. Verzendtijd was vrij snel, meestal dezelfde dag al verzonden en de dag erop thuis.
KlantenserviceHeel snel en behulpzaam zelfs met algemene vragen zoals beschikbaarheid van producten
AlgemeenIk ben altijd tevreden met de layout van hun website, en ze zitten goed met de prijzen als je vergelijkt met azerty en informatique. dus in het algemeen erg tevreden met ze.
VerzendingIk denk als ik terug kijk met de jaren, van bestellen dat ik geen moment had van wantrouw of ik daar niet bewust meer gaat kopen voor die reden. ze antwoorden snel en leveren optijd.
KlantenserviceTijden van de GPU's die inloop niet verkrijgbaar zijn konden ze alleen maar duidelijk informatie geven van de status: en dat hielp met je geduld want iedereen wou toen de RTX series buiten kwam er een kopen al was de meerderheid om het doel is om winst erop te maken ipv. voor eigen gebruik zoals gaming of content creëren.
AlgemeenIk heb twee harde schijven besteld voor mijn server. Alles was naar verwachting. Volgende keer weer Megekko. Nergens "the extra mile" daarom 4 sterren.
VerzendingDe harde schijven waren netjes verpakt aangekomen met voldoende bescherming. Levering was op afgesproken tijd.
KlantenserviceCommunicatie tussendoor was voldoende. Bij elke stap een mailtje zoals het hoort.
AlgemeenAltijd scherpe prijzen in combinatie met snelle leveringen. Nog nooit problemen gehad en tot nu toe altijd optijd geleverd.
VerzendingVoor 22:30 besteld de volgende dag in huis. En dat in combinatie met de scherpe prijzen, ideaal 👍
AlgemeenVia de pricewatch artikelen in de wenslijst geplaats en daar kwam Megekko voor de meeste producten als goedkoopste uit de bus. De duurdere artikelen heb ik ook bij Megekko besteld omdat ik het liefst alles bij één leverancier koop.
VerzendingIk heb eerst gekeken of de artikelen op voorraad waren en het toen laten bezorgen bij onze supermarkt waar ik het de volgende dag al op kon halen.
AlgemeenOverzichtelijke website met groot assortiment,bestelling al volgende dag in huis en goed verpakt. Niks op aan te merken dus.
AlgemeenSSD besteld, was netjes de volgende dag in huis en goed stevig verpakt. al meerdere keren bij megekko besteld en nog nooit fout gegaan.
AlgemeenBestellen was makkelijk via mijn reeds aangemaakte account, betaling ging simpel met de bancontact app.
VerzendingProduct s avonds besteld en s anderdaags in de voormiddag al geleverd. Bovendien wordt je via mail continue op de hoogte gehouden van wat er mzt je pakket gebeurd en waar het zich bevind. Echt top !
Ik ga in de toekomst zeker terug bij megekko bestellen.
AlgemeenHeel makkelijk.
Eenvoudig bestel en betaal proces op de webshop, en al de volgende dag (in goede staat) geleverd zoals beloofd.
Snelle verzending in een doos die niet al te groot is. Pakketje ontvangen in goede staat.