Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWebsite werkt goed, voorraadaanduidingen zijn helder, zoekfunctie werkt ook goed. Ik bestel hier altijd graag.
Verzending1 van de 10 bestelde artikelen kon toch niet worden geleverd op de verwachte datum. Hiervan netjes een mail gekregen vrijdagavond om 18:04. Direct gemaild met verzoek tot deellevering van de rest. Hierop werd 6 minuten later gereageerd en de rest is geleverd zoals gewenst. Een verademing qua snelheid van reageren en flexibiliteit tot deellevering!
KlantenserviceEen reactie met 6 minuten op een mail op vrijdagavond is echt een verademing!
AlgemeenDe webshop werkt gewoon goed, zonder verrassingen. En er is geen account nodig om te bestellen.
VerzendingOp tijd geleverd, en degelijk verpakt.
KlantenserviceBijna altijd gaat alles goed en is de klantenservice niet nodig. Laatst was er na 14x goed een klein foutje met een net iets andere kabel. Netjes via email opgelost en de juiste kabel gekregen. Helaas was het na het weekend verstuurd (de laatste email was vrijdagochtend), maar toch tevreden met de goede afhandeling.
AlgemeenI have been working with Megekko for 2 years and it is perfect
Fast delivery
Responsive customer service
Price are often excellent
5 stars
AlgemeenTop shop. Beste van net !!! πππππ Aanbevolen π In toekomst koop ik aleen bij Megekko. Dus gewoon beste webshop.
VerzendingSnelle levering. Binnen 1 dag geleverd. πππππ
AlgemeenPerfecte afhandeling van bestellen tot leveren, garantie afhandeling ook snel en klantvriendelijk. fijne organisatie om mee samen te werken
VerzendingSnelle levering, helder en duidelijk facturatie proces en goede after sales.
KlantenserviceWerd snel geholpen door klantvriendelijk mensen met verstand van zaken.
AlgemeenDe levering is conform alle gemaakte afspraken en levertijden. De prijs is goed en marktcomfort.
---
De afdeling klanten service was niet nodig want alles verliep prima.
Correct op tijd geleverd. De levering was digitaal correct te volgen
AlgemeenIk had een toetsenbord besteld deze hadden ze verstuurd met DHL dit bedrijf heeft gefaald en daardoor was het te laat bij mij. Megekko heeft het heel snel weer gestuurd met posnl dus ja het ging niet goed maar met de klacht is geweldig omgegaan. Bestel er de volgende keer zeker weer
VerzendingDHL faalde kunnen ze bij Megekko niets aan doen zei hebben hun uiterste best gedaan ze hebben het super opgelost echt super
KlantenserviceKlanten service Megekko meer dan super daarom heb ik hem op max gezet als het om de service van DHL gaat kon hij niet negatief genoeg wezen
AlgemeenOrder voor een sporthorloge geplaatst, ging normaal binnen de 4 dagen geleverd worden, na 12 dagen nog steeds niets en geen verdere updates ontvangen. Dan order laten annuleren en lang moeten wachten op het geld. Slechte service, hier bestel ik nooit meer iets.
---
Reactie binnen de twee uur, maar enkel via mail te bereiken.
AlgemeenHoewel de site een beetje onoverzichtelijk lijkt op het eerste zicht, heeft megekko een zeer grote catalogus met rechtstreeks beschikbare componenten. Indien iets niet leverbaar is, geven ze meer dan genoeg opvolging over de latere levering.
VerzendingGoed verpakt, en zeer snel verzonden (zoals op de website aangegeven, levering dag nadien)
KlantenserviceAltijd zeer snelle respons gehad op mijn mails, met duidelijke verklaring en bijkomende informatie.
AlgemeenIk kan er vrij kort over zijn, ik bestel al jaren bij Megekko en heb altijd een goede ervaring met Megekko. Staan vaak in de top 3 of 5 van de voor de scherpste prijs. Megekko is voor mij een winkel waar ik zonder twijfel zo weer zou bestellen.
VerzendingNetjes ingepakt en gelukkig niet in een al te grote doos. Snelle levering en word netjes geΓ―nformeerd over de status van je verzending
AlgemeenIk heb vaker wat besteld bij Megekko. Elke keer weer verbaasd door hun service en levertijden. Ik had vrijdag mijn oortjes kapot gemaakt, en moest weer nieuwe hebben. Ik had dus via Tweakers gekeken naar nieuwe oortjes, en kwam al snel uit op de Apple Earpods. Bij Megekko was de prijs aantrekkelijk. Ook wist ik van de goede service en levertijden door eerdere bestellingen hier, die goed netjes en snel geleverd werden. Dit was wederom het geval met de oortjes. Vrijdagmiddag besteld, en zaterdagmorgen al binnen! De oortjes waren netjes verpakt, en er was voor gezorgd dat ze niet kapot konden gaan bij de verzending. De oortjes kwamen aan zonder defecten of schrammen. Kortom, de service en levertijden van Megekko zijn simpelweg uitstekend. Over de klantenservice kan ik niet veel zeggen, omdat ik die gelukkig niet nodig was. Wel vond ik de mailtjes die ik kreeg met de status van mijn bestelling erg prettig.
VerzendingDe levering van gekochte producten was erg snel. Ook kwam alles heel en netjes aan, zonder enige defecten of schrammen. Erg netjes. Ook de verpakking goed, en goed opgevult, om te voorkomen dat er dingen kapot gaan. Uitstekende verzending eigenlijk. Ook fijn om een track en trace code bij alles te krijgen, dat zie je tegenwoordig namelijk ook niet overal meer.
AlgemeenShop altijd graag bij Megekko, in februari bijna mijn complete PC build daar besteld. Kom uiteindelijk toch altijd bij Megekko uit
VerzendingOver het verzenden wordt duidelijk gecommuniceerd.
KlantenserviceEnige minpunt is dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn.
AlgemeenShop al lang bij Megekko,
kijk ook wel op andere website maar dan kom ik toch weer terug bij Megekko
Betaling bij klarna vink ik prima
1 minpunt is dat je altijd je retour van je bestelling zelf moet betalen.
2 minpunt is vind ik zelf liever de bestelling bezorgt door post nl in plaats van dhl
mijn bestelling Thermaltake Core P8 TG Black Big Tower behuizing op tijd geleverd geen problemen
Klantenservicekantenservice neemt snel contact met je op
of het nu over retouren gaat of over je bestelling
snelle levering en goede communicatie
AlgemeenShop al jaren bij Megekko, altijd netjes op tijd geleverd, items zitten goed en strak verpakt,en ze zitten altijd onderaan de lijst als het gaat om de prijzen, prima online store πππ
AlgemeenVia de Tweakers pricewatch kwam ik bij Megekko uit als de goedkoopste bij de aanschaf van een aio water koeler. Voorheen heb ik ook al meerdere aankopen gedaan via deze webshop en dit bevalt altijd goed.
De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
Via de mail word je op de hoogte gehouden van de bestelstatus.
Op vrijdagavond een bestelling geplaatst (voor 22:30).
Zoals aangegeven op de website werd het pakket ook de volgende dag geleverd, zolang het natuurlijk op voorraad is.
Alles was goed verpakt.
AlgemeenDe webshop is duidelijk en betrouwbaar. Ik kon vanuit de Tweakers pricewatch direct het product afrekenen en het was op de afgesproken dag in huis. Top!
VerzendingHet is met PostNL gekomen en die levert hier redelijk betrouwbaar. Niets op aan te mekren dus.
AlgemeenLevertijd is goed en tevens de prijs is goed. Ook in het weekend bestellen is maandag ontvangen. Echter 1 minpunt ondanks de waarde van de bestelling wordt er altijd verzendkosten gerekend.
AlgemeenIk had het product via tweakers gevonden en werd direct doorverwezen naar Megekko. Dit was niet de eerste keer dat ik van Megekko hoorde. Er waren al reclames gepasseerd en mijn aankoop is vlot verlopen. Gratis en snelle verzending en je kan goed opvolgen hoe ver je bestelling staat via de mails.
VerzendingHet pakje was goed verpakt dus je moet niet bang zijn van schade tijdens het vervoer. Ik had gratis verzending dus hier mag ik ook niet over klagen. (Ik vermoed dat niet elk product gratis verzending heeft.)
Je hebt je pakketje de volgende dag in huis dus dat is ook een leuke extra.
AlgemeenBestelling zonder problemen geplaatst en levering was snel. Installatie was eenvoudig en ik kon meteen aan de slag
AlgemeenWebshop zit goed in elkaar, wist waarnaar ik op zoek was. Snel gevonden en duidelijke bestelproces. Idem meldingen over voortgang
VerzendingBestelde item waren 2x HDD's tbv NAS. Keurig stootvrij verpakt.