Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk had voor megekko gekozen omdat ze heel veel hebben voor een goedkope prijs.
En dat is ook de reden om hier te blijven kopen.
Heel goed ingepakt zo dat er niks kan beschadigingen en snel geleverd.
KlantenserviceUit eerdere ervaringen je word snel en goed geholpen.
Algemeenheb bij megekko een netgear accespiont gekocht deze voldeed niet aan de verwachtingen dus terug gestuurd en kreeg binnen 2 dagen mijn geld terug.
jammer dat het product niet voldeed.
enige nadeel je moet zelf de retour zending betalen geen antwoord nummer.
product besteld volgende dag in huis.
Klantenserviceze doen niet moeilijk als het product niet voldoet
Algemeenalles gaat zoals altijd lekker makkelijk en je bestelling is de volgende dag binnen gewoon makkelijk
---
ik heb geen klachten
makkelijk te installeren en te gebruiken prima gedaan kan niet beter
AlgemeenFijne duidelijke website, erg eenvoudig om een product te bestellen. Ik had eerder spullen besteld bij Megekko en was daar zeer tevreden over. Dit keer had ik een Epson EcoTank printer besteld. Bij Megekko was dit type te koop voor een hele goede prijs.Gezien mijn eerdere ervaringen, besloot ik hier te bestellen.
VerzendingDe bestelling laat ik altijd bezorgen bij een PostNL afhaalpunt, in dit geval bij de plaatselijke Jumbo. Tot mijn grote verbazing en teleurstelling was de printer verstuurd in de originele doos, dus zonder een andere doos of verpakking erom heen. Het verzendlabel en Megekko-tape was direct op de originele doos geplakt! Dit kan echt niet, zo is die doos onherstelbaar beschadigd. Bovendien regende het die dag, dus werd de doos kletsnat. De printer zelf bleef droog en werkt prima, daar is niets mis mee.
AlgemeenEen nieuwe mesh netwerk setup besteld. Op de website snel gevonden. 's Avonds besteld, zoals op de website vermeld staat de volgende dag in huis.
VerzendingT&T code binnen gekregen. de volgende dag kon ik de zending ophalen op het door mij gekozen afhaalpuint. Netjes verpakt in een buitendoos, gevuld met luchtzakjes.
AlgemeenFijne webshop om bij te bestellen, heb hier al meerdere bestellingen geplaatst. Webshop heeft goede prijzen en ruim aanbod.
VerzendingAlles netjes verpakt en snel geleverd zonder problemen.
AlgemeenIk bestel altijd bij Megekko, zij zijn in mijn ogen de meest betrouwbare retailer in hun vakgebied en leveren altijd optijd en voor een mooie prijs.
VerzendingLevering was zoals beloofd binnen één dag. Ook bij eerdere bestellingen waar een wachtrij voor diende werd ik regelmatig geupdate over de status van mijn bestelling.
AlgemeenFast and proper shipment. Everything arrived perfectly and everything works nice. Would shop here again
AlgemeenPrima website met goede filtermogelijkheden. Prijstechnisch goed. Bestelling gedaan op vrijdagavond, keurig bezorgt de volgende dag. Via mail netjes op de hoogte gehouden. Product prima verpakt. Net als eerdere bestellingen gewoon een goede afhandeling.
AlgemeenBestelde computerproducten tot nu toe altijd bij CD-Romland, maar sinds de overname overgestapt naar Megekko. Toch altijd even spannend of de service even goed is...
Heb afgelopen maand drie aparte bestellingen bij Megekko gedaan (grafische kaart, processor+koeler en moederbord) en mijn ervaring is tot nu toe uitstekend. Goed assortiment, snelle levering en duidelijke track- en trace.
Ik kan Megekko zeker aanbevelen. Blijf hier zelf in elk geval mijn computerspullen bestellen.
Alles werd snel geleverd, duidelijke track- en trace berichten ontvangen.
AlgemeenPrima winkel die als enige m'n router voorradig had.
Reeds meerdere keren prima zaken gedaan. Ook een keer een RMA procedure gehad die zonder problemen werd afgehandeld.
Zaterdag besteld, maandagochtend in huis!
AlgemeenNog nooit bij Megekko besteld, maar door positieve reviews toch maar gedaan. Qua prijs maakte het niets uit dus het was het proberen waard. Volgende dag in huis, netjes communicatie over status van de bestelling. Zoals het hoort. Doet niets onder aan andere webshops die (voor mij) meer mainstream zijn.
Hier ga ik vaker bestellen.
Volgende dag in huis. Snelle communicatie. Top.
AlgemeenHier gamelaptop besteld daar hij bij megekko het voordeligst was. Goede reviews op web,dus keuze snel gemaakt. Vrijdag besteld zaterdag in huis. Tevreden.
AlgemeenVia Tweakers de monitor uitgezocht en bij Megekko was de snelste levering. Al meerdere keren besteld en iedere keer goede ervaring.
VerzendingSnel geleverd, geleverde doos was licht beschadigd, maar met het verpakkingsmateriaal was dat totaal geen issue
AlgemeenZoals altijd snelle levering en veel betaalmogelijkheden.
Ook zijn de prijzen vaak netjes!
Aanrader deze webshop!
Zeer snelle levering, ik had mijn spullen de volgende dag al in huis. Netjes en goed verpakt.
AlgemeenAlles conform verwachting. bestelling ging soepel, levering netjes conform de beloofde leverdatum. Ik heb niets te klagen
VerzendingDoos enigzins te groot, maar verder prima verpakt, geen klachten
AlgemeenVia Tweakers het product gevonden, Megekko de goedkoopste aanbieder. Levering volgens afspraak.
Voorheen bij eerdere leveringen tijdens bouw nieuwe pc ook goede ervaringen.
Goed verpakt, geleverd volgens afspraak
KlantenserviceKlantenservice gebeld bij bouw nieuwe pc, vanwege verkeerde formaat fans. Duidelijk over retour en snelle refund
AlgemeenSuper winkel. Goede prijzen, gewoon doen! Het was de de beste prijs / kwaliteit. In het verleden heb ik ook wel vaker besteld en ben altijd naar tevredenheid geholpen.
VerzendingGewoon in de brievenbus👍👍👍
AlgemeenZoals gewoonlijk goede ervaring met Megekko. Meerdere keren hier al iets besteld en steeds opnieuw goede verpakking en verzending. Tot dusver nog geen ervaring gehad met de klantenservice.
VerzendingGoede verpakking en verzending. Keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling via email.
AlgemeenMakkelijk gevonden wat ik zocht en ondanks dat ik ''s avonds laat bestelde de volgende dag geleverd.
VerzendingProduct was zeer netjes verpakt