Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

De laatste maanden meerdere zakelijke bestellingen gedaan bij Megekko, uitmuntende ervaringen mee. Wat ons betreft primair leverancier.
Communicatie, levering, en kwaliteit van de producten zeer naar wens, en in het bijzonder de klantenservice absoluut uitmuntend.

We hebben meerdere mini-PCs (+randapparatuur) en laptops gekocht om geleidelijk aan onze werkplekken te moderniseren - de snel en betrouwbaar geleverde producten zijn zonder uitzondering goed in gebruik.
Garantie nog niet nodig gehad (dat zegt ook iets), maar geeft veel vertrouwen.

Recent enkele bestellingen van producten die niet in de gevraagde hoeveelheden leverbaar waren; we werden tijdig op de hoogte gebracht door de snel, duidelijk, en meedenkend communicerende klantenservice van Megekko. Ik mag terecht geen namen noemen, maar L en M, dank in het bijzonder.
Ook een meedenkende reactie gekregen toen we per abuis een aantal laptops met een AZERTY-indeling kochten - nog vóór verzending kregen we bericht dat dit misschien niet het product was dat we zochten. Grote klasse, en hartelijk dank voor de goede zorg.

Prima prijs en snelle levering. iPad is in goede staat ontvangen. Mails over levering waren duidelijk.

De bestelling 's avonds geplaatst en de volgende morgen geleverd.

Een breed assortiment, een makkelijk te navigeren website en goede service! Meerdere keren heb ik bij Megekko besteld, telkens kwamen de producten snel en waren ze goed verpakt. Vaak is Megekko ook een van de goedkoopste opties, maar met een hele goede klantenservice.

Alles mooi vlot en keurig afgeleverd de volgende dag

Bij vragen of verzoeken word je goed en deskundig te woord gestaan. Helaas heeft Megekko geen telefooncentrale, terwijl het soms wel fijn is om iemand te kunnen spreken. Via Facebook of andere kanalen echter makkelijk en snel bereikbaar!

Ik heb veel bestellingen gedaan bij Megekko en nooit een probleem gehad. Mijn laatste bestelling was een Amazon Fire Tv stick deze leverden ze snel en was zeer goedkoop.

De verzending is altijd prima op tijd. Ik heb wel een keer een probleem gehad met een i3 processor die werd uit het niks een week uitgesteld hier heb ik uiteindelijk compensatie voor gekregen.

Een keer een probleem gehad met een moederbord die kon zonder probleem worden terug gestuurd. Klantenservice was vriendelijk reageerde snel via de mail en probeerde mij van het probleem af te helpen.

Scherpe prijzen, fijne website, goede communicatie, snelle levering: wat wil je nog meer bij een website voor computeronderdelen? Zeer tevreden dus

Alle onderdelen kwamen goed verpakt en op tijd binnen. De verzending ging dus prima.

Komt vaak als beste naar voren betreffende de prijs en de kwaliteit van de meeste producten

Vergeleken met concurrenten levert Megekko de bestelde producten altijd als eerste.

Er wordt snel gereageerd en erwordt goed met uw opmerkingen omgegaan

Zeer snelle levering (in de avond besteld en volgende dag binnen) en goede prijs. Uitstekend

Wederom gekozen voor Megekko omdat ze één van de goedkoopste zijn voor de producten die ik nodig had. Er waren shops die nog wat goedkoper waren maar ervaringen uit het verleden hebben mij overtuigd om voor Megekko te kiezen

Keurig op tijd verzonden en geleverd, zoals ik gewend ben.

Voor deze order geen contact met de klantenservice gehad, maar bij een vorige order wel een product retour moeten sturen. Dat verliep allemaal heel soepel en snel, enige minpuntje en daardoor geen 5 sterren: verzendkosten waren, zoals bekend, voor de koper.

Al enkele keren besteld bij Megekko omdat zij de goedkoopste zijn, en al elke keer super tevreden! Zeer goede prijs/kwaliteit. Dankzij Megekko eindelijk een goede en betaalbare docking station gevonden die meerdere schermen kan aansluiten op zowel mijn Windows laptop als op de Macbook pro M1! Ideaal voor mijn home office.

Helaas heb ik niets te vertellen over de klantenservice van Megekko, want die heb ik nog nooit nodig gehad. :)

Levering gaat altijd vlot. Nu moest ik enkele dagen wachten, maar dat was ook op voorhand aangegeven. Perfect op aangegeven datum aangekomen.

Ik heb het product uitgezocht via tweakers en daarna was ik binnen een paar minuten door het bestelproces bij megekko.

simpele 250gb ssd. Goedkoop en degelijk. Doet wat het moet doen.Data opslaan. :)

Ik heb meerdere malen bij Megekko besteld en alles werd steeds correct, op tijd en goed verpakt geleverd. De site is overzichtelijk en producten zijn goed te vinden. Ook is de levertijd steeds duidelijk vermeld.

Een verbeterpunt is de filterfunctie, wanneer je wilt zoeken op de eigenschappen van producten. Hierbij is niet op alle eigenschappen te filteren, waardoor je steeds op de zoekresultaten moet klikken, dan de eigenschappen bekijken, om er vervolgens achter te komen dat het geen match is. Een voorbeeld hiervan is de dieptemaat van een rack mounted chassis.

De producten zijn steeds goed verpakt en zijn binnen de aangegeven levertijd bezorgd.

Prettige website om te bestellen.

Ik mis soms wat uitgebreide specificaties bij producten.
Zo had ik dat bijv. bij DDR4 geheugen, er waren 3 vrij wel identieke keuzes, met kleine verschillen per model.
Alleen zat er een heel groot verschil op de webshop kwa weergegeven specificaties. Zo stond er bij de één duidelijk wat de timings waren, maar bij de ander weer niet.

Verder werkt de site erg goed, maar net niet uitstekend vanwege bovenstaande.
De levering was uitstekend! Vandaar dan toch een algemene beoordeling van uitstekend!

Geen enkel probleem, gewoon uitstekend geregeld. Wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.

Bestel met regelmaat bij Megekko en gaat altijd lekker vlot en eigenlijk nooit problemen of gekkigheid.

Altijd goed verpakt en als er verzend problemen zijn worden ze altijd goed opgelost!

Klantenservice verdiend wat aandacht, soms laat een reactie lang op zich wachten maar verder dik in orde

Bestellen was eenvoudig, de site werkt goed. Er wordt met je meegedacht over eventuele andere producten die je zou kunnen gebruiken. Natuurlijk, ze moeten ook geld verdienen, maar het is niet zo 'in your facce' zoals je ook weleens ziet.

De onderdelen kwamen netjes verpakt in een voldoende grote doos.

Fijne site, koop er vaker. Vind het er fris en duidelijk uitzien. De site werkt snel. En ze hebben natuurlijk altijd heel lage prijzen waar je blij van wordt.

Onder de indruk van hun verpakking: lijkt erop dat ze een machine hebben die dozen precies op maat maakt. Mooi, scheelt weer allerlei plastic bubbeltjes troep. Verder gewoon snel verzonden.

Heb wel eens een bestelling op het laatst geannuleerd omdat ik toch iets anders wilde hebben. Toen ook goed geholpen en geen problemen gehad.

De laatste keer dat ik bestelde bij Megekko waren alle casefans na 2 dagen leverbaar. Eerdere bestellingen waren altijd direct leverbaar. Over het algemeen een snelle verzending dus!

Bestellen via mobiele telefoon is wat omslachtig. Met name als je via Klarna wil betalen loop je tegen een slecht geoptimaliseerde website aan. Verder geen problemen en vlot kunnen bestellen.

Verzending vanuit MeGekko was prima en vlot. Jammer genoeg maakte PostNL er een zooitje van door mijn pakket als bezorgd te markeren terwijl hij niet bezorgd was. Gelukkig de volgende dag kunnen onderscheppen.

Ik was iets vergeten te bestellen. Ik had mijn bestelling om half 12 's avonds geplaatst en bedacht het me de volgende ochtend. Daarbij had ik blijkbaar ook een fout in mijn postcode gemaakt. Om half 8 de volgende ochtend meteen een bericht gestuurd om te annuleren icm de verkeerde postcode en het vergeten product. Meteen een tweede order geplaatst. Om half 2 's middags kreeg ik te horen dat hij niet meer te annuleren was, omdat hij al verwerkt was. Nog even contact gehad over en weer. De volgende dag had ik 's ochtends wel T&T van de tweede bestelling, maar niet van de eerste en kreeg ik 's middags te horen dat hij toch onderschept was.
Heel fijn natuurlijk, hoefde ik hem niet aan de deur te weigeren (tip van MeGekko), maar vond het wel wat vreemd hoe het liep. Uiteindelijk wel geholpen met wat ik nodig had. Dus daarover geen klagen.

avatar van wiho
wiho Karma 6,79K

Heldere website met voldoende informatie. Makkelijk bestelproces. Goeie updates over de levering. Ik moest even inloggen om de digitale factuur te downloaden (een mailtje was makkelijker geweest).

Vlot geleverd (volgende werkdag) en goed verpakt.

Uiteraard voor Megekko gekozen omdat ze de goedkoopste waren met een hoge klantwaardering op tweakers.
En het product? Uiteraard tevreden mee. Extra 4TB backup-opslag voor mijn Raw foto materiaal.

Op mijn verzoek de order snel aangepast en het bestelde was inderdad de volgende dag op het verzendadres (niet bij mij thuis, maar waar ik die dag was, dus weer een pluspunt voor Megekko om dat aan te kunnen bieden)

Ik was te snel met bestellen en had niet goed opgelet bij de bnetaling. Het bleek dat ik 2x een disk had besteld ipv 1.Snel een mail er achteraan.
Het teveel betaalde zou in 2-5 werkdagen worden terug gestort en inderdad na 2 werkdagen stond het bedrag al weer op de rekening.

Toffe website, mist wel wat filters, maar daar heb je tweakers voor ;)!
Snelle levering en goeie updates per e-mail!

Scorekaart voor Megekko