Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

in 2018 corsair memory gekocht welke begin mei 2022 stuk was gegaan.

had geen enkele informatie meer waar ik het had gekocht en geen factuur meer.
in alle emails doorgekeken bij welke webshops ik ooits bestelling geplaatst had en kwam bij megekko uit.

eerst via website recovery acount reset maar bestel history was leeg.

in email situatie uitgelegt en gevraagd of ze nog factuur uit 2018 terug
konden vinden zodat ik memory kon RMA-en.
kreeg binnen 1 dag al antwoord met de factuur en link naar hun retourpagina.

retour procudure gestart op 3 mei en product teruggestuurd,
op 4 mei hadden ze het ontvangen en was RMA geaccepteerd en terug gestuurd naar fabrikant (zou gemiddeld 15 dagen kunnen duren )

op 10 mei vroegen ze om bank gegevens omdat product was goedgekeurt om
terug te betalen.
en op 13mei het voledige aankoop bedrag terug gekregen.

dus TOP service van megekko.

Bij Megekko een Philips 27 inch monitor gekocht. Er was voldoende vooraad. Bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Snelle levering.

Een klein wonder: kleurenlaserprinter van mijn keuze was in voorraad, althans binnen twee dagen te leveren.

Bij de bestelling gaf de winkelwagen echter aan dat de levertermijn onbekend was. Is hij nou leverbaar of niet? De klantenservice zei van wel, dus heb ik besteld. De levering duurde enkele dagen langer dan verwacht want de aansluiting tussen magazijn en transporteur klikte niet helemaal (of zoiets). Niet echt een probleem; we zijn inmiddels (te?) verwend op dit vlak. Via track&trace was de voortgang goed te volgen en de afleverdatum bij te sturen. Die verliep vervolgens prima.

Onduidelijkheid over de leverbaarheid werd door de klantenservice binnen twee uur opgelost per mail; een prima ervaring.

De bestelling was zeer makkelijk te plaatsen. Jammer dat je als bedrijf niet op rekening kan kopen.

Pakket was goed verpakt en geen beschadigingen aan de doos.

Al meerdere bestellingen gedaan bij Megekko en nog geen problemen gehad. Duidelijke website & bestelling werd snel verwerkt.

Bestellingen zijn goed verpakt.

Via de pricewatch bij Megekko uitgekomen.
Megekko was het goedkoopst van alle bedrijven die een goede beoordeling hebben, kon binnen 24 uur bezorgen en had al eerdere goede ervaringen met Megekko.

's avonds besteld, zoals beloofd de volgende dag in huis.
Stevig verpakt en goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Bestelling was makkelijk en snel te plaatsen.
De kaart die ik wilde hebben was op voorraad en was dus zo besteld.

Verzending was goed. Goed verpakt en snel in huis. Top dus!

Al verschillende keren bij Megekko besteld. Prima site, kunt snel vinden wat je zoekt. Ik vind handig dat je meteen kunt zien wat de levertijd is en dat is.

Spullen die ik heb besteld (van videokaarten t/m moederborden en kasten) waren altijd veilig verpakt. Nog nooit iets gekregen waarvan de product verkapping kapot was.

Prima ervaring. Wel eens contact gehad tijdens de videokaart gekte van de RTX3000 serie. Prima te woord gestaan.

Goede prijzen, duidelijke website. Laatst een bestelling gedaan en alles was erg soepel en duidelijk verlopen.

Extra luchtzakken zodat de onderdelen niet verschoven dus goed ingepakt. Daarnaast was de bestelling keurig op tijd.

Het nadeel aan Megekko is dat je ze niet kan bellen voor een snelle vraag. Je kan wel een mail sturen maar dan duurt het dus een stuk langer om je antwoord te krijgen.

Ik ben momenteel bezig met het samenstellen van een build. Dit met hulp van het forum op tweakers. Via de pricewatch uiteindelijk terecht gekomen voor enkele items bij Megekko.
Items vlot besteld en zeer vlot geleverd. Items tevens goed verpakt.

Alles zeer goed verpakt en de levering kwam zeer vlot aan de deur.

Goede webshop, zo besteld en zo in huis. Ik ben wederom dik tevreden :)
Ik bestel zeker nog een keer bij deze winkel🦎

Het was uitstekend verpakt. De HDD zat in een antistatisch zakje met nog noppenfolie omheen. En om het doosje op te vullen zaten er nog een paar plastic luchtkussens omheen. Het was dinsdag besteld, en woensdagmiddag in huis. 👍

Ik bestel vaker bij Megekko en ben nooit tegen problemen aangelopen met de website, het bestel- of betaalproces. De bestelling wordt altijd netjes en snel geleverd. Kortom, een fijne en betrouwbare webshop!

Ik heb nog niet eerder een fragiel onderdeel besteld zoals een hardeschrijf, maar andere onderdelen (SSD's, toetenboarden, moederboarden, etc.) zijn tot nu toe altijd goed verpakt en snel verzonden.

Meerdere keren besteld en nooit gedonder gehad. Zelfs het terug sturen van een product na het 3 weken te hebben gebruikt, (had toch liever een andere versie) was geen probleem kreeg gewoon mijn geld terug.

Goed verpakt en product werkt zoals het hoort , en ben je niet tevreden dan is het zelfs na 3 weken nog terug te sturen.

De technische kennis ontbreekt bij de klanten service, ze reageren snel en zijn zeer behulpzaam maar stel geen technische vragen.

Vaker besteld bij Megekko en ze hebben altijd een snelle besteltijd en goede service. Kom zeker ook weer terug!

Al vaker ietsl besteld via Megekko.
Bestelling was altijd op tijd, en afhandeling snel en vlekkeloos.

Pakket was goed verpakt
Dit is natuurlijk onderhevig aan hoe de pakketdienst ermee om gaat

Bestellen verliep zoals verwacht mocht worden. Betalingsopties waren toereikend. Aanmaken van account verliep zonder problemen.

Het vinden van transporteur (alvorens te bestellen) was eenvoudig.
Gelukkig PostNL, zou met DPD naar andere winkel zijn gaan zoeken.

Product was Dead On Arrival (DOA).
Terug moeten sturen op eigen kosten (geen antwoordnummer).
En nog belangrijker: Krijg niet direct een vervangend product opgestuurd dat wel functioneert maar moet wachten tot fabrikant product heeft vergoed aan Megekko

Artikelen op voorraad en hebben een duidelijke portaal, prijzen, specificaties en extra opties. Bestelling verliep snel ook na aanpassing hiervan.

Snelle levering, ook na aanpassing van de bestelling.

Contact met servicedesk verliep soepel op mijn vraag of ik een van de componenten in de bestelling kon veranderen. Na bijbetaald te hebben werd de bestelling aangepast en verstuurd.

Levering printer wordt steeds uitgesteld. Pas enkele dagen vóór leverdatum mailbericht dat levering weer 1 maand later is.

Op 31 januari besteld en nieuwe leverdatum is nu 4-6-2022. En bellen voor overleg kan niet (niet mogelijk bij Megekko).

Megekko kun je niet bellen. Je dient je klacht schriftelijk via mail/ brief door te geven.

Heel veel besteld bij Megekko en super snel bezorgd en nog goed service bereiken zoals was er mis gegaan videokaart en retour super snel geregeld vervang videokaart.

zoals hierboven vertel ik deze super snel bezorgen voor mijn kennis, familie, vrienden heeft nieuwe PC laten mij door bouwen ze zijn erg blij met sneller binnen week nieuwe PC ontvangt door mij bouwt en allemaal kwaliteit.

Vriendelijk, behulpzaam, goed uitleg en geregeld vervang videokaart. heel veel besteld bij hun voor mijn kennis, familie, vrienden heeft nieuwe PC laten mij door b ouwen allemaal super kwaliteit.

Ik heb een voeding besteld bij Megekko, en het was zeer makkelijk te vinden en te bestellen. Ik ben erg tevreden.

Een zeer snelle levering van het gevraagde. Het pak was niet beschadigd.

Scorekaart voor Megekko