Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProduct besteld wat niet leverbaar was en daarvoor een duurdere variant gekregen voor dezelfde prijs. Ging over een memorystick.
VerzendingHet duurde even voordat men in de gaten had dat het product niet te leveren was en gedurende dat proces van ruim twee weken bleef ik per e-mail berichten ontvangen over telkens opschuivende leverdatums. Na contact erover ontving ik de volgende dag een duurdere variant van hetzelfde product, waarvoor natuurlijk hulde.
KlantenserviceMen ging erg snel over tot de levering van een duurdere variant. Petje af.
AlgemeenBestelling makkelijk te plaatsen. Site werkt prima, niet te overdreven. Kan gewoon via Ideal betalen.
VerzendingVolgende dag geleverd. Leveringtijd was goed exact (al is dit meer de bezorgingservice), niets te klagen!
AlgemeenMijn eerste bestelling bij Megekko en zeker ook niet de laatste
Zeer overzichtelijke website en veel voorraad
Kortom ben tevreden met mij aankoop ervaring met super snelle verzending..
AlgemeenHeb hier opnieuw een product gekocht dat de vorige dag netjes werd afgeleverd.
Hele goede service.
Zeer snel verzonden en volgende dag al in huis. Wederom een top verzending.
AlgemeenJaar geleden edifier speakers besteld. Daarvan deed de Bluetooth module het niet meer. Online een rma verzoek aangemaakt een snel op gereageerd van hun kant. Binnen 1.5 week na het versturen had ik de nieuwe speakers al weer binnen. was eerst huiverig omdat het een prijs vechter is, maar de hele procedure ging erg vlot en correct.
VerzendingSnel verzonden
KlantenserviceZie algemeen
AlgemeenZondag middag de Fractal Torrent compact besteld en werkelijk de volgende dag geleverd. Ik zie dat bijna bij geen 1 bedrijf zo snel gaan op een bestelling op zondag.
VerzendingZondag avond al verzonden!
AlgemeenSnelle verzending en redelijke prijzen. Heb geen ervaring met de klantenservice. Was ook niet nodig.
AlgemeenSnel verzonden en goede prijs voor de artikelen. Met de klantenservice heb ik nog geen ervaring gehad.
VerzendingDe bestelling was erg goed verpakt en veilig ingedeeld, alleen in een hele grote doos.
AlgemeenAltijd enorm goede deals gedurende het gehele jaar en daarnaast een snelle en juiste verzending van producten.
VerzendingVerzonden binnen een aantal uren en thuis geleverd binnen 12 uren, extreem goede verzending!
AlgemeenGaming laptop besteld bij Megekko.
Site werkt prima, betaling liep vlot, voorraadbeheer was op orde, bestelling werkt direct verzonden.
Volgende dag met DHL in huis.
Alles helemaal volgens afspraak.
Met DHL verzonden. Track en trace gemaild gekregen.
Op de dag zelf nog een keer een mail van DHL met tot op het uur nauwkeurig wanneer de levering zou geschieden.
Bestelde werd goed verpakt en onbeschadigd afgeleverd.
Service was goed. Alle afspraken die via de mail gemaakt werden werden goed nagekomen. Niet hoeven te bellen omdat alles voor elkaar was.
AlgemeenBestelling snel verzonden geen gezeik en hoef niet lang te wachten op mijn bestelde product.
VerzendingSnel verzonden en volgende dag in huis
AlgemeenSnel mijn artikel gevonden en afhandeling in de webshop ging gemakkelijk.
Het artikel is binnen de opgegeven tijd aangekomen en was goed verpakt.
Groet Abnaki
Zie boven.
AlgemeenDit is een van mij goto-winkels geworden. Goede prijzen, snel geleverd. Makkelijk met spullen terugsturen.
AlgemeenMooie spullen.
Erg veel keus.
Goede prijzen.
Eenvoudig bestellen.
Korte levertijden.
Keurige verpakking.
Op tijd afgeleverd.
AlgemeenMegekko heeft me nog nooit teleurgesteld. Scherpe prijzen, vlotte levering en de enkele keer waar ik service nodig had is het netjes afgehandeld. Ik ben al jarenlang klant van Megekko en heb geen reden om te veranderen.
VerzendingLevering was vlot en op basis van de aangegeven bezorgtijd (de volgende dag). Het product is verder netjes verpakt en zonder schade aangekomen.
AlgemeenAltijd weer die beoordelingen. Je wordt er gek van maar kijkt er zelf wel naar. Dus toch maar weer gedaan. Nog een prijs mee te winnen ook.
Oké, Megekko verdient het. Alweer. Lage prijs en supersnelle levering. Zoals bij veel bedrijven tegenwoordig. Het sterke punt van Megekko ligt bij het assortiment: zeer uitgebreid. Koop geen elektronica zonder eerst Megekko te hebben gecheckt. Misgrijpen is vrijwel uitgesloten.
Goede informatie over de levering. Snel geleverd en ook nog eens met fysieke factuur.
AlgemeenTot nu toe goede ervaring met deze webshop.
snel verstuurd en goed verpakt. En ook belangrijk een goede prijs.
Snel verstuurd en goed verpakt
AlgemeenAl een lange tijd klant bij Megekko, altijd snelle levering en scherpe prijzen. Wanneer er vragen zijn worden die altijd snel en goed beantwoord!
VerzendingProducten altijd goed en netjes verpakt zodat er niks beschadigd kan worden tijdens de levering. Levering is altijd op tijd geweest.
KlantenserviceBij de laatste bestelling een product uit de order laten halen, hier was via de mail snel op geantwoord zodat de rest van de order verstuurd kon worden. Kortom uitstekende klantenservice!
AlgemeenAl meerdere malen spullen gekocht bij Megekko en tot nu toe nooit enige problemen gehad. Goed assortiment en scherpe prijzen. De hele koopervaring is prima op orde.
VerzendingVerzending was bij eerdere bestellingen en ook nu weer zoals het zou moeten zijn: op tijd en goed verpakt.
KlantenserviceBij mijn laatste bestelling kwam de bestelbevestiging niet aan (bleek later aan mijn mailprovider te liggen) dus customer support gevraagd om opnieuw te versturen. Dit werd snel afgehandeld, zelfs in het weekend.
AlgemeenDe website is prima overzichtelijk, duidelijk aangegeven of iets (direct) beschikbaar is. Genoeg verschillende betaalopties.
VerzendingHeel blij dat de HDD's goed en stevig worden verpakt, dat is lang niet overal het geval. Het geeft vertrouwen in dat hetgeen dat is besteld daadwerkelijk ook heel aankomt, dank hiervoor!