Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Had een zeer specifieke router nodig voor een onderzoeksproject, na goed en duidelijk mailcontact heeft de klantenservice heeft ervoor gezorgd dat ik precies het goede product binnen kreeg. Levering was snel en prijs was het laagste voor die router.

Snelle levering ondanks dat het ook een grote bestelling was. Alles zat er bij en was heel netjes verpakt.
Voldoende informatie van bestellen tot leveren.
Reageren op emails gebeurd ook snel en met duidelijke antwoorden.

Informatie over je bestelling op de site is ook duidelijk te vinden en te lezen in het klantenportaal.

Alles was netjes verpakt en vooral met breekbare spullen stevig vastgezet in de verpakking.

Verzending verzocht niet met DHL te verzenden. Hier is gehoor aan gegeven en met PostNL verzonden.

Geven snel en duidelijk antwoord. Hoewel mijn probleem niet was opgelost kwamen ze wel met een eventuele andere passende oplossing als ik er niet uit kwam.

Donderdag besteld volgende dag had ik het product in huis, ook word je zeer goed op de hoogte gesteld van de bezorging en word je product netjes geleverd!

zeer snelle levering.

je word goed op de hoogte gehouden wanneer je product onderweg is.

Het was makkelijk om iets te bestellen. Er was goede informatie over het product en was een snelle levering.

Goede prijs-kwaliteitverhouding, altijd betrouwbaar in hun betaal en verzendproces. Al jaren mijn go-to computerhardware winkel.

Snel geleverd, netjes verpakt. Bezorger heeft echter het pakketje op de stoep gezet toen we niet thuis waren. Wel fijn dat we een veilige buurt hebben. 5 sterren omdat de verzending zelf goed ging, de bezorging was echter minder.

Zeer makkelijke site waar je alles vindt wat je nodig hebt. Plus alles van uitstekende kwaliteit.

Levering verliep vlekkeloos. Voor bepaald uur besteld en volgende dag in huis.

Contact gehad met klantenservice voor een andere vraag (los van de bestelling) en hierbij heel goed en professioneel geholpen geweest.

Mooie overzichtelijke website met duidelijke indicatie over levertijd en voorraad. Zoekfunctie werkt overigens ook prima en de prijzen zijn ook nog eens erg scherp.

De verzending is altijd goed geregeld in een mooie stevige doos en zeer snel geleverd.

Ja ik doe mee voor een prijs das waar , maar ik geef dit uit eigen vrije keuze en vind de winkel top zeker ook de snelheid van leveren en ze zijn meestal als er wat nieuws is de winkel die het eerst leverd !!!

ga zo door toppers

in een woord top maar je besteld het omdat je het wil

vroeg iets over aansluiten geloof ik binnen 4 uur reactie top

Ik heb hier mijn Thrustmaster joystick gekocht. Megekko had de laagste prijs. De verzending was snel en het pakket zat niet in onnodig veel karton verpakt. Besteld in de avond en het pakket was de volgende middag geleverd.

Een prima webshop, mega veel aanbod en veelal scherpe prijzen!
Maken vaak en leuk reclame wat ik tegenkom en de doelgroep wordt in mijn beleving zeer goed bereikt.
Online bestellen gaat makkelijk, nette ontvangst van bestelling en verzendbevestiging via de mail.
Goede communicatie met de achteraf betalen bedrijven.
Prijzen zijn naar mijn idee erg aantrekkelijk.
Zoek standaard via megekko en vergelijk de prijzen en megekko wint vaak.

Megekko verzend merendeels via DHL.
Mijn ervaring met deze pakketdienst is negatief, ondanks verzoek niet te verzenden met deze pakketdienst wordt het toch verstuurd middels dit bedrijf.
Communicatie vanuit Megekko is verder prima, ontvangst bestelling, verzendbevestiging en track en trace.

En daarnaast gebruiken ze een gewoon adres en geen antwoordnummer, dus retourkosten komen eerst voor eigen rekening en dan pas teruggestort, naar mij smaak een omslachtige werkwijze

Heb diverse keren door varia aan redenen gesproken met klantenservice.
Bereidwilligheid is zeker aanwezig.
Professionaliteit kan wel ietsje beter, maar als adhder die perfectionistisch is het verder gewoon een gezonde sfeer.
Een vreemde situatie was een geleverd merk wat ik niet besteld had maar wel in de originele doos zat van het product wat ik besteld had.
Communicatie was ietwat rommelig maar wel snel geholpen.

Het is een handige website met een heel ruim aanbod. Kiezen/zoeken gaat vlot en het beheren van de winkelwagen gaat zonder problemen. Ruime keuze aan betaalmogelijkheden. Betaling verliep probleemloos.
Bestelbevestiging kwam direct in de mailbox.

Een bericht van verzending kwam op tijd. Net zoals het pakket dat perfect op tijd geleverd werd.
Alles zat goed verpakt en was in perfecte staat.

Ik heb de Asrock Radeon RX 6750 XT Phantom Gaming D 12G OC gezocht via Tweakers Pricewatch. Bij Megekko was hij veruit het goedkoopste en gezien mijn eerdere goede ervaring heb ik hem daarom besteld.

Goed verpakt in een stevige doos met ruim voldoende luchtkussens en ook snel geleverd gezien dat er een feestdag tussen zat.

Product via de pricewatch gevonden. Door geklikt naar de webshop. Had al een account, daarmee ingelogs. Bestellen gedrukt en klaar. Kind kan de was doen. Super eenvoudig en daarmee dik in orde.

Werd op de beloofde dag bezorgd. Keurig op de hoogte gehouden via PostNL met de track and trace van de winkel. Product zat goed ingepakt. Had gek moeten lopen wil daar wat mis mee gegaan zijn.

besteld en de opvolgende werkdag verwerkt en verzonden, de dag er na was alles binnen.

snel verzonden en verzend opties altijd fijn.

Goede informatie op de website, snel verzonden. Hij kwam goed verpakt aan, en was gemakkelijk te installeren.

Helaas geen keuze voor een andere pakketdienst, DHL heb ik liever niet, gaat te vaak verkeerd. (Dit keer wel goed)

Het vinden van de artikelen en de betaling is simpel en het is snel en makkelijk geleverd!

Zoals gezegd, de tracking is makkelijk en de verzending erg snel!

Moederbord met defect terug gestuurd en dat is zeer snel opgelost.

Na een korte internet zoektocht naar rear speakers voor een soundbar werd Megekko als verkoopwebsite voorgesteld. De prijs van het artikel incl. verzendkosten bleek een tientje goedkoper dan andere websites. Daarom maar gelijk besteld.

De levering werd binnen 24 uur beloofd en dat bleek ook waar. Via emails werd ik op de hoogte gehouden e via track en trace kon ik de levering van PostNL volgen. Zeer tevreden dus.

Had wat netwerk apparatuur nodig en volgens de pricewatch was Megekko de goedkoopste voor het gecombineerde wat ik nodig had.

Volgende dag in huis, goede track and trace. Verzonden in grote doos met luchtkussen buffers en daar op de dozen met producten.

Meestal lekker goedkoop om onderdelen mee te kopen. Bovenop de goede prijs is de website duidelijk, en orderproces ook simpel om te volgen.

Netjes verpakt, hoe groot het product ook maar is. Ook meerdere producten tergelijk zijn goed verpakt.

Bestel regelmatig iets bij Megekko. Wordt altijd netjes op tijd geleverd en is ook degelijk verpakt. Dit keer mijn nieuwe videokaart. Megekko is niet altijd de goedkoopste, maar de producten en service is altijd top. Echt een heel goede webwinkel. Met veel informatie over het te kopen product. Dus ik raad ze dan ook zeker aan.

Product heel degelijk verpakt en op tijd geleverd door DHL. Nog nooit geen problemen mee gehad.

Scorekaart voor Megekko