Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAl jaren lang klant bij Megekko echt een geweldig service, bestellen is super makkelijk, Retourneren of garantie gaat altijd vlekkeloos en ik ben een groot fan van hun eigen lijn producten (Harry space FTW).
VerzendingPakket worden altijd snel geleverd.
KlantenserviceGoeie service voor vragen over producten, bestel tijden en garantie
AlgemeenRuime keuze uit goede laptops. Mijn bestelde laoptop werd binnen een dag netjes bezorgd. Prima HP laptop
VerzendingBinnen een dag geleverd in een stevige doos. Met duidelijke track and trace
AlgemeenAls ik weet wat ik wil hebben zoek ik via Pricewatch naar de aanbieder met de laagste prijs voor een dat product. Bovenaan staan soms webwinkels die ik niet vertrouw, die slag ik dan over. Vanwege de periodieke aanbiedingen van courante gamingproducten kom ik dan vaak uit bij een van de "grote jongens" die ik wel vertrouw omdat ik weet dat ze snel en zonder gedoe kunnen leveren: Megekko.
VerzendingIk kan natuurlijk zeuren over een omdoos die soms wat groot is voor het product (was er niet een papiertekort of zo?), maar het werkt. Dus wat mij betreft een prima winkel om bij te bestellen, je krijgt je pakket waarschijnlijk via PostNL, maar daar ga ik nu ook niet over zeuren.
KlantenserviceIk kan alleen wat zeggen over die ene keer toen ik bij de bestelling van mijn dure GPU destijds het e-mailadres moest laten wijzigen. Dat ging gelukkig snel en correct, zodat ik mijn bestelling weer kon volgen. Want dan krijg je gewoon al de benodigde mailtjes incl. factuur per e-mail.
AlgemeenBetrouwbare webshop met competitieve prijzen en pijlsnelle levering. Assortiment lijkt ook voldoende te zijn want ik kom de webshop bij alle populaire producten wel tegen 😊.
VerzendingProduct werd inderdaad de volgende dag geleverd in een deugdelijke verpakking, helemaal prima dus.
Algemeenhet ging makkelijk en heel eenvoudig, kreeg wel advies van een vriend. Dat hielp gelukkig.
---
Dat was werkelijk pijlsnel, de volgende dag al op het afgesproken PostNL pick up point
KlantenserviceGeen klachten, dus daar geen ervaring mee Klantenservice ook niet gesproken,dus daar kan ik niks zinnings over zeggen
AlgemeenHet is al meer dan 5 jaar dat ik bij Megekko bestel voor mijn privé of voor de professional. Niets te zeggen, ik had al een verloren pakket probleem gehad. Ze boden me een terugbetaling of een nieuwe zending aan.... Sowieso een kleine aanbeveling: Bied voor bedrijven een ander afleveradres aan dan dat van het hoofdkantoor.
KlantenserviceHet is al meer dan 5 jaar dat ik bij Megekko bestel voor mijn privé of voor de professional. Niets te zeggen, ik had al een verloren pakket probleem gehad. Ze boden me een terugbetaling of een nieuwe zending aan.... Sowieso een kleine aanbeveling: Bied voor bedrijven een ander afleveradres aan dan dat van het hoofdkantoor.
AlgemeenDiverse pc onderdelen gekocht bij Megekko. Alles de volgende dag al in huis. Lekker snel! Niks te klagen
Verzendingvolgende dag al in huis, dus lekker snel. Maar dit is in de meeste webshops ook zo.
AlgemeenIk bestel al langere tijd producten bij de megekko en ik heb tot nu toe nog steeds niets te klagen. Producten zijn goed geprijst, worden op tijd geleverd en worden fatsoenlijk verpakt. Al om al, een top shop!
VerzendingProducten worden goed verpakt verzonden, niets te klagen.
KlantenserviceNog geen klantenservixe nodig gehad voor andere dingen als vragen over aankopen, reageren tijdig en geven voldoende informatie.
AlgemeenIk kon snel vinden wat ik zocht, geen ellenlange inlog en account aanmaak verplichtingen, dat was de reden dat ik bij een andere webshop ben afgehaakt
VerzendingSnel en goed verpakt. Producten voldoen goed aan de omschrijving op de produktpagina
AlgemeenFast initial delivery. One HDD was dead on arrival, so started the RMA process. Very easy and clear via the web form. Megekko got the drive back on 11:17 on a Friday acc to DPD tracking, and sent the tracking link for the replacement on the same day just over 2h later (13:36). Arrived on Saturday 17:11. Very happy with how fast and uncomplicated that went.
VerzendingFast both for the initial and the replacement delivery. Securely packaged.
KlantenserviceVery fast, clear, and easy RMA process. I didn’t even need my (very sub-par) Dutch.
AlgemeenAL jaren bestel ik al mijn PC onderdelen bij megekko, bijna alles op voorraad en snel geleverd.
zeker wanneer iets defect raakt is het erg fijn dat er snel geschakeld word.
AlgemeenMegekko had weer de laagste prijs in de prijslijst van tweakers.net, bij bijvoorbeeld koudblauw was de ssd bijna het dubbele kwa prijs.
De keuze was dus snel gemaakt!
Bestelling geplaatst en de ssd kreeg ik netjes de volgende werkdag binnen, top!
AlgemeenBestelling geplaats van >1500 euro, maar onder factuuradres een ander e-mail adres vermeld. Hierdoor wordt blijkbaar de bestelling niet opgenomen in je account... Erg onhandig i.v.m. garantie e.d., dus ik een mailtje gestuurd naar de klantenservice maar die kan dat zoals ze zelf aangeven niet wijzigen (?). De factuur aanpassen zou het wel oplossen maar dat kon blijkbaar ook niet, alleen als je de boel retour stuurt (is natuurlijk onzin, voor bedrijven moet je immers soms ook facturen corrigeren). Bellen naar de klantenservice ook niet mogelijk. Al met al een staan ze je wel "netjes" te woord via de mail maar wordt er echt niet meegedacht aan een oplossing.
VerzendingVerzending prima geregeld, volgende dag ontvangen.
KlantenserviceGeen telefoonnummer beschikbaar. Er wordt niet meegedacht aan een oplossing.
AlgemeenGewoon een paar euro meer betalen.
Nieuwe pc besteld. Op laatste moment bedacht om een component te veranderen en meteen mail erachteraan gestuurd. 1 dag later reactie dat het niet meer aangepast kan worden. Heel toevallig net verwerkt. Met klantenservice kom je geen steek verder, denken niet mee.
Producten los in doos gestopt met paar platiciv oplaas kussen. Alles rammelde. Lijkt me niet de manier.
KlantenserviceZie algemene tekst, enige doel wat de betreffende me had is zo min mogelijk doen.
AlgemeenHet bestelde modem voor aansluiting op glasvezel heeft de laagste prijs die ik kon vinden.
VerzendingDe ene dag besteld, de volgende dag geleverd.
KlantenserviceHelaas kon de glasvezel met de twee connectoren, specificatie van het type connector aan de niet-modem kant is gegeven, niet door hen geleverd worden en ook bij navragen was er geen informatie waar zoiets wel te koop was.
AlgemeenTijd voor een nieuwe PC. Megekko was met de meeste onderdelen de goedkoopste. Dus alles hier besteld. Uitstekend gegaan, net als de vorige keren.
Het was weer een aangename ervaring. De communicatie is top. Je wordt gewoon netjes op de hoogte gehouden van je bestelling.
Keurig per mail op de hoogte gehouden van de status van het verzamelen. De behuizing was nog niet binnen, maar ze gaven al aan dat deze de dag erna binnen zou komen en alles keurig op de afgesproken dag binnen zou zijn.
Dit is ook gelukt. Alles heel netjes verpakt en in 2 pakketten verzonden zonder extra verzendkosten.
Al met al vond ik het heel snel voor een complete PC. Zondag avond de bestelling geplaats en woensdag ochtend is alles binnengekomen.
AlgemeenMeerdere onderdelen besteld voor een nieuwe PC. Alles was volgens de website op voorraad en kon binnen 2 dagen worden geleverd.
Op de leverdatum zelf een email dat een van de producten van de groothandel moest komen en de volgende werkdag (in dit geval na een weekend) in huis zou zijn. Daarna duurde het nog twee dagen voordat de bestelling in huis was.
Tevens is de factuur gedateerd op de dag dat de bestelling gereedgemaakt is, terwijl de betaling al 4 dagen eerder was (via Ideal). Gezien het een zakelijke bestelling was, boekhoudkundig ontzettend onhandig.
Verzending niet conform afspraak.
Verpakking is veel (opvul)plastic en dat is de dag van vandaag nergens voor nodig.
AlgemeenUitstekende ervaring, snelle levering, soepele en snelle reacties vanuit de servicedesk.
Super service, vriendelijke helpdesk, goede prijzen en alles wat je nodig hebt.
snelle zending, goed verpakt, eindelijk geen enorme dozen met lucht geleverd :-)
KlantenserviceIn de levering zat een geopende doos met het bestelde moederbord, alles was okay maar was wel opengeweest en later bleek de wifi antenne te missen.
Binnen no-time is die alsnog kosteloos nagestuurd.
AlgemeenDe beamer die ik zocht hadden ze bij de Wehkamp een tientje goedkoper maar werd verzonden zonder extra doos en was reeds open geweest.
Bij Megekko duurde het drie dagen langer voor ik hem had (zoals ook aangegeven op de site) en kwam in een keurige extra ook omdoos.
Stevige doos, extra plastic luchtzakken
AlgemeenArtikelen snel te vinden. Duidelijke website en bestelproces. Snelle verzending. Besteld bij megekko vanwege voorraad en prijs.
Verzending‘s avonds besteld, volgende dag in huis. Goed verpakt.