Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenFijne webshop zeker een fijne plek om dingen te bestellen je winkel wagen word ook opgeslagen in HTML5 dus als je die niet cleared blijft deze vooraltijd
Alleen jammer dat je zelf de product retoer en verzendkosten betaald
Je kan kiezen voor DHL of een andere verzend optie in mijn geval kwam het met PostNL
AlgemeenNieuwe Synology DS920+ gekocht. Deze was makkelijk te bestellen, voor een goedkope en aantrekkelijke prijs en kon achteraf betaald worden.
VerzendingProduct was goed verpakt.
AlgemeenTop klantenservice! Ik was iets vergeten iets toe te voegen aan mijn originele betaalde bestelling. Na minder dan 15 minuten nadat ik een mail had gestuurd ontving ik een kortingscode voor gratis verzending, hierdoor betaalde ik geen dubbele verzendkosten.
AlgemeenOverzichtelijke site, goed geprijsd en was een van de weinige die de monitor arm had die ik zocht en deze in 1 dag konden leveren
VerzendingKwam zeer snel aan ondanks dat ik het product pas laat op de avond had besteld en was goed verpakt!
AlgemeenDe bestelling was snel voltooit, en de volgende dag lagen de pakketjes voor de deur klaar!
VerzendingLevering was er snel binnen 24 uur had ik alles binnen.
AlgemeenNieuwe (game) headset besteld die bij Megekko inclusief verzending het goedkoopst was. Bestellingproces is soepel en overzichtelijk. Vlotte verzending en netjes verpakt.
VerzendingNetjes in verzenddoos verpakt met beschermende luchtkussentjes.
AlgemeenLekkere website zonder veel poespas.
Niet altijd de goedkoopste, maar heb geen problem paar euro meer te betalen.
Lekker makkelijk kiezen door wie het word verstuurd PosnNL GLS..
Altijd goed verpakt.nog nooit iets beschadigd gehad.
Voeldoende beschermings materiaal.
Helaas geen snoepjes of lolly's zoals bij HightFlow
AlgemeenMegekko heeft prima duidelijke website, veel onderdelen in (eigen) voorraad, nette prijzen, altijd heel betrouwbaar geweest met goede indicatie levertijden
Verzendinghet pakket kwam op tijd aan, netjes ingepakt, zonder overdreven grote verpakking.
AlgemeenGewoon goed geregeld.
Doen exact wat je zoekt.
Duidelijk website.
Voor mij de nieuwe website voor elektra zaken!
Top service
Netjes binnen 1 dag bezorgd zoals beloofd
Keurig en veilig verpakt
Gewoon top!
AlgemeenDe webshop heeft artikelen op de website staan die ze niet willen of kunnen verkopen.
VerzendingDe webshop heeft het bestelde artikel nooit verstuurd maar neemt wel een betaling aan.
KlantenserviceDe afhandeling van de fout aan hun zijde is extreem ondermaats.
AlgemeenAl een aantal maal besteld bij Megekko, tot nu toe nooit problemen gehad en altijd al snel geleverd in België. Aanleiding van deze review was de aankoop van een zeer aantrekkelijk geprijsde Radeon RX 6700 in promo, iets wat Megekko wel vaker lijkt te doen.
Over klantenservice kan ik niets zeggen, interactie is tot nu toe niet nodig geweest.
AlgemeenAlgemeen is dit een OK shop. Enige tegenvaller kwam tijdens RMA afhandeming . Zie hieronder.
KlantenserviceRMA service moet echt beter. Je kright een nummer om op verzending te plakken. Noch PostNL noch PostBE kennen dit nummer. Blijkt dat dit een Magekko nummer is en dat de klant zelf een opsturing moet regelen op eigen kosten. Magekko betaalt 9.6 EUR terug (na 4 mails!), wat een kleine onverzekerde verzending betekent. (Stel dat het pakket verloren gaat...)
Grote winkels hebben een overeenkoms met PostNL of PostBE voor snelle afhandeling.
AlgemeenVia Tweakers gezocht naar produkt, Megekko kwam als voordeligste uit de bus. Bestellen en betalen ging daarna makkelijk. Volgende dag produkt ontvangen.
AlgemeenIk bestel al jaren PC onderdelen bij Megekko. Het bestellen is eenvoudig, verzending word snel geregeld en indien er vertraging oploopt aan hun kant dan krijg je dat snel te horen. Al met al heb ik tot nu toe altijd een tevreden ervaring gehad.
VerzendingAl snel kreeg ik een Track & Trace die ingepland stond voor de eerstvolgende werkdag. Helaas ging er bij PostNL wat fout (waar Megekko natuurlijk niks aan kan doen). Het pakketje een dag later ontvangen dan oorspronkelijk, maar dat was voor mij geen punt. Het product was netjes en goed beschermt verpakt.
AlgemeenNagenoeg de meeste artikelen beschikbaar als je een nieuwe build wil bouwen voor een lage prijs.Eén webshop, één bestelling, dus lekker makkelijk.
VerzendingKeurig verpakt, zoals het hoort.
AlgemeenEigenlijk precies wat je van een webshop mag verwachten.
gemakkelijk, overzichtelijk, en doen wat ze beloven.
perfect ga zo door!!!!
AlgemeenMegekko heeft de goede prijzen voor de juiste producten. De website was erg helder en fijn. Door alle combinatie aanbiedingen én omdat ze alle producten hebben die ik wilde heb ik het daar gekocht; mét korting!
VerzendingMegekko heeft de goede prijzen voor de juiste producten. Heb binnen twee dagen alles netjes verpakt in een grote doos met luchtkussens afgehaald bij mijn postNL punt.
Algemeen'sochtends om 10 uur besteld, de volgende dag alles netjes in huis.
Hele mooie aanbieding van een RX6700 videokaart meteen maar een hele upgrade van mijn pc besteld. netjes mailtjes ontvangen van de bestelling.
Als ik naar ze mail heb ik binnen een uur een reactie terug en fijne webwinkel.
goede mails, duidelijke track and trace
Klantenservicesnelle reactie via de mail, inhoudelijk goed en duidelijk antwoord
AlgemeenZeer gemakkelijk bestelprocess en ze hebben een goede voorraad. De website is heel duidelijk en gemakkelijk te navigeren.
VerzendingDe levering was zelfs in België op tijd. Wel spijtig dat ze enkel met postnl lijken samen te werken. Dat bedrijf probeer ik toch te vermijden wegens ethische problemen.
KlantenserviceDe specificaties waren (door een fout van de fabrikant) verkeerd op de website. Er werd niet moeilijk gedaan over de terugsturing, en er is me beloofd dat zelfs de verzendkosten worden terugbetaald wanneer ze mijn klacht hebben kunnen verifiëren. Ik vind dit een zeer correcte manier van werken :thumbsup:
AlgemeenDe website was bij het bestellen wat nukkig in de brave browser. Verder ging het proces helemaal goed.
Handig ook dat deze shop alleen items met voorraad in de pricewatch heeft staan.
Snel geleverd volgens afspraak. (het was een item wat slecht leverbaar, maar goed geregeld)