Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Op zich prima en duidelijk. Op de mobiel werkt de site net wat minder lekker. Product was snel gevonden en besteld.

Geen opmerkingen over de verzending. In dit geval kwam PosNL. De doos had wellicht wat compacter gemogen, maar ergens begrijpelijk om wat extra ruimte te laten en bubbel plastic.

kijk eerst online en vaste winkels maar steeds komt megekko op de eerste plaats van het beste en direct volgende dag leverbaar tenzij op voorraad .
als men op site"s kijkt van vaste winkels in vlaanderen oeps jaja ze hebben het maar tot he ga naar de winkel oeps het tis al weken dat we het niet meer hebben .enfin dus megekko is de enige winkel waar ik liever aankoopt betalingen tof direct weten ze het al en je krijgt een mail van u bestelling worden klaar gemaakt .ook van een mail van u bestelling ligt morgen klaar op een afhaalpunt .

wat kunt he meer zeggen van die leveringen tja klopt en op tijd .

Ik heb al mijn PC's besteld bij Megekko en tot nu toe heel erg tevreden.

Bestellen is altijd volgende dag in huis mits op voorraad natuurlijk. Verzending van grote spullen via Dynalogic en verzending klein spul via DHL.

Omdat ik geen fan van van Dynalogic vond ik het wel vervelend om mijn Samsung Odessey G9 OLED (2024) via Dynalogic te zien. Ik zag dat mijn beeldscherm van 1300 euro gewoon los achterin te bus van Dynalogic stond, ook was de doos aan de buitenkant beschadigd en zag ik dat de bezorger tegen de pakketten schopte om deze in zijn bus aan de kant te schuiven.

Ik heb wel eens een defect gehad, dit werd heel erg snel opgelost door Megekko.

Ik heb hier vaker onderdelen besteld en altijd goede ervaringen gehad. Bij een kleine fout (SATA kabel vergeten) werd deze snel opgestuurd zonder extra kosten. Onderdelen met fout werden snel omgeruild.

Goede support, snelle levering, prima prijzen, vaak gratis megekko item.

Verzendingen zijn altijd op tijd geweest en hier zijn duidelijke mails over

De klantenservice reageert snel en denkt mee. Beide voor garantie verzoeken en problemen duidelijke en vriendelijke reacties ontvangen.

Makkelijke site, duidelijk overzicht ook makkelijk alles in 1 keer te bestellen. Ook heeft deze site de meest voordelige prijzen volgens mij.

---

Geen contact moeten opnemen met de klantenservice maar ik ga ervan uit dat als al de rest zo goed gaat dat dit ook wel goed moet zijn.

Er stond op mijn bestelling dat het dinsdag geleverd gaat worden wat ik redelijk snel vond voor zoveel onderdelen.

verschillende opties om te betalen, bankcontact via qr code is de wijze waarmee ik altijd probleemloos betaal

zeer goede klantenservice,

mijn order stond on hold wegens latere levering van hun toeleverancier.
had gevraagd om in de plaats een andere duurdere case te geven zonder bijbetaling ter compensatie van het lange wachten, vrijwel meteen antwoord dat zij de duurdere case gingen opsturen zonder dat ik moest bijbetalen en dus ingingen op mijn vraag.

ook nog nooit klantenservice gehad die alles zo snel verwerken.

Snelle en goeie website met genoeg specificaties en snel betaald via qr code met gsm.

Verschillende onderdelen bij Megekko besteld voor mij aller eerst pc te bouwen. Ik bestelde rond 22u en had ze de volgende dag in de morgen al aan de deur. Ook een pakketje die ik later bestelde op zaterdag avond was maandag ochtend al om 9u ‘s morgens aan de deur. Ook toen ik na het bouwen met problemen zat werd er snel geantwoord op Megekko forum! 10/10

Snel antwoord op Megekko forum, je kan er te recht met al je vragen.

Alle onderdelen die ik nodig had om mijn game pc te bouwen waren hier aanwezig voor een goede prijs. Helaas een defecte cpu ontvangen (deze was vanaf de fabriek al defect) maar de service omtrent de garantie was uitstekend en snel, binnen een week lag de nieuwe cpu klaar bij het postkantoor.

Spoedig en netjes, precies zoals vermeld wordt op de website.

Er wordt snel gereageerd en bij defect wordt het proces duidelijk en snel doorlopen.

Dat Tweakers Megekko als beste markeerd is niet voor niks! Onlangs meerdere onderdelen besteld voor een nieuwe computer. Een gedeelte bij Megekko en een gedeelte bij andere shops. Bij Megekko verrenuit de beste ervaring! Alles kwam mooi netjes optijd binnen, de website is overzichtelijk en je wordt meteen geupdate bij bijv vertraging.

Pakketje volgende dag, stevig verpakt in huis gehad. Beter kan niet! Ook bij een vorige order ivm een lange levertijd de items super snel met een mailtje kunnen splitten. Ook retourneren bij een defect product is fantastisch, gelijk een verzendlabel opgestuurd gekregen en de volgende ochtend gelijk een mailtje gehad dat het vervangen zou worden en binnen 2 dagen een vervanging gekregen!

Ik heb denk ik bij een webwinkel nog nooit zulke snelle klantenservice meegemaakt, Ook Savonds laat nog binnen een paar minuten een mailtje terug. Service is echt vriendelijk en informatief.

Prachtige klantenservice ik vind dit zelf erg belangrijk met altijd een goede uitleg. Verder worden mijn spullen altijd goed geleverd zonder beschadigen of andere gekke dingen.

Nooit problemen mee gehad soms een vertraging maar dit laten ze altijd op tijd weten met goede uitleg waarom.

Perfect altijd een snelle reactie ook al is het per e-mail.

Ik koop graag al mijn pc-onderdelen hier. Beste prijs, leveringen altijd op tijd, en super attente klantenservice. Je kan ze niet bellen, maar ze reageren enorm snel op je mail en denken goed mee

Let wel goed op dat je ‘uit eigen voorraad leverbaar’ selecteert als je zeker wilt weten dat het zsm geleverd wordt.

Enorm attente mensen! Reageren erg snel op je mails en denken goed mee!

Zoals vele anderen op tweakers vindt ik megekko een goeie webwinkel om mijn elektronica te kopen, de site ziet er goed uit en alles loopt soepel, Alle producten die ik heb besteld zijn ook op een goeie manier verpakt en ik heb nog nooit schade ondervonden,

ik het heel fijn dat je elke dag een update krijgt over je bestelling, bijvoorbeeld wanneer deze vertraagd is.

Toen een van mijn producten in mijn bestelling vertraging had, kreeg ik een
niet-geautomatiseerd bericht met de vraag of ik zou willen wachten om de bestelling in een keer te ontvangen of in delen,

Heel overzichtelijke website. Je kan heel gemakkelijk per categorie kiezen wat je wil. Ook de in te stellen filters doen goed hun werk

Er was vertragen op een van de bestelde onderdelen. Hiervan via mail op de hoogte gebracht met de vraag of de zending moest opgedeeld worden. Uiteindelijk bleek de bestelling reeds compleet vooraleer ik had gereageerd op de mail.

Na bestelling ging de processor in Black Friday sale. Het verschil in prijs netjes gecrediteerd gekregen.

Bedankt Megekko klantendiens, dat is weer een extra game in de Steam herfstuitverkoop en 100 GB minder plaats op de SD ;-)

Top tech/ computerwinkel. Heb hier mijn eigen game pc in onderdelen besteld en daarna ook een monitor arm, nieuwe GPU en sinds vorige week een handheld gaming pc.

Altijd levering zoals op de website aangegeven wordt gelukkig. M.u.v. postnl/DHL die zelf vertraging zou hebben.

Had bij mijn eerste pc 1 van de nieuwe ramkaarten kapot, deze zonder problemen bij Megekko vervangen. Nu ook handheld pc gekocht en week erna was ie in de sale 100 euro minder en hebben ze ook verrekend voor me. Top service

De Gigabyte GS32QC is een 32-inch gaming monitor die speciaal is ontworpen voor een meeslepende ervaring. Met een gebogen VA-paneel en een QHD-resolutie van 2560 x 1440 pixels geniet je van haarscherpe beelden. De snelle verversingssnelheid van 165 Hz (overklokbaar tot 170 Hz) zorgt voor vloeiende gameplay, terwijl de 1 ms reactietijd bewegingsonscherpte minimaliseert.

De monitor biedt een maximale helderheid van 297 cd/m², wat zorgt voor levendige kleuren en goede zichtbaarheid. De GS32QC is een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een hoogwaardige monitor met een meeslepende kijkervaring.

Duurde een beetje lang maar de wacht was uiteindelijk waar ik ben er echt blij mee.

Makkelijk en snel besteld. Volgende dag alles binnen, zoals besteld. Houden zich netjes aan de afspraken die op de site staan en helpen waar nodig is.

Hele snelle verzending, was volgende dag binnen. Fijn dat je tot 22:30 kan bestellen!

Had een bestelling geplaatst vlak voor Black Friday. Deze kwam netjes binnen, alleen bleek 1 product later veel goedkoper te zijn in de sale. Na snel contact met de klantenservice is dit netjes opgelost en ben ik binnen nog geen 10 minuten geholpen. Probleem snel opgelost en goede levering. Aanrader voor iedereen

Gisteren gedacht aan een nieuwe voeding voor mijn oude computer en gelijk besteld. Dit ging zeer vlot en binnen no time was het pakketje bij mij en de bestelling liep zeer vlot.

De levering was goed op tijd, gisteren besteld vandaag thuis. Ook goed in de doos verpakt en in nieuwe staat gebracht.

Megekko geeft snel antwoord en antwoord zeer duidelijk, hierbij dus geen problemen b

Je kies je producten en maakt je bestelling en betaald.
Als belg doet de website soms moeilijk met je adres.

Zodra je de deel gemeente ingeeft van je dorp dan vind die de straatnaam niet.
Als je de hoofd gemeente ingeeft dan gaat het prima.

Heeft me heel wat tijd gekost eer ik doorhad wat er mis ging.

Als producten op voorraad zijn dan gaan de verzending heel soepel.
Zodra er iets out of stock geraakt na de bestelling dan kan het best zo zijn dat je bepaalde acties misloopt omdat hun levernacier het niet op voorraad heeft terwijl alle andere webwinkels het product welk kunnen leveren.

Maar dat ligt niet zozeer aan hun.

Ze hebben een van de betere als niet de beste klansenservice dienst.
Ik kreeg zelfs reactie op een zondag avond.

Ze doen hun uiterste best om je verder te helpen.
Dat ze er niet altijd in slagen ligt overigens niet aan hun. (leveranciers zitten er vaak tussen)

Goede webshop! Alles zoals het hoort te zijn , en in dit geval was het net iets beter geprijsd dan bij een andere , win win dus ! Top webwinkel

Alles was mooi en degelijk verpakt voor verzending. De verzending zelf was zeer snel aangemaakt en geleverd in minder dan 24u , dus alles top !

Alles word mooi toegelicht en geïnformeerd via email , alles zoals het moet tot nu toe ! Voldoet aan alle verwachtingen!

De bestelling plaatsen ging soepel en gemakkelijk. Het pakket werd snel verstuurd, zelfs op zondag.

Er zat er geen omdoos om de doos van mijn monitor die ik besteld had. Deze monitor is aardig aan de prijs en er staat op de doos ook heel groot welk model het is.

Scorekaart voor Megekko