Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bestellen snel en makkelijk. Site is overzichtelijk en duidelijk. Betalen ging snel en simpel, prima webshop.

Pakketten altijd op tijd verzonden en binnen en een melding als het vertraagd is. Top dat ik weet waar ik aan toe ben.

Uitstekende vriendelijke klantenservice. Snelle reacties en problemen snel opgelost. Hele fijne ervaring gehad met hun klantenservice.

Licenties voor synology camera besteld. Beste prijs en snel geleverd. Betrouwbare webshop en goede prijs kwaliteit.

Prima, levering conform afspraak via dhl.

Power Supply van Corsair besteld om 21:00 de volgende dag geleverd. Werkt erg goed. Erg tevreden

Power Supply besteld om 21:00 de volgende dag geleverd

Niet nodig gehad

Bestel regelmatig mijn duurdere hardware bij Megekko. Overzichtelijke website en alle bestellingen zijn vooralsnog op tijd geleverd. Heb nog geen ervaring met retourzendingen.

Laatste bestelling werd geleverd door DHL, niet mijn favoriete dienstverlener, maar alles werd netjes op tijd geleverd. 5 sterren als ze bijv. Budbee gaan gebruiken. Altijd netjes verpakt.

Ik heb gisteren mijn Ram voor mijn pc besteld gehad en heb het de dag daarna al binnen gekregen door deze top service. het was ook super fijn dat ik zeg kon aangeven tussen welke tijd ik mijn pakketje zou krijgen.

Gisteren besteld vandaag in huis was echt super tof. Thumbs-up

Al vaker bij Megekko besteld, altijd een snelle levering en goede service, nu een Speedlink microfoon besteld, werkt uitstekend.

Mijn slimline kabel was een simpele zoek op google en Megekko stond bovenaan. 2e pinksterdag besteld en dag erna in huis, goed verpakt en snel geleverd

2e pinksterdag besteld en dag erna in huis, goed verpakt en snel geleverd.

Vaker besteld bij Megekko en ze staan bekend om de snelle levering van producten!
Jammer dat de videokaart die ik nodig had niet op voorraad hadden anders had ik alle onderdelen voor mijn systeem bij hun besteld.

Snelle bezorging en netjes verpakt en ook nog een gratis gamepass bij aankoop van een AMD Processor :)

De beste prijzen en altijd een snelle levering, ook zit alles altijd wel goed verpakt.

4 jaar geleden mijn eerste bestelling bij Megekko geplaatst en sindsdien steeds weer topservice ontvangen. Fijne site, snelle levering en niets anders dan dik tevreden. Na mijn laatste bestelling (USB BT adapter cadeautje voor m'n neefje:) kreeg ik een mail om mijn aankoop en Megekko te beoordelen en er is nog wat te winnen ook. Eindelijk genoeg motivatie :)

Steeds goed verpakt, snel verzonden en goed op de hoogte gehouden van de status. (Factuur, pakket verzonden etc)

Op 1e pinkster avond gaf mijn SSD de geest (dé beruchte OCZ Vertex2 60gb). Op aanraden van een Mede-tweaker een nieuwe besteld (na 22h00) en kreeg bericht dat hij dinsdag (3e pinksterdag) bezorgd zou worden. En, Jawel. Er is daar iemand geweest om op 2e pinksterdag een pakketje in te pakken en te versturen want dinsdag had ik mooi mijn nieuwe SSD.

edit: Review aangepast. Het is niet uit eigen beweging maar een reminder om mijn oordeel over deze webshop te delen. Die iPad mag men iemand anders blij mee maken (y)

Netjes verpakt & duidelijke communicatie vanuit Megekko.

Al jaren klant bij eerst CD-ROMland en nu Megekko. De prijzen zijn gewoon competitief en verzending is snel.

Goed assortiment, veel verzendopties. Website is ietwat gedateerd, maar werkt wel gewoon goed, wat het belangrijkst is.

Verzending gaat snel en wordt snel geupdatet, ook fijne opties.

Ondertussen al de 3e pc die ik samenstel bij Megekko. Je kan vol vertrouwen een pc bouwen (wat al een fortuin kost). Heel vlotte service en zeer adequate helpdesk ivm rma. Altijd hoogwaardige artikelen.

De bestelde artikelen zijn steeds zeer goed verpakt! Er wordt niet bespaard op verpakking materiaal.

Ik heb eens een moederbord besteld waar iets niet 100 procent juist met was. Samen met de helpdesk zeer vlot moederbord opgestuurd en hersteld ontvangen

Product via Tweakers gevonden. Op de website van Megekko stond echter nog meer informatie over het product. Dit gaf mij de doorslag om het product te kopen. Prijs bleek zelfs nog iets lager te zijn.

Op de afgesproken dag afgeleverd, erg snel. Netjes verpakt, met vulling in de doos om artikel niet laten beschadigen.
In de doos zat ook reclame voor een ander bedrijf. Dit had van mij niet gehoeven, maar ik snap de reden en is ook zeker niet storend.

Goede overzichtelijke site, snelle levering, producten zijn zoals beschreven, kortom een goede site met een fijne klantenservice

Goed optijd

Werd snel geholpen toen ik vragen had over retour

Alle confirmatie mailtjes waren gelijk verzonden zonder problemen of errors. Zeer gebruiksvriendelijke website of zowel mobiel als computer.

Aantal producten gekocht en alles op tijd zonder enige problemen.

I bought dell ultrasharp U3821DW. Very happy about the service from Megekko. fast delivery and no damage at all.

no need to contact Megekko

De afgelopen jaren af en toe een bestelling geplaatst bij Megekko. Echter loop ik er af en toe wel tegenaan dat de webiste soms iet wat on overzichtelijk kan zijn. vooral het navigeren vanaf de home-page gaat lastig. Ik zou Megekko graag als advies willen meegeven om naar de mogelijk heden kijken om de website overzichtelijker te maken, en daarmee het navigeren op de website toegankelijker maken.

Zoals gewoonlijk prima communicatie en snelle afhandeling. Mijn favo webshop voor alles gaming en pc parts. Bij mindere bouwkwaliteit ook altijd correct in behandeling

Levering altijd wanneer het zou moeten toekomen, bij problemen wordt dit ook altijd gemeld op voorhand

Altijd snelle antwoorden op vragen ivm levering en algemene info

Scorekaart voor Megekko