Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Na lang sparen en zoeken heb ik eindelijk mijn droom-pc gekocht. Via de Tweakers Pricewatch bleek Megekko voor mijn gewenste componenten altijd in de top drie van de meest goedkoopste aanbieders te staan. Bovendien waren alle onderdelen op voorraad waardoor de bezorging de volgende dag al mogelijk was. Het bestelproces verliep vlot en er werd duidelijk gecommuniceerd over de status van mijn bestelling.

Mijn bestelling bestond uit een negental componenten. Deze werden in drie verschillende verpakkingen verstuurd. De inhoud was zorgvuldig verpakt. De drie pakketten werden netjes aangemeld bij PostNL en waren afzonderlijk traceerbaar. De code van een voucher waarvoor ik in aanmerking kwam, was ook snel in mijn mailbox te vinden.

Er was een klein misverstand over verzendkosten: Ondanks een kortingsactie voor gratis verzenden werden er bij mijn order toch verzendkosten aangerekend. Er werd snel gereageerd op mijn mailtje hierover en de volgende dag waren de verzendkosten al teruggestort.

Scherpe prijs en snelle levering. Via Tweakers enkele winkels vergeleken en Megekko kwam er het beste uit qua prijs en beoordeling.

Na bestelling dezelfde dag een e-mail met track en trace code en de volgende dag geleverd.

Bestellen ging snel. Prijs was goed.
Informatie op website (maar ook op tweakers) had beter gekund. Ik ging uit van een 4s 67wh accu, maar het is een 3s 63wh accu.
De afbeelding kwam ook niet overeen met het ontvangen product. Op de afbeelding stond de speciale touchpad van Asus die in een numpad/rekenmachine kan veranderen, maar deze zat er niet op. Dit stond ook niet vermeld in de advertentie of omschrijving.
Voor het doel (laptop voor school) voldoet het product prima, maar het was fijner geweest van tevoren de juiste informatie te hebben.
Vandaar 4 in plaats van 5 sterren.

Snel verzonden en geleverd, zoals op de website vermeld.

Zeer mooie en duidelijke site erg veel keus en zeer scherpe prijzen.

Mail met Klantenservice werd binnen 5min beantwoord met de juiste info er in dus super!

Zeer snel verzonden alleen post NL werkte even niet mee.

Binnen 5 min reactie op mijn mail met een zinnig antwoord echt super!

ik vind de website echt goed gemaakt, behulpzaam, veel informatie en gewoon top. het is heel makkelijk om dingen te zoeken en dan heb je uitgebreide keuze van artikelen.

supersnel geleverd, tot nu toe altijd volgende dag in huis. dat zie je niet vaak op websites.

Artikelen gevonden via de pricewatch van Tweakers en ik had al een account bij Megekko. Het bestelproces was simpel. De Nas-schijven waren de volgende dag al leverbaar, maar de trackball na twee dagen. Beide artikelen zijn conform opgave na twee dagen geleverd.

Conform opgave geleverd en nog belangrijker goed verpakt. De HDD's waren gewikkeld in bubbleplastic en samen met de doos van de muis in een Megekko doos gevuld met luchtzakjes. De factuur was ook bijgevoegd.

Zeer goede service
Alles na verwachting
Laptop is prachtig en heb er veel plezier van !

Snel geleverd

Zeer goede klantenservice er word geluisterd en problemen worden opgelost

Lekker grasduinen door een groot assortiment, met veel keus in verschillende prijsklassen. Dan bestellen en het de volgende dag al in huis hebben. Megekko is gewoon een hele fijne webwinkel!

Fijn dat het pakketje door de brievenbus kon, maar mijn bestelling maakte daardoor wel een harde landing op de grond. Gelukkig werkt alles naar behoren, maar misschien kan hier met inpakken nog wat rekening mee gehouden worden.

Duidelijke webshop met scherp prijzen en een snelle chat. Leuke extra's te verkrijgen met hun coupon codes 😁.

Altijd goed verzonden, in doosjes met hun naam op en een leuke slagzin.

Had een bestelling geplaatst met een levering van drie dagen, helaas wat vertraging, hier wel netjes een mail van gehad, en ondanks de verwachte vertraging toch nog optijd geleverd

Na een verwachte vertraging en hier netjes een mail van gekregen te hebben, was de levering toch nog op tijd geleverd

Woensdagavond bestelling geplaatst, donderdag iets na de middag al geleverd.
Geleverd wat ik besteld had. Bedankt Megekko voor de snelle levering.

Ik heb een externe schijf van 4 TB besteld.
Transcend Storejet 25M3C 4TB Grijs.
De bestelling komt volledig overeen met de beschrijving. Er is een nuance. De specificaties geven aan dat het apparaat wordt ondersteund door het WIN7-besturingssysteem op een pc. Dit is niet waar. Het apparaat wordt uitgelezen via de telefoon met type C connector, pc met WIN10 en hoger. Complete set zoals in de omschrijving 2 kabels. Zeer snelle levering. De volgende dag waren de goederen al bezorgd. Met dank aan de winkel MEGEKKO.NL. Zeer tevreden met de aankoop, snel werk en snelle levering. Ik was ook zeer tevreden over de prijs van het product.

Zeer snelle levering. De volgende dag waren de goederen al bezorgd.

Ik kreeg meteen een e-mail met betalingsbevestiging, ordernummer en verdere uitleg over de orderverwerking. Al snel kreeg ik een brief dat de bestelling was verwerkt, gevormd en klaar om te worden verzonden. 's Avonds heb ik een bestelling gedaan en' s morgens ontving ik de goederen.

EdgeRouter X was snel aangekomen, was ingesteld binnen uurtje met port-forwarding en dergelijke en hij functioneert naar tevredenheid.

Pakket was snel ter plekke gearriveerd zonder beschadigingen of zoiets.

Bestelling geplaatst voor een ROG Strix 3070 Ti. Was snel verzonden & goed aangekomen. Ook voor een goede prijs. De GPU zelf ben ik zeer content mee. Lekker stil en loopt niet heet.

Fijne website met goede prijzen en snelle levering. Het aanbod is ook enorm dus slagen kan je altijd wel. De nieuwsbrieven via de e-mail zijn ook niet vervelend maar juist leuk met vaak een knipoog.

Zoals vermeld binnen 24uur geleverd en met achteraf betalen met Klarna super fijn.

Na een korte e-mail wisseling over een bepaald item zeer tevreden dus de bestelling volgde al snel.

Bestel al jaren via Megekko.nl, dit deed ik in het begin voor de prijs (toen ik nog niet van ze gehoord had) maar tegenwoordig bestel ik het liefst via Megekko.nl
Hebben vrijwel alles wat een gamer nodig heeft, en leveren snel uit voorraad. Is de enige webshop die ik adviseer aan vrienden, familie en werkgever.
En de enige waar bij ik de mailing blijf ontvangen. Goede deals, met humor.

Altijd snel een bericht dat het pakket geleverd is bij de pakket dienst.

Je wordt vlot en duidelijk geholpen, niets op aan te merken

Op zoek naar een nieuwe Wifi mesh-repeater kwam ik bij Megekko uit. Ze hebben aantrekkelijke prijzen en leveren snel.

Ik was ontwent om verzendkosten te betalen, maar eigenlijk vind ik dat eerlijker dan de kosten voor transport te verstoppen in andere prijzen (lees, de marges op producten) en bovendien waren ze nog steeds één van de goedkoopsten.

Be quit case fans besteld.
Eerste keer verkeerde besteld gelijk contact opgenomen kwamen er snel uit en bestelling snel geanulleerd. Toen de juiste besteld volgende dag geleverd Top 👍

De volgende dag geleverd super

Gemaild met klanten service snelle reactie en actie.

Oude PC van zoon had het begeven dus snel een nieuwe nodig :-D
Na de vorige pc te hebben gekocht bij megekko meteen weer naar megekko gesurft.
Goede keuze, goede prijzen en goede service

Werd zeer snel geleverd zoals aangegeven op de site (2 dagen)

Deze keer geen klantenservice nodig gehad, maar vorige bestelling werd ik netjes geïnformeerd dat een onderdeel enkele dagen langer onderweg zou zijn dan gepland.

Ik moest voor mijn klant een gaming computer bouwen en bij megekko werd ik direct geholpen

Super snelle service, gisteren besteld vandaag binnen.

Altijd goed geholpen

Scorekaart voor Megekko