Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Een PC-voeding besteld en daags nadien reeds geleverd.
Uitstekende service, firma is van zijn woord.
Prijs was evenzeer correct.

Cpu koeler en koelpasta besteld. Koelpasta ontbrak. Na mailing kreeg ik snel alsnog koelpasta opgestuurd, opzich prima service. Toen ik de cpu koeler uitpakte bleek dat deze al was gebruikt: er zaten resten koelpasta op de koeler, beschermde folie ontbrak. Overduidelijk een eerder retour gestuurd product gekregen. Na mailing kreeg ik excuses en een korting op de aanschafprijs. Op zich prima afgehandeld, maar niet wat je verwacht.

Ontbrak een deel van de bestelling, verpakking van cpu koeler beetje beschadigd en dus eerder gebruikt.

Ondanks dus geen topervaring wel hele snelle en nette communicatie.

Goede snelle levering van een perfect product (Asus laptop).. even een issue gehad met beeldscherm wat super werd opl=gelost door deze winkel.. laptop nu ruim een jaar om bezit en zeer tevreden
Pluim Megekko!!

Binnen 1 dag in huis in een goed verpakte doos.. prima werk..

Had een gebroken scherm wat perfect werd opgelost door megekko.. men laat zie hoe het hoort..

Onder andere NZXT Kraken Z63 gekocht, van dit product was de doos al geopend en de radiator zichtbaar beschadigd. Ook de koel pasta was verwijderd van het water block. Ik snap niet dat een web winkel gebruikte artikelen als nieuw verkoopt. Megekko zou net als Cool Blue met 2e kansjes moeten werken. Als je hier besteld is het een Russische roulette of je een RMA, nieuw of gebruikt product toegestuurd krijgt. En dat bij een bestelling met een totale waarde van ruim 2K.

Bestellen gaat vlot, je wordt op de hoogte gehouden over levertermijn en alles is telkens goed verpakt.

De website is makkelijk te navigeren en te filteren. Mijn bestelling was goed ingepakt. De prijs was één van de laagste.

Prima website. Duidelijke communicatie.
Supersnelle verzending. Ook aftersales is goed geregeld. Kortom alles top. Mijn keus dus.

Veel producten te koop.
Scherpe prijzen.
Overzichtelijke website. 👍🏻
Snel en makkelijk met meerdere betaalmethodes.

Zeer snel. De dag na bestelling al in huis.

Eerste bestelling bij Megekko, speakersetje van Edifier.

Prima verlopen, genoeg informatie op de site, bestellen geen bijzonderheden.

Levering en verzending prima gegaan, op tijd ontvangen, track & trace liep iets achter de werkelijkheid aan maar dat zal eerder met de bezorgdienst (DHL) te maken hebben dan met Megekko. Product netjes verpakt en goed aangekomen.

Ik had wat detailvragen over welk snoertje ik moest hebben, daarop kreeg ik op zeer uitgebreide en correcte wijze antwoord dat Megekko zich meer richt op mensen die al precies weten wat ze moeten hebben, en niet zozeer op zoek zijn naar advies. Megekko heeft een enorm uitgebreid assortiment en de medewerkers geven daar verder geen advies over. Ik werd netjes doorverwezen naar de facebookpagina, waar een community op zit waarin je wel vragen kunt stellen. Maar goed, ik had al een topic lopen op Tweakers :)

Zeer correct opgepakt door Megekko, verteld waarom ze me niet konden helpen met mijn vraag en doorverwezen naar een alternatief, hulde!

zoals altijd weer snel (de volgende dag) geleverd en alles zat goed verpakt in de originele dozen..

ik heb 3 van deze besteld: NeoMounts FPMA-D550DVBLACK Ik had al 2 steunen maar die waren voor 3 monitors. Middels deze 3 steunen kan ik 6 monitors naast elkaar plaatsen. Voor de prijs vind ik het wel OK. Er zijn wel dingen die beter zouden kunnen maar ja dat is met veel van die monitor steunen zo. Het is lastig iets te vinden wat echt perfect is. Misschien voor een veel hogere prijs maar voor deze prijs is dit wel OK. Zeker stevig genoeg en werkt verder goed genoeg. Die monitor steunen die ik had kon ik wel ombouwen tot 1 steun met 6 monitors maar bij die zat er geen kanteling naar voren op. Die was wel echt oerdegelijk maar dan mist die weer kantel functionaliteit.

ik heb verder geen contact gehad met de klanten service maar na de bestelling ontvang ik altijd direct informatie en als het verzonden is ook. Dus dat is alles wat van belang is voor mij.

Ik bestel al een lange tijd bij megekko. Ruim aanbod aan correcte prijzen. Over de klantenservice kan ik weinig zeggen aangezien er nog nooit een probleem is voorgevallen.

Verzending is altijd goed op tijd, Standaard 3.95 naar Belgie, bij grote bestellingen zou dit toch mogen wegvallen vind ik.

Meerdere keren bij Megekko besteld, maar helaas vier keer b-stock geleverd gekregen. Drie keer was het artikel defect en één keer beschadigd. Op zich met oog op het milieu prima om iets niet meteen af te schrijven, maar test dan uitvoering of het product wel werkt en zonder beschadigingen is. De klant betaalt de extra verzendkosten voor het terugsturen en alle moeite er omheen.

Erg fijn om de keuze te hebben waar en wanneer je pakket laat bezorgen en altijd keurig op tijd

Het vergelijken van producten binnen de webshop zou beter kunnen. Had graag gemakkelijker willen kunnen zien of ik beter voor een 5 of 8 poorten switch kon kiezen en wat het prijsverschil is. Verder geen op of aanmerkingen

pakket is snel en goed verpakt geleverd. Helemaal zoals verwacht

Duidelijke informatie en snelle levering van mijn bestelde externe harde schijf. Prima zaken mee te doen dus!

Het bestellen en betalen ging makkelijk en de bezorging was snel. Een overzichtelijke website met genoeg keus.

Snelle levering (volgende dag al in huis), goede communicatie terug naar de klant en uitstekende kwaliteit van het product.

Volgende dag al in huis en mooi verpakt

De producten die ik gekocht hadden, hadden een competitieve prijs met een korte levertijd. En dit is ook goed waar gemaakt.

Product snel en goed geleverd door de bezorgende partij.

Zowel zakelijk als privé regelmatig gekocht. Assortiment lijkt nogal te wisselen en is vrij selectief (alleen bepaalde modellen van een product). Maar wat ze hebben is gunstig geprijsd en snel en netjes geleverd, dus ik ben er blij mee.

Nette buitendoos, goed opgevuld zodat product onbeschadigd aankomt. Levering ook binnen de op de website aangegeven tijd.

Bij Megekko mijn nieuwe onderdelen besteld, had zelf nog wat vragen specifiek m.b.t. techniek waarbij de klantenservice (heel begrijpelijk) niet geheel kon ondersteunen. Maar als nog ondersteunde in het meedenken/oplossen.

Levering ging via PostNL, mijn crux ligt ook meer bij PostNL dan bij Megekko, levering ging naar een ophaal punt, updates daarvan kwamen erg vertraagd (uur later zeg maar) binnen, waardoor het niet duidelijk werdt dat pakket al klaar stond toen ik op de terugweg langs het ophaal punt reed.

Product vragen (wat zit in x/y product) worden prima beantwoord maar verwacht geen tech-guru's, is ten slotte ook geen servicedesk.

Gelukkig heb ik hier alle benodigde onderdelen voor mijn nieuwbouw gevonden. En wat een aangename verrassing was het dat de totale kosten van de bestelling GOEDKOPER uitkwamen dan in een winkel in Duitsland (waar ik altijd eerder kocht).

---

Alle e-mails met orderbevestiging werden op tijd verzonden, dus er waren geen zorgen.
Ook was het erg leuk om een ​​bonus te ontvangen als voucher voor een maand games!

Vandaag besteld en morgen in huis! Wat kan beter zijn!! Alles wordt precies op bestelling ingepakt en gemonteerd. Er waren geen tekenen van schade. Ik ben erg blij!!!

Scorekaart voor Megekko