Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik was blij verrast in eerste instantie over de prijs van mijn usb wifi-stick.
Deze was aardig wat goedkoper bij megekko dan bijv. BolpuntCom.
De levering was ook nog eens lekker snel, dus ben ik heel tevreden.
Ga zo door!

Echt snel, precies voor het weekend, waarin ik de nukken van mijn laptop met deze stick moest oplossen.

Overzichtelijke website, makkelijk selecteren wat je nodig hebt, veel filter opties en vaak een van de beter geprijsde in de tweakers pricewatch

goede stevige dozen, met voldoende opvul middel om de onderdelen te beschermen

Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen. Makkelijk bestelproces en de verzending netjes verpakt en snel geleverd.

Scherpe prijzen, de videokaart die ik heb besteld was elders 100-200 euro duurder. Betaalproces verliep ook soepel.

De videokaart die ik had besteld kwam de volgende dag aan dus dit was helemaal in orde.

er was een actie waarbij je 2 games bij de videokaart kon krijgen. Deze actie begon 1 dag nadat ik de videokaart besteld had. Na een mailtje gestuurd te hebben heeft Megekko mij toen alsnog de games gegeven. Helemaal top dus!

Scherpe prijzen en een nog scherpere aanbieding voor een videokaart. Website is duidelijk en overzichtelijk. Bestelproces verliep soepel.

Zowel de kast als de videokaart die ik had besteld, kwamen keurig de volgende dag op tijd aan. Voor mij dus een goede ervaring.

Er werden bij de videokaart 2 games beloof waarvoor een voucher meegezonden had moeten worden. Deze was helaas niet meegestuurd. Na hierover een mailtje te hebben gestuurd, had ik nog geen uur later de code in huis van de voucher.
Het enige wat ik echt minder vind, is dat dat de klantenservice alleen per mail te bereiken is. Chat/telefoon vind ik persoonlijk een stuk beter.

Mijn 3de aankoop op Megekko nog steeds te tevreden van de producten en de kwaliteit.

Zoals altijd snel en op tijd geleverd zonder beschadigingen .

Klantenservice denkt met je mee en lost het probleem snel op .

Overzichtelijke site, ik heb makkelijk m'n product kunnen vinden. Bestellen ging vlot en snel zoals bij een Webshop mag verwachten.

Besteld bij megekko vanwege voordeligste prijs, juiste info en snel leverbaar.
Dat hebben ze ook waargemaakt.

Zeer bereidwillig. Houden je casus goed op de hoogte en zijn zeer vakkundig.

Zeer goede, en kwalitatieve producten aan een heel scherpe prijs! Een echte aanrader . :D

Pakjes werden snel en zorgvuldig afgeleverd op de exacte datum.

Communicatie met de klantendienst liep zeer vlot en het probleem werd snel opgelost.

Ze hadden de beste prijs. Het product is op tijd geleverd en was degelijk ingepakt.

Levering was op tijd. Product was goed ingepakt.

Breed productassortiment voor goede prijzen. Fijn is ook dat je zelf een datum kan kiezen voor het ontvangen van je pakket. Bij kleine en grote orders altijd producten binnen de aangegeven levertijden ontvangen.

Meeste producten tot dusver ontvangen in een witte doos met Megekko tape. Lege ruimte in de doos wordt goed opgevuld en producten zijn tot dusver altijd in goede staat op de deurmat terecht gekomen.

Super snelle levering en retour van mijn producten. Verder niets om over te klagen. Prijzen zijn ook heel scherp

Meerdere onderdelen voor een nieuwe pc besteld, laagste prijzen en snelle en duidelijke levering! Super bedrijf waar ik al jaren met plezier onderdelen bestel!

Zoals gezegd geven ze duidelijk aan wat de levertijd is en klopt dit elke keer weer! Ook iets retour sturen gaat snel en verwerken ze netjes op tijd!

Retour aanmaken gaat makkelijk en snel.

Good overall service and friendly support response. Website was user friendly and easy to navigate.

Quick delivery and tracking details provided via email.

Support response within 2 hours.

Besteld bij megekko vanwege voordeligste prijs, juiste info en snel leverbaar.
Dat hebben ze ook waargemaakt.

Snel geleverd,, goed verpakt en goede berichtgeving status van de levering.

Het wordt altijd snel geleverd. En de producten zijn van hoge kwaliteit. En het contact opnemen met hus gaat soepel

Voor 23.30 besteld voor 12.00 uur in huis dr volgende dag. Voor mij

Bestelling was goed verpakt, prijs was voordelig, snel verzonden. Of te wel precies wat je wilt zien bij een webshop.

Alles producten lijken goed te werken, heb een prima ervaring.

Ten eerste gewoon een goeie deal voor deze mooie monitor. Verder heeft de winkel een groot arsortiment en scherpe prijzen.

Tijdens het bestellen moet je meteen selecteren wanneer je de order geleverd zou willen hebben en daarbij krijg je voldoende opties. Mijn bestelling was netjes de volgende dag geleverd. Gezien de drukte, een mooie prestatie!

Zeer bereidwillig. Houden je casus goed op de hoogte en zijn zeer vakkundig.

De website was heel duidelijk, alle specs en beschrijvingen duidelijk vindbaar. Betaling kan met alle gebruikelijke betaalmiddelen. Verzending was keurig als aangegeven tijdens bestellen.

Verzending was een aantal dagen later omdat er een onderdeel niet op voorraad was. Dit werd keurig aangegeven en keurig op de aangegeven datum geleverd.

Bestellen gaat zoals bestellen hoort te gaan. Geen rompslomp of ergernissen tegen gekomen, gewoon recht door zee.

3 harde schijven besteld en zoals gebruikelijk netjes geleverd
Regelmatig wat besteld en altijd snelle levering en goede service bij problemen

Producten zijn altijd goed verpakt en worden met postnl verstuurd. Dit zorgt ervoor (lokaal in ieder geval) dat de pakketten altijd netjes aankomen

Goede service bij problemen waarbij er gekeken word om zo snel mogelijk een goed passende oplossing te vinden. Hetzij een retour en omruilen of het verzorgen van een vervanging voor defect product retour moet

Scorekaart voor Megekko