Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Altijd al goede, snelle en duidelijke service gehad bij Megekko.
Echter onlangs had ik per abuis mijn bestelling naar mijn oude adres gestuurd..
Deze kon (na gelukkig geweigerd te zijn door de ontvanger) alsnog kostenloos naar mijn nieuwe adres verstuurd worden. Dezelfde dag nog dat het pakket bij megekko weer binnen was! Top service en vriendelijk contact met de klantenservice!

Onlangs had ik per abuis mijn bestelling naar mijn oude adres gestuurd..

Onlangs had ik per abuis mijn bestelling naar mijn oude adres gestuurd..

eerste keer een pc in elkaar samengesteld en alle onderdelen bij megekko aangeschaft omwille van het breed aanbod, goede reviews, gunstige prijzen en snelle levering.

in één dag alles aangekomen met stevige verpakkingen ingepakt :)

Snelle antwoord bij vragen en ook gewoon hulp aanbieden waar ze kunnen.

Vaker hier iets besteld, en alles is altijd naar verwachting gegaan. Nooit contact op hoeven nemen met klantenservice omdat er iets niet ik aas

Pakket is netjes op tijd de volgende dag geleverdp

De site en werkwijze is wat je kan verwachten van een hedendaagse webshop. In die zin dus voldoende!

Product is netjes verzonden, echter duurde het wel lang tot het product op de post ging. Bij bestellen wist ik dat leverdatum een week later zou zijn, maar na 2 dagen kreeg ik melding dat product op voorraad was, maar toch pas dagen later verzonden. Geen ramp, maar tegenwoordig ga je toch uit van vandaag besteld = morgen in huis.

It has very fast shipping. Complete products without any issue. Competitive prices. I'm very happy buy something from Megekko. I recommend

Super fast shipping. Products are nice, completed.

Confirmatie mails waren heel snel binnen en duidelijk, goed overzicht over je bestelling. Wel jammer dat je een account moet aanmaken om je bestelling in te kunnen zien.

het product netjes in gepakt en geen problemen ervaren tot nu toe. Snelle levering en goede duidelijk site

Makkelijk bestel- en betaalproces. Zéér vlotte correcte levering. Vriendelijk per mail; helaas was het product defect. Ik kon het terugsturen via een retour-proces, kreeg melding dat ze het product retour hadden ontvangen, en direct daarop de melding dat er een nieuw product werd verstuurd. Zo hóórt het!

Zondagmiddag besteld - maandagmorgen geleverd. Vervangend nieuw product ook direct geleverd zoals in de mail werd beloofd.

Product was helaas stuk. Mailverkeer was vriendelijk en mensgericht. Kreeg ter zake doend antwoord. Retourproces was ook makkelijk.

Ik was blij verrast in eerste instantie over de prijs van mijn usb wifi-stick.
Deze was aardig wat goedkoper bij megekko dan bijv. BolpuntCom.
De levering was ook nog eens lekker snel, dus ben ik heel tevreden.
Ga zo door!

Echt snel, precies voor het weekend, waarin ik de nukken van mijn laptop met deze stick moest oplossen.

Overzichtelijke website, makkelijk selecteren wat je nodig hebt, veel filter opties en vaak een van de beter geprijsde in de tweakers pricewatch

goede stevige dozen, met voldoende opvul middel om de onderdelen te beschermen

Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen. Makkelijk bestelproces en de verzending netjes verpakt en snel geleverd.

Scherpe prijzen, de videokaart die ik heb besteld was elders 100-200 euro duurder. Betaalproces verliep ook soepel.

De videokaart die ik had besteld kwam de volgende dag aan dus dit was helemaal in orde.

er was een actie waarbij je 2 games bij de videokaart kon krijgen. Deze actie begon 1 dag nadat ik de videokaart besteld had. Na een mailtje gestuurd te hebben heeft Megekko mij toen alsnog de games gegeven. Helemaal top dus!

Scherpe prijzen en een nog scherpere aanbieding voor een videokaart. Website is duidelijk en overzichtelijk. Bestelproces verliep soepel.

Zowel de kast als de videokaart die ik had besteld, kwamen keurig de volgende dag op tijd aan. Voor mij dus een goede ervaring.

Er werden bij de videokaart 2 games beloof waarvoor een voucher meegezonden had moeten worden. Deze was helaas niet meegestuurd. Na hierover een mailtje te hebben gestuurd, had ik nog geen uur later de code in huis van de voucher.
Het enige wat ik echt minder vind, is dat dat de klantenservice alleen per mail te bereiken is. Chat/telefoon vind ik persoonlijk een stuk beter.

Mijn 3de aankoop op Megekko nog steeds te tevreden van de producten en de kwaliteit.

Zoals altijd snel en op tijd geleverd zonder beschadigingen .

Klantenservice denkt met je mee en lost het probleem snel op .

Overzichtelijke site, ik heb makkelijk m'n product kunnen vinden. Bestellen ging vlot en snel zoals bij een Webshop mag verwachten.

Besteld bij megekko vanwege voordeligste prijs, juiste info en snel leverbaar.
Dat hebben ze ook waargemaakt.

Zeer bereidwillig. Houden je casus goed op de hoogte en zijn zeer vakkundig.

Zeer goede, en kwalitatieve producten aan een heel scherpe prijs! Een echte aanrader . :D

Pakjes werden snel en zorgvuldig afgeleverd op de exacte datum.

Communicatie met de klantendienst liep zeer vlot en het probleem werd snel opgelost.

Ze hadden de beste prijs. Het product is op tijd geleverd en was degelijk ingepakt.

Levering was op tijd. Product was goed ingepakt.

Breed productassortiment voor goede prijzen. Fijn is ook dat je zelf een datum kan kiezen voor het ontvangen van je pakket. Bij kleine en grote orders altijd producten binnen de aangegeven levertijden ontvangen.

Meeste producten tot dusver ontvangen in een witte doos met Megekko tape. Lege ruimte in de doos wordt goed opgevuld en producten zijn tot dusver altijd in goede staat op de deurmat terecht gekomen.

Super snelle levering en retour van mijn producten. Verder niets om over te klagen. Prijzen zijn ook heel scherp

Meerdere onderdelen voor een nieuwe pc besteld, laagste prijzen en snelle en duidelijke levering! Super bedrijf waar ik al jaren met plezier onderdelen bestel!

Zoals gezegd geven ze duidelijk aan wat de levertijd is en klopt dit elke keer weer! Ook iets retour sturen gaat snel en verwerken ze netjes op tijd!

Retour aanmaken gaat makkelijk en snel.

Good overall service and friendly support response. Website was user friendly and easy to navigate.

Quick delivery and tracking details provided via email.

Support response within 2 hours.

Scorekaart voor Megekko