Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Erg goede winkel, nooit iets op aan te merken. Bestel hier al een aantal jaar.

Snelle verzending en goede service. Pakketten komen op tijd en worden goed ingepakt.

Als ik dan toch een pluspuntje moet geven is dat het product snel is geleverd.

Pakketje was licht ingedeukt, zou door de brievenbus moeten passen maar denk dat dat niet kon en was er dus maar ingepropt. Ik denk dat daardoor het pakketje is ingedeukt.

Waardeloze klantenservice. M2 SSD besteld op vrijdag, deze was toen €59 (met verzending €62,95). Een dag later (zaterdag) was precies dezelfde M2 SSD €54,90 met gratis verzending. Ik heb toen een nette mail gestuurd met de vraag of ik het product moet terugsturen en opnieuw moet bestellen om dus het verschil terug te krijgen of dat ze eventueel het verschil konden overmaken. Mij leek het laatste voor beide partijen het beste, maar daar doen ze dus niet aan.

Ook retourneren van het product mag je zelf de verzendkosten betalen. Waardeloze service dus, tal van andere webshops doen absoluut niet moeilijk om het verschil over te maken of als 'cadeaubon' als binnen een bepaalde tijd het product op hun website goedkoper wordt, Megekko doet dus wel moeilijk. Als het nu 2 weken erna was zeg ik oké, maar 1 dag erna en dan zo moeilijk doen en totaal 0 moeite doen om de klant enigszins tegemoet te komen..

Goede en snel! Ik bestelde bij Megekko omdat de prijzen goed zijn, en de reviews ook erg hoog zijn. En dat klopt allemaal. Ik was voor mijn NAS met harde schijven verreweg het goedkoopste uit bij Megekko, en de volgende dag had ik mijn spullen thuis!

Volgende dag al in huis

Bij Megekko staat bijna alle info vermeld bij producten, die ik nodig heb om een goede keuze te maken. Vervolgens hebben ze superscherpe aanbiedingen en draaien mijn games nu als een zonnetje!

De levering van producten kun je goed aanpassen naar wens en is in mijn geval vlot verlopen.

Groot assortiment. Prijzen zijn een van de laagste van alle shops. Bestellen gaat makkelijk en betaling is meteen geregeld. Verificatie-email snel binnen.

Heb al veel besteld bij Megekko en het wordt altijd prima verpakt geleverd. 4 sterren omdat het wat mijn perfectionisme betreft af en toe net iets beter kan qua doos-opvulling om het product heen, maar heb nooit echt te klagen. Het wordt wel altijd geleverd binnen de opgegeven termijn.

30 dagen retourtermijn is erg lang en dus heel goed. Verschillende keren gebruik van gemaakt voor een deel van de order. Zelfs op zondagochtend vroeg een RMA nummer krijgen. Verschillende RMA's in 1 doos werd ook geaccepteerd. Erg snel al bericht dat ze het ontvangen hebben en terugbetaling was ook ruim binnen de opgegeven termijn.

Vandaag besteld binnen 24 geleverd ,goede service zoals altijd
!! !! !! !! !! !! !!!

goed verpakt

Al bijna 8 jaar bestel ik er PC-onderdelen, altijd wordt alles vlot geleverd en afgehandeld. Meestal is deze site ook de goedkoopste wat mooi meegenomen is. =)

---

Nog niet moeten contacteren.

Prima, altijd op tijd met postNL. (ook in België)

Thuis pc gebouwd

Componenten goed te vinden

Compatibiliteit met verschillende onderdelen niet duidelijk vermeld!

Scherpe prijzen

Donderdag besteld en vrijdag had ik het al in huis

De bestelling was netjes en goed verpakt

Componenten voor een nieuwe PC besteld, alles op voorraad en snel geleverd. Altijd prima ervaring met Megekko.

Woensdag besteld, donderdag compleet geleverd. Goed en degelijk verpakt.

Duidelijke details, goede prijs en snelle levering (zoals beloofd). Product was zeer goed verpakt en werkt zoals verwacht.

Zondagavond besteld en maandag geleverd. Updates verstrekt en levering zoals verwacht/beloofd. Betere prestaties dan de meeste in NL!

Goede website, snel bezord, en je wordt niet verplicht een account aan te maken.

Ik kreeg vreemd genoeg wel een (automatsche) email dat het product niet meer op voorraad was, en 2 uur later een (automatische) email dat het verzonden was. Zal wel een bugje in de software geweest zijn.

Ik heb veel dingen op deze site besteld, naar mijn mening de beste en handigste.

Op tijd geleverd, de datum en tijd van bezorging werd van te voren gezegd.

Megekko is een hele fijne winkel. De website is duidelijk en goed te doorzoeken. Specificaties en voorraad zijn duidelijk te vinden. Ze doen wat ze beloven qua verzend snelheid en Megekko houdt je goed op de hoogte van je bestelling per mail. De prijs is vaak ook erg scherp!

Goed verpakt en de beloofde verzendtijd netjes gehaald. Ik had mijn videokaart de volgende dag in huis.

Megekko is mijn favoriete plek om te kopen vanwege hun snelle service en schappelijke aanbod. Zit te schrijven vanuit mijn eerst zelf gebouwde PC, daarvan komt mijn videokaart(INNO3D GeForce RTX 4080 X3 16GB Videokaart) en moederbord(Gigabyte Z790 AORUS ELITE AX) van Megekko. Bij verschillende partijen onderdelen gehaald en Megekko pakketjes kwamen altijd als eerst aan. Heb zelfs een aantal videokaarten geannuleerd en 1 retour gedaan, daarbij kwamen de kosten+verzekering wel op mijn rekening maar dat tientje heb ik vanwege de snelle levertijd, betrouwbaarheid en voordelige productprijs met plezier betaald.

Op woensdag nacht besteld, alles kwam vrijdag netjes aan.

Heb nooit problemen ondervonden met de klantenservice. Ze hebben me altijd fijn geholpen. Mijn geannuleerde bestellingen werden via de mail geannuleerd tenzij het al verstuurd was, dan kon ik het bij de deur weigeren of terug retourneren. Kon zijn dat ik een dag moest wachten op een mail maar verder lijken ze alles prima op orde te hebben.

Slecht geïnformeerd in een RMA proces; PSU retour gestuurd en zonder vragen een nieuw (aldus megekko) exemplaar retour gekregen. Bij verzoek om credit en vervolgens op eigen kosten weer het nieuwe exemplaar teruggestuurd te hebben krijg ik bericht dat er geen credit plaats kan vinden omdat er kabels ontbreken.

Of ik word hier de dupe van een retourafdeling die een defect exemplaar met het schijnbare nieuwe exemplaar verward, of ik ben in de beginne slecht geïnformeerd dat er alleen onder specifieke voorwaarden een credit plaats kan vinden nadat je als klant de pech hebt dat je een falende PSU hebt gekocht bij Megekko.

De ervaring met de klantenservice is ronduit slecht zoals onderbouwd in mijn algemene toelichting.

Voordat ik een computer wilde samenstellen was ik nog niet bekend met Megekko als bedrijf. Echter heb ik zeker geen spijt dat ik via hun website mijn onderdelen voor mijn computer heb besteld.

Ik heb geen verzendkosten hoeven te betalen en daarnaast werd mijn bezorging met PostNL beleverd. Dit is voor mij een groot pluspunt. Ook vind ik de website een vriendelijke uitstraling hebben en is alles makkelijk en snel te vinden.

Prijzen zijn ook erg goed vergeleken met andere soortgelijke websites. De videokaart die ik wilde kopen was het goedkoopste op Megekko + ik kreeg een gratis muis t.w.v. 29.99 euro geleverd met mijn bestelling.

Ik ben erg te spreken over Megekko en zal zeker in de toekomst vaker iets betellen via hun website.

De verzending was perfect. Rond 21:55 had ik mijn bestelling gedaan, de volgende dag om 11:50 kwam mijn bestelling al binnen. Dit is veruit één van de snelste bezorgingen die ik heb meegemaakt.

Daarnaast vind ik het erg fijn dat ze geen verzendkosten hanteren. Ik vind dat dan ook meer dan gebruikelijk als je bestelling meer dan 2000,- euro bedraagt, echter is dit niet op elke site het geval, dus pluspunten voor naar Megekko.

Ik heb zelf geen contact gehad met de klantenservice van Megekko. Mijn bestelling was perfect bezorgd en tot heden werkt alles nog 100%.

Ik heb al veel vaker bij Megekko besteld en naast scherpe prijzen hebben ze gewoon een goed, breed assoritment, is de voorraad goed op orde en wordt er ook gewoon snel geleverd. Ook voor een totale 'best price' op basis van Tweakers Pricewatch blijkt Megekko voor complete sets onderdelen scherp. Fijne shop dus.

Snel, goed verpakt, niets op aan te merken.

Verwachtingen ingelost. Bestelde wat computeronderdelen. Koos megekko voor de lage prijzen. Soms nog betere deals te vinden door koppelverkoop elders.

Besteld voor 22u30, dag erop vlot geleverd.

Alles werkt zoals verwacht.

Veel betaalmogelijkheden onder andere afterpay, support antwoord over garantie, reageert vlot, veel producten op voorraad en komen altijd levertijd na.

Omdat er geen bedenktijd is bij zakelijke bestellingen (verstopt in de algemene voorwaarden), houd ik het bij 4 van de 5 sterren.

Ik heb gevraagd over montage waterblok (welke GPU moet ik halen zonder dat dit gezeik geeft bij garantie na monteren waterblok) en daar kwam gewoon netjes antwoord op, incl toezegging dat garantie blijft bij Asus kaarten

Prettige winkel. Laatste bestelling niet soepel verlopen, helaas. Omdat mijn eerdere ervaringen goed waren, toch een goede beoordeling.

Pakket werd in 2 delen verstuurd. (*niet* zichtbaar in de mail, communicatie vanuit megekko, track en trace in de post nl app en het was(slecht) zichtbaar op de track en trace in de browser). Was onduidelijk bij het post ophaal punt. Maar 1 deel gekregen, later terug moeten gaan (na wachten en communiceren met klantenservice). Was onhandig aangezien het zware pakketten waren.

Tip: communiceer dat het meer dan 1 pakket is wanneer je stuurt naar een afhaalpunt.

Mis een telefoon nummer. Als je nu contact wilt krijgen met de klantenservice is hetwachten op een antwoord. 3 van de laatste 5 mails zijn niet goed gelezen, en dan moet je nog een keer 1-2 uur wachten op een antwoord. Nederlands is niet mijn sterkste punt, maar deze ervaring heb ik normaal gesproken niet.

tips voor Megekko:
1. Lees een mail van 1 of 2 zinnen goed. Of implementeer een chat als bellen geen gewenste optie is. -
2. Stuur door mens gestuurde berichten richting notificaties@megekko.nl door naar info@megekko.nl -
3. Implementeer een mogelijkheid om als ingelogde gebruiker aan te geven als er iets mis is met een bestelling

Scorekaart voor Megekko