Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Volgende dag in huis, duidelijke productomschrijving en goed verpakt.
Niks op aan te merken! In het verleden gelukkig nooit issues gehad bij Megekko

Het bestelprocess verliep vlot en was eenvoudig te doorlopen. Vooral fijn dat je geen account hoeft aan te maken. Pakket was netjes optijd verzonden en volgende dag in huis. De website is wel wat aan de langzame kant.

Een duidelijke website met alleen juiste informatie.. Volgende dag al geleverd na besteld te hebben op zondag!

stevig verzonden op de afgesproken datum.

90 % van de tijd is Megekko de beste referentie bij het vergelijken van gelijkaardige producen

Zoals vermeld op de site was de levering exact op de dag dat ze aankondigden.

In het verleden een retour verzonden waarbij ik toch 'redelijk lang' op mijn terugbetaling heb moeten wachten. Maar uiteindelijk alles goed afgehandeld.

MSI Radeon RX 6650 XT GAMING X 8G Videokaart

Scherpe prijs, snelle afhandeling, uitstekende verzending. 10/10 dus.

Goed assortiment, dus alles wat ik nodig had, kunnen vinden voor een scherpe prijs. Heel netjes ingepakt in een grappige doos. Ook nog snel geleverd.

Mooie website,heel overzichtelijk en alles gemakkelijk terug te vinden via de zoekfuctie en snelle en gemakkelijke betaling.

snelle levering degelijk verpakt.

Product geretourneerd (na acceptatie door Megekko), netjes volgens hun richtlijnen uitgevoerd.

Vervolgens wordt het door Megekko naar me teruggestuurd, zonder opgaaf van reden.

Wordt niet op mijn email gereageerd en geen mogelijk om te bellen

Megekko is vaak de winkel waar ik op uitkom als ik een nieuw systeem ga samenstellen. Zo ook in dit geval. Begonnen met een 4090 in combinatie met een nieuwe voeding (beide volgende dag in huis. Echter bleek in dit geval de voeding (hx1000i) in veel gevallen met een irritante klik/tik geleverd te zijn. Deze voeding heb ik zonder problemen kunnen retourneren en via Megekko vervangen voor een hx1200 die verder probleemloos is.

Daar wilde ik het bij laten, maar een nieuwe cpu koeler was ondertussen ook wel nodig dus de NZXT Z73 gekocht. Deze bleek echter na installeren zelfs bij 20% pompsnelheid ontzettend luid te zijn (naar mijn maatstaven en zeker voor de prijs). Deze zit momenteel in het retourproces maar is ondertussen vervangen door een CoolerMaster PL360 die muisstil is in combinatie met drie noctua A12's.

Bovenstaande is steeds de dag na bestelling ontvangen. Het retourproces loopt ook vlot en duidelijk.

Goede prijs, goed assortiment. Een goede en fijne klantenservice.
En goede communicatie vwb je bestelling, levering en bezorg mogelijkheden.

Meerdere producten besteld en ik kon kiezen of ik wilde wachten tot alles binnen was, of aparte zendingen wilde. Als iemand die vaak niet zo'n haast heeft om spullen in huis te hebben, vond ik het fijn die keuze te krijgen.

Kreeg dezelfde avond nog antwoord (en oplossing) voor een vraag die ik tegen 17 u gestuurd had.

Ik had een aantal onderdelen besteld voor een nieuwe computer, alles verliep vlot, hun website is zeer overzichtelijk. Niets echt aan op te merken.

Product was goed verpakt, ik heb alles op tijd ontvangen. Verzending was via PostNL die jou precies zeggen wanneer ze langskomen en e-mails stuurt met alle nodige updates.

Ik moest een moederbord terugsturen omdat die niet compatibel was met de processor, alles verliep vlot door hun automatisch retoursformulier. Vijf dagen nadat ze het ontvangen hadden, ontving ik mijn geld terug op de bank.

Ik wouw graag een simpele, maar toch goede wifi router hebben voor bij mij thuis, en heb ook geen zin een 3de partij een te laten installeren. Zolang je de simpele stappen in de gebruiksaanwijzing uit voert, kunt u binnen 15 min je wifi aan hebben gezet met 4 stappen ben je klaar.

Binnen een dag heb ik het pakketje binnen gekregen super snel.

Ze hebben mij uitstekend medegedeeld wanneer het pakketje zou aan komen via de mail.

Goede prijs voor de bestelde SSD. Duidelijke omschrijving en een overzichtelijke website. Niets op aan te merken.

Het pakketje is snel verzonden (volgende dag in huis) en was netjes ingepakt.

Prettige website, voor mij overzichtelijk en de gebruikersvriendelijkeheid is prima in het gehele bestelproces van begin tot einde.

De bestelling was goed verpakt en op tijd geleverd. Gewoon goed!

Doen wat ze beloven en voor een scherpe prijs. Heb geen ervaring met de klantenservice, want heb geen problemen ervaren.

Levertijd vind ik doorslaggevender dan een paar euro prijsverschil. Megekko doet het altijd goed qua prijs en levertijd. Super snel geleverd, zelfs op maandag zonder meerprijs, en netjes verpakt. Niet zoals sommige leveranciers, die vaak ten onrechte beloftes doen over levertijden.

Ik had een krachtiger voeding nodig voor in de PC. Deze is door Megekko snel en compleet geleverd.

Product doet wat het moet doen. De montage in de kast was eenvoudig. Alle benodigde materialen werden meegeleverd.

Snelle verzending, goede hulp. Website werkt prettig en product netjes verpakt! Megekko al vaker gebruikt in het verleden en is gewoon altijd goed.

Ondanks dat de bestelling die ik heb gedaan nog niet ontvangen is, toch een eerste review m.b.t. de klantenservice

Door een foutje in de registratie (adres) is de bestelling die ik heb geplaatst nog niet binnengekomen. De contacten met de klantenservice waren heel goed. Snel, accuraat, meedenken met de klant en vriendelijk. Hier kunnen andere leveranciers nog van leren.

Voor 23.00 uur in de avond besteld, is ook echt de volgende dag geleverd, zelfs op een zaterdag!

Mobo was defect. Ik ben erg goed geholpen met de garantie procedure. Ik raad ze aan.

Ze hebben me goed geïnformeerd omtrent het leveren van defect product en ontvangen van gemaakt product.

Ik ben erg goed geholpen met de garantie procedure.

Scorekaart voor Megekko