Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Easy to order, well packed package.
Tested the product and there were no issues, no customer support needed etc.
Delivery time was right on the dot, even though Black Friday period can be tricky.
Overall, it was my first time ordering from Magekko and it was a very good experience.

Much faster than expected due to Black Friday period.

Stelletje oplichters en fraudeurs. Een week geleden kocht ik een AMD-videokaart. Heb netjes uitgepakt en uitgetest, maar tijdens het gamen maakte het een raar geluid, bleek het om whine coil te gaan. Ik besloot het daarna om het terug te retourneren. Na een paar dagen krijg ik een mail van Megekko dat er grote krasjes zijn op de videokaart en dat ze het terug sturen naar mij. Ik weet vrij zeker dat ze dit zelf hebben gedaan en een excuus klaar hebben om mijn product niet te accepteren. Voordat ik had ingepakt heb ik nog gecontroleerd of alles eraan vast zat en zag geen enkele krasjes erop! Bij hun mail geven ze mij ook nog eens advies om het op tweakers of marktplaats te verkopen. BIZAR voor woorden

Verzending was prima in orde. Product was goed verpakt

Ze denken dat ze altijd gelijk hebben. Je word dus ook niet geholpen!

Bestel product staat op voorraad krijg een mail niet op voorraad, product komt daar door paar dagen later dan dat er staat, komt het product eindelijk binnen is het een ander product wat ik niet besteld had en moet het nu zelf gaan oplossen in plaats dat hun het regelen moet ik zelf een verzoek doen en weer een paar dagen wachten.

Product komt paar dagen telaat omdat op de website stond dat ze het product wel hadden bleek niet zo te zijn

Krijg het verkeerde product op gestuurd door hun fout en ik mag het oplossen via hun website en dan weer een paar dagen wachten op antwoord.

Producten zijn goed en worden snel verzonden.
Echter is de klantenservice niet heel best.
Snel antwoord, maar niet helpend.
Er werd ook een keer extra kosten gevraagd door een systeemfout aan hun kant, deze bestelling heb ik uiteraard toen geannuleerd.

Word snel verzonden, goed verpakt en goed te volgen via track en trace.

Snel antwoord, maar niet helpend.

Duidelijke website, snelle verzending en goede communicatie.
Meerdere keren al besteld bij Megekko en nooit problemen gehad.
Een reparatie aan mijn GPU moeten doen en ook dit is netjes en binnen de aangegeven termijn afgehandeld.

Altijd netjes verpakt en binnen de aangegeven termijn geleverd.
Enige verbeterpunt dat ik kan bedenken is een doos meer op formaat van het product (bij mijn moederbord), nu was deze erg groot.

GPU ter reparatie opgestuurd, duidelijke communicatie wat te doen en hoelang het gaat duren.

De prijs van de voeding die ik heb besteld was geweldig! De webshop is gemakkelijk te navigeren en als je met creditcard betaald komen er geen extra kosten bij, dat is ook niet bij iedereen zo.

Supersnelle levering! Ik heb het op zondag besteld en op maandag werd het al geleverd.

De gestelde vraag werd snel beantwoord, zelfs op zondag, het is alleen jammer dat als je een ander email adres gebruikt er meteen een nieuw account wordt aangemaakt met dat email adres. Ze kunnen dan achteraf de accounts niet samenvoegen of een bestelling overhevelen. Dus ik heb nu twee accounts terwijl ik er maar een wil. Jammer.

Vaak ontdek je pas hoe goed of slecht een webshop is als je gebruik moet maken van een retournering of reparatie. Dit was het geval na vele tevreden bestellingen bij Megekko. De retournering/reparatie was snel en duidelijk afgehandeld en de verzendenkosten voor de retourneren zijn gecrediteerd.

Snel geleverd, binnen de aangegeven levertermijn. Goed verpakt. Retournering was ook snel en duidelijk geregeld. Kosten inclusief verzendkosten gecrediteerd gekregen.

In eerste instantie waren de verzendkosten van de retournering niet gecrediteerd. Na een mailtje alsnog de verzendkosten gecrediteerd gekregen.

Overzichtelijke website met voldoende keuze, eigen voorraad is snel geleverd ( mits met PostNL Verzonden ) "Op voorraad" betekent dat ze het helemaal niet hebben en nog moeten inkopen bij hun groothandel. Kan dus voor vertekend beeld zorgen en is in zijn essentie misleidend, vandaar slechts 3 sterren.

3x een bestelling geplaatst in 2 weken, 2 bestellingen met DHL, 1x post NL.
Allebei de pakketen van DHL was gezeik mee. ik snap niet dat als je zo'n grote organisatie hebt je met zo'n onkundige pakketdienst werkt. Ik ben nu nog op mijn 3de pakket aan het wachten omdat DHL niet normaal kan werken.

Klantenservice is top, vrijdagavond om 18:04 bericht gekregen dat de monitoren "Op vooraad" pas op 9 december kwamen ( vandaar mijn eerdere statement: Op vooraad = niet aanwezig ), gelijk een mail terug gestuurd voor een alternatief, en op vrijdagavond 9 uur nog bericht terug gehad dat de bestelling is aangepast en dat die alsnog verzonden zou worden.

Na het bestellen krijg je meteen spam om je oren. Bijvoorbeeld een omkoopmail om hier een review te geven.

Ze kennen wel een recht op vergetelheid, maar doen daar niets mee. Althans, je kunt dat pas na drie maanden(!) doen in de hoop dat je het dan zelf vergeet. Dat is dus gewoon strafbaar.

Duidelijke webshop met een groot aanbod. Betalen was gemakkelijk. Verzending was op tijd thuis, ideaal.

Op tijd verzonden en aangekomen. De verpakking van mijn SODIMM module mocht iets steviger zijn naar mijn gevoel maar het is onbeschadigd aangekomen.

Duidelijke site waarop producten te vinden zijn. Makkelijk te bestellen, betalen en snelle en nette levering.

Netjes volgens de indicatie geleverd.

Winkelen gaat prima, redelijk concurrerende prijzen maar de spaaractie na betalen is werkelijk zo schandalig dat ik geen gebruik meer maak van deze misleidende winkel!
Voor je het weet krijg je geen 16 euro korting, maar een maandelijks nutteloos abonnement van 15 euro te betalen!

nog niet ontvangen, want is voor een dag later besteld

Duidelijke webwinkel. ‘s Avonds besteld en inderdaad de volgende dag in huis. Verpakking prima en producten zelf ook.

Volgende dag geleverd, zoals aangegeven op de website.

Met behulp van Tweakers heb ik menige doorverwezen naar Megekko vanwege scherpe prijzen, en hun ervaringen zijn altijd goed bevallen. Eerste bestelling gemaakt en deze is ook goed bevallen.

Pakket was binnen 24 uur geleverd, en zeer netjes verpakt.

Great intuitive website and fast delivery. Really easy to use, and effective in finding what you are looking for.

Fast delivery

Vaste (zakelijke) klant bij Megekko. Wat ik nodig heb, hebben ze. Duidelijke info, goede filters, nette prijs, snel geleverd.

Goed verpakt. Zonder butsen van doos geleverd.

Al meerdere malen bij Tweakers besteld en nog geen enkele keer teleur gesteld. Ze komen hun beloftes na, antwoorden snel als je hen mailt met vragen en hebben een zeer correcte prijs.

De mails die je krijgt om je bestelling op te volgen zijn zeker in orde. Elke stap tot het het aan je deur staat kan je perfect volgen.

Rechtstreeks chatten is niet beschikbaar, maar wel een mailadres dat volgens mij goed opvolgen. Meestal binnen het uur had ik een duidelijk antwoord op mijn vragen.

Tevreden maar niet probleemloos...

Ik had 5 jaar geleden een PC gekocht bij bij CD-ROM land en helaas ging recent 1 van de 4 modules uit een kit van 4 defect. Je moet om die reden de hele kit retour sturen dus helaas is je PC dan onbruikbaar. De retour ging keurig, en ik werd goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk moest mijn kit retour naar Corsair en kreeg ik een swap melding. Eenmaal thuis (zo'n twee weken later), had ik dezelfde BSOD en kwam ik er tot mijn verbazing achter dat ik mijn eigen niet-gerepareerde kit terug had ontvangen? Na contact mocht ik nogmaals verzenden betalen en zou het goed komen, de kosten zouden verrekend worden. Na mijn aankomst bevestiging bleef het twee weken stil dus ik mailen. De reactie luid als volgt; "Ik zie dat de ram modules ongewijzigd retour komen daar ze niet van van ons/onze leverancier vandaan komen. Helaas is dit bij de vorige RMA over het hoofd gezien waardoor mijn collega dacht dat de ram modules omgeruild waren en heeft dus op de factuur vermeld dat de modules zijn omgeruild. Het serienummer van de 'omgeruilde' modules is echter hetzelfde als de modules die je hebt opgestuurd, ofwel het gaat nog steeds om dezelfde defecte modules. Zodra we de modules retour hebben ontvangen zullen we ze zo snel mogelijk aan je retourneren zodat je ze bij de juiste retailer kan claimen.". Lang verhaal kort, ik heb gemeld dat ik het hier niet mee eens was en kreeg uiteindelijk het volledige bedrag gecrediteerd op mijn rekening wat dan weer wel netjes was. Ik heb de dag na ontvangst nieuwe modules besteld en mijn PC een upgrade gegeven aangezien de modules 5 jaar geleden precies 50% duurder waren. Ik heb nu dus nieuwe modules en een Samsung 980 Pro bij ze gekocht dus mag niet klagen ondanks de hickup in het proces.

Spullen worden dezelfde dag nog verzonden en komen keurig de dag er op aan (mits op voorraad). Je word gedurende het hele proces goed op de hoogte gehouden.

De klantenservice geeft helaas wat problemen. Buiten email lijkt Megekko helaas niet bereikbaar voor vragen.

Megekko heeft een prettige website, waarop je producten goed kunt vergelijken. En nog een paar woorden om aan de vijftien te komen.

Het pakket was er in 22 uur, de producten waren degelijk verpakt en de informatievoorziening rondom de levering was prima (ook weer niet te veel berichtjes).

Eenvoudige site, goede advisering aanvullende artikelen en dat snel en voor een goede prijs in huis.

In de avond voor 22 uur besteld en de dag erna al thuis!

Scorekaart voor Megekko