Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Al meerdere malen besteld bij Megekko over de jaren heen. Ook deze keer weer scherp geprijsd en de volgende dag direct in huis. Helemaal top!

super snel geleverd! en goed verpakt scherp geprijst voor een 2tb ssd goedkoopste op moment

Ik heb 2 x WD RED PRO 10TB besteld bij Megekko voor mijn Synology DS920+ voor een goede prijs. Overzichtelijke en duidelijke website.

De bestelling geplaatst, daarna een track & trace ontvangen, en netjes de volgende dag geleverd! Top!

Ze hadden een erg scherpe prijs op een SSD waar ik al lang naar het kijken was. Een andere winkel had deze voor vijf euro minder. Maar ik ben toch voor Megekko gegaan met vertrouwen dat er geen onnodige problemen zouden zijn met de leverbaarheid.

Erg snelle levering naar Vlaanderen, eens besteld de werkdag erna al met Post NL aan de deur.

AMD 5800x3d processor besteld. Gemakkelijk bestelproces, redelijk scherpe prijs. Volgende dag keurig op tijd in huis door DHL. Beetje jammer dat de prijs de volgende dag zeer tijdelijk 20 euro lager was, maar dat kan je verwachten rond black friday, geduld is soms een schone zaak haha.

Zelfde dag verstuurd, keurig op de hoogte gehouden van de voortgang via email, en tracking van DHL. Strak op tijd bezorgd, top.

het bestelproces verloopt heel gemakkelijk. De prijs voor de synology DS920+ was heel scherp. Volgende keer weer.

Product was goed verpakt en snel geleverd door DHL. Bij mij is bezorging met DHL altijd goed maar hoor dat dat wel eens anders kan zijn.

Alles goed en snel geregeld. Betaling snel verwerkt en bestelde product meteen verstuurd.
Duidelijke informatie op de website en alles wat ik nodig had was goed geprijsd en voorradig.

Netjes verpakt

Afgelopen tijd meerdere keren besteld bij megekko en keer op keer keurig de volgende dag geleverd.

Snelle levering keer op keer op tijd en netjes verpakt.

Geen problemen met bestellen hoefde zelfs geen account aan te maken wat ideaal is, Daarnaast snel geleverd en goed verpakt.

Om 8 uur in de avond besteld is om 11 uur opgestuurd en in de ochtend geleverd, top service!

Een aantal artikelen gekocht en per mail telkens op de hoogte gehouden van de status van de verzending. 1 artikel was niet op voorraad, ook hiervan telkens een mooie update gehad.
Top !!

Artikelen die op voorraad zijn worden snel verstuurd, track and trace wordt aangeboden.

Ik maak kans op een prijs, echter dit beinvloed niet mijn mening. Maar is wel de motivatie om het te posten,. Zoals altijd, als iets goed gaat hoor je men niet....

2 hdd/s besteld, zeer goed verpakt! Schijf in originele folie, dan nog bubbel verpakking om elke schijf, daarna in ruime doos met van die lucht zakken.

Een moederbord en een processor besteld bij Megekko, omdat ze volgens de site op voorraad zijn en de volgende dag geleverd worden.
Er staat namelijk op de website, voor 22.30 besteld, de volgende dag geleverd, mits op voorraad.

Ik ontvang hiervan de bevestiging dat het de volgende dag geleverd zal worden.
Op de leveringsdag ontvang ik tot mijn verbazing een email dat deze in het magazijn is en daardoor vertraagd. Hoewel iets vertraagd is dit niet transparante communicatie.
Dit is mij bij een eerdere bestelling al op dezelfde wijze overkomen.
Over de bezorging en klantenservice kan ik nog niets beoordelen tot na levering.

Duidelijke webshop, makkelijke navigatie. Prijzen zijn goed. Levertijd is tot nu toe altijd wat ze beloven.

Wat ik al zei. Doen wat ze beloven.

Bestellen op website ging soepel zonder hick-ups. Transparante advertentie. Alles was zoals beloofd en verwacht. Keurig op tijd de dag erna geleverd (om 23:00 uur besteld de dag ervoor) door DHL. Prijs was netjes. M.b.v. tweakers de beste aanbieder voor mijn systeem uitgezocht overigens. Je ziet veel zogenaamde black-friday kortingen maar als je de price-watch bekijkt, zie je dat ze vlak ervoor verhoogd zijn in de prijs. Deze was in elk geval wél daadwerkelik verlaagd (50 euro) maar was simpelweg een goede prijs voor dit systeem.

Was opzoek om een mini itx sff case te bouwen.
Deal was voor 79,90 te goed om aftewijzen voor een Sf 600w sf corsair voeding. We gaan goed het nieuwe jaar in.
Bedankt Megekko👍, voor de vervroegde kerst.

19de (zaterdag)besteld en 21ste ontvangen.
Snelheid en levering is top in orde.

1 verbeterpunt;
De Psu had aan 1 kant geen bubblewrap.
Het was doos op omdoos.
Voor een psu of computer components zou ik het persoonlijk stronger insealen.

Bij Megekko heb ik een GPU besteld en ontvangen. De GPU had last van coil whine dus heb ik gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht en onbeschadigd terug verstuurd.

Megekko geeft aan dat ze krassen op de backplate hebben gevonden en hierdoor niet retour zullen aannemen. Als tip gaven ze aan dat ik de GPU wat coil whine heeft maar lekker op marktplaats of tweakers moest verkopen.

Mocht iemand deze review lezen dan wil ik u waarschuwen. Veel mensen hebben hetzelfde meegemaakt bij Megekko. Zij beschadigen de producten om geen geld uit te keren.

Klantenservice reageert heel traag, er is geen telefoonnummer om te bellen.
Daarnaast beschadigen ze zelf hun producten en geven de consument de schuld.
Ook willen ze hun plicht als verkoper niet nakomen en proberen het ergens anders te schuiven.

Black Friday offer had a very competitive price for my order. Well organized webshop and smooth order process.

Ordered on Saturday, arrived on Tuesday. Well padded, simple to open package.

De producten zijn eenvoudig te vinden en te selecteren. Niks op aan te merken. En bestelling plaatsen is eenvoudig en snel.

Heb de klantenservice leeg gelaten, want was geen verdere hulp en/of assistentie nodig van de klantenservice. Mocht ik dit in de toekomst wel benodigd zijn, dan zal ik mijn review aanpassen, indien mogelijk

De bestelling was de volgende dag al binnen. Ook hier niks op aan te merken.

De klantenservice reageert snel, doet een extra effort wat betreft verzending indien je iets vergeten bent bij je bestelling, vaak ook de allerlaagste prijzen. Zeker een aanrader!

De verzending is snel, vaak de dag na bestelling al in huis. Enkel valt 3.95€ verzendingskosten te betreuren bij bestellingen die een waarde van meer dan 100€ of dergelijk hebben. Ook de retourkosten zijn voor eigen rekening, wat al snel 10€ is indien men uit België verzendt.

Ze staan gewoon altijd voor hun klanten klaar, met raad en daad

Heb een CPU gekocht bij Megekko, ik kreeg eerst een voorheen geopend pakket binnen. Dit is snel afgehandeld en had de volgende dag een nieuwe binnen.

Snelle verzending, is altijd de volgende dag geleverd

Scorekaart voor Megekko