Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima prijs en levertijd voor voeding. De alternatieve en combo's waren wel wat bijzonder, verder prima webshop.
VerzendingUitstekend verpakt en snel geleverd.
AlgemeenMegekko heeft altijd goede prijzen voor de artikelen die ik zoek. Ook dit keer waren ze weer de goedkoopste.
VerzendingDe CPU die ik had besteld was prima verpakt en de volgende dag al verzonden.
KlantenserviceToen een bestelde videokaart niet in mijn DELL PC wilde werken, mocht ik 'm gewoon omruilen voor een ander merk.
AlgemeenEen goede black friday deal voor de sf600 sfx Psu. Een dag later netjes bezorgd!
AlgemeenEen goede webshop met een groot aanbod. Het bestellen was eenvoudig en kon ook zonder registratie. De volgende dag was alles binnen.
VerzendingDe aangekochte apparatuur was op voorraad en werd de volgende dag geleverd zoals aangegeven.
AlgemeenCanon Printer voor goede prijs aangeboden. Deze is netjes op tijd verzonden in originele verpakking. Geen overbodige verpakkingsmiddelen.
VerzendingIn originele Canon verpakking verzonden
AlgemeenRuime keuze, goeie prijzen, snelle levering. Komen vaak als de goedkoopste uit de bus. Goed verpakt, ook naar België.
VerzendingMoederbord in orde, doos ongeopend en geen sporen van ruwe behandeling.
KlantenserviceHeb af en toe iets moeten terugsturen - je staat zelf in voor de retour, maar voor de rest alles okay.
AlgemeenBestel hier altijd met een goed gevoel. Geen slechte ervaringen gehad. Scherp geprijsd, veel product keuze, service is top en altijd snel geleverd.
AlgemeenOverzichtelijke website, goede en scherpe prijs, voldoende voorradig en een supersnelle levering. volgende dag al binnen
Verzendingzeer snelle levering volgende dag al binnnen (in feite zelfs binnen 24 uur!)
AlgemeenGewoon een top winkel. Goede prijzen. Goede service en een snelle levering. Mooie en duidelijke website.
Algemeenbestellen en alles verloopt zeer goed. had perongeluk ook foute dingen besteld maar zeer snelle reactie op annuleren
Verzendingde levering was snel en goed verpakt alleen stond het aan mij voordeur waar iedereen bij kan en was het regen weer en dit voor onderdelen van pc ?
AlgemeenNu sins 2019 al klant bij Megekko niet alleen ik maar raad ook mijn vrienden aan om bij Megekko te kopen. als ik een pc bouw voor mijn vrienden stel ik het samen en maken zij ook een account aan.
ik vind het een makkelijke website maar ook de service is prima. snelle levering en als retour moet is dat geen probleem.
hier kan je gerust kopen!
Verzending gaat snel bestellen en hun hebben het al aan hun post bezorgers gegeven. en het is niet altijd binnen 24 uur maar dat licht aan de bezorgers niet aan megekko zij doen echt alles aan om het zo snel mogelijk te verzenden! top prestatie.
Klantenserviceis prima om een emailtje te sturen of te bellen ze helpen jou zo snel mogelijk en in alle redelijkheid.
AlgemeenWebsite simpel te bezoeken en te bekijken. Via Tweakers meerdere tabbladen openen en dan aan je cart toevoegen is ook lekker makkelijk, wordt allemaal in één cart gezet. En goede prijzen natuurlijk.
VerzendingIk bestelde vrijdagavond 18:00 en stond er verbaasd over dat het 2 uur later al verstuurd was, en ik had het de volgende dag al. Doen niet zo veel partijen! En het doosje was erg efficient ingepakt, klein doosje met veel spul er in.
Algemeenmakkelijk bestellen, snelle levering, geen gedoe, precies zoals je zou verwachten en verder geen poespas
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen, en zoeken was vrij simpel, effectief en de categorieën waren duidelijk
VerzendingZending was op tijd en ongedeerd. Ik kan er niet veel meer over zeggen
AlgemeenMooie BF aanbieding, duidelijke artikel omschrijving. Op voorraad dus besteld is morgen in huis, levering was inderdaad de volgende dag.
VerzendingVoorraad status was Op Voorraad, order was snel verwerkt en geleverd.
AlgemeenDuidelijke website, goede prijzen, snelle levering met goede track en trace. Vaak aanbiedingen, ik koop er geregeld.
AlgemeenDe beste prijzen. Ze hebben niet alles op voorraad. Dus soms is het even wachten. Levertijden worden nagekomen, dus duimpje! De productfoto's mogen soms wel beter (aansluitingen van kaartjes enzo). Maar meestal wel op orde.
VerzendingVerpakkingsdoosjes kunnen kleiner, iets minder lucht. En liever geen plastic luchtkussens. Dat is zo 2019 .
AlgemeenMegekko had de beste prijs voor de koptelefoon. Voorraad situatie klopte met hun site, hij werd de volgende dag geleverd. Uitstekend.
Verzendingverzending als afgesproken, ze hebben voldaan aan next day delivery met heldere voortgangsupdates.
AlgemeenWebsite was duidelijk, en goede communicatie via de email, zowel van Megekko als via PostNL
VerzendingAlles perfect zoals verwacht. Netjes op tijd, goed en verzorgd ingepakt, in een makkelijk uit te pakken doos.
AlgemeenIk heb een bestelling gedaan op black friday. Een van de drukste dagen van het jaar. Ondanks dat ging alles compleet vlekkeloos en heb ik alle 4 producten de volgende dag gelijk ontvangen. Ik heb oprecht niks negatiefs te zeggen.
VerzendingIedere stap van de verzending is per mail toegelicht, zonder dat dit te veel werd. Track & Trace was ruim op tijd en producten waren perfect verpakt.