Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

The website is comfortable to navigate and has quick loading. Competitive prices and quick shipping!

I had a small issue with a missing item. Their response time was just a few hours every email and they were very helpful and fair!

Prima, niks op aan te merken, goeie prijs en gekregen wat ik had besteld :)

Doosje met opvulling, tikkie overkill voor RAM sticks, had ook in een enveloppe gekund, maar dit is dan weer goedkoper op de grote stapel voor grote bedrijven en ik ben allang blij dat het aankomt :)

As always. Snel geleverd en alles conform afspraak. Ik shop hier met zeer grote regelmaat.

Goed verpakt en erg snel verstuurd. Altijd netjes en je krijgt vrijwel direct na bestelling een track and trace,

Ik kon mijn producten gemakkelijk vinden. De webshop is mmoi overzichtelijk met duidelijk ingerichte categorien.

Pakket was zeer snel verzonden en goed ingepakt. Waar sommige andere webshops vanaf een bepaald bestelbedrag de verzending gratis doen, doet Megekko dat helaas niet.

Compact USB toetstenbord besteld voor de bediening van de media Laptop. Op maandag besteld, dinsdagmiddag in huis. Top!

Het product zat stevig verpakt in een (om)doos opgevuld met luchtzakken, ondanks dat het product zelf in een doosje zat dat door de brievenbus zou hebben gepast.

Op maandag besteld en de volgende dag al in huis! Zeer tevreden met deze snelle service

Ik had een harde schijf besteld. Ondanks het feit dat er wel opvulling in het pakket aanwezig was, had ik het liefst gezien da de harde schijf van zowel de onder en bovenkant bescherm was. Nu bevond de bescherming zich maar aan een zijde van de harde schijf, wat het risico op beschadigingen door het transport vergroot.

Gewoon goed, zoals altijd. Ik heb al heel vaak besteld bij Megekko en mijn producten komen altijd op tijd en volgens afspraak binnen. Wat wél gek blijft: een order van honderden euro's en dan toch nog die € 3,95 verzendkosten ...

Megekko heeft maar weinig in te brengen op de aflevering, omdat dat door de vervoerder wordt gedaan. Wat ik er wel over kan zeggen: de producten zijn goed verpakt en zeker nooit slordig werk.

Gaming laptop nodig dus mooie uitgezocht en na order plaatsen wachten met smart en jawel op tijd en wauw wat een beast !! De MSI GE76 12UGS-016NL Raider een super laptop

Top verzending

Niet nodig gehad deze keer maar ze zijn top weet ik uit eerdere ervaringen!

Monitor nodig wist niet goed welke dus ook advies nodig.

E-mail verstuurd en reactie was duidelijk en helder paar opties dus uiteindelijk asus gekozen 4k en advies
Was zo makkelijk om dit te hebben want als je het niet weet is het fijn dat er mensen zijn die je kunnen helpen!

Het is de ASUS ROG Strix XG32UQ geworden!

In orde geen schade of deukjes

Super geholpen met mijn keuze dank jullie wel !!

Laptop gekocht voor m’n zoontje voor school maar wilde ook spelletje er op doen dus een msi met 3060 en i5 al met al een perfecte laptop we zijn er erg blij mee. Met verzenden was er iets mis gegaan maar megekko heeft dit intern zeer netjes opgelost en gelukkig konden we gewoon lekker verder met school en spelletje doen samen al met al super blij met megekko want ik koop er nu al paar jaar en moet zeggen heb eigenlijk nooit aftersales nodig gehad maar nu even 1 keer en perfect opgelost dus dit maakt me nog meer een klant die zeker terug komt voor meer! Bedankt voor de goede service weer!

Er was iets met de verzending niet helemaal in orde ik ga hier niet het hele verhaal opschrijven maar wel wat de oplossing geboden was deze was omruilen mag als we dit wilden maar we kozen voor houden we hadden getest en alles erop staan dus prima zo heel netjes aangeboden en natuurlijk met 2 jaar garantie dus top!!

Zoals boven beschreven super ook als ik wel eens iets nodig heb en weet niet precies hoe of wat bij bijvoorbeeld met mn monitor binnen 30 min had ik mn advies en de juiste 4k monitor en tot op heden zo blij mee dus super!

Ik heb nog niet zo heel lang ervaring met megekko. Eerste keer dat ik echt geloofde dat het een bedrijf was, was toen ik ze tegenkwam bij Dreamhack Rotterdam in Ahoy, een tijdje geleden. (Gamesweek Rotterdam heette het officieel)

Sindsdien alleen goede ervaringen over gehoord. Nu is een korte tijd geleden mijn oude PC overleden en heb ik een nieuwe besteld bij Megekko. Ten eerste is Megekko voor de meeste onderdelen de goedkoopste winkel, ten tweede heb ik nu maar een aantal dagen moeten wachten op onderdelen die elders niet of beperkt verkrijgbaar waren.

Ik was een onderdeel vergeten mee te bestellen en vroeg of dit toegevoegd kon worden aan de bestelling. Helaas is dit niet mogelijk, maar omdat het inderdaad zonde is van verzendkosten (op een kabel van 10 euro) hebben ze me goed geholpen en aangeboden het gratis te verzenden.

Ik ben zeer goed geholpen door de klantenservice en kan iedereen aanraden om Megekko te gebruiken.

De zending is vrij snel verstuurd en heb van zowel klantenservice als van postNL regelmatig updates ontvangen over wanneer het kwam.

Ik vind echter wel dat op bestellingen boven een bepaald bedrag, de verzendkosten mogen worden kwijtgescholden. Want als ik voor 1500 euro aan onderdelen bestel kan die 4 euro er wel af bij hun.

Ik ben zeer vriendelijk en volledig geholpen, zo hebben ze mij ook nuttige dingen verteld over mijn bestelling waar ik niet eens om gevraagd had.

avatar van Q_7
Q_7 Karma 25,2K

Ben al 20 jaar klant bij Megekko (sinds Cdromland) geef dan ook een paar duizend euro per jaar aan computerspullen bij ze uit, zowel zakelijk als privé.

Mijn X670-E Hero moest naar RMA, zou 2 maanden kunnen duren, dus tijdelijk een X670-E-F aangeschaft, slechts 1 dag gebruikt en weer terug gebracht met de vraag of ik deze kon inruilen naar een hoger gepositioneerde moederbord, maar door een miniscule beschadiging op de SSD heatsink kon dit niet.........

De nieuwe moederbord zou ik dan in zijn geheel weer voor moeten schieten, deze bord zou dan naar Megekko hoofdkantoor gestuurd worden, daar gaan ze dan bepalen wat een nieuwe SSD heatsinkje kost.... allemaal driedubbel werk dus....

UPDATE:
Megekko is wel netjes geweest door contact met mij op te nemen en er is excuses gemaakt dat ik niet correct ben geholpen, maar de geboden oplossing is helaas net zo slecht zo niet slechter als hoe ik eerst in de winkel ben behandeld..

20% van de aanschafprijs van 429 zou dan ingehouden worden als re-stocking fee.. BIZAR!!

Ben zeer teleurgesteld in Megekko hoe ze een vaste klant behandelen zonder enige vorm van meedenken...

Asus heeft de heatsink zodanig gemaakt dat het bij erafhalen al ''beschadigd'' raakt door de positionering hiervan...

Mij zijn ze als klant kwijt

Uitstekende stop met scherpe prijzen een snelle verzending. Ook over de service niks te klagen.

Ik had een moederbord besteld maar besloot om deze na een weekje twijfelen toch maar retour te sturen omdat ik liever een ander moederbord had. Dit werd zonder problemen geaccepteerd en binnen een paar dagen stond het geld weer op mijn rekening.

Makkelijk besteld en volgende dag keurig bezorgt.
Product voldoet aan verwachting en prijs/kwaliteit goedkoper dan andere aanbieders.

Aanrader

Keuze genoeg voor bezorgopties,uiteindelijk bezorgt bij postnl aflever adres wat de beste optie is als je pakket vroeg wilt hebben.bezorgers gooien vaak eerst pakket af bij aflevering.

NVME SDD besteld kreeg echter een gebruikte die stoffig was en niet in de originele verpakking, zat in een blauw doosje en je kon de ssd rammelen in het doosje.

Retour aangevraagd met de reden niet conform product, mocht het op hun kosten retour sturen en het wordt gecrediteerd.

Slechte zaak dat Megekko gebruikte producten als nieuw verkoopt zonder dit van te voren te melden dat het om een gebruikt product gaat, kost op deze manier extra tijd en moeite.

Het plaatsen van mijn bestelling was gemakkelijk. Zeker via Tweakers was het gemakkelijk om goedkopere webshops te vinden, maar mijn eerdere ervaring met deze webshop gaf de doorslag om niet voor de goedkoopste te gaan. In dit geval was Megekko niet (bepaald) de goedkoopste.

Een vorige bestelling/levering werd zonder problemen teruggenomen en dat schept vertrouwen.

Een dubbele doos!
Een dubbele doos zonder opvulmateriaal, zodat het een en ander op een verantwoorde manier thuis kan worden afgeleverd.

Heb er door de jaren heen redelijk wat bestelt.
Alleen de laatste tijd al een paar keer iets gekregen wat uit de verpakking was geweest en gebruikt.

Mijn vorige pc nieuw besteld daar.
alles compleet
maar toch een moederbord er tussen waar van de verpakking al open was geweest.
aan het moederbord zelf was niet echte gebruikssporen te zien.
Dus dacht ik gok het er op.

Later nog een keer met een HDD open geweest.
maar toch in gebruik genomen zonder problemen.

Dit jaar een nieuwe pc gebouwd.
En ja WEER een gebruikt moederbord
Dit keer met koelpasta nog rond de socket.
Deze terug gestuurd. en geld terug.
Voor mij vanaf nu geen megekko meer Voor duurdere bestellings.

Andere webwinkels melden er bij dat het om een terug gestuurd product gaat.
hier is het gewoon gokken of je iets krijgt wat ongeopend is en nieuw.

Meestal goed verpakt.
ook al 2x gehad dat de doos half open lag en gescheurd.
Doos voelde ook slap aan.
En alles lag los in de doos dus schoof alle kanten uit.
schade aan de doos kan natuurlijk ook door de vervoerder komen.

Met terug sturen en contact met klantenservice nooit problemen gehad.
alles is zonder problemen altijd terug gestuurd en terug betaald.

Megekko heeft naar mijn ervaring goede producten voor een zacht prijsje. Producten worden netjes verpakt en komt in de meeste gevallen de volgende dag nog thuis aan.
Mijn probleem licht nu bij het retouneren van producten. Er is wat gezeik daarover met e-mails. Ondertussen 10 dagen verder opgelost.

De paketten worden goed en stevig verpakt zodat het heel thuis aankomt.

Het duurt lang. Bellen is niet mogenlijk. Emails gaan traag. En antwoorden gaan langzaam

Verkeerd artikel naar mij verzonden (een moederbord DDR5 versie ipv de bestelde DDR4 versie). Kan uiteraard gebeuren en wil Megekko helpen dit op te lossen. Maar de geboden oplossing is niet correct. Ik moet het artikel terugsturen (op mijn risico). Nadat retour bij Megekko is aangekomen ongeveer een week wachten op mijn geld, dan wederom dezelfde bestelling plaatsen en hopen dat het nu wel goed gaat.
Ik ga dit risico niet lopen en wil niet zo lang wachten. Heb ook nog een kleine korting voorgesteld op DDR5 geheugen maar Megekko geeft niet thuis. Zijn niet bereidt hun eigen probleem op te lossen. Ook telefonisch niet bereikbaar.

Verkeerd product gepickt door een medewerker en verzonden naar mij.

Megekko ziet dit als een probleem van de klant waarbij Megekko moet helpen. Ik denk dat het precies andersom is.

Al vele jaren een stabiele source van goed geprijsde computer onderdelen. Goede service, en snel. Ook deze keer weer uitstekend. Goede informatie na het bestellen ook.

Scorekaart voor Megekko