Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima webshop voor Gaming componenten voor een mooie prijs.
koop hier al jaren mijn onderdelen en altijd naar mijn tevredenheid

Prima verpakt met luchtkussen in de doos voor extra bescherming.
en de doos is goed geseald.

Na wat enkele vragen over het product zelf heb ik contact opgenomen met de klantenservice, ze stonden me snel via de mail te woord. en heel vriendelijk personeel.

Product zoeken is makkelijk, gelijk naar de winkelwagen en dan bestellen is zo snel en makkelijk gedaan.

Gaat via PostNL, net voor 22.30 besteld (alles voor 22.30 is volgende dag in huis) en het was er de volgende ochtend. Goed ingepakt alleen is het wel duidelijk wat er in de doos zat (een monitor in dit geval). Dus misschien nog een extra doos omheen om zo diefstal te voorkomen, maar daar komt ook extra kosten bij.

Na bestelling een snelle levering.

Alles aan de scherpste prijzen gekocht.

Zeer goede overzichtelijke site.

Prijzen kloppen ook met hun producten

Aanrader.

Al mijn bestellingen perfect thuis geleverd in perfecte ordelijke verpakking.

Na bestelling onmiddellijk een order bevestiging met track en trace.

Klanten service tip top in orde.

Ook 1 retour gestuurd en ging vlekeloos.

Zeer tevreden klant, tot de volgende bestelling.

Producten zijn makkelijk te vinden met behulp van de verschillende categorieën en de vele filters die gebruikt kunnen worden.
Bestel en betaalproces loopt gemakkelijk, vooral met behulp van een account. Waardoor alle gegevens overgenomen worden uit je account.

Producten worden snel verzonden, vooral wanneer deze voorradig zijn. En geleverd op een gekozen datum (of zo snel als mogelijk, wanneer je dat kiest).

Zeer tevreden! Goede webshop, competitieve prijzen, uitstekende service na verkoop.

Heb al enkele dingen teruggestuurd en ben hier altijd zeer goed bij geholpen geweest.

Megekko zelf stuurt ook updates via mail van de track and trace informatie, dus je hoeft er zelf niet eens voor te kijken.

Super! Enkele retours moeten aanvragen en dit verliep zeer vlot. Beantwoorden snel mails en denken mee voor oplossingen.

Zoals je verwacht van een goede webshop: soepel, duidelijk en overzichtelijk. Geen fout in kunnen vinden.

Snelle levering en overzichtelijk proces. Producten zelf in goede staat en zoals het hoort goed beschermd in de omdoos ingepakt.

Omdat ik een beetje liep te slapen per ongeluk verkeerde moederbordformaat gekocht. Met snelle respons van service afdeling en handige werkwijze voor retouren netjes afgehandeld.

Zakelijk bestellen wij regelmatig bij Megekko. In Belgie zijn de prijzen vaak hoger dan in Nederland. Daarbij komende ons een groot gedeelte van onze afzetmarkt Nederlands, dus bestellen wij liever IT gerelateerde spullen in Nederland daar wij ook QWERTY Keyboards kunnen krijgen.
Megekko heeft normaal goede voorraad, betere prijzen dan in bij Belgische leveranciers, en een snelle levertijd. Altijd alles tiptop in orde.

Alles in goede staat geleverd, geen gekke dingen. Altijd wordt alles netjes verpakt met luchtzakjes of andere dingen op het product goed te beschermen!

Klantenservice is super! Gelukkig nog niet vaak nodig gehad, maar ze staan altijd klaar en denken heel erg oplossing gericht! 5 Sterren!

Helaas is het op gebied van product kennis wel wat minder gesteld.
Je moet zelf goed weten wat je zoekt of elders voor informatie zoeken (zoals productpagina vd fabrikant), daar de klantenservice dat niet altijd weet te vertellen.
Dat is wat jammer. Ik vind dat een klantenservice/ondersteuning wel enige product kennis mag hebben.

Daarbij zouden wij het plezierig vinden om telefonisch contact te kunnen maken. Vaak is een vraag dan eerder beantwoord. Maar desalniettemin is de reactietijd van de klantenservice op mail zeker niet traag!

De gehele aankoopervaring bij Megekko verliep vlekkeloos, dankzij de gebruiksvriendelijke website-navigatie. Het vinden van de RTX 4080 grafische kaart op hun platform was moeiteloos, dankzij intuïtieve categorisatie en goed georganiseerde product vermeldingen. Het was een naadloze ervaring van begin tot eind, en ik had mijn aankoop snel afgerond zonder enige problemen.

Bovendien is het betalingssysteem van Megekko uitstekend. Ze bieden een breed scala aan betaalopties, waardoor het gemakkelijk is voor klanten om de methode te kiezen die het beste bij hen past. Ik waardeerde de flexibiliteit om te betalen met een creditcard, online bankieren of zelfs PayPal. Het afrekenproces was veilig en ik had volledig vertrouwen dat mijn transactiegegevens beschermd waren.

Al met al verdient Megekko niets dan lof voor hun uitzonderlijke service en toewijding aan klanttevredenheid. Hun snelle levering in combinatie met het moeiteloze betaalproces en de gebruiksvriendelijke website-navigatie, onderscheidt hen van andere online computerwinkels. Ik raad Megekko ten zeerste aan aan iedereen die betrouwbaar, efficiënt en klantgericht online wil winkelen voor al hun computerhardware behoeften.

Een van de meest indrukwekkende aspecten van mijn aankoop was de uitzonderlijke snelheid waarmee de grafische kaart arriveerde. Ik plaatste mijn bestelling 's avonds en tot mijn verbazing werd deze de volgende dag al bij mijn voordeur afgeleverd. Zo'n snelle en betrouwbare verzending getuigt van de toewijding van Megekko aan klanttevredenheid. Het is ongelooflijk verfrissend om een zeer gewild product als de RTX 4080 zo snel en efficiënt te ontvangen.

Prijs/kwaliteit verhouding verschilt wat met andere sites. Je krijg dezelfde kwalitatieve producten maar wel voor een lagere prijs.
Megekko heeft een grote verscheidenheid van zelfde producten en meestal ook in stock waardoor je een zeer snelle levering hebt bovenop de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

's avonds bestellen, 's morgens ontvangen. Zeer snelle levering met tracking optie waardoor je een tijdspanne krijgt van levering

Snelle reactie op mails. Wanneer je een vraag hebt krijg je zeer snel een uitgebreid antwoord op je vraag.

Overzichtelijke site met vele producten. Bestellen is eenvoudig en betalen nog eenvoudiger. Aardigheid zijn de Tweakers "Best buy" producten.
Ben bedachtzaam geweest hier weer te bestellen, maar geef alles een tweedekans.

Snel geleverd binnen de tijd die is aangeven. Goed verpakt en geen schade op de producten.

Bestelling vrijdag geplaatst en maandag al in de brievenbus. Duidelijke omschrijving van het product en schappelijke prijs. Ben zeer tevreden met hoe het proces verliep. Niets op aan te merken.

Binnen 1 werkdag in de brievenbus. Goed verpakt en snelle bezorging. Zeer tevreden met dit alles.

Bestelling was snel verzonden, en de vragen die ik had m.b.t. die bestelling werden snel, vriendelijk en juist afgehandeld.

Gemakkelijk om bestelling te plaatsen en zeer snel geleverd.
Geven vaak kortingen op verscheidene artikels.
Heb zelf meerendeel van mijn huidige desktop bij Megekko gekocht.

Heb monitors, ram geheugen, PSU, GPU, case en fans gekocht bij Megekko.
Allemaal super snel geleverd. Binnen 2, max 3 dagen

1 doosje fans was eens kapot gegaan tijdens transport en de PSU had een kort leven maar support kwam snel te beiden en stuurde nieuwe stukken op

Nieuwe desktop bijna volledig volgens Tweakers Best Buy Guide gekocht bij assortiment Megekko. Met autoaanvullen in webshop kwestie van een paar minuten.

Bestelling op zaterdagmiddag geplaatst, zondag verzonden en maandag al in huis. Ze waren door de volledigheid het goedkoopst, en sneller leveren kan ook bijna niet. Het laatste pakketje van concurrent Bol kwam een dag later. Desktop toen ook meteen succesvol in elkaar gezet en 's avonds al lekker Diablo 4 op high kunnen spelen.

Bestel ik zeker weer!

Diverse keren wat besteld bij deze webwinkel en altijd volgens afspraak op tijd geleverd. Ook mijn zoon zijn nieuwe rx6600 videokaart deze keer. Prijzen kloppen ook. Andere webshops waar ik even vaak iets besteld heb hebben het wel slechter gedaan. Klantenservice nog nooit hoeven contacteren.

Goed en met beschermende luchtzakjes verpakt, stevige extra doos om de doos, op tijd geleverd. Tussendoor alle stappen in verzending en levering accuraat gemeld.

Weer besteld bij Megekkko, aangezien ik zeer tevreden ben over mijn vorige bestellingen. Scherpe prijzen en snel geleverd.

Wederom laat in de avond besteld, maar toch de volgende dag bezorgd. Overigens heeft PostNL het niet netjes afgehandeld, maar die zijn vaker slordig. Daar kan Megekko ook niets aan doen. Ik had een email gekregen dat het pakket bij de buren was afgeleverd, maar het huisnummer dat was ingevuld is waar ik woon. Ja... hoe moet ik nu weten bij welke buren het is afgeleverd? Toen ik het wilde ophalen stond het pakketje buiten in een hoekje voor de deur. Ik weet niet of de buren dat hebben gedaan of PostNL. Hoe dan ook, niet handig.

heb een hp HDD besteld en toen ik het ontving realiseerde ik me dat de doos eerder was geopend en dat de hp seal was verbroken.

Mijn klacht werd kort beantwoord, buut ze konden niet snel vervanging sturen.
Op tijd verzonden, maar met gebroken verzegeling. Het werd besteld voor de fabriek dat de installatietijd precies was gepland, maar met dit probleem verpestte het de hele planning en werden er inspanningen op gezet.
Op tijd verzonden, maar met verbroken verzegeling. Het werd besteld voor de fabriek dat de installatietijd precies was gepland, maar met dit probleem verpestte het de hele planning en werden er inspanningen op gezet.

Al vele malen besteld bij Megekko. Makkelijk bestellen, levering ook altijd op tijd en correct.
En het extraatje (bijv een coole flessenopener) wat ik regelmatig erbij krijg wordt ook gewaardeerd.

---

Waarschijnlijk prima, zelf nog geen contact nodig gehad met de klanten service omdat er geen problemen zijn geweest met gedane bestellingen

Prima, tot nu toe altijd op tijd met bezorgen en netjes degelijk verpakt. Ik vraag me echter af hoeveel betrekking dit heeft op megekko, lijkt mij afdeling PostNL / DHL

Niet de eerste keer dat ik een bestelling plaats bij Megekko (ik bestelde er al toen het nog CD-ROM Land heette :P), ook vast niet de laatste. Overzichtelijke site. Enige minpunt is dat je na je bestelling geplaatst te hebben niets meer toe kunt voegen en als je iets vergeten bent dus ofwel alles moet annuleren, wachten tot je geld terug is en dan opnieuw moet doen, ofwel dubbele verzendkosten moet incasseren. Op zich begrijpelijk dat artikels achteraf toevoegen niet gaat omdat dit vervelend zou zijn qua betalingen consolideren, maar men zou uit coulance automatisch de extra verzendkosten terug kunnen storten als nog niet verzonden bestellingen naar hetzelfde adres gaan -- de pakketten worden al gesplitst als dat nodig is. Kost niet veel en zou toch net weer een extra ster opleveren. :)

De belofte "vandaag besteld, morgen in huis" wordt naar mijn ervaring niet zo gek vaak ingelost (meestal laat PostNL het afweten) maar dit keer bestelde ik op vrijdagavond en werd alles inderdaad daadwerkelijk zaterdag geleverd, zodat ik gelijk aan de slag kon met mijn nieuwe build. Dit ondanks dat er twee bezorgdiensten aan te pas kwamen (de kast ging apart).

Nieuwe videokaart besteld, vrijdag avond. Volgende ochtend binnen - top service zoals altijd! Kan van harte aanbevelen

Snel geleverd zoals altijd. Volgende ochtend had ik het al binnen - netjes verpakt en zo.

Een keer hoeven te benaderen, op dezelfde avond al reactie binnen, met een oplossing. Veel beter is er niet..

Scorekaart voor Megekko