Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMegekko blijft voor mij dé go-to webshop voor hardware-upgrades.
Altijd scherpe prijzen, duidelijke site én razendsnelle levering.
Dit keer gekozen voor een ASUS TUF GAMING B650-PLUS WIFI moederbord, Patriot Viper Venom 2x32GB DDR5-6000 CL30 en de nieuwe AMD Ryzen 7 9700X om m'n Proxmox testserver een flinke boost te geven.
Alles soepel verlopen, zoals ik inmiddels gewend ben.
Bestelling maandag geplaatst, de volgende dag in huis.
Alles netjes verpakt, geen beschadigingen of gedoe — gewoon zoals het hoort bij een serieuze hardwarewinkel.
AlgemeenIk heb een Lian Li AIO 360 GA II Lite besteld bij Megekko omdat het daar goedkoop was en snel geleverd kon worden.
Ik heb het op 25 juli 22.25 besteld en kreeg een bevestiging. Ik zag echter dat het niet op zaterdag geleverd kon worden. Het moest laat ziijn geweest want ik had de optie om de volgende dag ontvangen niet aangeklikt.
Klantenservice wees me daar op.
De koeler zelf is perfect. Makkelijk te installeren. Het is kortom een goed ding.
Verzending was goed en op tijd. Op maandag kwam 'ie binnen. Nette verpakking met plastic zakjes zodat de koeler niet te veel kon bewegen. Hij is in 1 stuk afgeleverd in een stevige verpakking.
KlantenserviceKlantenservice heeft me uitstekend geholpen met mijn vraag toen 'ie neit de volgende dag binnenkwam maar op maandag. Ik zal voortaan beter uitkijken naar de afleveringsdatum.
De emails van klantenservice kwamen op zondag, dat had ik niet verwacht omdat ik dacht dat ze dan dicht zaten maar was blij met de mail en verduidelijking. Dus bedankt klantenservice dat jullie me niet in ongewis hebben gelaten tot maandag.
Ik wist trouwens niet dat de fysieke winkel in het weekend dicht was. Was er bijna heengegaan.
AlgemeenIk ga altijd naar Megekko voor mijn PC onderdelen. Ze zijn vrijwel altijd één van de goedkoopste, bezorging is altijd heel snel en leveren uitstekende service! Voor mij blijft Megekko altijd de voordelige én betrouwbare keuze.
VerzendingAls je vóór 22:30 besteld (in de huidige situatie van 31 juli 2025) wordt bij het grootste gros van hun assortiment je bestelling direct nog verzonden en krijg je die de volgende dag gelijk binnen. Super handig als je wat nodig hebt.
KlantenserviceAls er iets mis is met je product, ookal is het nog 2 jaar later, neemt Megekko deze zonder problemen op en doen ze hun uiterste best om je te helpen.
AlgemeenAl vaak bij Megekko besteld.
Meestal gaat het volledige proces zonder problemen (bestellen/levering/...), maar heel soms is er eens een klein probleempje (schade, product dat niet werkt, product anders als geadverteerd, ...). Ook in dit geval staat Megekko steeds klaar om dit snel en correct op te lossen.
Wanneer ik vragen heb krijg ik altijd snel antwoord van de klantenservice, vaak ook in week-ends.
Is altijd heel snel verzonden en komt meestal dag erna toe.
KlantenserviceVragen worden correct beantwoord, ook het retour/manko process is zeer vlot.
AlgemeenSuper makkelijk vinden wat je zoekt. Website is duidelijk en informatief. Super handig voor beginners zoals ik!
VerzendingSnel en duidelijk. Veel updates en zorgvuldige levering van onderdelen voor zelfbouw pc
KlantenserviceZe reageerde snel. Ze hebben alleen een emailadres en ik bel liever maar dit was ook prima
VerzendingSuper snel, binnen 1 dag geleverd en als het later sturen laten ze het weten
KlantenserviceSnelle reactie op de mail die ik stuurde! Ondanks dat ze geen nummer hebben, was het contact uitstekend.
AlgemeenIk ging naar de winkel voor advies en ze hielpen me meteen met een goede laptop die perfect was voor wat we wilden doen. Later heb ik de bestelling online geplaatst. Ik werk zelf in de IT en was echt onder de indruk van de kennis van de verkopers.
Ik kan iedereen aanraden om contact op te nemen met deze winkel en/of hun website te gebruiken voor aankopen, want ze zijn erg behulpzaam.
De levering was super snel. Het kwam zelfs een dag eerder dan ik had verwacht.
KlantenserviceAlle vragen werden heel behulpzaam beantwoord en ze waren niet alleen maar uit op de verkoop toen ik in de winkel was. Ik werk zelf in de IT en was echt onder de indruk van de kennis van de verkopers.
Algemeenal meerdere keren besteld, altijd alles netjes verpakt en goed bezorgd.
Ook bij hun afhalen verloopt soepel.
vaak als je een pc build doet zijn verschillende onderdelen goedkoper bij verschillende winkels.
maar als je alles bij elkaar telt kan je vaak het beste hier alles in een keer bestellen.
dozen waren beide gratis verzonden.
ook was alles voldoende ingepakt.
ook al gebruikt de bezorger het nog wel eens als voetbal.
AlgemeenDe Noctua fan voor een uitstekende prijs weten te kopen. De nieuwsbrieven van Megekko zijn een van de enige die ik daadwerkelijk bekijk. Zeer blij met mijn bestelling 👏🏻
VerzendingIk had om iets voor 22:00 mijn bestelling afgerond en deze werd extreem snel bezorgd. De volgende dag om 13:00 zat de Noctua fan in mijn server.
AlgemeenWe kunnen er een heel lang verhaal van maken, maar kort gezegd: top service in alles.
Op een zondag besteld, volgende dag gewoon geleverd.
Op een zondag vragen stellen per mail, binnen een uur een reactie.
Retourprocess werkt ook top. Dit met een eerdere bestelling ervaren. Binnen 4 dagen was alles afgehandeld.
Nu 2 pc’s samengesteld waar alles bij Megekko vandaan komt. De derde voor mijn andere dochter moet ook binnen nu en een paar maanden vervangen worden en zal ook weer bij Megekko worden besteld. Dit zal ook meteen de dikste gamepc worden.
Met PostNL volgende dag in huis. Zondags besteld, maandagochtend was het binnen.
KlantenserviceReageren heel snel op de mail. Zijn altijd netjes en denken met je mee.
AlgemeenOmdat mijn grafische kaart wat kuren vertoonde bij Megekko een nieuwe besteld. Op zondagavond de bestelling gedaan en maandagochtend al vroeg in de ochtend door postnl bezorgd.
Prima!
Op de website staat dat je voor de bezorging zelf kunt kiezen tussen DHL en PostNL. Ik kon die keuze nergens vinden, wel keuze tussen thuisbezorgen of bij bezorgpunt.
Gelukkig werd deze gewoon door PostNL bezorgd. Die bezorgen 'meestal vroeg in de ochtend zodat je meteen met de goederen aan de slag kunt. DHL is bij ons hopeloos. Bezorging altijd pas laat in de avond (of geregeld de volgende dag).
AlgemeenZeer fijne webshop, niet altijd de goedkoopste maar zeker wel een waar ik graag kom en best iets meer wil betalen.
Ook een zeer ruim aanbod en of je nu een complete pc wil bouwen vanuit het niets en losse onderdelen wil bestellen of dat je nu een “pakket” wil dat je zelf in elkaar wil zetten alles kan en hebben ze (meestal) op voorraad.
De verzending van mijn product van afgelopen week was niet helemaal naar wens als ik het zachtjes uitdruk.
Had een product besteld (ME250725001240) en deze kwam zéér laat aan. Echter kan in dit geval Megekko er niets aan doen gezien dit een slechte service was van PostNL.
Elke keer onderweg en dan toch weer niet afgeleverd.
Megekko kon hier weinig aandoen daarom evengoed een voldoende. De materialen worden gelukkig zeer goed verpakt waardoor het nadat het 3 keer een bus in en uit is gegaan nog volledig intact was, dat wil zeggen de doos binnen de “om doos”.
Ik heb over de verzending contact gehad met de klantenservice en zij wezen mij erop dat er de mogelijkheid is dat je aangeeft wat je voorkeur transporteur is. Keuze is tussen PostNL en DHL (voor Nederland). Natuurlijk is het een voorkeur en geen garantie maar evengoed fijn om te weten.
Verder echt heel netjes geholpen en indien mijn pakket beschadigd zou zijn werd mij verteld dat ik deze gelijk bij de deur kon weigeren of retour kon sturen.
Dus dikke plus!
AlgemeenMegekko is top. Ik bouw al > 20 jaar PC's en heb alle scherpe aanbieders meegemaakt, waarvan de meeste niet stand hebben gehouden!
Megekko biedt scherpe prijzen en houdt voldoende voorraad zodat ze snel kunnen leveren. Ze beantwoorden vragen in korte tijd en hebben de juiste expertise voor een goed antwoord en om met je mee te denken.
Ook service retouren worden efficiënt en degelijk afgerond; je hebt je geld snel terug. Kortom een bedrijf met echt toegevoegde waarde!
AlgemeenSnelle betaling, veel betalingsmogelijkheden en correct overzicht kosten.
Wat moet ik hier nog meer plaatsen om 15 woorden te behalen? Alles is samengevat in de eerste zin.
Aangekregen op zelf bepaalde datum (maandag besteld, zaterdag leverdatum)
Top, want ik ben op weekdagen werken.
Goede stand van zaken opvolging, materialen die niet tijdig voorradig waren zijn correct opgevolgd.
AlgemeenPrima service, optijd geleverd en goed overzichtelijke site alles was makkelijk te vinden en zeer goede prijzen
VerzendingSnel geleverd en volgens afspraak, producten goed en veilig verpakt
AlgemeenDe website is prima, de zoekoptie kan iets beter maar verder geen probleem. De winkel is ook iets duurder dan andere opties vaak. Over het algemeen een goede winkel met snelle bezorging.
AlgemeenDe site werkt prima, niks op aan te merken. Alle producten zijn makkelijk te vinden.
VerzendingAl tientallen keren besteld bij Megekko, ging altijd goed. Geen opmerkingen verder.
KlantenserviceEen keer een koeler beschadigt geleverd gekregen maar deze werd gelijk vervangen en snel weer geleverd.
AlgemeenBestellen ging vlot en duidenlijk, alles wat aangeduid stoned op tweakers was ook te koop aan die prijs en in stock
---
Nog geen ervaring mee moeten hebben gelukkig, dus zeker goed
Snel geleverd, wel fout maar dat was 100% de fout van BPost
AlgemeenOok al maakte je met die revieuw geen kans op een prijs, dan is megekko nog steeds mijn go to shop
VerzendingGewoon zoals iets verstuurd hoort te worden? Niks bijzonders, gewoon goed.
AlgemeenIk gebruik Megekko al meer dan 6 jaar, ze leveren de Parts altijd in goede staat en met zorg.
Verzendingafhankelijk van de artikelen, een dag of 3 dagen, maar altijd op tijd
KlantenserviceIk heb nooit een supportserver nodig gehad voor een van mijn bestellingen, omdat ze het met zorg afhandelen, dat is efficiëntie