Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Grote keuze aan componenten aan een goede prijs. Een overzichtelijke webshop met goede filtermogelijkheden zodat je snel vind wat je nodig hebt.

In het verleden heb ik 1x de klantenservice nodig gehad door een beschadigd onderdeel van een computercase en dit werd snel afgehandeld. Een vervangonderdeel werd nagestuurd.

gemakkelijk om alle nodige producten bij 1 webshop te bestellen.
Zeer snelle levering
Direct prijzen ex. BTW voor bedrijven, wat zeer goed is.
Goede klantenservice, je wordt direct met een echte persoon verbonden en niet eerst een half uur met een computer.

Zeker een aanrader voor alles wat met IT te zien heeft.

Verzending was zeer snel, gezien de hoeveelheid producten die ik bestelde, besteld op maandag, Dinsdag nog iets aan toegevoegd die ik was vergeten, donderdag werd het geleverd.

Bij vragen of problemen mag je altijd bellen of een mailtje sturen, binnen de 24u heb je een mailtje terug.

Snelle levering en een goed product tegen een scherpe prijs, zeker voor iedereen aan te bevelen

Snelle levering. Product was goed verpakt en is zeker op tijd bezorgd heel goed gedaan

Producten zijn scherp geprijsd en wanneer er iets niet klopt of in orde is dan wordt hierop goed gehandeld door de service.

Produkten worden altijd op tijd geleverd en zijn ook altijd netjes verpakt. Hierover valt niet veel meer te zeggen.

Voor de PS5 een ssd besteld van samsung.
Echter kom ik er na de bestelling achter dat ik de ssd zonder heatsink besteld heb.
Hierop direct een mail gestuurd naar Megekko, of ik het product nog kon omruilen.
Binnen een kwartier al reactie dat het produkt niet om te ruilen is en al klaar stond voor verzending. De medewerker had wel de bestelling direct geannuleerd met de optie om de ssd met heatsink te bestellen.
Dat vervolgens ook gedaan.
Het bedrag van de eerdere bestelling stond ook weer vrijwel direct op de rekening terug gestort.
De schijf met heatsink evengoed de volgende dag al binnen.
Nu de schijf nog inbouwen.

Onlangs een nieuwe PC gebouwd met onderdelen die zijn besteld via Megekko. Veelal zijn ze qua prijzen erg competitief en uit ervaring wist ik dat ze betrouwbaar zijn. Daarom heb ik meteen een complete bestelling gedaan ipv bij verschillende retailers.
Verder is de website overzichtelijk, snel en er is een groot aanbod voor componenten.
Van de klantenservice heb ik geen gebruik hoeven maken, dus daar heb ik geen ervaring mee.

Verzending ook prima in orde, ik kon zelf voorkeur geven aan een koerier en een moment voor de levering kiezen. Deze werd ook nageleefd, alles was op tijd binnen.

Voor het eerst wat spullen bij Megekko besteld.

De website en het zoeken is heel erg overzichtelijk.
De prijzen zijn goed markt conform.

Bestel proces ging makkelijk en de spullen zijn sneller geleverd dan aan gegeven.

Punt van aandacht het zou makkelijk zijn als je graphic cards van verschillende merken met elkaar kan vergelijken.

De verzending was netjes aangemeld bij PostNL waardoor ik deze goed kon volgen. Pakket was ruim op tijd geleverd. (eerder dan aangegeven)

De mails zijn duidelijk die je krijgt je kan hierin goed zien dagelijks wat de status is.

Inmiddels al heel wat bestellingen (100+) gedaan en tot nu toe zonder onaangename verrassingen. Bijna altijd komen ze de aangegeven levertijd na. En lukt dat een keer niet geven ze het aan en is het er alsnog binnen redelijk termijn.

Zie algemene beoordeling. Verzending gaat meestal goed en zo niet dan ligt het meer aan PostNL dan aan Megekko.

Retouren en garantie worden netjes en snel afgehandeld. Is er geen vervangbaar product of geen reparatie mogelijk dan staat het geld ook snel terug op de rekening.

Om heel eerlijk te zijn... Geen enkele problemen met bestellen bij Megekko. Ik raad ze zelf aan om daar je hardware te bestellen!

Over de klantenservice zelf kan ik helaas niks zeggen, het is niet nodig geweest. Wat natuurlijk eigenlijk juist positief!

Levering was top, zoals het hoort! En daarnaast was het goed verpakt!
Geen negatieve dingen over te zeggen.

Ik heb een RTX 4070 videokaart besteld bij Megekko omdat NVidea aangeeft dat het AV1 (en)codeert en ik werk met de free versie van davinci resolve een prima videobewerkingsoftware. Maar ik kreeg het AV1 codering met geen mogelijkheid aan de praat terwijl dat met een ARC Intel videokaart uitstekend lukt, dus die aankoop had ik niets aan en heb het teruggestuurd.

Waarschijnlijk heb ik bij het uitpakken de stevig verpakte videokaart in al mijn voorzichtigheid ietwat gescheurd wat mij bij het wederom inpakken niet was opgevallen. Vervolgens kreeg ik de melding van Megekko:

Zojuist hebben we je retour aanvraag in behandeling genomen.
Hierbij viel ons op dat het product helaas niet in nieuwstaat verkeert met als reden "Binnen verpakking is gescheurd hierdoor blijft de videokaart rond schuiven in de verpakking.". De videokaart zelf was wel in nieuwstaat.

Om die reden hebben ze €92,85 minder gecrediteert, wat ik schofterig vind en er werden ook geen foto's hierover gestuurd, verder had ik geen keuze en moest ze maar geloven of de kaart werd teruggestuurd, een kaart die voor mijn doeleinde niet voldeed. Ik kan niet anders zeggen dat ik het een schofterig bedrag in mindering vind, waarmee ze zich beroepen op dat dat in retourinstructies vermeld staat. Nogmaals dat de beschadige verpakking €92,85 kost is ronduit schandalig, terwijl ze geen foto's hierover konden overleggen.

met de verzending van Megekko naar mij en mijn retourzending naar Megekko was niets mis mee, post.nl is daar niet helemaal in meegegaan.

Iets wat mij niet eens was opgevallen met de verpakking kostte mij €92,85 waar ik niet onderuit kwam. Er werden ook geen foto's overlegd

Ja, ik maak kans op een prijs, maar ik ben ook wel écht enthousiast over Megekko. Ook al weet ik nog steeds niet hoe ik het uitspreek.

Ik bestel zowel privé als zakelijk (zzp) al mijn IT zaken bij Megekko.
Naast allerlei kleine randzaken heb ik zowel mijn laptop en mijn (gaming) PC bij hen gekocht. De prijzen zijn scherp, verzending over het algemeen prima (kleinigheden die eerder PostNL en DHL aan te rekenen zijn). En de klantenservice is goe bereikbaar, snel en beleefd.

Mijn laatste bestelling was :
-HP Victus 15L TG02-0200nd AMD Ryzen 5 5600G
-Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals
-Logitech-G Pro Flight Multi Panel-
-Logitech-G Pro Flight Yoke System
-Logitech-G Pro Flight Radio Panel

Eigenlijk gewoon een dikke aanrader.

Aan de kant van Megekko is alles TOP! De bezorgpartijen laten het nogal eens afweten. Als je bijvoorbeeld extra betaald voor avondlevering gewoon toch in de middag afleveren.

Zie eerdere antwoord. Perfecte service, snel vriendelijk en adequaat. En ik moet hier 15 woorden schrijven, maar dat is m.i. niet nodig :P

Snelle en duidelijke website met hier en daar een leuke actie.

De meeste producten op voorraad en deze kunnen dan ook de volgende dag bezorgd worden (Met een uitzondering hier en daar)

Nog geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, maar ze hebben wel leuke social media!

Producten aangeschaft op Megekko:
- MSI RTX 4080 Ventus 16GB OC X3
- MSI G27CQ4 E2 2K curved gaming monitor
- Corsair RM850x PSU / PC voeding
- AMD Ryzen 9 7900X
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- Corsair DDR5 Vengeance RGB 2x16GB 6400
- En nog veel meer

All in all een dikke aanrader!

Maandag een RTX 4080 besteld en deze werd Dinsdag bezorgd, mooi op tijd zoals aangegeven.

Goede webpage. Ik bestel van Belgie and veel producten kosten minder als on Amazone end andere konkurenten.

---

Ik heb nog geen probleem gehebt die het klantenservice beneutigt heeft… alles werkt goed and mijn oudste produkt heb ik in 2021 gekoopt…

The bestelling komt vluger aan als when ik in Belgie bestel ! And het pakeet is goed ingepaakt and in goede staat.

Ik wilde een goede koeling hebben voor mij SSD.

En daarom heb ik deze besteld bij Megekko een
M.2 Cooler van Be quiet
Voor mijn 4 terabyte SSD.

Het kwam in een grote doos en was goed verpakt, het paste niet door de brievenbus.

Ik heb met de klantenservice geen contact gehad omdat ik ook geen probleem had met de bestelling.

Ik bestel hier vrijwel alles, als ik iets van elektronica nodig heb. Altijd snel geleverd en altijd is het product zoals beschreven. Over beschrijvingen gesproken, op hun site staat vaak meer dan genoeg informatie over het product, wat ik persoonlijk altijd wel fijn vind, om zeker te weten dat wat ik koop ook werkt met de rest van de onderdelen.
Ze hebben ook nog eens een flink aanbod, waardoor ik zelfs als ik een volledige PC samenstel, ik vrijwel alles bij 1 webwinkel kan kopen.

Altijd op tijd geleverd en spullen worden ook efficient ingepakt en dus niet te veel nutteloze ruimte in de pakketten.

Een keer contact mee gehad met een vraag over een product en dat was een positieve interactie, goed geholpen.

Hele prettige webwinkel. Prijzen zijn altijd goed. Vaak het goedkoopste of weinig verschil. Levertijd snel. Betrouwbaar. Zeker aan te raden om dingen te bestellen. Ik ga altijd naar deze zaak voor pc onderdelen.

Altijd op tijd geleverd. Leveringstijd komt overeen met wat er op de site aangegeven wordt. Verpakking goed met beschermingsplastic. Stevige doos die tegen een stootje kan bij de post.

heb een 2TB Solid state drive (SSD) besteld om in een enclosure te doen. De SSD werkt prima.

werd op tijd bezorgd door PostNL. de doos zag er goed uit zonder deuken of krassen en het product was ook goed.

Ik heb een nieuwe grafische kaart besteld bij Megekko.
Product werd de volgende dag geleverd in een goed verpakte doos.
Ik heb al vaker besteld bij Megekko en het is altijd goed gegaan, van levering tot aan RMA.
Ik kom graag terug.

Grafische kaart zat goed verpakt in een doos, deze was gevuld met van die opgeblazen plastic folie zal ik zo maar zeggen, hierdoor kon de doos in de doos niet verschuiven en beschadigen.

Moederbord, processor en ssd besteld. Hele overzichtelijke website, goede prijsstelling en betaling verliep snel en logisch.

---

Geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, maar ze lijken goed bereikbaar van wat ik op de website zie.

Zeer snel verzonden. In de avond besteld en de volgende ochtend ontvangen. Goede info tijdens verzend proces . Snel en volgens afspraak. Uitstekend verpakt!

Ik koop hier af en toe een artikel voor mijn pc op te waarderen. Deze week kocht ik een PSU.De lever belofte was besteld voor 22 uur, de volgende dag in huis.
Deze belofte werd nagekomen. De volgende dag was mijn build weer compleet.

Handtekening werd niet gevraagd door koerier, stond blijkbaar wel in de mail. Artikel was goed verpakt. Thuis per ongeluk laten vallen, niks mis mee!

Prijzen onder de overige markt aanbieders, zonder kwaliteit er op in te leveren. Megekko doet zelf eer aan hun eigen slogan op de verpakking: " Jij hebt er duidelijk verstand van" . Topservice, super snelle verzending (21.30 uur besteld, volgende dag 13.00 uur in huis.

Netjes.

---

Ik heb door de fijne service geen gebruik hoeven maken van de klanten service.
Wellicht als ik vragen heb zal ik bij de aankloppen.

Netjes. Daar kan de rest een voorbeeld aan nemen.

Scorekaart voor Megekko