Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Mijn bestelling was, zoals beloofd, netjes de volgende dag binnen.
Megekko had daarnaast ook nog eens de laagste priijs voor alles in mijn mandje.

Altijd goede ervaringen gehad met deze shop, het is daarom ook een van mijn go-to winkels als ik iets nodig heb aan PC-parts!

Het aankoopproces met Megekko was prima en liep soepel. Destijds een videokaart gekocht bij Megekko. Na een jaar begon de videokaart kuren te vertonen doordat deze grafische defecten vertoonde (artifacten, crashes en vastlopend beeld) en heb ik een verzoek tot reparatie gedaan bij Megekko. Ook dit proces liep initieel vlot en ik kreeg de kaart een drie weken nadat ik deze had opgestuurd terug met de melding dat bios van de kaart waarschijnlijk gereset/geflashed was door de fabrikant waardoor de problemen opgelost zouden zijn.

Anderhalve maand nadat ik de videokaart terug had vertoonde de videokaart dezelfde grafische problemen als waar ik de eerste keer melding van heb gedaan en heb ik de grafische kaart wederom ter reparatie aangemeld. Megekko heeft de videokaart wederom direct naar de fabrikant doorgezonden die de bios van de kaart weer heeft gereset/geflashed.

De problemen zijn gebleven, maar Megekko beweert nu dat ze niks meer voor me kunnen betekenen omdat ik buiten de door hen aangehouden garantietermijn van een jaar zit. Daarbij lijken ze te vergeten dat ik op de grens van de garantietermijn voor het eerst de problemen heb ervaren en heb gecommuniceerd en dat ze ook na de door hen aangehouden garantietermijn van een jaar aansprakelijk zijn voor de goede werking van het product. Wanneer ik ze hierop wijs reageren ze hier niet op.

Ze zijn in de correspondentie hieromtrent niet meedenkend, weigeren een telefoonnummer te delen terwijl ze hiertoe verplicht zijn en verschuilen zich achter de fabrikant, terwijl zij verplicht zijn een product te leveren dat naar behoren werkt.

Klantenservice is niet niet meedenkend, weigeren een telefoonnummer te delen ondanks dat ze hiertoe verplicht zijn en verschuilen zich achter de fabrikant, terwijl zij verplicht zijn een product te leveren dat naar behoren werkt.

Scherp geprijsd en vlot door een overzichtelijke website heen met veel aanvullende productinformatie. Lekker efficiënt.

Om 21:00 gekocht en de zelfde avond verzonden met daarna heldere track & trace informatie. Perfect, zo als het hoort.

Zonder problemen het product kunnen bestellen, en heb verder geen kritiek of opmerkingen over het bestelproces.

Prims service, producten snel en zorgvuldig geleverd. Beste prijzen. Alle componenten van mijn nieuwe game pc hier gekocht!

Ruim aanbod van pc componenten voor goede prijs. Videokaart, processor, voeding etc gekocht bij Megekko.

Even account aangemaakt voor een review .
Bij Megekko een router gekocht voor de tweede keer.
Ja gewoon zoals het hoort, helemaal niets op aan te merken. Vandaag bestellen en morgen in huis.
Website is overzichtelijk met enorm aanbod . Overduidelijk een specialist.
Megekko blijft mijn leverancier.

Stevig verpakt en koerier was vriendelijk.
Track&trace in orde.
Volgende dag volgens afspraak afgeleverd.
Ben ik nu klaar Tweakers.net?

Uitstekend. Ik had ze niet nodig.
2 jaar geleden had ik mijn huisnummer verkeerd ingevuld en was de klantenservice zeer behulpzaam.
Topzaak!

Goede prijzen en zeer snelle levering.
Netjes zoals beloofd.
Opvallende is dat de prijzen meestal het laagst zijn.

Snel en optijd geleverd , zoals beloofd
Track and tracé duidelijk en netjes stevig verpakt

Producten goed te zoeken en bestellen. Ook redelijk Nete prijzen de producten hebben duidelijke informatie.

De leveringen zijn altijd netjes verpakt en ook snel verzonden. In de wel bekende megekko verpakking

Als het eens nodig is , ik was goed geholpen. Een telefonische helpdesk zou ik prettiger vinden.

Dit jaar meerdere keren besteld via Megekko om mijn PC te upgraden. Duidelijke website en vaak de laagste prijzen. Geen enkele negatieve opmerking tot op heden.

De leveringen waren altijd netjes op tijd en goed ingepakt. Fijn dat er ook regelmatig updates over de verzending komen.

Ik bestel regelmatig bij Megekko. Dit keer een nieuwe grafische kaart besteld. Duidelijke mails, snel in huis, en goed ingepakt.Steevast erg tevreden.

Product makkelijk te vinden, prijs van product oke. Een opmerking, de technische info is niet altijd volledig. Zo is bij n accu wel belangrijk om te vermelden waar de plus en de min pool zit ivm met het plaatsen, dat 9 vd 10x maar op 1 manier past.
deze vraag gesteld via de website en duurde 1 dag voor ik antwoord kreeg.

Duurde langer dan de aangegeven dagen en zat vrij los in de doos te rammelen.
1 Accu zat in het plastic en de andere niet. Vandaar ook mischien i defecte geleverd.

Klantenservice vind ik vriendelijk maar oh, wat n slecht proces en zeker niet meer van deze tijd.
Niet kunnen bellen, niet kunnen chatten en lang wachten op antwoord op je vraag per mail. Hoe bestaat het. Alleen per mail en dan nog vermelden binnen zoveel uur aantwoord. Eg jammer.

Ik koop al jaren een groot deel van mijn tech related spullen bij Megekko. Hun website is een verademing in vergelijking met vele andere webshops die soms overdonderend kunnen zijn met een overvloed aan informatie en pop-ups. Bij Megekko vind ik precies wat ik zoek zonder onnodige poespas. Daarnaast hebben ze een groot assortiment en zijn vaak het voordeligst (niet geheel onbelangrijk 😄).

Veel van de producten die Megekko aanbiedt hebben zij ook daadwerkelijk zelf op voorraad. Hierdoor heb je vrijwel altijd je bestelling de volgende dag al in huis (zelfs als je op zondag besteld heb ik gemerkt, heel nice!)

Telefonisch niet bereikbaar, maar antwoorden wel erg snel op mails. Slechts een keer gebruik van hoeven maken, en dat was door een foutje van mijzelf :)

Ik heb de laatste jaren zo goed als al mijn pc onderdelen voor mezelf, en voor vrienden te helpen bouwen bij Megekko besteld.
Over het algemeen een groot assortiment met goede prijzen.

Bijna altijd de volgende dag de bestelling in huis (naar Belgie). Als het een dag later aankomt, is het omdat Postnl het bezorgmoment veranderd heeft.

Op een 10tal systemen had ik 1 keer een defect moederbord gekregen (reeds gebruikt en terug gestuurd door iemand anders). Niet ideaal, maar belangrijker is dat het direct zonder gezeur omgeruild kon worden.

Ik kom alleen bij Megekko via Tweakers, want de website zelf is behoorlijk onhandig, voornamelijk door het ontbreken van enige filteropties. Het assortiment is groot en mocht je laat in de avond spontaan bedenken iets de volgende dag in huis te willen hebben, dan ben je bij hen aan het juiste adres. Meestal zijn de prijzen goed, maar Megekko staat in de Pricewatch niet altijd bovenaan on het lijstje. Vooralsnog heb ik geen problemen ervaren of contact moeten hebben met de klantenservice, dus daar heb ik geen mening over.

Van de louche winactie na de aankoop (die de adblocker tegenhoudt) en de steevast meegeleverde reclame van Hello Fresh ben ik minder gecharmeerd.

"Voor 22:30 besteld, morgen in huis" is vooralsnog telkens waargemaakt. Via zowel PostNL als DHL (en gelukkig geen DPD) zijn de bestellingen netjes geleverd.

Monitor besteld welke enkele dagen later in de actie stond kort na prijsverhoging van monitor (actie is "oude" goedkopere prijs).

Na contact deels gecompenseerd.

Hoewel ze uiteindelijk wel deels over de brug zijn gekomen door me 50/50 tegemoet te komen, heeft dit wel een 1-ster review op hun eigen platform nodig gehad voordat ze hierin tegemoet kwamen.

Heel gemakkelijk het te vervangen onderdeel van de computer gevonden op de site van Megekko. Procedure van bestellen is "easy" en de betaling loopt ook steeds vlot.

Vandaag besteld, morgen in huis, ook in Belgie. Super als je een zaak heb en de computer heeft een nieuw onderdeel nodig.

In het verleden steeds correct en direct geholpen bij een vraag wanneer er zich een probleem voordeed.

Via de Tweakers.net pricewatch een processor uitgezocht (boxed). De link in de pricewatch aangeklikt en zo besteld bij Megekko.

Wat krijg ik uiteindelijk; een processor zonder koeler. Dit is de fout van Tweakers of van Megekko. Dus ik heb een retour aangemaakt (RMA).

Het retour werd geweigerd, dit was geen RMA. Ik moest dus beroep doen op mijn herroepingsrecht, en opnieuw het formulier invullen. Daar gaat het voor de 2e keer mis bij Megekko.

De kosten voor deze retour, zijn dus voor mijn rekening. Punt 3 waar het in mijn beleving mis gaat, want jullie maken ergens een fout, en ik draai voor de kosten op.

Dus ik denk, ik bel Megekko even om tot een oplossing te komen, en ik niet de zure consument op het internet hoef te zijn. Maar het telefoonnummer dat in de Pricewatch staat vermeld, en in de Kvk, is niet meer in gebruik.

Klantgerichtheid is voor mij #1 reden waarom ik altijd voor een webshop kies, in het verleden vaker besteld en nooit problemen gehad. Echter is dit dan die keer waarbij iets mis ging en er geen oplossing te bereiken was. Waardoor ik dus na deze bestelling niet meer bij Megekko zal bestellen

Toch wel één van mijn favoriete dozenschuivers. Een nieuwe pc samengesteld en veel onderdelen kwamen van deze winkel.

Goed assortiment. Prijs is vaak dichtbij/of de goedkoopste. Bestellen gaat makkelijk. In tegenstelling tot andere webwinkels hebben zij wel een accurate voorraad indicatie.

Helaas niet de volgende dag binnen maar dat kwam door dat de memsticks die een dag later binnenkwamen. Ultiem was geweest als daar een mail over werd gestuurd. 2de dag kwam alles netjes verpakt binnen.

Een goede overzichtelijke website waar het is om je product te vinden wat je zoekt en dus ook makkelijk is om je bestelling te plaatsen!

Donderdag had ik mijn nieuwe grafische kaart besteld en zaterdag werd hij bezorgd lekker snel dus!

Goede klantenservice als er iets stuk is aan je product komen ze meteen met een goede oplossing! 1 minpuntje vind ik wel dat megekko alleen via email te bereiken is en niet telefonisch dat is het enige eigenlijk

Duidelijke informatie over de producten, goede prijs en prettige website met goede vergelijk mogelijkheden. 10/10 would order again.

Erg prettig dat producten daadwerkelijk bezorgd worden op de afgesproken datum. Degelijk verpakt gezien de waarde van de producten.

Scorekaart voor Megekko