Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Megekko weet hoe een webwinkel hoort te werken. s avonds besteld en de volgende dag geleverd. Op zaterdag. Zonder gezeur. Keurig op de hoogte gehouden.
En ook nog eens voor de laagste prijs op internet.

Zie hierboven. Netjes op tijd geleverd. Goed verpakt en van buitenaf niet te zien wat er in zit..

Niks op aan te merken. Ging zeer vlot. De beste prijs voor merkproducten maar nog steeds zeer zorgvuldig ingepakt en geleverd. 10/10

Razend snel, goed ingepakt. Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend al geleverd. Echt een webshop om aan te raden.

Heb hier zelf niet mee te maken gehad want dit was totaal niet nodig sinds alles super smooth verloopt.

Recentelijk een complete nieuwe PC samengesteld voor een vriend van mij. Uiteraard via Tweakers.net gekeken naar waar de onderdelen het beste besteld konden worden. Megekko verraste mij op meerdere vlakken!

De verzending van deze complete PC was bijzonder goed. De PC bestond uit drie pakketten (Monitor, PC kast, en de losse onderdelen). De losse onderdelen waren daarbij perfect verpakt met voldoende verpakkingsmateriaal. Onderop de doos lag een compleet bedje van beschermingsmateriaal en de losse onderdelen (moederbord, voeding, processor, videokaart, ssd, geheugen en koeler) waren daarbij perfect passend in de doos gedaan. Het grote voordeel hiervan is dat de onderdelen dus niet op en neer konden schuiven. Als bonus nog een flinke hoeveelheid beschermingsmateriaal erbovenop en het resultaat is dat alles onbeschadigd binnen kwam.

In eerste instantie was ik van plan om een bepaald aantal onderdelen bij een andere webshop te bestellen (oeps). Van te voren had ik even telefonisch contact gehad met deze andere webshop. Echter viel ik stijl achterover van de kennis, kunde en service van de medewerker aan de andere kant van de lijn. Ten eerste moest deze medewerker nog haar headset nog opdoen, waardoor ze mijn vraag niet direct kon verstaan. Daarna begroete zij mij zonder aan te geven wie ze was en deed ze verbouwereerd over mijn vraag. Wat was nu het geval, ik vroeg mij af of ik ook een game code kreeg bij de aankoop van een AMD 7700 en/of RX7900XT (AMD promotie). De medewerker was op een vervelende manier verbaast over mij vraag en gaf aan ""Hoezo een gratis game? Wij doe niet aan gratis acties." Ik gaf aan dat er een promotie was bij AMD en dat zij waarschijnlijk ook codes hadden gekregen om door te geven. "Nee wij doet niet mee, waar staat dat dan?" Dat staat dus niet op de website, vandaar dat ik even bel. "Ja, wij doen dus niet mee, ben je daarmee geholpen?" .. Ik bedankt voor de service en heb haar nog een fijne werkdag gewenst. Daarna kwam ik uit bij Megekko. Ik heb contact gehad en kreeg meteen een medewerker te pakken die wist om welke actie het ging. Hij gaf aan dat ik zelfs twee codes kreeg omdat ik twee kwalificerende producten kocht. Fijn iemand die meedenkt!

Toen ik mijn producten in mijn mandje deed, kwam ik erachter dat ALLE onderdelen die ik wilde bestellen gewoon bij Megekko op voorraad waren. Dat was al helemaal top! De complete bestelling is toen ook nog de volgende dag geleverd. Wat wil je nog meer?

Nou dat zou ik je even vertellen. Ik kreeg dus twee codes, maar ik wist niet welke code bij welke game hoorde (een premium code en een standaard code). Ik heb toen Megekko gemaild op vrijdag avond en dacht dat ik dan ergens maandag de week daarop een reactie zou krijgen. Nee hoor, om 19:00 kreeg ik van Joery een mailtje met uitleg en een gearceerd PDF'je. Het was meteen duidelijk welke code bij welk onderdeel hoorde.

Ik ben ontzettend tevreden met Megekko en de service van Joery. In de toekomst zal ik dan ook graag terugkomen bij Megekko. En wellicht ook voor mijn zakelijke aankopen (daar kan die andere webshop naar fluiten, maar dat merken ze vanzelf wel).

Thanks Megekko!

Net op megekko besteld en weer top service , heb hier vanalles van hardware al besteld en telkens is dit de volgende dag geleverd , zonder beschadiging of andere problemen. + door de ram geheugen boost is mijn pc veel sneller.

Dag ervoor besteld , dag nadien geleverd , snelle service!
Geen enkele beschadigingen aan het pakje

Niet nodig gehad omdat alles in orde was , vorige keer wel nodig gehad en zeer snel een reactie terug

Competitieve prijzen, overzichtelijke website en razendsnelle levering!
Overzichtelijke, makkelijk te sorteren website waar je makkelijk vindt wat je zoekt (en een groot aanbod vindt).
Ik ben ook nog even langsgeweest bij de pop-up store in Breda, welke minstens net zo overzichtelijk en ruim opgezet is. Al stond ik hier en daar voor een lege vitrine van een product waar ik eigenlijk naar op zoek was. Kan gebeuren.

Zeker competitie voor de gevestigde orde á Azerty en Alternate. Ik kom zeker terug!

Doos in verhouding met inhoud. Overgebleven loze ruimte in de doos netjes gevuld met verpakte lucht om mijn videokaart te beschermen. De plastic verpakkingstape laat een klein beetje te wensen over (papieren tape is ondertussen kwalitatief genoeg. Minder plastic is altijd goed ;)
Verder echt niks op aan te merken.

Snelle levering, goede deals, goede service. Denken echt met je mee in het oplossen als er problemen zijn.

Op basis van eerdere aankopen, waarbij ik een goede ervaring had. Denken echt met je mee in het oplossen als er problemen zijn.

Alles ging goed qua bestellen van het product. Alleen werd ik na betaling op een site gebracht waar ik 16 korting kon krijgen oo een latere aankoop. Zonder te weten dat dit mij zelf geld zou kosten heb ik dit gedaan en nu zit ik aan een €15 per maand abonnement vast. Dit vindt ik wel een beetje apart van meggeko.

Alles is aan gekomen en alles heeft gewerkt dus de verzending was goed. Geen probleem

De website is overzichtelijk, werkt snel en proces van bestellen werkt goed.
De prijzen behoren tot de lagere in de pricewatch.
De communicatie over de bestelling was prima.

Verzending was snel (volgende dag bezorgd), en de communicatie over de bezorging was prima.
Product zat goed verpakt in stevige doos.

Duidelijke site, super snelle levering, veel betaalopties. Geen klantenservice nodig gehad, want alles verliep soepel.

Begin van de avond besteld, zelfde dag nog verzonden en had het 's ochtends al in huis, prima levering.

Heb hier al vaker bestellingen gedaan en altijd naar volle tevredenheid. Dit zeg ik niet omdat ik dan een iPad zou kunnen krijgen maar omdat het gewoon zo is.

Alle bestellingen werden feilloos afgehandeld en de communicatie was uitstekend. Was in eerste instantie een klein beetje teleurgesteld dat je voor een bedrag van €800 ook nog eens bezorgkosten moest betalen. Nou kan het natuurlijk zo zijn dat bij de 'gratis" leveranciers dit in de prijs wordt meegenomen maar goed, geen man overboord.

Ook bij de retouren was de afhandeling perfect. Netjes op tijd antwoord en snelle terugbetaling. Zo hoort het!

Wat ik persoonlijk een pluspuntje vind is dat je kan kiezen voor de bezorging. Diverse malen met DHL slechte ervaringen gehad en (nog) niet met PostNL.

Werd keurig binnen de gestelde levertijd geleverd en netjes verpakt. Geen overbodig grote dozen, gewoon netjes.

Minpuntje deze keer was dat PostNL een bericht stuurde dat er vertyragingen waren opgetreden en het pakket pas ongeveer om 22uur zou komen. Dan zit je al de halve dag te wachten en is het wel erg zuur deze boodschap.

Zoals eerder vermeld, de communicatie is prima, snel en efficient.

Ben één keer beetje boos geworden omdat, na later bleek, ik de verkeerde omschrijving had gebruikt. Ik kreeg retour dat de aanvraag was afgewezen vanwege: Aanvraag betreft geen manco. Het was dus geen manco maar een retour binnen 30 dagen. Dat wist ik even niet en dan is het vervelend dat je alleen zo'n bericht krijgt. Is uiteindelijk nog prima afgehandeld.

Prijs hetzelfde als Amazon, maar dan van een Nederlandse webshop dus heeft het natuurlijk de voorkeur. Ook dezelfde dag verzonden.

Verzending van SSD in een kleine doos, paste door de brievenbus en geen onnodige ruimte verspilt.

Meerdere keren iets besteld, keuze uit betaal opties en duidelijke lever termijnen die naar mijn ervaring kloppen.

Goed verpakt en snelle verzending, wel aardig wat emails over het pakket maar goed dat stoort niet.

Bestellen ging makkelijk. Prijzen zijn goed vergeleken met andere webshops (er waren een paar die goedkoper waren, maar ze hadden dan slechte reviews of trage leveringstijden)
Alle componenten die ik nodig had waren beschikbaar op de site. Alles werd binnen een dag bezorgd. Kon de volgende dag meteen beginnen met mijn eerste PC build.

Alles was veilig en netjes verpakt met voldoende opvulmateriaal en er was geen schade aan de componenten. De verpakkingsmateriaal was ook recyclebaar.

(Bestelling geplaatst via de webshop)

De website is overzichtelijk opgebouwd in diverse categorieën waardoor je snel een overzicht krijgt van de artikelen die beschikbaar zijn. Per artikel wordt de prijs, levertermijn, een beknopte beschrijving en de eigenschappen weergegeven.

De zoekfunctie kan wat mij betreft nog iets beter uitgebouwd worden met een uitgebreidere filter zodat de zoekresultaten beperkter zijn. Nu wordt er soms een lange lijst weergegeven waardoor je alsnog verschillende pagina's moet doorbladeren alvorens het juiste product gevonden te hebben.

Het bestelproces zelf verloopt erg vlot, alleen een minpuntje bij een grotere bestelling is dat je bij elk artikel meteen naar de winkelwagen gaat. Ik zou daar zelf liever gewoon een melding krijgen dat het artikel toegevoegd werd aan de winkelwagen. Afrekenen gaat goed, mede door de verschillende betaalmethodes. Na afrekenen ontvang je netjes een bevestigingsmail.

Een van de bestelde artikels had een wat langere levertijd. Het zou fijn zijn als Megekko je hiervan ook op de hoogte houdt. Nu had ik dit zelf op voorhand wel gezien, maar een mailtje dat de producten binnen een bepaalde termijn op voorraad komen, zou niet slecht zijn. Mailtjes betreffende verzending en track en trace zijn goed en ook de levering zelf gebeurd zeer vlot, zoals beloofd, na verzending de volgende dag geleverd.

Bij het uitpakken viel me op dat alles netjes verpakt zat met voldoende opvulmateriaal om de lege gaten in de doos te vullen. Hierover wel een opmerking: Als vulmateriaal worden er plastic zakjes lucht gebruikt. Ik begrijp dat er een investering tegenover staat, maar zou gerecycleerd papier geen fijnere oplossing zijn naar milieulast? De plasticberg, en -soep is tenslotte al groot genoeg.
Ook naar het dichtplakken van de doos zijn er inmiddels kwalitatieve papiertapes die zeker even sterk zijn als de gebruikte kunststoftape. Een werkpuntje wat mij betreft.

Nog een paar kleinigheidjes die verbeterd kunnen worden, maar verder zeer tevreden over de geleverde service door Megekko, een aanrader dus!

Ik heb geen contact gehad met de klantenservice, dus hierover valt op dit moment weinig te zeggen, maar ik vermoed (en hoop) dat deze even goed is als de service bij bestelling, verzending en levering.

Een toelichting betreffende de verzending en levering heb ik in de toelichting hierboven reeds geschreven.

Ik kocht bij Megekko mijn pc + monitor omdat de prijzen daar goed waren en mijn vriend er zijn pc vandaan heeft. Alles is overzichtelijk en duidelijk.

Ik heb mijn pc laten verzenden naar de pop-up-store Breda zodat ze mijn pc konden bouwen echt top was al in twee dagen klaar. Mijn monitor heb ik thuislaten bezorgen, maar daar was jammer genoeg iets mis mee dus heb ik hem terug moeten sturen voor reparatie erg jammer duur twee tot vier weken.

Ze hebben mij goed geholpen en hebben me geholpen om de prijs nog wat naar beneden te halen. Mijn monitor heb ik gebracht naar de pop-up-store om de laten repareren bij MSI ze hebben zelfs zelf even gekeken naar mijn monitor of dat ze het zelf wel zou lukken maar er waren wat pixels stuk jammergenoeg.

Ruime keus, goede details over de producten. Zoekfunctie werkt naar behoren, en de categorieën zijn ook logisch. De filters zijn vaak handig.

Levering is niet altijd volgende dag, maar altijd goed verpakt in een stevige doos, met voldoende opvulmateriaal ter voorkoming van onnodig schuiven van de producten.

Heb twee keer een product gehad dat (deels) niet werkte. Terugsturen en een vervangend product krijgen, zelfs als het een onderdeel betreft, was geen probleem. Het is jammer dat er iets kapot blijkt te zijn natuurlijk, maar dat wordt zonder gedoe opgelost.

Zeer accurate levering en duidelijk communicatie over levertijden. Prettige Track and Trace. Betaling was even een beetje moeilijk, maar uiteindelijk gelukt.

Stevig verpakt met voldoende, maar niet overdreven vulling in het pakket. Kleine verpakkingen verzameld in 1 pakket, groter materiaal in originele verpakking, zonder omverpakking geleverd.

Verder geen contact gehad met klantenservice (tot nu toe), maar ben er van overtuigd, dat ook dit prima in orde zal zijn, op basis van eerdere ervaringen.

Je doet een bestelling omdat je weet wat je wilt.
Vervolgens krijg je verkeerde producten thuis.
Het lijkt op op het bestelde, maar toch andere specs.
Ok, ze willen het oplossen. Goed.
'Je wordt aan het werk gezet', om het op te lossen, zullen we maar zeggen.
Geen zin in.
(Verschil tussen 3.2 Usb, 3.1 Usb en 3.0 Usb is ook weer niet zo groot ?!)

Volgens Megekko worden alle artikelen gescand voordat ze het magazijn verlaten.(Alsof ik toch het goede artikel zou hebben ontvangen)
Als ik Megekko was zou ik het voorraad beheer maar eens nakijken.
Hoe moeilijk kan het zijn.

Je krijgt een opmerking `Alsof het aan jou ligt`. Dat maakt het voorstel om het op te lossen niet prettig. In mijn geval: laat maar zitten. Ik bestel niet meer bij Megekko.

Overzichtelijke productpagina waar ook meteen duidelijk is hoeveel iets kost itt bv Amazon…
Snel verzonden, netjes verpakt. Het is altijd goed bij Megekko

Het product was Netjes verpakt en op tijd geleverd. Mooi doosje met Megekko logo er op

Bestellen gaat goed, betalingsverwerking snel, levering binnen 24 uur. Zeer tevreden. Doen wat ze beloven.

Vier harddisks besteld , snelle levering is goed en bezorging verpakking top geregeld.mijn volgende bestelling zal snel weer volgen.

Geen contact nodig geweest , algemene bestelling Communicatie updates zijn goed. Een voorbeeld voor andere collega leveranciers.

Scorekaart voor Megekko