Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe Megekko service en website is altijd goed. Overzichtelijk en duidelijk. Alleen jammer dat als je wel iets retour wilt sturen dit op eigen kosten moet doen terwijl ze zelf voor een goedkoper tarief labels kunnen afnemen van vervoerders
VerzendingAltijd snel met versturen en prima verpakt pakketten. Alleen geen gratis retourneren, dat is jammer.
KlantenserviceReageren snel op e-mails en zijn zo kan je dus als je toch iets vergeten bent toch je bestelling nog annuleren, je geld krijg je dan ook wel snel terug. Ook op andere vragen reageren ze snel.
AlgemeenHet vinden van de juiste onderdelen via de Megekko website ging vloeiend. Het plaatsen van de bestelling en betalen is duidelijk. Meeste gegevens worden automatisch aangevuld als je een account hebt wat het alleen maar makkelijker maakt.
VerzendingBinnen iets meer dan 1 uur kreeg ik al de bevestiging dat de bestelling verzonden is. Een dag later werd het pakket bezorgd. Alles zat goed ingepakt en is zonder beschadigingen aangekomen.
AlgemeenVaak valt mijn keuzo op Megekko vanwege de prima prijzen en de zekerheid dat er geen gedoe is als een artikel niet goed blijkt te zijn. Goede service en snelle levering.
VerzendingVerzenden wordt meteen geregeld, tenzij anders aangegeven de volgende dag in huis. Retourneren zit ook eenvoudig en duidelijk in elkaar.
KlantenserviceSuper redelijke klantenservice. Reageren snel op de mail en willen ook met je mee denken. Zo was de vervanging van een zijpaneel van mijn behuizing zonder gedoe snel geregeld.
AlgemeenIk bestel bijna alles bij Megekko. Ze leveren altijd netjes de volgende dag tenzij anders aangegeven. Ook zijn de prijzen altijd scherp. 100% een aanrader.
VerzendingLeveren altijd precies zoals beloofd op de website. Zelfs als je in de avond nog om 22 uur besteld heb je het de volgende dag in huis!
KlantenserviceReageren altijd snel en zijn zeer klantvriendelijk! Kunnen andere webshop nog wat van leren. Helemaal top 👍🏼
AlgemeenIk kocht een mobiel bluetooth toetsenbord bij Megekko. Levering duurde iets langer (3 dagen), maar verder prima gegaan.
VerzendingHet mobiel bluetooth was niet bij Megekko op voorraad, wel bij leverancier. Duurde daarom 3 dagen voor het effectief was geleverd.
AlgemeenDirect via de pricewatch een videokaart besteld, gaat lekker snel. Overzicht m.b.t. afronden betaling, maar persoonlijk ben ik geen van van de navigatie naar producten vanuit de homepage.
VerzendingRond een uur of 1800 besteld op een woensdag, de volgende dag tegen de middag mijn videokaart ontvangen. Jammer dat ik een e-mail kreeg dat mijn bestelling was ontvangen terwijl toch echt niemand dit geleverd had, dus ik schrok me rot, gelukkig werd een paar minuten later aangebeld en kreeg ik mijn pakket alsnog.
AlgemeenMegekko verzend snel, je kan het bijna altijd de volgende dag verwachten alleen wat jammer is dat je bijna altijd verzendkosten hebt. Ongeacht hoe veel je uitgegeeft
VerzendingVerzending is optijd je kan het bijna altijd de dag er na verwachten tenzij het ander aangegeven is alleen jammer dat je bijna altijd verzendkosten betaald
AlgemeenAltijd alles op tijd en goeden service.
Ze hebben ook heel veer producten dus je kunt alles op de zelfde website halen voor een goede prijs.
Wat ze aangeven op de website is ook wat je krijgt.
Kwam allemaal snel aan en in goede staat.
Ik had een probleem met een van mijn producten en ze hebben het binnen 1 dag al opgelost.
AlgemeenBestelling ging vlotjes en HDD werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. Netjes verpakt en onbeschadigd ontvangen.
AlgemeenMegekko is een geweldige webwinkel met een uitstekende klantenservice. Hun website is gemakkelijk te navigeren en het bestelproces verloopt soepel. De verzending is snel en de producten arriveren altijd in perfecte staat. Bovendien is hun assortiment uitgebreid en zijn hun prijzen zeer concurrerend.
Ik heb hun webwinkel leren kennen omdat ik een aantal maanden geleden een desktop pc wilden bouwen. Ik wilde een winkel hebben die een breed assortiment had en een goede klantenservice en aan iedereen die ik om advies vroeg zei dat megekko de beste keuze was.
Wat Megekko echt onderscheidt, is hun klantenservice. Ze gaan altijd boven en buiten om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn. Ik had een probleem met mijn bestelling en hun klantenservice team was snel om te reageren en het probleem op te lossen.
Ik zou Megekko ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar elektronica en computeronderdelen. Ze zijn echt een topbedrijf met uitstekende service en producten. Ik zal zeker weer bij Megekko inkopen doen als ik ooit nog computeronderdelen nogdig hebt.
Ik heb 5 aankopen gedaan bij Megekko en ik ben erg tevreden over de verzending van mijn product. De verzending was snel en mijn product arriveerde op tijd. Echter, soms was de verpakking beschadigd bij aankomst. Dit was echter niet de schuld van Megekko, maar van de bezorgingdienst en om specifiek te zijn DHL. Megekko heeft altijd snel gereageerd op mijn zorgen en heeft het probleem snel opgelost. Ik zou Megekko zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar elektronica en computeronderdelen. Hun klantenservice is uitstekend en ze gaan altijd boven en buiten om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn.
KlantenserviceIk ben erg onder de indruk van de klantenservice van Megekko. Hun reacties waren altijd snel en zeer duidelijk, en ze waren er altijd om me te helpen. Wanneer ik een e-mail stuurde, kreeg ik altijd binnen 24 uur een reactie. De medewerkers van Megekko zijn professioneel en vriendelijk, en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn.
AlgemeenNooit problemen met Megekko, spullen werden netjes afgeleverd en alles werkt. Leveren snel en ook wanneer je laat in de avond nog iets bestelt. Volgende dag kun je het gewoon verwachten.
VerzendingHet zat heel goed verpakt, genoeg opvulling en totaal niet het idee dat daar te weinig aandacht aan is besteed.
AlgemeenDe website is erg te vertrouwen en de levertijd is (in NL tenminste) erg snel. Als het op voorraad is is het meestal binnen een week er. Goede kwaliteit ook nog. Top!
VerzendingDe verzending is meestal op tijd, glasheldere track&trace, en goed verpakt. Meer heb ik niet te zeggen over verzenden.
KlantenserviceDe overzicht van de website is glashelder en de verzendkosten zijn niet te duur als je alles tegelijk besteld.
AlgemeenDe zoveelste keer dat ik goodies bij Megekko bestel. Waarom de zoveelste keer? Omdat telkens weer de prijzen scherp zijn en de boel prima verpakt en razendsnel geleverd wordt. En, ook handig, een bestel-feature die ik bij nog maar weinig shops ben tegengekomen: de mogelijkheid om een latere datum dan "zo snel mogelijk" te kiezen, voor wanneer dat handig uitkomt.
Ga zo door, Megekko-team.
Levering in iets meer dan een etmaal, en de track&trace-info gaf een strak window welke de koerier netjes heeft waargemaakt. Alweer.
De artiekelen prima verpakt in herkenbare omdoos met luchtkussens.
Ja, ik zal vaker bij Megekko bestellen :-)
AlgemeenIn weekend besteld, op maandagavond goed verpakt in huis. De vouchercode (AMD promo-deal) kreeg ik al voordat het pakket binnen was in de mailbox, dus kon er direct mee aan de slag. Niks op aan te merken
Besteld in het weekend, bestelling kwam goed verpakt op maandagavond bij me binnen via DHL.
AlgemeenDeze site heeft tegen aantrekkelijke prijzen de originele apple lightning kabels. Makkelijke website en snel in huis. Alles netjes en goed verpakt.
VerzendingIn nette doos geleverd, opgevuld met luchtkussens. Via track en trace wordt je per mail keurig op de hoogte gehouden.
AlgemeenUnifi Switch gekocht om 22:30 besteld de volgende ochtend om 09:30 in het PostNL vakje bij de lokale bouwmarkt. Super geregeld.
VerzendingSuper snel de avond ervoor besteld, direct smorgen opgehaald bij PostNL kast. Het kan bijna niet sneller.
KlantenserviceNiet nodig gehad ging gewoon goed. Ik kan de leuke mevrouw wel bellen en haar een compliment geven :-)
AlgemeenGoede service. Snelle reactie op problemen. Reparatie keurig en snel afgewikkeld. Korte levertijd van mijn bestelling. Verpakking prima. Keurig allemaal.
VerzendingHad een beschadigde socket. Is keurig en snel gerepareerd. Ze gaven een schatting over de duur van de reparatie en de kans van slagen
KlantenserviceKlantenservice reageert snel. Deskundig en geeft toelichting. Geeft ook een indicatie hoelang een reparatie gaat duren en ook een schatting of de reparatie zal slagen.
AlgemeenBestellen verloopt zeer soepel. Goede informatie op de website met product-reviews. Verzending direct de volgende dag in huis. Alles prima geregeld. Prijs zeer concurrerend.
VerzendingZeer snelle levering. De volgende dag (eind van de middag) meteen al in huis. Prima service.
AlgemeenIk ben al geruime tijd een tevreden klant van Megekko en ik kan met zekerheid zeggen dat ze een geweldige webshop zijn. Er is genoeg keuze aan producten, en ik heb altijd kunnen vinden wat ik zocht, of het nu gaat om computeronderdelen, elektronica of randapparatuur.
De website is gemakkelijk te navigeren, met duidelijke productbeschrijvingen en goeie prijzen. Bestellen is eenvoudig en de levering is altijd snel en betrouwbaar geweest. Het klantenserviceteam heeft me in het verleden uitstekend geholpen met vragen en problemen, wat me een gevoel van vertrouwen geeft bij het winkelen bij Megekko.
Megekko levert consistent snel en betrouwbaar, waardoor ik altijd op tijd mijn bestellingen ontvang. Topservice!
KlantenserviceIk ben niet veel in contact geweest met megekko maar dat is juist een postitief iets. Aangezien de bestellingen altijd vlekkeloos verlopen!