Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Online bestellen ging vlekkeloos en met minimale clicks.

Mijn laptop muis had het begeven. Ik realiseerde nu pas hoe gehecht ik aan de muis was geworden. De muis was al een paar jaar oud, dus via tweakers gekeken of er ondertussen een volgende versie op de markt is. Dat is het geval, de specs zijn iets beter, maar niet beter genoeg om de meerprijs ten opzichte van de oude versie te rechtvaardigen
Dus via tweakers gekozen voor de online winkel die de volgende dag de muis voor een scherpe prijs kan leveren.
Bij Megekko heb ik in het verleden al online produkten gekocht, en met goede ervaring.
Eenmaal ingelogd, met 1 click bestelling gedaan, NAW gegevens waren overgenomen uit vorige bestelling, en betaling gedaan.

Fijn dat de "ik ontvang graag de nieuwsbrief" box default uit staat. Als ik iets nodig heb, ga ik zelf wel op zoek.

Kortom, zeker het predicaat Goed waardig.

De aflevering door Post NL was op tijd en correct.

Echter de tracking service van Megekko en Post NL zorgt voor een hoop ongevraagde mails. Voor het bestellen van een simpele muis heb ik in totaal 9 ! mails ontvangen.
Wat mij betreft is 1 mail voldoende, eventueel met een tracking nummer voor het geval ik zelf de bestelling wil volgen. Geen enkele mail zou ook goed zijn geweest.

Tip: Voeg de optie "Ik wil graag op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling via email" als optie bij de bestellingspagina toe, en voor mij dan natuurlijk default op "uit" :)

Wat een TOP bedrijf. Vaak genoeg bij Megekko besteld. Voor pc onderdelen maar ook voor andere dingen zoals toetsenbord, muis en monitoren. Hebben een ruim assortiment voor alle onderdelen en producten

Houden je goed op de hoogte, ook op de website staat duidelijk aangegeven wanneer het verwachte bezorg moment is. Als er vertraging is word dat direct aangegeven.

Met mijn pc bouwen had ik enkele tips nodig (aangezien het de eerste keer was dat ik een lc zou bouwen) ze hadden genoeg informatie en tips voor een goeie build.
Ook als ik vragen had over andere dingen of problemen met mijn bezorging had ik binnen 1,5 uur reactie (kantoor uren) fijne mensen en altijd vrolijk

Bestelling gedaan van twee monitoren die in eigen voorraad zouden zijn, wat gezien de levertijd de volgende dag ook klopte. Fijn als er wordt gezegd dat er iets op voorraad is, dat ook gewoon zo is, dat maak je genoeg anders mee vandaag de dag. Kortom, zeer tevreden over levering en snelheid van leveren.

Vooropgesteld dat de verpakking prima is, is het wel jammer dat de kabeltjes die ik er los bij bestelde, apart verstuurd werden terwijl die prima in de monitor doos had gepast. Daar is echt winst te halen. Tweede, als vulmiddel zie ik steeds vaker karton of dik papier en geen plastic meer, ook daar is nog wat ruimte voor verbetering

De bestelling was makkelijk en duidelijk. Produkt kwam snel en was ook zoals verwacht. Duidelijke info en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Perfect, ik heb het goed en snel ontvangen, zoals aangegeven was. Het was ook netjes verpakt.

Na een zoektocht naar de juiste artikelen op de pricewatch kwam Megekko als een van de goedkoopste aanbieders uit de bus.
Producten waren op voorraad en de levertijd stond allemaal op de volgende dag, dat was voor mij belangrijk op moment van bestellen.

Alle producten in winkelmandje, gegevens ingevuld, afwijkend afleveradres opgegeven en betaald.
Netjes door Megekko op de hoogte gehouden, bestelling ontvangen, bestelling verzonden, de track-en-trace link, alles was meer dan duidelijk.

Volgende dag was de bestelling prima verpakt binnen op het opgegeven adres.
Artikelen zoals besteld en verwacht.

Zeer tevreden.

Prima binnen de aangegeven termijn geleverd. Geen onvertogen woord hierover. Ook netjes verpakt, met alleen noodzakelijk vulmateriaal.

Makkelijk te bestellen via de website, al ziet die er wel wat gedateerd uit. Alles wat je nodig hebt kan je vinden via de website, echter is het zoeken naar bijvoorbeeld de doekjes van arctic een uitdaging.

Verzending ging super snel en was binnen op de aangegeven verwachte bezorgdatum. Goed en stevig verpakt, doos was wel wat gehavend, maar dat kwam vermoedelijk door de bezorgdienst. Producten waren allemaal onbeschadigd.

Aftersales is erg goed. Ik dacht dat er een product defect was, deze terug gestuurd, maar blijkt na onderzoek prima te werken. Gelukkig doet Megekko daar niet moeilijk over en is het onderdeel binnen een week na verzenden weer terug.

Ik zocht een monitor en vond deze hier door de hulp dat aangeboden werd heb ik de perfecte monitor gevonden met de perfecte uitleggen voor te monteren en aansluiten top kwaliteit

De levering was sneller dan verwacht de persoon dat het geleverde heeft heeft het item binnen gezet waarvoor veel dank

Zeer vriendelijk personeel dat u helpt waar u het nodig heeft en u ondersteund om het perfecte item te vinden

Ik was op zoek naar een redelijk goede grafische kaart/GPU voor niet al te duur na dat ik een niet te updaten GeForce GTX1050TI uit China had gekocht.Via Tweakers kwam ik bij Megekko terecht
en kon zeer gemakkelijk de kaart bestellen zaterdagavond en deze werd maandagavond al geleverd.
Zeer tevreden over Megekko!

---

Ik heb geen gebruik hoeven maken van de klantenservice dus ik kan hier niets over zeggen maar ik ga ervan uit dat de klantenservice prima in orde is!

De order was snel zichtbaar in de DHL app en de GPU was goed verpakt en snel geleverd.

Een winkel beoordeel je op hoe ze reageren als iets niet helemaal volgens wens verloopt en dat had ik bij mijn PC upgrade waarbij ik mijn recente gekochte PC nog stiller wilde maken met 2 mooie Noctua fans. Deze fans komen geleverd met verschillende kleuren schokdempers.

Echter ontbrak bij 1 van de fans 1 van de zwarte kleur schokdempers. Laat dat nou det de kleur zijn die die bij mijn build past.

Megekko deed hier absoluut niet moeilijk over en ik kreeg kosteloos de missende schokdemper nagezonden in een envelop.

Binnenkort nog maar eens een 3e bestellen voor de andere kant en dan is mijn PC helemaal geluidsloos.

De fans (en eerdere bestellingen van mijn PC) zijn goed verpakt en netjes op tijd verzonden.

Ook de nalevering van de schokdempers werd snel afgehandeld.

Dat bij een eerdere bestelling (dure videokaart) de bezorgdienst het vertikt om überhaupt aan te bellen terwijl ik gewoon die dag vrij heb genomen om dure onderdelen te ontvangen en direct doorgaat naar de pick-up locatie is Megekko niet aan te merken.

Contact met klantenservice was snel en goed. Binnen een dag werd er op mijn mail gereageerd en er werd niet moeilijk gedaan.

De prijs voor het product was de meest scherpe bij Megekko met de verzendkosten meegerekend.

De website werkt ook prima en kan altijd wel vinden wat ik zoek.

Daarnaast in het verleden vaker besteld en het gaat altijd goed, deze keer niet anders.
Netjes de volgende werkdag geleverd.

Het product was goed verpakt en zoals belooft dezelfde dag verzonden en de andere dag geleverd.

Ik ben zelf niet zo van de "kortingsbonnen" bij andere leveranciers welke in de doos zaten. Dat is natuurlijk puur persoonlijk.

Mega slechte service als het aankomt op retourneren na 30 dagen.

Moederbord blijkt na een paar maanden defect te zijn. Deze heb ik via een retouraanvraag opgestuurd met de vraag om een vervangend product te krijgen.
Mijn wens is niet gehonoreerd. In plaats daarvan is hij opgestuurd naar de fabrikant, zegt de fabrikant hem 'gerepareerd' te hebben, maar eenmaal thuis aangekomen is het probleem niet verholpen.

Na opnieuw contact op te nemen wordt mij doodleuk verteld het product opnieuw op te sturen om te kijken wat ze kunnen doen. Er kan er geen enkele toezegging gedaan worden om een vervangend product / creditering te krijgen vóórdat ik hem opstuur. Het enige dat ze zeggen is dat ik aan moet geven dat mijn wens is om een creditering te krijgen, waarop de retourafdeling dan zal kijken wat er gedaan kan worden.

Als ik vervolgens vraag hoe een creditering bij een tweede keer opsturen dan mogelijk kan zijn (eerste keer ook niet gekregen, want de fabrikant zegt hem te hebben gerepareerd) blijft onbeantwoord.

Kijken naar een passende oplossing valt buiten hun processen en telefonisch te woord gestaan kunnen worden is hier ook niet mogelijk, want hun klantenservice bestaat puur uit mail.

Bespaar je de hoofdpijn en ga alsjeblieft ergens anders kijken voor je producten!

Zoals te lezen in de algemene beoordeling word ik gewoonweg niet goed geholpen. Ook het feit dat ik hierin geen telefonisch contact met de klantenservice kan leggen helpt niet.

o sterren helaas :( Schade van 500,- door niet naleven garantie bepalingen.
Mijn garantie label is niet opgestuurd ondanks dat retour verzoek op website geaccepteerd was!

Een duur pakket rond de 500 euro wou ik retouren. retour is geaccepteerd, maar niks ontvangen, geen retourlabel.. Er zaten ook geen mails in de spam box, ook niet in de hoster spambox...
Emails een aantal weken daarvoor ook niet beantwoord
ze zijn NIET TELEFONISCH BEREIKBAAR :(
ZEER ONTEVREDEN !! KOOP HIER NIET WEER als dit niet veranderd...

Volgens mijn consumenten recht heb ik recht op retour en aangezien de retour wel als geaccepteerd staat zal ik mijn gelijk hierin halen.
Aangezien ze niet bereikbaar zijn.. en mochten ze niet reageren, dan schakel ik juridische hulp in, en doe ik melding van de overtreding van consumenten wet.

Wie dat wil kan zich bij mijn zaak aansluiten.
Ik neem aan dat ik niet de enige ben die dit nu overkomt?

Triest, want in het verleden heb ik vaak bij ze besteld, ook retours gedaan en het ging altijd prima.
Dit was tot 2022.

Dit is voor mij helaas de reden waarom ik tegenwoordig bijna uitsluitend nog bij amazon bestel, ondanks dat ik geen geld naar het buitenland wil laten vloeien, maar juist de Nederlandse economie wil steunen.

Reageren niet op mails, niet telefonisch bereikbaar, lappen consumentenwet aan hun laars, sturen geen retourmail op.
Ondanks herhaaldelijke mails met de vraag of ze per mail of per telefoon contact op wouden nemen, nooit gereageerd.
Ik ben tevens als consument misleid door waar ze mee adverteren, namelijk het feit dat ze garantie hebben.

Geen mogelijkheid van bereiken via telefoon of chat.
Reageren niet op emails en vragen om op welke manier dan ook contact op te nemen.

De bestelling en de betaling ging vlot, geen opmerkingen. Beloofde vouchers netjes per mail gekregen.

Woensdagavond heb ik alle componenten van een pc besteld, donderdagavond reeds geleverd in België. Goed verpakt.

70% van de onderdelen voor mijn nieuwe pc hier besteld.
Bestelling geplaats rond 13.00 in de middag en de volgende dag alles netjes geleverd.

Hebben veel en maar op enkele onderdelen zijn ze niet het goedkoopst.

Ook de Starfield promocodes werden direct geleverd!

Alles kwam in één doos, netjes en goed verpakt!
Track en trace werd netjes tijdig aangeleverd.

Overzichtelijke website en goede prijzen. Het moedermoed dat ik zocht was ineens op voorraad bij Megekko terwijl ik het al bij een andere webshop had besteld maar nog steeds niet had ontvangen. Dus dan maar bij Megekko besteld, en ik had het sneller binnen dan dat de andere webshop de annulering had verwerkt.

Voorraadinformatie leek te kloppen, en het verwachtte verzendmoment klopte ook. Het moederbord was snel verzonden.

Naast de zeer scherpe prijzen en het grote assortiment, een professionele webshop, met goeie dosis (groene) humor!
Het team van Megekko mag terecht trots zijn op hun status met beste webwinkel gekozen door de gebruikers van Tweakers.

Op vrijdagmiddag alle onderdelen voor een zelfbouw-PC op voorraad in de webshop en besteld en op zaterdag al in huis.

Eerste maal een eigen PC gebouwd. Zowel op Megekko, Azerty als Amazon onderdelen besteld. Die van Megekko waren veruit het snelst bij mij. De verpakking was ook neutraal zodat de waarde van de dure onderdelen niet aan de buitenkant te zien was. Eerste ervaring met Megekko was zeker aangenaam!

Zeer snelle verzending en levering (maar eigenlijk was ik daar niet veel mee want ik moest wachten op onderdelen van amazon)

Als ik iets wil bestellen doe ik dat liever bij een 'kleinere' winkel zoals Megekko dan bij de 'grote blauwe man' of bij andere megagrote webwinkels. Ik heb nu hier meerdere keren spullen besteld en het is altijd vlekkeloos gegaan.

Ik had een toetsenbord besteld en deze werd verzonden in een ENORME omdoos met veel vulling. Dat had vast iets beperkter gekund.

Zoals altijd snelle service van Megekko. Over eventuele vervolg service maak ik mij geen zorgen. In het verleden was dit ook prima.

Snel, stevig en veilig verzonden zoals altijd. De ramsticks waren veilig in hun plastic case verzonden in een passend formaat kartonnen doos.

Twee bestellingen geplaats bij Megekko voor een nieuwe PC build, het ging hier om een moederbord en een processor.

Een paar uur na het plaatsen van mijn bestelling (dit geld voor beide bestellingen) gelijk verzonden. Beide kwamen netjes de volgende dag aan zoals geadverteerd stond. Dozen waren goed verpakt met genoeg opvulmateriaal.

Scorekaart voor Megekko