Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk bestel al een tijdje bij voorkeur bij Megekko, omdat de ervaringen goed zijn, het assortiment groot en de prijzen scherp. Dan is het makkelijker om alles op 1 plek te bestellen. Zo ook voor mijn nieuwe pc. Alle onderdelen waren op voorraad, en de totaalprijs week minimaal af van de scherpste prijs per onderdeel in de pricewatch. Gemakkelijk!
VerzendingIk wilde per se bezorging op een dag die mij uitkwam, want wilde niet dat computerspullen bij de buren (of nog erger, op een afhaalpunt) terecht kwamen. Je kan gelukkig aangeven op welke dag je bezorging wil, en dat werkte ook prima. De spullen waren goed verpakt.
AlgemeenGoed bedrijf,
Hier heel mijn build besteld en zo ook van mijn vrouw,
Afgelopen week een ssd besteld voor een upgrade van mijn xbox one s.
Bestellen en dag erna netjes binnen, ook bij retour doen ze niet moeilijk.
De popup store in Breda is ook super leuk om heen te gaan beetje hardware bekijken, en ook word je er goed geholpen bij eventuele vragen, erg klant gericht.
Besteld, en volgende dag netjes in huis ontavngen, fan ben je bij dezen webshop goed, ze hebben ook een erg mooie popup store in breda
KlantenserviceBij retour geen vragen, en je aankoop word netjes terug over gemaakt binnen 5 dagen.
AlgemeenGewoon een goede webshop. Voldoende spullen voor een goede prijs.
Al meerdere keren hier (voornamelijk kleine dingen) besteld en alle keren is het vroeg gegaan.
Spullen waren goed verpakt zonder idioot veel extra materiaal.
Gewoon netjes verpakt maar wel met voldoende bescherming
Verzending was met PostNL en die is hier in de buurt prima. Dus prima te volgen en mooi op tijd afgeleverd.
AlgemeenZeer te spreken over de snelheid van de reacties welke ik heb mogen. Duidelijke communicatie! Erg te spreken! Completen voor Kim.
VerzendingSneller dan postnl aangeeft! Erg tevreden (nog steeds onderweg) de verrassing was erg fijn. Het bericht was eerst vertraagd, maar toch stonden ze een half uur laten voor de deur.
KlantenserviceVeel van de problemen konden niet verholpen worden door de hulp van Megekko omdat dit betrekking heeft op mijn eigen account bij extrene partijen. Is dit geheel begrijpelijk. Ik ben in ieder geval naar de juiste partijen gestuurd en mag hopen dat zij mij met de zelfde snelheid en kundigheid helpen als dat Megekko heeft gedaan.
AlgemeenAfgelopen jaren regelmatig besteld bij deze shop. Ruim assortiment. Goede prijzen. Snel verzonden en goed verpakt.
KlantenserviceOnlangs laptop gekocht, maar USB-C (Gen2 10gbps, DP1.4, PD3.0) beeld/opladen werkt niet icm mijn monitor waar verschillende andere laptops wel op werken.
Aangemeld voor retour maar afgewezen omdat het een zakelijke aankoop betreft.
Dus als het zakelijke aankoop betreft dan hoef je niet te rekenen op service of support. Behoorlijke teleurstelling nu ik een keer service nodig heb na al mijn aankopen.
Algemeeneerste bestelling bij Megekko en alles is vlekkeloos gegaan. Prijs was het beste hier. Ik verwacht meer gebruik te maken van Megekko in de toekomst.
Verzendingkeurig op tijd. na 22.00u besteld volgende dag in huis. Positief verrast over de snelheid.
AlgemeenVia Tweakers gezocht naar beste beeldscherm en Megekko bood die het goedkoopste aan. Altijd beetje spannend of je dat ergens in het proces terug gaat zien. Maar site is duidelijk, bestellen supersnel zonder veel gedoe en volgende middag bezorgd zoals gecommuniceerd.
Eigenlijk wil je dat elke onlinewinkel zo is. Goedkoop én goed.
Product zoals beschreven, keurig voor elkaar. Snel (volgende dag) geleverd wat helder is vanaf het begin.
AlgemeenIk heb een videokaart gekocht en de hele proces was razendsnel en duidelijk. Met een heb ik de email met de bevestiging en de code voor de xbox game pass dit was toen een deel van de actie. Mij pakketje was precies op tijd afgeleverd en voor dat krijt ik ook een email.
Alles helemaal foutloos!
De aflevering was snel (volgende dag) en foutloos (geen schade aan het pakket of het product). Mijn eerste positief ervaring met Post NL (hahah).
AlgemeenDe website is duidelijk en overzichtelijk. Inloggen, bestellen en afrekenen.
Duidelijker kan niet. Bij de artikelen staat ook wanneer het geleverd kan worden.
Meestal de volgende werkdag maar als dat niet is staat het aangegeven.
Netje verpakt komt het op tijd aan. Grote dozen komt wel rechtstreeks een verzendlabel op en niet in een over doos. Maar mij hindert dat niet.
AlgemeenFijne winkel met goede en duidelijke website. Maken de levering (voor 22.00 besteld volgende dag in huis) waar.
VerzendingZondag om 21:45 uur besteld, op de website stond voor 22.00 besteld morgen in huis. En idd, de volgende dag op maandag al voor 10.00 in huis.
Wat een service dat er nog iemand op zondag avond deze levering heeft verwerkt, ingepakt en verzonden.
AlgemeenDoor een account bij hen aan te maken, ging het bestellen snel en gemakkelijk. De informatie over het product was duidelijk en correct.
VerzendingHet hebben van een account maakte het proces eenvoudig. Het arriveerde op de dag dat ze zeiden dat het zou aankomen.
AlgemeenIk heb deze winkel pas kort geleden ontdekt en ik ben zeer onder de druk van de details bij elk product. Kon zo een goede beslissing maken voor het aanschaffen van een nvme ssd enkel op basis van de specificaties. Zeer te vreden
VerzendingDe bestelling kwam zoals beschreven de volgende dag aan en was goed verpakt. De nvme is klein dus kon gewoon door de brieven bus.
AlgemeenEerste bestelling bij Megekko, maar zeker niet de laatste. Scherp geprijsd, goede voorraad en snelle levering.
VerzendingAlles was netjes verpakt in een doos die rijkelijk voorzien was van luchtpakketjes, zodat er niets kon verschuiven. Snel verzonden met track and trace.
KlantenserviceEr liep een actie (AMD + Starfield bundle) waarbij je de game gratis kreeg bij aanschaf van AMD producten. Omdat ik niet kon wachten om de nieuwe hardware te testen heb ik Megekko gemaild of ik de code mocht hebben. Binnen twee uur was deze binnen. :-)
AlgemeenHet gewenste onderdeel was heel makkelijk te vinden en te bestellen via de website. Betalen ging ook zeer vlot.
Ruime keuze aan onderdelen aan scherpe prijzen.
6 oktober 2023 om 00:35 besteld en 7 oktober 2023 om 12:09 kreeg ik het reeds aan huis geleverd.
Top service!!
Algemeenbesteld seagate exos x18 16tb
Snelle levering: inderdaad volgende dag op zaterdag. post.nl geeft een juist 2 uur venster, eens t pakket bij de bezorger.
keurige mails die bestelling opvolgen.
goed verpakt met bubbleplastic en kussentjes
Wel een opmerking naar product zelf: de disk had een vrijwel blanco afwijkende opdruk. registratie / garantie opvragen bij seagate.com lukt niet. er wordt dan verwezen naar de verkoper. Wel vreemd voor product met 5 jaar garantie.
Een zelfde exos die ik bestelde bij dect had een ander label design. Helaas was die DOA.
keurige mails die bestelling opvolgen.
goed verpakt met bubbleplastic en kussentjes
AlgemeenVrijdagavond had ik besteld en zaterdagochtend al binnen. Al vaker besteld en altijd snel verzonden en goed ingepakt. En als je een keer moet retourneren is dit ook snel afgewikkeld
VerzendingGoed ingepakt met luchtzakjes zodat de producten niet beschadigd raken. Binnen 12u producten ook binnen.
AlgemeenService, levering en prijzen. Op niets iets aan te merken, alles was in perfecte staat, prijzen waren terecht.
---
Ik heb de klanten service niet moeten gebruiken omdat alles al perfect en vlot verliep
Heb voorbije weken verschillende onderdelen besteld voor een nieuwe pc. Deze waren geleverd in perfecte conditie. Zeer blij met de service van megekko!
AlgemeenIk heb bij Megekko een videokaart gekocht die binnen 24 uur 90 euro goedkoper is geworden in Megekko's webshop. Het pakket was zelfs nog niet bij mij aangekomen. Ik had dus nog ruim de tijd het recht om hem te retourneren.
In plaats van mij gewoon te componseren voor de verlaagde prijs (nogmaals: dit is minder dan een dag na mijn bestelling), stelt Megekko doodleuk voor om het product opnieuw te kopen, en de oude weer te retourneren. Compleet gestoord. Volgens mij rekenden ze erop dat ik dat niet zou doen. Maar voor 90 euro ga ik wel even naar de DHL.
Er zijn dus twee bezorgers twee keer voor niks op pad gegaan, en zowel ik als het bedrijf hebben tijd en moeite verspild aan de retouraanvraag.
Wat een barslechte service. Als een prijs zo snel en zo aanzienlijk fluctueert vind ik dat je dat gewoon kunt compenseren zonder gedoe.
Verzendingen gingen wel allemaal snel en waren goed verpakt. Heb dezelfde doos gebruikt om het product in te retourneren.
KlantenserviceZie hierboven voor het gebrek aan meedenken en het nodeloos twee keer laten rijden van een DHL-busje.
AlgemeenVaste webshop voor onderdelen. Bestel veruit het meeste hier. Altijd netjes verzonden, goede service. De website is overzichtelijk en staat vaak bovenaan in de pricewatch.
VerzendingDe megekko tape zie je van verre aankomen. Prima verpakt altijd en snel verzonden. Fijn ook dat ze PostNL gebruiken. DHL is hier vaak drama.
KlantenserviceAltijd snel antwoord op eventuele vragen. Nooit flauw in de service. Niet vaak nodig gehad, maar wel gewoon goed.
AlgemeenWebsite is overzichtelijk en de producten zijn eenvoudig te vinden.
Prijzen zijn goed, bestelling snel te plaatsen en verzending snel!