Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Makkelijke site en groot aanbod aan pc electronica en andere spullen ik ben echt blij met mijn pc.

Snelle levering alles kwam heel aan dus dat is fijn.

Ik heb er nog niet mee te maken gehad .

Ik kon makkelijk alles vinden, zodra ik het had gevonden kon ik makkelijk alles toevoegen aan een verlanglijstje en dat in een keer of los kopen, zoals bijvoorbeeld met mijn msi b650 gaming plus wifi moederbord (ME110625000583).

Meestal de volgende dag in huis, één keer binnen twee dagen. Dat was wel tijdens een feestdag dus het was ook erg druk met pakketjes.

Dozen wel een paar keer beschadigd binnengekregen, maar product was wel nog heel.

Sommige producten die ik had gekocht heb ik later teruggestuurd, omdat ik toch iets ander nodig had en mijn geld is binnen 2 dagen teruggestort, zoals bijvoorbeeld met mijn ram en ssd (ME090625000836).

Ik heb recent een aantal onderdelen voor mijn gaming PC besteld bij Megekko en ben heel tevreden over het hele proces. De levering verliep vlot en alles was netjes verpakt. Alle onderdelen waren correct en in perfecte staat – precies zoals omschreven op de website.

De installatie ging zonder problemen en mijn nieuwe setup draait als een trein. Je merkt dat Megekko kwaliteit levert en betrouwbaar is als webshop. Ik bestel hier zeker opnieuw in de toekomst. Aanrader voor wie op zoek is naar degelijke PC-onderdelen aan een scherpe prijs!

Na wat onderzoek op internet heb ik besloten om zelf een nieuwe PC te gaan bouwen. Tijdens dat onderzoek kwam ik wat videos tegen van Megekko tegen waarbij ze heel nauwkeurig in het Nederlands stap voor stap lieten zien hoe de PC's in elkaar werden gezet. Ook het latere instaleren van het besturingssysteem (windows) kwam aan de bak.
Toen heb ik besloten om een Doe Het Zelf pakket te bestellen bij Megekko.

Nadat ik de rekening had betaald kreeg ik direct een dat de onderdelen de volgende dag werden geleverd. Dat had ik ook aangegeven bij mijn bestelling.

Dus erg tevreden over de levering

Ik was erg blij met de snelle levering en de nauwkeurige tracking! Een vriend raadde me deze site aan en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was en hetzelfde zou doen!

---

Ik hoefde zelfs geen contact op te nemen met de klantenservice, want de service was zo zorgvuldig, efficiënt en snel. Een geweldige eigenschap die bijdraagt aan klantloyaliteit!

Het pakket arriveerde precies op tijd, was zorgvuldig verpakt en lijkt in goede staat te zijn.

Webshop is overzichtelijk ingedeeld. Ruim aanbod producten. Het bestelproces is duidelijk en genoeg betalingsmogelijkheden om uit te kiezen.

Maandag is het pakket verstuurd. Dinsdag in huis en netjes verpakt.

Dinsdag, via de mail, contact gehad met de klantenservice. Dinsdag in behandeling genomen en aan het eind van de dag definitief antwoord gehad. Supersnel dus. Prima coulanceregeling aangeboden gekregen.

Ik diende voor een tweakers test panel een SSD te testen binnen 14 dagen. Ik had gedacht dit te combineren met een cpu cooler upgrade. Helaas had ik hierbij de handleiding niet goed gelezen en mijn CPU socket pins verbogen.. 's Avonds bij Megekko een nieuw moederbord besteld, want ze beloven voor 22.30 besteld morgen in huis. Ik bestelde om 22.15 uur en warempel ook nog lekker die avond verzonden om 22:50 uur, helemaal top.
Dit was zeker niet de eerste bestelling en zeker niet de laatste, prima verzending en verpakt. Ook vaker de goedkoopste in de pricewatch, erg fijne webshop.

Verpakking is netjes, met luchtzakjes en strak ingepakt. Verzending dus zoals gezegd tijdig conform de beloftes online verstuurd.
DHL handelt de verzorging af, persoonlijk zie ik liever PostNL, maar alles is prima verlopen. Qua klantenservice heb ik geen ervaring.

Goed, alles verliep zoals verwacht. Had wel een verwachte tijd genoteerd kunnen worden ergens nadat je de aankoop maakt. Je ziet alleen bij het kopen een verwachte leverdatum, daarna kun je deze nergens meer terug vinden.

Is goed en tijdig bezorgd. Verder niks aan toe te voegen.

Makkelijk te bestellen, veel betaalmogelijkheden en snelle klantenservice. Ik heb al verschillende artikelen bij Megekko gekocht en dat zal ik blijven doen. Het is mijn favoriete en vertrouwde winkel.

Snel vrijgegeven, er was geen conflict, mijn producten werden op de afgesproken dag geleverd.

Snel en accuraat, ze lossen uw probleem snel op, Ze reageerden snel en begrepen mijn verzoek.

Prima webwinkel, alleen jammer dat ze niet goedkoper zijn dan de rest.

Ook een beetje jammer dat je een review moet schrijven voor "kans op" dikke onzin en eigenlijk gewoon onnodige spam.

Kies gewoon een random winnaar uit alle bestellingen...

Vandaag besteld en daadwerkelijk volgende dag in huis, levering was snel en eenvoudig.

Alleen jammer dat je voor 'niet bij de buren' extra moet betalen en ook meer dan bij andere winkels.

Zeker voor een product van 200eu, verpakt in een doos van een 'techwinkel' zou ik verwachten dat de verzender slim genoeg is om het niet bij de buren af te leveren.

Bestelling plaatsen was makkelijk.
Alle losse onderdelen één voor één in mijn mandje gestopt, gecontroleerd en besteld. Tip: kies je pixel garantie op je monitor als bundel en niet los, want dan betaal je het dubbele.

Wilde graag een up to date 4K gaming systeem bouwen samen met mijn zoon van 14.
Hij heeft hem onder begeleiding zelf in elkaar gezet. ~Trots~

Ik heb op vrijdagavond op de valreep besteld.
Aangezien Megekko zegt: "Op een werkdag besteld, voor 22:30, volgende dag geleverd", had ik stiekem gehoopt op levering zaterdag.
Maandag waren de onderdelen in huis, ook prima.
Vier (grote) dozen met daarin:

Lian Li UNI FAN TL LCD Series 120mm 3-pack
3x Noctua NF-A12x25 PWM chromac.black.swap
Noctua NA-SAV2 Anti-Vibration Mounts
Lian Li PC-O11 Dynamic Zwart PC case
Gigabyte GeForce RTX 5080 GAMING OC 16G (vond RTX 5090 onbetaalbaar)
Logitech G PRO X Superlight 2 Zwart Draadloos
Transcend Card Reader RDF9K2 UHS II USB 3.1
Toetsenbord had ik nog (Logitech MX Keys)

Systeem werkt super. Zoon ook mega-tevreden (no pun intended).

Heb nagevraagd hoe het zat met het leveringsmoment.
Zeer vriendelijke en snelle reactie en excuses (al waren die niet nodig).
Transparant, kan niet anders zeggen. Betalingssysteem kostte ook nog even tijd.
Les voor mezelf: niet alles op het laatste moment doen.
Ik heb een heel prettig gevoel overgehouden aan Megekko.

Onlangs heb ik een nieuwe PC build gekocht bij Megekko.

Wat Megekko voor mij extra waardevol maakte, was het deskundige advies in de fysieke winkel. Het personeel nam de tijd om mijn wensen en behoeften goed te begrijpen en gaf me advies over de beste onderdelen voor mijn build.
Het is fijn om in een winkel te kunnen staan en meteen de juiste vragen te stellen, in plaats van alles online uit te moeten zoeken. Ze zorgen er echt voor dat je de juiste keuzes maakt, wat ik wel belangrijk vind bij zo’n grote aankoop.

Ik heb de producten opgehaald in de winkel in Breda.
Voor mij was dat makkelijk en zeker vrij van gedoe.
Over verzending kan ik daarom niet veel zeggen.

Op voorhand en achteraf contact gehad met de klantenervice, deze is top: vriendelijk, behulpzaam en snel in reactie.

Overzichtelijke website, duidelijke omschrijvingen van producten. Goede filters die je kan instellen. Vlotte betaling. En heel fijn dat je een bevestiging krijgt

Levering kon eerder dan afgesproken datum. Netjes ingepakt en geen beschadigingen.

Snelle reactie op vragen vanuit de klantenservice. Levering kon eerder via klantenservice en status werd gelijk aangepast

Overzichtelijke website en concurrerende prijzen.
Zichtbaar of artikelen op voorraad zijn
Bestellen en betalen eenvoudig.

Enige minpuntje is misschien de "drukke" website maar ik had daar persoonlijk geen last van.

Levering zoals gepland.
Alles perfect ingepakt in een omdoos waarbij alles extra beschermd was door luchtzakjes.

Ik was toe aan een pc upgrade. Ik heb een upgrade kit gekocht en die paste niet met water koeling in mijn oude kast, dus ook maar een kast erbij.
Het werd tijd voor een nieuwe pc 😃

Website is duidelijk en redelijk snel een beslissing genomen.
Alles werd snel verstuurd en was goed verpakt.
Ik ben zeer tevreden 👍

---

Geen contact met klantenservice gehad. Verder niets te melden punt

Alles goed verpakt en snel verstuurd.
Zeer tevreden over de levering.

Dit was mijn eerste keer dat ik zelf een pc ging bouwen. En na onderzoek naar componenten kwam ik bij Megekko uit en de prijs was daar op veel producten erg goed geprijsd en alles wat ik wilde hebben was op voorraad ook was het duidelijk te vinden welke onderdelen samen kunnen. Toen ik besteld had was het meteen de dag erna geleverd met een duidelijke track and trace het bouwen van de pc ging vlot en makkelijk

Dankjewel 🙏

Verzending was supersnel en makkelijk te volgen via de track and trace van postNL

Ik was na een tijdje niet achter de computer te hebben gezeten, toe aan een nieuwe muismat, toetsenbord en pols steun.

Nou had ik in het verleden ook wat spullen met tevredenheid gekocht, dus ging mijn keuze weer uit naar Megekko.

Er is altijd ruim keuze in verschillende prijsklassen.

Mijn advies is, kijk eens bij de aanbiedingen!

Volgende dag, kundig verpakt in huis!

De doos bedrukt met eigen naam, geeft mij de indruk dat er trots en passie in het bedrijf zit. Ook neem ik hierdoor aan dat dit een bedrijf is, die al lang genoeg succesvol is, waardoor ze tijd en inzicht hebben om dit soort technieken te kunnen implementeren.

Ik zie dat ze aandacht besteden aan details!

Ik had een keer wat zorgen over een persoon iets. En dit namen ze gelijk serieus op en dachten gelijk met mij mee.

Ik wil een pc bouwen met componenten die ik zelf heb uitgezocht. De website van Megekko in zeer overzichtelijk en logisch ingedeeld en werkt vlot. Alle componenten worden uitgebreid beschreven. Ook levertijden zijn duidelijk. De prijzen van de onderdelen zijn concurrrend.
Het bestellen gaat probleemloos. Na bestellen komt onmiddellijk een bevestiging. Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf en het beviel prima.
Nu alleen nog maar nog de pc in elkaar zetten😉

Ik wilde de spullen op een bepaalde dag ontvangen, dat ging vlekkeloos met PostNL. Alles was goed verpakt.

Goede webshop met scherpe prijzen en snelle levering. Veel keuze in hardware. Klantenservice is oké, maar niet top. Prima als je weet wat je zoekt.

De bestelling plaatsen ging zonder moeite en is goed geregeld op de website van Megekko. Ook is de website met producten zelf goed overzichtelijk. Verder ben ik zeer tevreden met de bestelde ssd.

De levering duurde 1 dag van de bestelde ssd als upgrade. De levering kwam precies op tijd.

Scorekaart voor Megekko