Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Site is overzichtelijk en geeft geen opdringere upsale. Al hebben ze wel een goed bundel/aanbeveling.

Genoeg opvulling in de doos dat niets kan bewegen en de verpakkingen ook in goede staat zijn aangekomen.

Goede/snelle en gebruiksvriendelijke site. Zeer scherpe prijzen en een hele vlotte levering. Ook op een vraag over een moederbord revisie werd snel gereageerd.
Dus Top!

Voorraad artikelen worden de volgende dag al geleverd. Overige artikelen worden
ook vrijwel altijd snel geleverd.

Vlotte reactie op vragen. Bij navraag m.b.t. een revisie van een moederbord werd snel de beschikbare revisie voorraad doorgegeven.

Enkele bestellingen gedaan i.v.m. upgrade. Aantrekkelijke prijzen en eerder ook goede ervaringen met dit bedrijf gehad. Alles keurig en op tijd bezorgd.

Helemaal tevreden.

Alles conform bestelling goed verpakt en keurig op tijd geleverd. Niets op aan te merken.

Ik 'krijg' er iets voor terug maar mijn ervaringen met Megekko zijn ronduit slecht.

Voor 2 euro hop ik volgende keer naar een andere verdeler. Verpakkingen open gedaan onderweg om te kijken wat erin zit.

Ungesealde items, waardeloze klantenservice die totaal niet klantvriendelijk is. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Bij mijn laatste bestelling was er in de doos gekeken wat erin zat. Waar dat juist gebeurde kan ik niet zeggen maar let vooral op met megekko. Je bent gek dat je geen 2 euro meer uitgeeft.

Bij heb al tot 3 maal toe problemen gehad. Is de laatste keer geweest 3/3 keer slecht.

Verpakking in gekeken. En verzender dropt het voor je deur voor je de deur nog maar open hebt gedaan dus je kan niet klagen.

Zoals ik hierboven al zei is er weinig sprake van klanten of klachtenafdeling. Gewoon boers daar.

Ik heb meerdere keren bij Megekko besteld, van cpu fans tot een grafische kaart, alles dat ik tot nu toe heb besteld heb ik goed ontvangen. En wanneer er moeilijkheden waren, vooral bij hun partners DHL is het altijd goedgekomen
Contact met customer service was altijd makkelijk en informatief.

Alle bestelde items waren in goede conditie en goed ingepakt.

Verzending kan altijd beter, maar dit is niet perse de schuld van Megekko maar eerder de partner DHL. Hier kan het soms misgaan, je krijgt je pakket wel uiteindelijk, maar je moet er soms wat meer tijd aan besteden. Probeer in deze gevallen naar een DHL pakket pint te sturen.

De klantenservice was altijd behulpzaam en reageren erg snel.
Reacties zijn netjes en ze helpen je graag verder.

Op donderdag een monitor en toetsenbord besteld. In de avond een mail dat de levering wordt uitgesteld tot dinsdag vanwege toetsenbord niet op voorraad. Rond 19:00 uur een mail gestuurd om te vragen of de order kon worden opgesplitst, uur later mailtje terug met de melding dat ze het gingen opsplitsen.
Vrijdag monitor geleverd en op zaterdag het toetsenbord (eerder dan verwacht dus).

Alles in het algemeen

Slecht heb mijn gpu besteld nog niet binnen op 29 september zeggen het duurt 1 dag

Duurt te lang

Pakketje kwijt geraakt dus dat is mijn schuld want jah ik bezorg pakketjes

het pakketje is Verantwoordelijk van de AFZENDER tot het bij de ontvanger toekomt en Jah zij willen geen oplossing zoeken

Klantenservice Waardeloos

Van PostNL moest ik contact opnemen met megekko
Ik heb mss 16 mails gestuurd ze hebben op geen 1 geantwoord

Dan eindelijk een reactie als ik vroeg van zou ik mijn geld terug kunnen krijgen hun reactie was "als uw het pakketje Retourneer krijgt uw je geld terug"

Dan hadden ze na 2 weken pakket zoek pas een onderzoek gestart nu 4 dagen geleden een mail gestuurd van te vragen hoe gaat het onderzoek wat denk je geen reactie

Mss een telefoon nummer gebruiken dat mensen kunnen bellen vuile oplichters als ik niks hoor tegen volgende week is word het bedrijf aangeklaagd voor scammen

Megekko komt belofte niet na - werkdagen voor 22u30 besteld en op voorraad, volgend in huis, of afhalen - en is dus niet betrouwbaar en, gelet op de reactie van hun klantenservice, niet klantgericht.

Donderdag omstreeks 21u een product dat op dat moment op voorraad is, besteld. Wordt niet de volgende dag geleverd maar pas na twee dagen.

Megekko komt belofte niet na en Megekko's Klantenservice is niet bereid om zelfs maar na te denken over een oplossing voor de klant, maar zegt min of meer: "pech voor jou en zoek het maar uit, wij doen niks". Product was nog niet ontvangen door transporteur maar toch kon ophalen niet. Je krijgt het gevoel dat het ze allemaal niets uitmaakt.

Megekko is een no nonsense bedrijf waar alles binnen rede mogelijk is. Toppers! Hier bestel ik vaker iets.

Snel en en op tijd geleverd product goed verpakt, alles helemaal compleet geen klachten eigenlijk

Snelle reactie toen ik de verkeerde kaart had besteld hebben ze dit meteen geannuleerd, erg tevreden

Ik bestel al een tijdje bij voorkeur bij Megekko, omdat de ervaringen goed zijn, het assortiment groot en de prijzen scherp. Dan is het makkelijker om alles op 1 plek te bestellen. Zo ook voor mijn nieuwe pc. Alle onderdelen waren op voorraad, en de totaalprijs week minimaal af van de scherpste prijs per onderdeel in de pricewatch. Gemakkelijk!

Ik wilde per se bezorging op een dag die mij uitkwam, want wilde niet dat computerspullen bij de buren (of nog erger, op een afhaalpunt) terecht kwamen. Je kan gelukkig aangeven op welke dag je bezorging wil, en dat werkte ook prima. De spullen waren goed verpakt.

Goed bedrijf,
Hier heel mijn build besteld en zo ook van mijn vrouw,
Afgelopen week een ssd besteld voor een upgrade van mijn xbox one s.
Bestellen en dag erna netjes binnen, ook bij retour doen ze niet moeilijk.

De popup store in Breda is ook super leuk om heen te gaan beetje hardware bekijken, en ook word je er goed geholpen bij eventuele vragen, erg klant gericht.

Besteld, en volgende dag netjes in huis ontavngen, fan ben je bij dezen webshop goed, ze hebben ook een erg mooie popup store in breda

Bij retour geen vragen, en je aankoop word netjes terug over gemaakt binnen 5 dagen.

Gewoon een goede webshop. Voldoende spullen voor een goede prijs.
Al meerdere keren hier (voornamelijk kleine dingen) besteld en alle keren is het vroeg gegaan.

Spullen waren goed verpakt zonder idioot veel extra materiaal.
Gewoon netjes verpakt maar wel met voldoende bescherming
Verzending was met PostNL en die is hier in de buurt prima. Dus prima te volgen en mooi op tijd afgeleverd.

Zeer te spreken over de snelheid van de reacties welke ik heb mogen. Duidelijke communicatie! Erg te spreken! Completen voor Kim.

Sneller dan postnl aangeeft! Erg tevreden (nog steeds onderweg) de verrassing was erg fijn. Het bericht was eerst vertraagd, maar toch stonden ze een half uur laten voor de deur.

Veel van de problemen konden niet verholpen worden door de hulp van Megekko omdat dit betrekking heeft op mijn eigen account bij extrene partijen. Is dit geheel begrijpelijk. Ik ben in ieder geval naar de juiste partijen gestuurd en mag hopen dat zij mij met de zelfde snelheid en kundigheid helpen als dat Megekko heeft gedaan.

Afgelopen jaren regelmatig besteld bij deze shop. Ruim assortiment. Goede prijzen. Snel verzonden en goed verpakt.

Onlangs laptop gekocht, maar USB-C (Gen2 10gbps, DP1.4, PD3.0) beeld/opladen werkt niet icm mijn monitor waar verschillende andere laptops wel op werken.

Aangemeld voor retour maar afgewezen omdat het een zakelijke aankoop betreft.
Dus als het zakelijke aankoop betreft dan hoef je niet te rekenen op service of support. Behoorlijke teleurstelling nu ik een keer service nodig heb na al mijn aankopen.

eerste bestelling bij Megekko en alles is vlekkeloos gegaan. Prijs was het beste hier. Ik verwacht meer gebruik te maken van Megekko in de toekomst.

keurig op tijd. na 22.00u besteld volgende dag in huis. Positief verrast over de snelheid.

Via Tweakers gezocht naar beste beeldscherm en Megekko bood die het goedkoopste aan. Altijd beetje spannend of je dat ergens in het proces terug gaat zien. Maar site is duidelijk, bestellen supersnel zonder veel gedoe en volgende middag bezorgd zoals gecommuniceerd.
Eigenlijk wil je dat elke onlinewinkel zo is. Goedkoop én goed.

Product zoals beschreven, keurig voor elkaar. Snel (volgende dag) geleverd wat helder is vanaf het begin.

Ik heb een videokaart gekocht en de hele proces was razendsnel en duidelijk. Met een heb ik de email met de bevestiging en de code voor de xbox game pass dit was toen een deel van de actie. Mij pakketje was precies op tijd afgeleverd en voor dat krijt ik ook een email.
Alles helemaal foutloos!

De aflevering was snel (volgende dag) en foutloos (geen schade aan het pakket of het product). Mijn eerste positief ervaring met Post NL (hahah).

De website is duidelijk en overzichtelijk. Inloggen, bestellen en afrekenen.
Duidelijker kan niet. Bij de artikelen staat ook wanneer het geleverd kan worden.
Meestal de volgende werkdag maar als dat niet is staat het aangegeven.

Netje verpakt komt het op tijd aan. Grote dozen komt wel rechtstreeks een verzendlabel op en niet in een over doos. Maar mij hindert dat niet.

Fijne winkel met goede en duidelijke website. Maken de levering (voor 22.00 besteld volgende dag in huis) waar.

Zondag om 21:45 uur besteld, op de website stond voor 22.00 besteld morgen in huis. En idd, de volgende dag op maandag al voor 10.00 in huis.

Wat een service dat er nog iemand op zondag avond deze levering heeft verwerkt, ingepakt en verzonden.

Door een account bij hen aan te maken, ging het bestellen snel en gemakkelijk. De informatie over het product was duidelijk en correct.

Het hebben van een account maakte het proces eenvoudig. Het arriveerde op de dag dat ze zeiden dat het zou aankomen.

Scorekaart voor Megekko