Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMegekko heeft een geweldig assortiment, ik kon alles vinden wat ik nodig had en het was de volgende dag al binnen! . Met de beste prijs per product kan ik Megeklo zeker aanraden, ik ben zeker weer n nieuwe klant!
VerzendingIk had op tijd besteld en door DHL was het de volgende dag al binnen! Heerlijk als je een pc bouwt! Snel en efficient.
KlantenserviceBinnen 30 dagen had ik een product teruggestuurd en kreeg ik zonder probleem binnen een paar dagen mn geld terug op de rekening.
AlgemeenBestelling was eenvoudig te plaatsen, afrekenen verliep goed. Goederen werden de volgende dag al geleverd. Communicatie van Megekko en DHL was duidelijk en accuraat.
VerzendingPakketje was stevig, De informatie van DHL was goed: per uur werd duidelijker hoe laat het afgeleverd werd.
AlgemeenWeinig op aan te merken. Fatsoenlijke website. Paar PC onderdelen besteld, alles netjes binnen 1 dag geleverd. Mail communicatie is ook goed en netjes verzorgd.
VerzendingLevering met DHL. Verpakking was ok, maar er zat niet zoveel bescherming in. Levering was netjes op tijd.
Algemeen'Nu besteld morgen in huis' klopte, was wel een avondbezorging en dat weet ik liever van tevoren. Verder tevreden over product.
VerzendingStrikt genomen heeft men binnen de beloofde tijd geleverd, normaliter vind ik het echter wel fijn van tevoren te weten dat het een avondbezorging betreft.
Algemeengemakkelijke website
snel geleverd
goedkoop
contact mogelijk als het nodig is.
goed op hoogte gehouden van de verzending
fan in gelukkig klein doosje met luchtblazen, is daar niets anders op?
heb afgelopen weken meerdere bestellingen geplaatst en mijn plastic container raakt vol.(en ik blijf die dingen lek prikken)
AlgemeenVoldoende betaalwijzen (Paypal, creditcard als bankcontact) en direct in orde met bevestiging van het order!
VerzendingZoals steeds heb ik mijn order (KC3000 ssd) snel en goed ontvangen. Product zeer goed verpakt om schade te kunnen voorkomen. Prijs/kwaliteit zit ik hier vaak het best in mijn geval.
AlgemeenAltijd heel blij geweest met Megekko.
Maar mijn RTX 4080 die ik 5 dagen geleden gekocht heb is bij een concurrent 220 euro goedkoper geworden. Hierdoor wilde ik mijn kaart terugsturen.
Dit was niet mogelijk omdat ik (als freelancer) een zakelijke klant ben. En ja, dit staat in de voorwaarden, maar ja eerlijk wie leest die?
Megekko's prijs daalde ook met 60 euro, maar ook het verschil terugkrijgen was voor hun geen mogelijkheid.
Ik ben erg teleurgesteld over de manier waarop zakelijke klanten behandeld worden, en voor mij is Megekko van mijn standaard keuze naar mijn laatste keuze gegaan.
De verzending is wat je er van verwacht, je besteld je product en het komt thuis.
KlantenserviceGeen enkele beweegruimte, of poging tot meedenken met zakelijke klanten. Zoals in de bovenstaande review omschreven
AlgemeenWinkel met een onzettend snelle verzending en prima service. Een retour was gemakkelijk gemeld en na het terugsturen kreeg ik supersnel (binnen 1 dag!) het geld weer teruggestort.
Daarna iets nieuws besteld wat wederom snel geleverd werd, goed en degelijk verpakt was en een uitstekende prijs had. Ik raad deze winkel zeker aan!
Mijn pakket is netjes verpakt in een grotere doos, zodat je niet persé kon zien wat er in zat. Een prettig idee bij waardevolle goederen. De doos was goed opgevuld, zodat de doos erin goed beschermd bleef, en het pakket kwam daarom ook zonder deuken aan!
Heeeeeel klein verbeterpuntje: ik zou graag zien dat ze papier zouden gebruiken als opvulmateriaal ipv de plastic zakjes gevuld met lucht. Zo'n kleinigheidje verdient echter geen punt aftrek wat mij betreft.
Klantenservice antwoorde snel op mijn mail en zorgde ervoor dat ik heel snel mijn retour had geregeld. Geld was snel teruggestort. Ik kan niet anders zeggen dan: Keurig!
AlgemeenGoede site, goede prijzen, snel geleverd, prima service. Het is mijn derde bestelling en zeker niet de laatste. Wellicht is er soms wel iets goedkoper elders te vinden, maar ik heb heel graag de betrouwbaarheid en service die ik heb ervaren, absolute aanrader!
VerzendingDe bestelling was dag 1 besteld en werd de volgende al geleverd! Het is met PostNL verstuurd en daar ben ik ook altijd veel meer gerust op dan met DHL of DPD. Top!
KlantenserviceOp mijn verzoek (vorige order) eea na te kijken (ben ik niet iets vergeten) kwam snel antwoord. Hoewel ik niet inhoudelijk kon worden geholpen was het antwoord in ieder geval snel en duidelijk!
AlgemeenHeel goede website, heb hier al twee computers gebouwd, vlotte bediening.
Ik zal later nog zeker terug komen en veel delen aan mensen dat ze hier moeten bestellen. Het is ook goedkoper vind ik.
De levering ging heel vlot, de dag er na ontvangen en goed verpakt. je wil natuurlijk niet dat alles gebroken toe komt, dus even mee delen.
AlgemeenIk bestel een nieuw product maar om de een of andere reden krijg ik hier redelijk vaak een geretourneerd product. Er zit verder geen communicatie bij, het is ook geen keuze voor de klant. Als klant heb je geen idee wat er met het onderdeel is gebeurd en kan je je componenten er op wagen of betalen voor een retour.
Voor Megekko is het een idee om retourtjes in een tweedehands deel van de website te zetten, leuk voor mensen die krap bij kas zitten en als klant weet je wat je krijgt.
Site e.d. verder okay, producten zijn snel verzonden.
AlgemeenProducten zijn makkelijk te vinden, ook is het makkelijk om een datum uit te kiezen wanneer het product wordt gelevered!
VerzendingProduct kwam op de afgesproken tijd in top conditie aan, ik kom zeker terug voor nieuwe upgrades!
AlgemeenVentilatoren besteld. Gemakkelijk te vinden op Megekko's website, goede foto's en specs bij product, goede prijs. Geen irritante popups op de site!
VerzendingProducten waren goed verpakt, lege ruimte in doos gevuld. Levertijd kwam overeen met de belofte op de website. Track & trace beschikbaar.
Algemeenvoor mijn nieuwe PC diverse componenten besteld.
De bestellingen zijn vlot afgehandeld. De prijzen bij Megekko zijn ook vaak lager dan bij de concurrentie.
Kortom: Geen klachten, uitstekende klantenservice en uitstekende afhandeling van de bestellingen.
Besteld moederbord Z970 AORUS Elite AX , Processor i5 13600K. Geheugen Koeler koelpasta en SSD,
Verzending prima verzorgt.
AlgemeenMegekko geeft ondanks de scherpe prijzen steeds zeer goed gevolg aan haar bestellingen. Zelf in België slagen zij erin om het de volgende dag te leveren. Ik geef "maar"4 sterren op de beoordeling inzake klantenservice aangezien ik er nog geen gebruik gemaakt heb. Doe zo verder Megekko!!
---
Ik heb er nog geen gebruik van moeten maken duis kan ik het ook niet beoordelen,
UItstekende service , zelfs naar België en dit ondanks de scherpe prijzen. Doe zo verder Megekko!
AlgemeenBestelling: WD Red SSD 1Tb Cache pool drive voor mijn Unraid server een upgrade te geven.
Verzending- Super snelle levering ! ! ! !
- Super Goed verpakt ! ! ! !
AlgemeenPrettige website, met veel info over product. Bestellen is eenvoudig.
Genoeg (en niet teveel) informatie over het bestel- en leveringsproces.
Product was uit voorraad leverbaar. Ik heb MEGEKKO zelf laten bepalen welke bezorger (PostNL of DHL). Het werd PostNL en dat ging prima: volgende dag netjes bezorgd.
AlgemeenEenvoudig bestellen en goede communicatie (mail). Vervolgens de volgende dag de bestelde producten ontvangen.
Zeer tevreden
Wederom duidelijke communicatie van zowel Megekko als de verzender. En binnen de aangegeven tijd aanwezig.
AlgemeenIk heb een nieuwe behuizing gekocht bij megekko en alles is goed verlopen volgende werkdag in huis en alles was goed verpakt.
Zeer tevreden
5 sterren omdat ik het volgende werkdag in huis had echt super heel erg blij mee.
AlgemeenAl vele malen iets besteld (vanuit België), nooit problemen gehad met de producten of de levering. Prima winkel.
VerzendingVerzending was altijd in orde, en (bijna) op tijd, voor zover PostNL dit toelaat natuurlijk...