Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Merk dat ik de laatste jaren steeds vaker hier terecht kom vanwege de betrouwbare service en prima prijzen. Ondanks dat het een paar euro extra kost, vind ik verzendkosten (niet bij alles) en retourverzendkosten (nog niet nodig gehad) wel logisch. Zorgt voor bewuster kopen.

In al mijn ervaringen bij deze webshop wordt de beloofde leverdatum waargemaakt. Ik vind dat heel belangrijk, want de producten die ik hier koop wil ik na aankoop ook snel ik huis hebben. Bijna altijd is levering 24x6. Verpakken snappen ze ook bij deze webshop: stevig materiaal en goed opgevuld indien nodig. Dat zie je nog wel eens anders.

Bestelling echt top verlopen!
Razendsnelle Snelle service
Nette prijs kwaliteit verhouding
Absolute AANRADER Voor iedereen !!!

Gewoon uitstekend
Duidelijke communicatie
Werkt met POST NL , sowiso een plus punt :)
Ga zo door !

Snelle antwoorden op vragen
Duidelijke en bovenal eerlijke snelle communicatie
Word bijna direct geantwoord op de mail ook

Snel gevonden op de overzichtelijke website en meteen geleverd de volgende dag. Zoals gewoonlijk goede service boij Megekko

Het is de beste online winkel waar ik ooit heb gewinkeld. Met redelijke prijzen en diverse aanbiedingen.
Een pluim voor al het personeel, van management tot klantenservice.

De levering was sneller dan ik had gewacht.
De verpakking was perfect en het product perfect beschermd en ik heb het volledig intact ontvangen.

Wat het meest opvalt ten opzichte van andere winkels is de klantenservice. Dit zijn Professionals en zij zijn een voorbeeld om te volgen van hoe al deze afdelingen zouden moeten werken. Er wordt onmiddellijk gereageerd op het verzoek van de klant. In mijn persoonlijke ervaring, hoewel het mijn schuld was toen ik de bestelling plaatste, reageerden ze binnen enkele minuten en boden ze de beste oplossing voor het probleem dat ik had gecreëerd. Felicitaties aan de afdeling en hebben mijn onverdeelde respect. Ik dank hen hartelijk!

Ik ben heel tevreden over deze iPad en heel tevreden over de levering.. ik heb het snel ontvangen en makkelijk betaald met een creditcard 👍🏻

---

Ik heb geen contact hoeven op te nemen met de klantenservice maar weet uit eerdere ervaring dat ze heel vriendelijk zijn en erg behulpzaam zijn !!

Deze iPad heb ik Heel snel ontvangen en het werd netjes aan de deur met een handtekening bezorgd!!

Snelle levering en goede prijs. Ze hadden de beste prijs en deden mee met de Alan Wake actie.

Snel en duidelijke bezorging. Je krijgt een track en tracé op de dag van bezorging.

Toegankelijke en goed georganiseerde website met duidelijke omschrijvingen en een goede prijs. Ik heb het gewenste artikel snel gevonden en besteld.

Artikel is goed verpakt en zoals beloofd snel verzonden. Jammer genoeg kan DHL nooit de bel bij mijn voordeur vinden, ook al hebben andere bezorgers daar geen problemen mee, maar daar kan de verkoper natuurlijk niks aan doen.

Prima webshop waar de spullen werkelijk op voorraad zijn en snel wordt geleverd. Inmiddels meerdere keren probleemloos zaken besteld.

Na het bestellen was er een snelle levering. De spullen worden degelijk verpakt. Verzending via track en trace. Netjes en zoals het hoort dus.

Apple AirPods Max gaat net buiten garantie termijn stuk, maar Megekko is niet bereid om ook maar iets te doen.

"We kunnen je hierin dan ook niet verder helpen."

hebben nog nooit van product conformiteit gehoord.

Megekko vind het acceptabel dat hoofdtelefoon van €550 4 maanden buiten garantie periode stuk gaat.

Duidelijk website, hadden een fan van een specifieke maat die wat lastiger te vinden was gewoon op voorraad. Bestel hier wel vaker en gaat eigenlijk altijd erg goed.

Duidelijke leverindicatie, op tijd geleverd, goed op de hoogte gehouden. Niks mis mee dus eigenlijk

De webshop zelf is goed gecategoriseerd maar door de vele producten vrij vol. De zoekfunctie werkt echter uitstekend en is prima om aan je product te komen. Het inrichten van de bestelling tot en met betaling werkt erg prettig. Iets meer statusmails over de beschikbaarheid per bestelde product zou fijn zijn; ik had producten besteld waarvan de beschikbaarheid verschilde per product en ook wanneer iets op voorraad was verschilde dit. Een update per beschikbare product houd je iets meer op de hoogte over wanneer je bestelling compleet zou zijn.

De bestelling was goed en zorgvuldig ingepakt. De factuur zat echter aan de tape vastgeplakt dus scheurde deze mee bij het open maken van het pakket. DHL is over het algemeen zorgvuldig met de pakketten dus daar ging alles gelukkig ook goed.

In het verleden (paar jaar geleden) was megekko erg slecht.
Ze lijken hun leven te hebben gebeterd. Levering was super snel en correct met een paar snoepjes erbij.

Wie weet koop ik nu vaker bij ze

Beloofd voor 22.30 besteld morgen in huis, dit is ook gelukt
Was goed ingepakt en met snoepjes

Twee keer een laptop besteld en een keer geheurgen chipjes, alle bestellingen zijn goed ontvangen en functioneren prima.

Beide bestellingen zijn netjes op het verwachte tijdstip bezorgd, beide producten functioneren nog steeds naar behoren.

Ik had een pc gebouwd met een amd 4 processor maar had al gehoord dat amd 5 dus koop ik alles bij meggekko de beste winkel waar je alles kan kopen en de verzending gaat ook goed

De spullen die ik koop bij meggekko weten zeker dat ze het goed verpakken als ik niet thuis ben dan laat ik het bezorgen bij een afhaal punt

Ik heb tot heden geen klachten gehad bij meggekk
o dus geen klachten dus ook niet bij de klanten service

Leuke aanbiedingen, en fijne website om rond te neuzen. ik kan altijd vinden wat ik zoek. leuke facebook berichten.

Snel en zorgvuldig bezorgd. Altijd in de bekende dozen. verpakking is goed voor veilig vervoer.

Bij ruilen of retours doen ze ook niet moeilijk. en dat is natuurlijk ook prettig bij een vergissing of defect.

Al vaker zaken besteld bij Megekko. Dit keer 2 m.2 SSD's besteld, snelle levering en goede communicatie. Al met al tevreden met de aankoop! Precies wat je ervan verwacht.

Verzending was zeer vlot, er wordt beloofd volgende dag en dit zijn ze ook nagekomen.

Het was een moeilijke keuze maar ik heb een mooie behuizing besteld op megekko.nl. Website was heel duidelijk en er stond alles wat je nodig had. Ik kreeg een duidelijke levertijd en betalen kon gewoon via ideal. Verder was mijn bestelling ook heel goed verpakt.

Kortom goeie service! Ik zou hier zo weer bestellen!

Ik was heel blij met hoe de kast verpakt was. De doos was netjes en de behuizing werd in hele goede staat geleverd! Ik kreeg een duidelijke bezorgdatum en de bestelling werd mooi op tijd geleverd.

Al tijden klant van dit bedrijf. Altijd netjes geholpen, duidelijke communicatie, snelle levering en fijne klantenservice.
Aanrader binnen het IT/ICT webshop land.

Prima levering, wellicht de volgende keer met levering van notebooks wat piepschuim toevoegen om het stuiteren te voorkomen.

Prima. Nog weinig mee te maken gehad (gelukkig). Bij eerdere bestelling netjes een belletje gehad na een product dat niet voorradig was, vervangend product ontvangen.

Prima winkel, tot nu toe nog geen problemen gehad met garantie, of iets terug brengen. Ze hebben een redelijk assortiment, ook al zou ik graag toch wel iets meer zien soms.

Ik heb ook hun ooit eens gebeld voor hulp/ informatie met iets, maar naast op de website kijken naar de specs ja krijg je niet super veel als je een specifieke vraag hebt. Ik had ooit eens een cpu cooler nodig voor socket C37 ofzo, een of andere oude amd server socket. En ze verkochten wel wat dingen die daar mee werkten maar niet echt via de telefoon mee geholpen omdat het officieel niet supported is/ er voor gemaakt. Fair, maar dat is wel iets wat nice zou zijn als je ook voor dingen die wat moeilijker zijn hun zou kunnen bellen. En de prijzen zijn vaak ook iets hoger dan de concurentie.

Ook zijn sommige aanbiedingen niet heel erg goed, of ja niet echt aanbiedingen dus dat zou ook beter mogen.

8/10 lijkt mij fair. prima winkel maar het heeft eventueel verbeter punten.

levering was optijd, prima in gepakt maar soms zou het wel fijn zijn als je boven X bedrag gratis verzending krijgt.

Voor garantie/ retour altijd prima geweest of voor makkelijke vragen.

Ik heb ook hun ooit eens gebeld voor hulp/ informatie met iets moeilijkers, maar naast op de website kijken naar de specs ja krijg je niet super veel als je een specifieke vraag hebt. Ik had ooit eens een cpu cooler nodig voor socket C37 ofzo, een of andere oude amd server socket. En ze verkochten wel wat dingen die daar mee werkten maar niet echt via de telefoon mee geholpen omdat het officieel niet supported is/ er voor gemaakt. Fair, maar dat is wel iets wat nice zou zijn als je ook voor dingen die wat moeilijker zijn hun zou kunnen bellen.

best prijs voor de componenten die ik nodig had, fijne website en snelle verzending. Support nog niet nodig gehad dus daar kan ik niks over zeggen

product werd snel verzonden, duidelijk tracking informatie en keurig volgens de aangegeven levertijd bezorgt .

Scorekaart voor Megekko