Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik ontdekte Megekko tijdens mijn recente onderzoek voor het maken van mijn nieuwe Gamer PC.
Ik moet zeggen dat ze ver voor liggen op de concurrentie.

Hun website is goed, hun klantenservice, hun prijs !!!! Tot en met het volgen van de bestelling.

Omdat ik een complete gamer pc met scherm had besteld, was ik een beetje bezorgd gezien de waarde van de goederen.

Besteld op 27 oktober, geleverd op 02 november vanwege de behuizing die ik had gekozen. Met de Ciaran storm geef ik 5 sterren; op tijd geleverd.

Al mijn e-mails werden prompt beantwoord, zelfs na 18.00 uur. Wat wil je nog meer?

Zoals altijd hele goede ervaring met megekko! Snelle levering. Goede communicatie. Nog geen ervaring met aftersales.

Megekko is mijn vaste leverancier van hardware. Overzichtelijke website met een ruim aanbod aan kwalitatieve onderdelen aan zeer scherpe prijzen.

De producten worden altijd goed verpakt en de verzendingsduur is zoals ze melden op de website.

Als je vragen hebt over een bepaald product krijg je prompt een correct antwoord en als iets niet mogelijk is dan wordt een alternatief voorgesteld

Al jaren lang shop ik hier voor hardware en ik ben nog niet teleurgesteld.
De service is goed en het pakket wordt altijd veilig verzonden en met handtekening pas afgeleverd. Ze hebben niet altijd de laagste prijs maar wel de beste service.

Altijd zeer solide doos met luchtkussen en nog nooit deuken, problemen of schade gehad. Het is altijd goed verlopen. Dus dikke prima.

Uitgebreid assortiment, duidelijke website en bestelproces. Snelle levering met veel updates over de levering. De bestelde videokaart was netjes verpakt. Geen ervaring nog met klantenservice, gelukkig nog niet nodig gehad.

Snelle verzending (woensdag besteld, donderdag geleverd), product is netjes verpakt. Veel updates over de levering.

gebruiks vriendelijke website alles mooi gesorteerd en gemakkelijke te vinden en veel opties om componenten te vergelijken

het bestellen even gemakkelijk en effectief voor 23:59 bestelt is morgen in huis (als ze het in stock hebben)
en bij aflevering is alles mooi verpakt

ze reageren altijd binnen de 2u en ze helpen bij elke vraag dat ze kunnen

Makkelijk en snel gewenste producten kunnen vinden (en daarmee voor mij de beste keuze kunnen maken), bestelling plaatsen en betalen.
Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en dat maakt ze zeer concurrerend.

Mijn bestelling (M.2 SSD 2TB en DDR kit 4x8GB) is dezelfde dag verzonden en een dag later in goede orde ontvangen.
Professioneel en veilig ingepakt.

Heb vaker hier besteld en zal blijven doen, zolang het zo blijft.

Ga zo door! 👍🏻

Megekko heeft altijd de meest interessante prijzen op hun producten vergeleken met andere winkels in Nederland. Veel goede acties en bestellen is makkelijk, zeker met een eigen account. Ik bestel eigenlijk mijn tech spullen alleen nog maar bij Megekko

Verzending is vaak razendsnel. Producten die ze niet op voorraad hebben, communiceren ze duidelijk via mail en wat de verwachte levertijd is.

Zeer vriendelijk personeel uit ervaring bij eerdere bestellingen, zowel in winkel als per mail. Enige minpunt is dat sommige mailtjes geautomatiseerd zijn. Ik had bij een andere bestelling een specifieke vraag, maar kreeg een generiek antwoord terug wat niet mijn vraag direct beantwoorde.

Bestelling verloopt soepel en verzending was snel, zoals gewend van megekko. Beiden prijzen en voorraad zijn goed. Zou wel fijn zijn als er gratis verzending boven een bepaald aankoopbedrag was maar dat is een kleine puntje.

Verzending is snel zoals beloofd, items zijn ook goed ingepakt en de vrouw vind altijd de mopjes op de doos leuk.

Ik heb meerdere bestellingen bij dit bedrijf geplaatst en deze zijn allemaal zonder defecten snel aangekomen en toen ik mij afvroeg wanneer een product zou aankomen werd daar snel op geantwoord en werd het geregeld.

De verzending is snel en zonder problemen je krijgt een track en trace waarbij je de bestelling kan volgen.

Goede klantenservice met snelle antwoorden , een goed antwoord en een antwoord wat niet té professioneel is.

Megekko is de site die ik het meest gebruik maar is niet perfect en heeft fouten. E grootste fout vind ik de zoekfunctie, deze is niet fijn en sorteren is praktisch onmogelijk dit doe ik nu gewoonlijk via tweakers pricewatch

De verzending is uitstekend ik heb al veel dingen besteld bij megekko en er zijn nog maar weinig dingen fout gegaan bij de verzending. Er is wel 1 keer wat fout gegaan maar dat lag aan het bezorgpunt en niet aan megekko.

Bestellen via megekko verloopt altijd soepel, ik bestel daarom hier ook het vaakst voor mijnzelf of kennisen/vrienden.

Zondag besteld en maandag nog in huis, sneller dan verwacht terwijl ik het dinsdag pas had verwacht.

Altijd goed geholpen als ik een vraag heb of ze denken mee met alternatieven als er iets niet is.

Voor de vijfde keer spullen besteld via Megekko, elke keer weer is het bestelproces duidelijk en de prijs goed!

Binnen 24 uur verzonden en vaak al de volgende dag binnen. Altijd deugdelijk verpakt en netjes bezorgd.

Een iets afwijkend product hier gevonden dat niet door alle pc webshops wordt geleverd. Voorraadstatus was correct, de prijs bijzonder netjes en de algehele afhandeling zeer correct. Dat is prettig!

Heldere en correcte communicatie over de levering. Levering ok precies in aangegeven tijdvak. Uitlevering was na bestelling ook erg snel doorgevoerd.

Bestelling was zeer makkelijk te plaatsen. Mijn werk besteld met enige regelmaat bij Megekko waarbij ze zeer tevreden waren. Daarom ook een bestelling geplaatst, binnen een uur een melding dat de order is verzonden en keurig de volgende dag netjes bezorgd.

Pakket werd keurig volgens de T&T-gegevens van PostNL bezorgd en was goed verpakt. Werd via de mail netjes op de hoogte gehouden.

Mijn favoriete webshop. Koop zelden elders (mits hier niet leverbaar).

+ Webshop zeer overzichtelijk
+ meerdere betaalmogelijkheden
+ ruime assortiment.

Zoals altijd werd het pakket hetzelfde dag nog verstuurd.
Perfect gewoon.

Pakket is netjes verpakt. Genoeg opvul materiaal.

Bij het ontwerp v.e. server zocht ik 'iets' i.v.m redundantie van de voeding. Bij Megekko voor een zacht prijsje kunnen kopen.

Goed verpakt en samen met een lekker zuurtje en extra kabels zeer rap bij me gekomen! Een kwaliteits webshop.

Het zuurtje is niet representatief (hahaha, grapje) voor de klantenservice. Ze reageren rap en proberen actief een oplossing te zoeken!

Al met al weer een prima ervaring bij Megekko. Zaterdag een nieuwe GPU uitgezocht en besteld, zou maandag afgeleverd worden, en na enkele mails in de tussentijd met statusupdates over de zending ontving ik maandagmiddag bericht dat ik hem bij het afhaalpunt kon afhalen (mijn keus).

Verder geen op- of aanmerkingen, vergelijken doe ik in de pricewatch. De site van Megekko is prima te gebruiken, prijs was netjes voor het betreffende product.

Zaterdag besteld met verwachting maandag in huis. Prima updates over het verzenden en verwachting waar gemaakt. Zo hoort het volgens mij.

Fijne webshop met duidelijke productbeschrijving. Doorgaans goed geprijsd (maar houdt de pricewatch in de gaten!). Ook duidelijk of een product direct leverbaar is of een wat langere termijn heeft.

Snel verzonden en duidelijk op de hoogte gehouden via de mail van de zending, leverdatum en levertijd.

Inmiddels al heel wat spullen bij megekko besteld en zeer tevreden vriendelijk personeel en je word goed geholpen deze mensen hebben veel kennis waar ze over praten en helpen met je het samenstellen van een game pc (zelf weet ik er niet heel veel van haha)

Ook heb ik voor het eerst wat besteld en het thuis laten bezorgen je word nettjes op de hoogte gehouden en alles is zoals verwacht 1 woord top👍

Ik had een probleem met een pc scherm die ik besteld had er ontbrak namelijk een schroefje waar ik enorm van baalde ik toen heb ik toen de winkel gesloten was een mail gestuurd buiten de opening tijden ik kreeg binnen 15 min al een reactie en ze vonden het erg vervelend en ze hebben gelijk gezegd wat ik moest doen om dit op te lossen product retour aangevraagd en de volgende dag gelijk bij megekko afgegeven en een nieuw product besteld dit maal was het in oorde super klanten service en snel geregeld top!!!

Scorekaart voor Megekko