Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

2 keer besteld en 2 keer prachtig op tijd geleverd😉
Zeer zeer tevreden over.
Prijzen zijn zeer aantrekkelijk.
Niet te vergeten de site is zeer mooi georganiseerd je vind snel jouw benodigdheden, dit vind je nie snel 😉

De producten zijn met veel zorg ingepakt, zonder schade geleverd, dit alleen al verdiend een pluim🔝

Ik heb zelf nog geen problemen ondervonden dus ik kan hier ook weinig over vertellen

Bestelling op 6/11 geplaatst. Betaling verliep vlot.
Later gemerkt dat er een fout in het afleveradres stond en Megekko gecontacteerd om het aan te passen.
Dit werd snel en correct afgehandeld.

Levering voorzien op 7/11. Handtekening was noodzakelijk voor de levering.
7/11 Bericht ontvangen dat het pakket afgeleverd was met een onbekende handtekening in bijlage.
De buren, noch ikzelf herkennen de handtekening dus verduidelijking gevraagd aan Megekko m.b.t. het leveradres. Met de vraag of er eventueel een foto van waar het pakket achtergelaten werd voor handen was.
GEEN antwoord gekregen van Megekko.

Vlotte afhandeling van opmerking m.b.t. het leveradres.
Helaas geeft niemand thuis bij de afhandeling van het ontbrekende item.

In het kort: superwinkel.
Vaker besteld, en nooit gezeik tijdens of na het bestellen.
Simpel en duidelijke shop en service.
Producten altijd goed verpakt, nooit technische problemen ervaring tijdens gebruik.

Afgezien dat computercomponenten overal vreselijk duur zijn, is het bij Megekko nog wel redelijk te doen.

Alles verloopt goed, voor mij genoeg reden om bij Megekko terug te blijven komen.

Post NL, nooit problemen mee gehad. In de avond bestellen, vaak de volgende dag al in huis.

Kort email contact gehad met de klantenservice. Om 20:00 gemailt en 10min later antwoord terug met een oplossing voor het probleem.

Wat verwacht je nog meer van een klantenservice? top!

Voor mijn opleiding en werk heb ik een krachtig laptop nodig en die heb ik zeker hier gevonden. Met behulp van filters heb ik de beste keuze voor mezelf kunnen maken en bij elk product is een duidelijk beschrijving en informatie.

Alles was netjes ingepakt en goed beschermen tegen eventuele breuk of deuken tijdens verzending. De levering was ook op tijd zoals aangegeven!

Ik heeb geen direct contact gehad met de klantenservice tijdens het maken van mij bestelling. Ik was wel goed geïnformeerd over mijn bestelling via de mail en als ik vragen had kon ik heel duidelijk de contact gegevens vinden.

Een snelle levering, zelfs in BE, goede verpakking.
Betaling werk perfect.
De producten zijn correct geprijsd en werken allemaal zoals het hoort.

Een snelle levering, zelfs in BE, goede verpakking. Bij een van de leveringen ging er een keer iets mis bij PostNL, maar dit werd vlot en correct door MeGekko en PostNL opgelost en het pakje verscheen alsnog aan de juiste deur.

Bestel vaker bij Megekko. Geen poespas en betrouwbaar. Gewoon aangeven wat je nodig hebt en je kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt hebben. Kijk bijna altijd eerst bij Tweakers hoe een product is beoordeeld.

Post Nl komt keurig op de aangegeven datum leveren. Tijdstip levering wordt bijna altijd aangepast. voor mij geen probleem. Bezorger is vriendelijk en doet zijn werk.

's Avonds tegen 21.00u op zondag bestelling geplaatst. Volgende ochtend al binnen met PostNL! Fijn :)

Via tweakers gezocht naar een upgrade van 16gb naar 32gb ddr4. geheugen en zodoende bij Megekko uitgekomen aangezien ze de goedkoopste waren.
Er voor gekozen om het af te halen in hun pop-up store dat net buiten het centrum van Breda ligt (geen parkeer kosten).
Bestelling was snel geplaatst en netjes op de hoogte gehouden. Aangezien het product niet op voorraad was in de pop-up store werd het daarna toe verzonden vanaf hun warehouse.

Hoewel het van hun warehouse naar hun pop-up store verzonden werd,was het geheugen verpakt in een ruim bemeten doos met voldoende verpakkingsmateriaal en netjes gesealed.

Gratis voor de deur parkeren, snel en vriendelijk geholpen. Winkel zie er niet uit als een pop-up store maar als een volwaardige winkel.(alleen het assortiment ter plaatse in minder dan het totale assortiment)

Via de pricewatch naar alle onderdelen van een zelfbouw computer gezocht en bij Megekko uitgekomen die alle onderdelen (op voorraad) had. De prijzen zaten ook steeds ergens in de top 5 van de goedkopere shops dus daarom alles daar in één keer besteld.

Helaas bleek één onderdeel toch niet op voorraad te zijn maar keurig een email met de mogelijkheden ontvangen om het op te lossen. Een wat duurder onderdeel was wel op voorraad dus de bestelling laten aanpassen incl. een andere wijziging die ik zelf nog besloten had. Dit werd snel aangepast, hoefde alleen het prijsverschil over te maken en werd dezelfde dag alsnog verstuurd. Alles de volgende dag keurig verpakt ontvangen en werkt alle hardware prima.

Verkeerde voorraad is natuurlijk niet leuk maar als het zo opgelost wordt met snelle communicatie (via mail vanwege niet kunnen bellen) dan blijf ik uitermate tevreden en ga ik de volgende keer hier weer bestellen.

Ondanks een onderdeel dat verkeerd op voorraad gelabeld was is alles snel en goed verpakt verzonden na wijzigen naar een ander product dat wel op voorraad was.

Ondanks niet kunnen bellen was het contact met de klantenservice voor aanpassen van de order via email prima en snel genoeg om alles tijdig aan te passen zodat het dezelfde dag nog verzonden werd.

Inmiddels meerdere componenten gekocht en telkens perfect geleverd. Dit was de 6e keer en ook deze bestelling ging super snel. Netjes op de hoogte gehouden wat de status was, dus geen verrassingen 👍🏻

Zoals beloofd en op tijd geleverd, verder niets op aan te merken. Keep it up!

Bij Megekko besteld voor een hogere prijs als anderen (~10% meer) omdat ze het artikel op voorraad hadden en ik zou het de volgende dag in huis hebben (zaterdag).

Dat was ook zo, netjes op tijd geleverd.
Mooi dat op de site duidelijk staat wanneer het geleverd wordt.

Ook in het verleden altijd goede ervaringen gehad.

ik bestelde schermen die op voorraad waren. Ondanks de website aangaf dat "nu besteld morgen in huis", heb ik 10 dagen mogen wachten en werd het in meerdere leveringen geleverd. Mijn eerste (negatieve) review werd afgekeurd op tweakers omdat de levering nog steeds niet volledig was. Ondertussen is alles geleverd, maar de klantenservice biedt geen oplossingen, geen duidelijke communicatie en al helemaal geen tegemoetkomingen. Ik nam speciaal de moeite om hier nogmaals mijn ongenoegen te uiten en een nieuwe review in te dienen.

elke dag kreeg ik een mail dat de zending voorzien was voor "morgen". Dit spelletje van communicatie duurde in totaal 10 dagen.

De klantendienst werd meermaals gecontacteerd. Ik kreeg telkens een ander verhaal (dat het vorige tegensprak). Soms waren de schermen niet op voorraad en moesten ze nog binnenkomen, een half uur later was de uitleg plots dat ze wel binnen waren maar nog verstuurd moesten worden. In de namiddag kreeg ik een melding dat de schermen "morgen verstuurd zouden worden". Om gek van te worden.

Snelle & correcte verzending tegen een goede prijs. De prijzen zijn scherp en de levering was correct verpakt, zodat alles onbeschadigd aankomt. Kon mijn nieuwe pc meteen opbouwen zonder problemen.

Snel verzonden. Zoals beschreven op de website werd de levering ook verzonden. PostNL was ook op tijd.

Vrijdag onderdelen voor nieuw te bouwen PC besteld en zaterdag netjes ontvangen. Communicatie ging via mail volgens verwachting.

Zaterdag PC in elkaar gezet en dat ging goed (tegenwoordig steeds makkelijker). Lekker stil en snel, alles werkt goed. Vorige PC van 5 jaar geleden ook bij Megekko besteld, ging ook allemaal goed en doet het nog steeds.

2 Dozen ontvangen in goede staat, alles verder netjes verpakt. Op tijd geleverd, maar daarvoor ben je ook deels afhankelijk van PostNL.

Beste deals die je kan vinden binnen Nederland, beter dan amazon of wat dan ook. Snelle bezorging en service! Ben er heel blij mee.

Zoals al gezegd vezorging is heel goed dankzij postal. Geldt ook voor retour. Ben er blij mee!

Ze zijn echt aardig en ook heel snel met antwoorden, als je in een weekdag rond middag bericht stuurt kan je 100% dezelfde dag een bericht terug verwachten

Een nieuwe PC-voeding gekocht bij Megekko. Besteld en de volgende dag in huis, net als bij eerdere bestellingen. Zeer tevreden over deze webshop.

Levering is conform afspraak. De voeding zou de volgende dag geleverd worden en dit is perfect door Megekko nagekomen. Product was daarnaast keurig verpakt.

Ik had een nvme ssd besteld het kwam de volgende dag nog binnen bestelen was heel makkelijk

Het werkte gewoon goed geen beschadigingen niks het kwam heel snel binnen ik had het besteld en de hongerde dag was het binnen

Was gewoon goed ze stuurden mij e-mails zodra ik het besteld had tot ik het had ontvangen

Geweldige service bij Megekko voor mijn pc-upgrade!

Ik ben een semi-pro simracer uit België en besloot onlangs mijn pc te upgraden voor een nog betere race-ervaring. Alle onderdelen die ik nodig had, heb ik bij Megekko besteld. De keuze was eenvoudig, gezien mijn liefde voor technologie en prestaties.

Megekko heeft me geholpen om mijn pc-upgrade soepel te laten verlopen, en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de producten en de klantenservice. Als petrolhead en tech-liefhebber kan ik gerust zeggen dat Megekko een betrouwbare plek is voor al je pc-componenten en accessoires.

Bedankt, Megekko, voor jullie geweldige dienstverlening!

Tijdens het proces bleek dat ik enkele onderdelen miste, wat mijn eigen fout was. Gelukkig bood Megekko een uitstekende oplossing. Ik plaatste een nieuwe bestelling voor de ontbrekende onderdelen en tot mijn verbazing werden ze telkens de volgende dag geleverd. Dit soort snelle service verdient echt lof.

Knatenservice heb ik tot nog toe niet nodig gehad. maar ik vermoed dat deze service ook super is

Ik ontdekte Megekko tijdens mijn recente onderzoek voor het maken van mijn nieuwe Gamer PC.
Ik moet zeggen dat ze ver voor liggen op de concurrentie.

Hun website is goed, hun klantenservice, hun prijs !!!! Tot en met het volgen van de bestelling.

Omdat ik een complete gamer pc met scherm had besteld, was ik een beetje bezorgd gezien de waarde van de goederen.

Besteld op 27 oktober, geleverd op 02 november vanwege de behuizing die ik had gekozen. Met de Ciaran storm geef ik 5 sterren; op tijd geleverd.

Al mijn e-mails werden prompt beantwoord, zelfs na 18.00 uur. Wat wil je nog meer?

Zoals altijd hele goede ervaring met megekko! Snelle levering. Goede communicatie. Nog geen ervaring met aftersales.

Scorekaart voor Megekko