Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Al jaren lang klant hier en zowel privé als zakelijk besteld. De laatste tijd is het wat betreft levertijden een drama.
Items die staan aangegeven met 2 a 3 dagen levertijd krijgen er soms gewoon doodleuk een week extra bovenop.
Vaak pas op het allerlaatste moment ook.
Nu een order waarin een aantal items uberhaupt niet eens een nieuwe leverdatum heeft...
Dit is nu echt té vaak mis gegaan en is reden tot zorg.

Goedkoper dan de concurrenten. Super verpakt en hele snelle levering.
Goedekope maar toch een top website!

Goede verpakking. Hele snelle levering. Een paar uur later was hij al verzonden!
Zeker een aanrader!

Bij deze winkel was de videokaart niet de goedkoopste, was ietsje duurder dan de rest. Wat mij overhaalde was het feit dat de videokaart direct de volgende dag geleverd kon worden.

En die belofte hebben ze waargemaakt, om 22:00 in de avond al een mailtje dat hij onderweg was en de volgende middag geleverd zou worden.

Top winkel.

Valt weinig aan te merken. De producten waren goed en stevig verpakt en, zoals beloofd, de volgende daag bij mij aangeboden

Goedkoopste en is een goede keus, tenzij je Klantenservice wilt hebben, of garantie of iets niet goed liep met het bestelling. Verwacht geen advies of hulp, als je iets vraagt je hoort bijna "los het maar op" of "ga naar een forum". Met garantiebehandeling heb ik ook slechte ervaringen.

Dit gaat prima. Goed ingepakt, leuk doos, hoeveel worden moet ik nog schrijven? 13 woorden... ah, 15 is genoeg.

Verwacht geen hulp of advies. Hun model is zo goedkoop mogelijk leveren en dat zie je hier terug.

Op zoek naar een nieuwe monitor kwam ik de "AOC GAMING CU34G2XBK 34 Wide Quad HD 144Hz VA" tegen. Deze was momenteel bij meerdere winkels voor dezelfde mooie prijs. En dan heeft Megekko zeker mijn voorkeur.
Prima winkel met prima service en goede prijzen.

Ik had de monitor de 13e 's avonds besteld en de 15e werd deze in de ochtend netjes afgeleverd. Niets op aan te merken dus.

Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis. Het contact met de klantenservice was erg prettig. Waren zeer behulpzaam

Snel en op precies tijd bezorgd en makkelijk en eenvoudig op te halen op post-afhaal punt .

Contact met klantenservice was prettig. Snel antwoord gekregen en ze waren behulpzaam en mee denkend

Upgrade voor m'n bestaande desktop gekocht (voeding + video kaart). Jammergenoeg is de website van Megekko niet altijd even duidelijk waar en wat voor stock ze hebben - waardoor ik toch een paar weken langer heb moeten wachten (met uiteindelijk een wissel van bestelde videokaart).

Uiteindelijk alles goed geleverd.

Correct verpakt, goede staat geleverd.

Het enige negatieve is PostNL, die hadden het gewoon voor de deur gezet zonder handtekening of aan te bellen..... :x

Vriendelijke mensen maar niet altijd even behulpzaam. Meermaals dat je op het laatste moment (en dan nog op een vrijdag avond) een bericht krijgt dat het ding niet "op voorraad is bij de leverancier" en je dus met de gebakken peren zit.

Duidelijker aangeven op de website at de eigen stock is vs de vermoedelijke stock bij leveranciers zou welkom zijn.

Zeer snelle en goed verpakte bezorging. Fijn dat alles zonder problemen op de juiste tijd aankomt. Alles precies zoals besteld.

Een keer ooit een rma moeten laten doen wat heel snel en goed werd opgelost

Amazing !!!!

Order placed at 6 p.m. and received at 3 p.m. the next day in the South of Belgium (Wallonia - Bastogne)

Perfectly packaged

Ik vind het nog steeds ongelooflijk: 's avonds om 23:15 nog een NUC bestellen en 's ochtend voor 10:00 al geleverd op kantoor.
Geweldige service!

Als je om 23:15 nog kan bestellen en voor 10:00 volgende dag leveren, dat is gewoon absurd goed.

Ook wel eens iets geretourneerd en dat werd altijd super netjes opgelost. Tegenwoordig is het retourprocedure nog uitgebreider en proberen ze een mooie oplossing te bieden.

Bij het zoeken in de Pricewatch naar een nieuwe monitor de keuze gemaakt voor een Iiyama ProLite XCB3494WQSN. Via linkje direct op de juiste pagina van Megekko gekomen en eenvoudig met iDeal zondag besteld. En dinsdag in huis.

Lever dag en tijd werden snel gemaild. En monitor werd keurig op de doorgegeven tijd aan de deur geleverd.

Easy as always makkelijk bestellen snel geleverd
En gratis verzonden en een goede prijs.
Dus gewoon top

Keurig verpakt goed opgevuld en snel geleverd.
Nette verpakking en stevig verpakt.

Netjes status met verzend nr en track trace

Reageren snel op email en lossen indien nodig het keurig op.

Soms
Even langer wachten maar komt omdat het via de mail gaat

Het was tijd voor een nieuwe CPU.
AMD's eigen verkoop op Amazon was iets goedkoper, maar ging dagen duren voor het de deur uit was (geen Prime beschikbaar).
Meteen bij Megekko besteld, die werd netjes de volgende dag netjes door DHL aangeboden.

CPU doos was perfect verpakt in het doosje. niet meer dan nodig was, maar ok niet minder.

ik kon bestellen zoals verwacht, tja het werkt gewoon maar goed dat mag je dan ook verwachten

het is aangekomen zoals verwacht, tja het werkt gewoon maar goed dat mag je dan ook verwachten

Bestelling duidelijk, betaalproces eenvoudig als je mag verwachten. Product geleverd is wat beloofd wordt op website, wat ik bij eerdere bestelling bij ander bedrijf met dus dezelfde specs, niet heb mogen ontvangen. Helder, snel en makkelijk.

Netjes verpakt, er had een iets minder grote doos gebruikt kunnen worden (en dus minder lucht verzonden). Kans op breuk was geminimaliseerd. Communicatie over verzending perfect.

Duidelijke bevestigingen via email over ontvangst order, factuur en verzending en evt retourpolicy (geen gebruik van gemaakt).

Perfect service en uitstekende qualities ik ga verder nogmaals bedanken en altijd bij megekko mijn nodige artikelen bestellen

Pevect ik ben tevreden omdat de belofte bestelling blijft op tijd verstuurd en goed geleverd

Frend lijkt en goede presentatie ik denkt megekko is (jij hebt er duidelijk verstand van)

Product top en levertijd ook top. Over de jaren heen al heel wat producten bij Megekko besteld en nooit problemen gehad. Of het nou iets kleins was of hele dure pc onderdelen, altijd goed geleverd.

Megekko gaf aan volgende dag in huis, en dat was het ook. Dus gewoon top!

Ik heb heel goed relatie met deze winkel die zijn het enige winkel dat ik verkoop apparaten voor mijn pc want ik geloof dat ik krijg heel goed kwaliteit en origineel

Slechtste ervaring ooit met een webwinkel. Videokaart van 850 euro besteld, volgens track&trace geleverd maar niets of niemand te zien. Wat een lijdensweg. Dit bedrijf neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Ik moest anderhalve maand wachten op een onderzoek door PostNL en dan pas kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Intussen was ik wel een cashback misgelopen en ze weigeren mij deze terug te betalen zonder enige schaamte. Om niet te spreken van de uren die ik in de opvolging en het contact met de "klantendienst" heb gestoken. Schaamteloos!!

PostNL is niks waard. Volgens mij heeft de koerier het pakje gestolen en toch op 'afgeleverd' geklikt met een valse handtekening. Er belde niemand aan op het moment van "levering" en er was geen koerier in de wijde omgeving te zien. Het interne onderzoek bij PostNL duurde eeuwen en ze hebben mij op geen enkel moment gecontacteerd om de context te horen.

Smeken en klagen helpt helemaal niks. Ze willen je niet helpen. Hun beleid is "het is ons probleem niet, jammer voor u, trek maar uw plan".

Ik was op zoek naar een 20TB HDD van Toshiba, Megekko bleek de goedkoopste én ik kon netjes achteraf betalen via Klarna. Een heerlijke manier van betalen.

's Avonds rond 21:30 besteld en volgende dag al rond 14:30 in huis. Helemaal top! Ga hier vanaf nu vaker mijn computer dingetjes bestellen.

Scorekaart voor Megekko