Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenSuper duidelijke website, goede info over het product, niet de goedkoopste. Makkelijk te bestellen met een uitstekende levertijd van 1 dag.
VerzendingZoals het hoort, binnen 1 dag geleverd. En anders moet je het eerder bestellen. Sneller dan dit kan niet.
AlgemeenZoals altijd scherpe prijzen en een groot aanbod van computer componenten waardoor de keuze eenvoudig te maken is.
Duidelijk bestel proces waarbij je op de hoogte gehouden wordt van de bestel status.
Eenmaal bestelling compleet en gereed voor verzending ook weer een bericht hierover.
Kortom tevreden klant, helemaal top !
AlgemeenDuidelijke omschrijvingen op de website, snelle verzending en de bestelling was zorgvuldig verpakt, goede prijskwaliteit,
Verzendinglevering was op tijd en we werden goed op de hoogte gehouden. de producten waren veilig verpakt.
AlgemeenMegekko is altijd snel met spullen verzenden en vaak hebben ze daarop ook nog scherpe prijzen!
VerzendingAltijd de volgende dag in huis! Netjes verpakt gewoon prima in orde zoals het hoort
AlgemeenIk bestel altijd alles voor mijn pc bij Megekko. Van complete systemen tot kleine randapparatuur.
Scherpe prijzen, een groot assortiment en snelle afhandeling.
Producten komen altijd snel aan, op de beloofde dag/tijd.
Producten zijn goed verpakt en komen altijd in perfecte staat aan.
Bij vragen over producten/acties word je snel geholpen en vriendelijk en eerlijk te woord gestaan.
AlgemeenAlle onderdelen voor mijn gamers pc waren van zeer goede kwaliteit en zorgvuldig ingepakt.
De pc was in korte tijd opgebouwd en draait als een trein.
Alles was zorgvuldig verpakt. Ik had gekozen voor de avondbezorging. Het werd de dag na bestelling op de aangegeven tijd bezorgd.
AlgemeenGigabyte Aorus Z790 Elite AX en een i9 14900K bij Megekko besteld. Voor het moederbord was er een leuke korting i.v.m. black friday. Een andere webshop had de 14900K met een interessante korting, maar ik had nog helemaal geen ervaring met die webshop. Toch maar gekozen voor wat meer zekerheid, omdat tot dusver al mijn bestellingen bij Megekko goed zijn gegaan.
Beide componenten werken tot dusver prima. Plug and play.
Ik had de cpu later besteld dan het moederbord. Helaas kun je geen producten toevoegen nadat je je bestelling al hebt geplaatst. Ik heb beide zendingen op tijd en in goede orde ontvangen.
KlantenserviceIk had de klantenservice gemaild met het verzoek de cpu toe te voegen aan mijn bestelling. Na het lezen van de FAQ kwam ik er echter al achter dat producten niet kunnen worden toegevoegd aan reeds geplaatste bestellingen.
Ik kreeg kort daarna een reactie van de klantenservice. Ze hebben me een kortingscode gegeven zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen voor de tweede zending. Ik had de bestelling al geplaatst, dus ik had er niet zoveel aan. Ik waardeer het aanbod echter wel.
AlgemeenZoals al 20 jaar, altijd fijn een bestelling te doen bij Megekko (ik was al klant bij de andere winkel).
Bestelling van A tot Z goed geregeld, op tijd besteld, op tijd in huis.
Had verkeerde kleur geheugen besteld, viel binnen de 30 dagen dus geen probleem.
Daarna gewoon mijn andere geheugen ontvangen.
In PC gestopt en loopt als een trein (HSL dan wel).
Keep up the good work team van Megekko
Grt Jimmy
Op tijd besteld op tijd in huis
Verzending netjes en degelijk verpakt!
Meerdere verzend opties zoals post.nl punt (beter voor milieu)
Top klanten service, altijd antwoord binnen enkele uren.
Vragen zijn altijd welkom en altijd welkom om andere vragen te stellen indien iets niet duidelijk is.
AlgemeenTwee opeenvolgende dagen een bestelling gedaan, eentje laten verzenden en de andere voor ophalen de Pop Up-store omdat mijn partner daar in de buurt zou zijn.
Bestelervaring op de website geen problemen mee.
Verzending via PostNL, geen issues. Pakketten netjes ontvangen.
Echter was voor pickup het pakket niet op tijd bij de winkel voor mijn partner om het op te halen. De website vermeld alleen dat het de volgende dag is op te halen, blijkbaar is dat pas na 12:00.
Er wordt geen snellere contactmogelijkheid geboden dan e-mail met een responstijd van “meestal 2 uur”. Dat is wel een flinke afgang voor een winkel die destijds bekend stond om goede service en contactmogelijkheid.
AlgemeenProduct via tweakers gevonden en prijs was goed en de levertijd de volgende dag al, terwijl ik om 20:30 bestelde.
Spullen goed ingepakt zonder overdaad aan verpakking materiaal.
producten waren goed verpakt zonder overdaad aan verpakking materiaal,
Factuur in de doos was duidelijk
AlgemeenEen bestelling, bestaande uit acht artikelen, gedaan en alles, keurig verpakt, in één zending, binnen 24 uur ontvangen. Kortom, alles naar volle tevredenheid.
VerzendingZoals ik al zei; alles prima verpakt en snel, binnen 24 uur, geleverd. Uitstekend, geen enkele klacht!
AlgemeenIedereen weet dit waarschijnlijk, maar MEGEKKO is een overzichtelijke webshop met veelal de goedkoopste prijzen in Benelux.
Makkelijk om te bestellen en alle courante betaalopties
Mooi en veilig verpakt, duidelijke updates over voorraad producten en levering 1 dag vroeger dan voorzien.
AlgemeenI received my order the day after I placed my order. The packaging was very good. The product is original. There is nothing wrong.
VerzendingI received my order the day after I placed my order. The packaging was very good. The product is original. There is nothing wrong.
AlgemeenUitstekende website met een uitgebreid assortiment en vooral een prima prijs kwaliteit verhouding en daarbij een snelle levering.
VerzendingEen snelle levering en altijd goed verpakt, ze maken dat ook altijd waar prima service.
AlgemeenBestelde en binnen een dag was het binnen. Heel simpel.
Kreeg hem zelfs sneller binnen dan verwacht.
Mijn product kwam perfect aan en zonder enige problemen. Zeker een aanrader als je zoekt voor een plek om je producten te kopen.
Algemeenhad de stream deck + besteld. mailtje gehad zodra het op voorraad was. dag erna meteen in huis. Meerdere keren besteld bij deze winkel. altijd goede service, snelle levering. en als je vragen hebt over een artikel of een bestelling wordt je altijd goed en snel geholpen
Verzendingsnelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het artikel verzonden wordt, en wanneer er verwacht wordt dat de bestelling wordt geleverd aan de deur
KlantenserviceHad een vraag over de levertijd en of het mogelijk was of het eerder verzonden kon worden ( de leverdatum was paar dagen nadat ik de update kreeg dat her artikel weer leverbaar was ) Ze hebben de bestelling dezelfde dag nog verzonden, dus dag later had ik het thuis
AlgemeenFijne website waar ik inmiddels al meerder malen besteld heb. Levering altijd snel en compleet. Ook altijd tevreden met de prijzen van de webwinkel.
VerzendingArtikelen worden snel en compleet geleverd. Alles is netjes verpakt volgens verwachting. Bestelde onderdelen waren over 3 dozen verdeeld.
AlgemeenBestelling is makkelijk geplaatst en website is prettig te navigeren. Prijzen zijn competitief, en up-to-date.
VerzendingAltijd netjes verpakt, grote onderdelen in de originele doos, kleinere onderdelen in dozen van Megekko.
AlgemeenPrima prijs, snelle levering, ook de aftersales afdeling is goed en als je ergens een probleem mee hebt wordt dat netjes opgelost. Vooral dat laatste vind ik ontzettend belangrijk, dat bepaalt uiteindelijk de meerwaarde van een webshop.
VerzendingGewoon prima en op tijd. waarom moet ik dan nog een toelichting geven van 15 woorden.
KlantenserviceKlacht naar volle tevredenheid afgehandeld. Een defecte processor werd na een jaar zonder problemen omgeruild binnen 5 dagen !
AlgemeenAl vaker besteld bij Megekko en nooit problemen gehad, maar bij de laatste bestelling is de levertijd verschrikkelijk. Vandaar 3 sterren.
Verder is de bestelling afronden makkelijk. Genoeg keuze uit betaalmethodes en krijgt snel een duidelijke e-mail na het bestellen.
Levertijden zijn normaal prima, spullen worden goed en veilig verpakt geleverd.
Maar zoals bij algemeen, levertijd op dit moment verschrikkelijk. Videokaart 3 weken geleden besteld en nog steeds niet geleverd tijdens het schrijven van deze review. Als je meer als 2000 euro weglegt voor een videokaart, hoop je die ook gewoon binnen de aangegeven levertijd te ontvangen, maar die levertijd staat nu dus al 3 weken op "Wordt over 3 dagen verwacht".
Dus ook hier weer 3 sterren.
Klantenservice is simpel, geen telefonish contact helaas, maar gelukkig wel snel antwoord op e-mails die verstuurd zijn. All in all een goede ervaring maar telefonish contact zou fijner zijn.