Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Duidelijke website, betaling en bevestiging via e-mails prima. Belangrijk, keuze waar je het product afgeleverd wil hebben. Huisadres of postnl afhaal punt.

Product was prima verpakt waarbij je de keuze had waar het pakje afgeleverd moest worden.

De klantenservice reageerde heel snel op een vraag van mij over een bepaalde voeding waar ik belangstelling voor had.

Ik vind ze best heel goed bedrijf qua service en aanbod en meestal de goedkoopste

Het was snel en goed beschermd en het is best heel erg goed ingepakt dat is altijd heel erg fijn

Ik had een keer een probleem en ze hadden het binnen 5 minuten opgelost dat is echt verpanding snel

Na selectie van de produkten verloopt alles zeer duidelijke website. Betaling is zonder enig probleem en snel verlopen.

Wij hadden wat problemen waarbij de leveringsdoos met schade aankwam. Hiervoor had ik direkt contact opgenomen met de klantendienst. Zeer snelle, vriendelijke afhandeling. Indien er produkten enige problemen zouden vertonen, mocht in hen hierover contacteren. Ze zouden contact opnemen met de leveringsfirma, en de bewijzen van foto's hoe de doos toekwam tonen.

na mijn mail over de beschadigde doos, werd ik heel snel en vriendelijk gecontacteerd. Ik ben zeer tevreden over hun klantendienst.

Zoals bij het moederbord is deze ook goed in handen gekomen! Deze is ook snel geleverd (zat bij het moederbord). dus gewoon een goeie levering

Goeie levering en fijn dat ik spullen bij jullie kon kopen. Ook was de levering vrij snel. de spullen waren ook goed verpakt.

De verzeding was snel en goed gedaan. Alles goed verpakt binnen gekregen. En geen schade ondervonden.

Ik heb er een AMD 7800 XT besteld die achteraf defect bleek te zijn. Het ging om een kwaal die bekend bleek te zijn onder deze kaart. Ik kon deze kaart direct terug sturen en binnen 24 uur de melding gekregen dat ik het volledige bedrag terug heb gekregen.
Vervolgens een 7900GRE gekocht, die ook snel geleverd werd.

Bestelling ontzettend snel geleverd. En ook het opsturen en verwerken van het defecte product ging super snel.

Direct na het melden van de klacht kreeg ik een mail terug met wat ik moest doen. Vervolgens ook snel het bericht gehad dat ik mijn geld terug zou krijgen.

Uitgebreid assortiment, lage prijzen, de webshop heeft een fijne en gebruiksvriendelijke layout en er is de mogelijkheid ook met Belgische bankkaarten te betalen (Bancontact).

De levering was zeer snel (ik ontving het pakket de dag na bestelling ondanks dat het in België geleverd moest worden) en het product was goed ingepakt.

Het was erg gemakkelijk te bestellen en te betalen. Alles is correct en in goede staat geleverd.

De bestelling is snel aangekomen, op het moment dat ik zelf gekozen heb. De pakjes waren in goede staat.

Ik heb een email gestuurd met een paar vragen na mijn bestelling en er werd snel op geantwoord.

Zeer correcte bestelling en levering. De bestelling verloopt vlot, genoeg betaalmethodes. Correcte opvolging van je bestelling via mail.

Levering is door PostNL gebeurt. Product is correct verpakt, alhoewel dat ik persoonlijk de qualities van de kartonnen doos in twijfel durf trekken.

Nieuwe componenten voor de game pc besteld. alles netjes de volgende dag al in huis. de componenten worden goed en stevig verpakt, wel zo fijn bij kwetsbare pc onderdelen. ik had een vraag betreft een van de artikelen en had binnen een half uur al een reactie terug van de klantenservice. echt top!

Producten netjes en stevig verpakt waar nodig met luchtzakjes en papier. savonds besteld en de volgende dag alles in huis!

Ik had een vraag betreft een moederbord dat ik had gekocht. waar ik normaal bij andere webshops meerdere dagen moet wachten had ik tot mijn verbazing binnen een half uur al een reactie terug.

Webshop goed geregeld, werkt ook gewoon via mobiel browser wat tegenwoordig niet altijd zo is. Beste prijs en toon netjes en makkelijk te zien beschikbaarheid aan.

Werd eerder dan verwacht geleverd, kwam ook goed ingepakt in een doos van goede maat.

Ontzettend goede ervaring met Megekko, al jaren.
Onlangs weer een nieuwe pc gebouwd.
Raad ze ook elke keer weer aan bij vrienden!

Vrijdag alles besteld, zaterdagochtend alles binnen. Precies wat je wilt als je gaat bouwen 😁

(Had perongeluk verkeerde Ram sticks besteld, meteen mailtje gestuurd en ze hadden het binnen 30min gecorrigeerd.)

Het is soms een klein beetje zoeken maar producten zijn goed te vinden. Ze hebben ook keuze genoeg

Een aantal keren diverse producten besteld, alles geleverd binnen de beloofde tijden. Alles is ook goed verpakt

Megekko is 1 van mijn favoriete winkels, waar ik bijna al mijn spullen bestel al jaren.

Goede prijzen, zeer snelle levering en een overzichtelijke site.

super snel, moet ik er nog woorden aan toevoegen

morgen in huis is ook morgen in huis

Reeds meerdere jaren bestel ik vrijwel alle computer onderdelen bij Megekko, producten worden goed verpakt en service en support zijn op orde.

Kortom mijn go to webshop voor IT componenten!

Producten worden correct verpakt, ik heb nog niet meegemaakt dat een product beschadigd aangekomen is.

Slechts een keer contact opgenomen voor een defect product, naar wens geholpen en onder garantie een nieuw exemplaar ontvangen.

Mooie hard spul voor een zeer goede prijs.
Snelle verzending en uitstekende communoicatie over de verzending.
Ter navolging!

Snel en geod verpakt.
Goede communicatie over de verzending.
(En nu nog wat woorden omdat Tweakers daar om vraagt)

Op megekko asus amd 7800 xt tuf gaming besteld en was snel binnen.
Werkt super!

Op maandag was de gpu besteld en was donderdag aangekomen.
Terwijl op de website stond dat die op vooraad was.

Klantenservice is altijd snel en reageren klantgericht.
Garantie is al eens eerder snel geregeld bij Megekko.

Eigenlijk nooit eerder hier besteld maar wel vaker van gehoord. Ze hebben mooie aanbiedingen dus een widescreen monitor gekocht en dezer was de volgende dag alweer in huis.

Prima tevreden dus!

De volgende dag had ik de widescreen in huis! Het grote pakket werd netjes bezorg door PostNL.

Vaak zijn bedrijven als Amazon net iets goedkoper in de totale kostprijs. Maar met MeGekko weet je dat je zaken doet met een betrouwbare en robuuste partner. Ik heb denk

ik de helft van de spullen die ik bij ze heb gekocht moeten retourneren - niet omdat iets was misgegaan, maar omdat het toch niet was wat ik zocht. Dit gaat altijd zonder problemen of verdere vragen. Het vertrouwen dat ik daarmee heb in het gehele proces zorgt ervoor dat ik gerust aankopen kan doen, wetende dat als ik een fout maak, ik daar niet voor word bestraft.

Qua verzending heb ik niets te melden of toe te voegen. Deze is in lijn met de Nederlandse verwachtingen: vóór zo laat besteld, morgen in huis. Nog nooit meegemaakt dat het niet zo was. Uitermate tevreden, maar niets dat MeGekko bepaald bijzonder doet daarbij.

Communicatie met de servicemedewerkers is ook altijd zeer bevredigend. Ik kies MeGekko keer op keer. Niets gaat boven vertrouwen.

Al vaker zaken gedaan met megekko. Altijd tevreden en bezorgen gaat ook altijd netjes.
Bij vragen staan ze altijd direct klaar en helpen je ook goed.
Absoluut een aanrader.

Tot nu toe alles wat ik besteld had zat goed ingepakt. Bezorgers doen altijd voorzichtig en zetten het zelfs voor je binnen neer zodat je het niet hoeft aan te pakken.

Staan altijd klaar voor alle vragen die ik ze tot nu toe gesteld heb. Gewoon een top bedrijf

Scorekaart voor Megekko