Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZeer tevreden over manier van tonen product, aanwezige informatie en koopproces. Duidelijk wanneer deze kwam en in normale levertijd t.o.v. concurrenten
VerzendingSnel en netjes verzonden, helaas door PostNL wat moeilijkheden hier kon Megekko niets aan doen.
Algemeensuper gemakkelijk om te bestellen producten snel gevonden op de site en gemakkelijk om te betalen veel keuze's
Verzendingzeer snel geleverd 10/10 voor 11 uur besteld dag nadien was al geleverd om 14 uur echt top!!!
AlgemeenVolgende dag levering, goede betaal-opties en prima prijzen maakt het 1 vd betere shops imo.
VerzendingTot laat in de avond bestellen voor een levering de volgende dag is echt chill
AlgemeenIk wou al een poosje graag een alles-in-een waterkoeler voor mijn computer, omdat de Noctua torenkoeler die ik had niet mooi stond in de 4000D.
Nu tijdens Black Friday/Week de iCUE H150i Elite Capellix aangeschaft en tot nu toe zeer tevreden mee, CPU is maar liefsts 6 graden koeler tijdens maximale load.
Inbouwen duurde eventjes, gezien ik tien jaar geleden voor het laatst een AIO had, maar het ziet er nu een stuk aantrekkelijker uit!
In de middag besteld, volgende dag aan de begin van de middag al in huis, super.
AlgemeenNas besteld. Snel geleverd volgens de aangegeven datum op de site. Overzichtelijke site. Leuke stickers erbij gekregen
VerzendingGoed verpakt. Snel verzonden. 15 woorden voor een review verplichten. Beetje nutteloos als alles goed was. Mooie doos, netjes verpakt. Geen overtollige lucht in de doos
AlgemeenIk heb een paar onderdelen hier bestelt voor een goede lage prijs (vooral bij black friday)
VerzendingSuper snelle levering ik had het in de avond bestelt en was vorige dag vroeg in de middag al binnen en goed verpakt
KlantenserviceIk had een paar vragen gesteld over sommige producten ze dragen super snel als je iets snel nodig hebt raad ik je aan om hier te bestellen
AlgemeenIk had als een of andere amateur RAM gekocht die niet compatibel was met mijn moederbord. Dit heb ik in de pop-up store zonder problemen kunnen ruilen voor het juiste. Behulpzame mensen met kennis daar in Breda.
Klantenservice (op locatie) was zodoende erg goed.
Verzending was volkomen waardeloos, maar dat is DHL die een pakketje (waarvan werd aangegeven dat hiervoor getekend moest worden) gewoon de lobby inslingert in een pand met verschillende losse units. DHL is zo kwalitatief ondermaats, dat we bijna op een punt komen om leveranciers die gebruik maken van DHL te vervangen.
KlantenserviceIn de pop-up store goed geholpen bij het ruilen van het door mij verkeerd bestelde product.
AlgemeenVoor Black Friday heb ik een mooie QD-OLED monitor op de kop kunnen tikken bij Megekko. Er waren twee andere winkels waar het goedkoper was, maar koos voor deze winkel omdat ik er al vaker heb gewinkeld en altijd als positief heb ervaren. Een tweede reden was dat ze als een van de weinigen pixelgarantie voor een lage prijs aanbieden. Piece of mind is erg belangrijk dus het was een no-brainer. Ook fijn is de melding tot wanneer je garantie hebt in je besteloverzicht. Gewoon top.
Verzending"Levertijd 1 dag: Vandaag besteld, vandaag verzonden en morgen bezorgd".
Dat was ook het geval en werd netjes aangetekend aangeboden. De doos was sealed, onbeschadigd en na inspectie deed alles het naar behoren. Grandioos!
AlgemeenMakkelijk zoeken, ze waren de goedkoopste (zeker in combinatie met de lage verzendkosten) en snelle levering.
VerzendingDe producten waren op voorraad en de beloofde "next day delivery" werd ook daadwerkelijk gehaald.
AlgemeenMegekko is een fantastische webshop voor al je tech-behoeften. De website is overzichtelijk, de prijzen zijn competitief en het assortiment is uitgebreid. De bestelprocedure is eenvoudig en de levering is altijd snel en betrouwbaar. ik ben klant sinds 2019 en ik ben blij dat megekko bestaat als de ga naar pagina om pc-componenten te kopen
Ik ben keer op keer onder de indruk van hun klantenservice; ze zijn behulpzaam en lossen eventuele problemen snel op. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve tech-producten
Megekko's bezorgingsdiensten zijn betrouwbaar en efficiënt. Mijn bestellingen werden altijd op tijd geleverd, vaak zelfs sneller dan verwacht.
De verpakking is degelijk en zorgt voor de veiligheid van de producten tijdens het transport. De communicatie over de leveringen is duidelijk en ik heb nog nooit problemen gehad met vertraagde of verloren zendingen.
Kortom, Megekko levert consistent hoogwaardige service als het aankomt op bezorging
De klantenservice van Megekko verdient lof vanwege hun professionele en vriendelijke aanpak. Bij vragen of problemen reageren ze snel en bieden ze doeltreffende oplossingen. Ik heb altijd een bevredigende ervaring gehad, waarbij ze geduldig en behulpzaam waren. Hun toewijding aan klanttevredenheid is merkbaar in elke interactie, waardoor ik vol vertrouwen bij hen blijf kopen. Een betrouwbare partner die echt om hun klanten geeft
AlgemeenMegekko biedt de laptop die ik zocht voor een goede prijs (en met gratis verzending). Bestelproces was soepel en eenvoudig, en ook de verzending was snel en prima. Dus ik ben prima tevreden
VerzendingZoals al wordt aangegeven op de website, werd mijn bestelling bezorgd op de volgende werkdag
AlgemeenIk heb op laatst nieuwe onderdelen gekocht bij megekko. Ik was erg blij hoe dat was verlopen. Het waren goeie prijzen met veel korting. Het was op zondag besteld en ik kreeg alles netjes in één doos op de maandag aangeleverd.
Zeer fijne ervaring.
AlgemeenSnelle levering (binnen 2 dagen, vanwege het weekend). Overzichtelijke webshop.
Geen technisch support aanwezig; er wordt verwezen naar een FB groep, bestaande uit medegebruikers en ook echt kundige mensen. Deze hebben echter geen binding(?) met het bedrijf en hun advies is dus vrijblijvend.
Ander puntje het bleek niet mogelijk een 2e bestelling (ca. een kwartier later dan de 1e) te combineren, waardoor er wederom verzendkosten bij kwamen.
Mijn begeleidend schrijven, bij de 2e bestelling, hierover werd genegeerd: "is niet mogelijk". Jammer dit, een typisch voorbeeld van kneuterig denken, wat mij betreft.
Over verzendkosten gesproken: waarom is een franco zending bij orders van bijv. > € 1000,- niet standaard?
Niettegenstaande de mededeling hier dat alleen bij "Waardeloos en Slecht' dit veld verplicht is en ik "Uitstekend"heb ingevuld , blijkt onderaan dat dit veld toch ingevuld moet worden?????
(ikke niet begrijp niet)
Een technische vraag afwijzen en verwijzen naar een FB-groep is ronduit zwak. De verkoop is blijkbaar het enige wat heden ten dage telt. Zes (6) jaar geleden had ik op dit punt vele malen betere ervaringen, daarom bestelde ik weer bij jullie. Of dit een volgend maal weer zo zal zijn?
AlgemeenNieuwe PC besteld. Prijs was redelijk goed tijdens black friday week. Sommige onderdelen waren elders goedkoper maar door totaal pakket bij 1 partij te bestellen viel dit toch voordeliger uit.
Ondanks black friday week was de bestelling op tijd verwerkt en de deur uit gestuurd.
Klantenservice geen contact mee gehad dus geen oordeel.
Verzending was op tijd ondanks black friday week. Goed verpakt en verzonden met tekenen voor ontvangst.
AlgemeenKocht eerder vaak wat bij cdromland, vond dat toen al erg goed. Nooit problemen. Nu bij Megekko (cdromland zit bij megekko in). Gewoon goed. Prima verpakt, alles komt werkend aan (niet geheel onbelangrijk) en vaak goede prijzen. Gefeliciteerd met de m.i. terechte Tweakers-award!
AlgemeenZeer goede webshop, tot nu toe geen enkel probleem gehad, heb altijd met black friday iets gekocht, PC componenten en schermen en ik vergelijk altijd de prijzen overal, soms zijn er wel producten die goedkoper zijn bij andere webshops maar megekko heeft vaak wel goede prijzen, anders zou ik er niet gekocht hebben natuurlijk , heb niet echt ervaring met customer support met dat ik voor de moment niet echt problemen heb tegengekomen met mijn aangekochte spullen. Maar zou er niet van verschieten als deze ook gewoon goed is.
Meestal de dag later bezorgd, natuurlijk weekend werkt wat anders, de spullen zijn meestal voldoende beschermd tegen stotingen dus het kan opzich niet beter denk ik.
Algemeenproducten savonds besteld en de volgende dag al in huis. ze hadden het binnen 3 uur bij post nl liggen.
Verzendingproducten savonds besteld en de volgende dag al in huis. ze hadden het binnen 3 uur bij post nl liggen.
AlgemeenZoals gewoonlijk heeft Megekko goede prijzen en wanneer je zoekt op morgen leveren gebeurd dit ook in 99% van de gevallen.
In dit geval zondagavond besteld en het was er al de volgende dag na de lunch. Perfect.
Ik vind dit altijd een fijne winkel met ook vaak acties van fabrikanten zoals extra games bij moederbord of videokaart en cashback acties.
De bestelde goederen zijn altijd netjes verpakt en de status updates vanaf 22.30 zijn naar mijn mening handig.
AlgemeenMegekko had een hele mooie "pre blackfriday " actie met garantie dat producten niet verder zouden zakken.
Als trouwe klant geloof ik dat natuurlijk en heb ik een mooie upgrade besteld voor mijn game-PC.
Maar helaas, verschillende onderdelen die ik heb gekocht zijn in de tussentijd in prijs gezakt tot black friday.
Vervolgens heb ik een email gestuurd met de informatie naar de klantenservice van Megekko.
Echter werd mij verteld dat de producten niet vielen onder deze actie (kleine lettertjes).
De front page van megekko stond vol met deze reclame, naar mijn mening behoorlijke misleiding.
Mijn vervolg mailtjes worden vervolgens niet meer beantwoord door Megekko.
Voor mij de laatste keer dat ik hier als "trouwe" klant besteld heb. Overigens ook voor bestellingen van vrienden waar ik regelmatig een PC voor samenstel.
AlgemeenHeb recent hierbij bestelt meerdere componenten en wel fijn dat ze alles wat kon in 1 doos gestoken hebben waardoor je niet 5 verschillende dozen krijgt besparing van materiaal
VerzendingAlles zat in 1 doos maar de levering werd wel buiten achter gelaten omdat niemand thuis was