Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHele fijne website, is erg overzichtelijk. En voor een leuk prijsje heb ik mijn gewenste product kunnen kopen.
VerzendingMijn bestelling was er erg snel! Was ook prima ingepakt in een niet al te grote doos. Zat ook genoeg bescherming in dus het product was goed beschermt.
Algemeenproducten zoeken is heel eenvoudig en snel, productprijzen zijn gelijk of goedkoper dan de markt. zeer goede service en communicatie, de site is echt heel nuttig, het zou geweldig zijn als er in de nabije toekomst een sectie voor het maken van PC-BUILDER toegevoegd.
Verzendingde verpakking van de producten is goed. het is ook goed dat de bestellingen snel worden geleverd
Klantenservicecommunicatie en informatie zijn zeer goed, volledige betrouwbaarheid is verzekerd. betrouwbaarheid is een zeer belangrijk punt geworden waar veel bedrijven zich de laatste tijd niet om bekommeren, Megekko geeft echt volledige betrouwbaarheid. bedankt
AlgemeenMegekko is een zeer fijne webshop waar je alles kunt vinden voor pc en onderdelen en gaming spullen heb daar alles gekocht om voor mijn zoontje
Om een leuke gaming pc te makenballes rgb op zijn kamer snelle service goede service goed om via mail contact te maken
Kortom zeer tevreden👊
Altijd de volgende dag in huis nooit geen problemen gehad en makkelijk met retourneren
Alles altijd netjes verpakt en geleverd
Niet telefonisch bereikbaar maar wel snelle reactie via de mail duidelijk en snel antwoord en duidelijk met oplossingen als er iets mis is gegaan in mijn geval verkeerd huisnummer ingevuld is meteen geantwoord via mail en opgelost
AlgemeenOverzichtelijke website. Makkelijk plaatsen van bestelling en goede communicatie over de order. Al jaren mijn go-to winkel voor computer-artikelen. Grafische kaart, check. SSD’s, check. Toetsenbord (met klein defect, zie klantenservice), check.
VerzendingWerd goed verpakt door PostNL gebracht. Netjes op tijd. Duidelijke communicatie vanuit Megekko, duidelijke communicatie vanuit PostNL.
KlantenserviceHoe is de klantenservice met dat toetsenbord met klein defect omgegaan? Uitstekend.
Ik heb een toetsenbord met lichtgevende toetsen besteld, bij aansluiten bleek een van de LED’s niet goed aangesloten en gaf deze geen licht. Enkel bij het volledig indrukken gebeurde dit.
Ik heb de klantenservice gebeld, de situatie uitgelegd en als oplossing een tegemoetkoming gevraagd. Bij overleg met een manager zijn ze hiermee akkoord gegaan. Totale tijd aan de telefoon? Nog geen 10 minuten.
AlgemeenIk vind het een leuke web site en kan makkelijk alles vindt echt een top winkel goede prijzen veel beter als alternate
VerzendingMijn verzending komt altijd heel en netjes binnen ik vind het ook fijn dat ze het in een pakket doen
AlgemeenEerst even een account maken en dan een paar klikken met de muis en besteld.
VerzendingGeen probleem met de bestelling. Ik heb het laat in de avond besteld en volgende dag had ik het al in huis.
AlgemeenLaptop gekocht voor de laagste prijs. Duidelijke site geen overbodige mails. Vragen worden snel beantwoord .
VerzendingDe levering was conform afspraak en netjes op tijd en in een stevige goede verpakking
AlgemeenIk vind de webwinkel van Megekko heel gebruiksvriendelijk. Het proces om items te bestellen en betalen verliep zeer vlot en alles werd tijdig en correct geleverd. Ik heb geen contact moeten opnemen met de klantendienst.
VerzendingVoor mij kwam het goed uit dat je zelf kan kiezen of je je product zo snel mogelijk of op een bepaalde datum geleverd wilt krijgen. Op die manier kon ik het timen op een dag waarop ik zeker thuis was. Ik werd op de hoogte gehouden over het leverproces en het pakket werd tijdig en intact geleverd.
AlgemeenHele fijne klantenservice. Na het bestellen kreeg ik te horen dat er een product toch niet direct leverbaar was. Die kon zonder problemen geannuleerd worden evenals een ander product dat ik verkeerd had besteld. Ik kreeg er ook een tegoedbon bij voor verzendkosten voor het geval dat ik toch nog wat anders bij Megekko wilde bestellen.
AlgemeenBestellen gaat heel vlot.
Megekko heeft een duidelijke website.
Betalen met bancontact ook geen probleem.
Een dag later dan initieel aangekondigd maar vond ik geen probleem.
Uiteindelijk wel goede info via mail over levringstijdstip.
Vorige aankoop bij Megekko was een Lenovo laptop die stuk ging na de garantie periode.
Antwoord van megekko was heel vriendelijk en transparant, maar niet heel behulpzaam:
"Wat een vervelende situatie! Helaas kunnen wij geen prijsopgave maken van herstel aangezien wij geen producten kunnen repareren die niet meer in de garantieperiode vallen. Het spijt ons je niet anders te kunnen informeren"
Als we vroegen waar we wel tercht zouden kunnen:
"Je zou eventueel contact kunnen opnemen met Lenovo zelf en anders een lokale computerzaak. "
Ik begrijp enerzijds wel dat ze je na garantie rechtstreeks naar de fabrikant sturen, maar aanraden om hiervoor een lokale computerzaal te zoeken vond ik wat cynisch.
AlgemeenHet bestellen van het product is gemakkelijk te doen op deze website. Alleen is het wel irritant dat je bij elke bestelling opnieuw je adres gegevens moet invullen.
VerzendingHet product wat ik had besteld kreeg ik de volgende dag al in huis. .
AlgemeenDe producten waren goed te vinden op de website en tevens waren ze snel besteld en geleverd.
VerzendingHet product was goed verpakt en snel verzonden. De producten waren verzonden met DHL en dat was prima gedaan.
AlgemeenBestelling en levering ging goed. Enkel best wel wat vertraging bij sommige stukken als ze nog niet in stok waren.
VerzendingGoede verzending, geen probleem. Ook geen probleem voor eventueel breekbaardere stukken zoals de case en scherm.
KlantenserviceWel goede en snelle reactie op mails. Maar niet zo persoonlijk. Wel heel gemakkelijk om een levering op te splitsen voor de delen die al in stock zijn al te leveren.
AlgemeenHeel vlotte afhandeling en vlotte verzending. Altijd goede ervaringen met Megekko. Nog nooit klantenservice nodig gehad.
VerzendingGoed verpakt vlot geleverd. Goeie communicatie over mail tracking. Meestal via postnl. Geen klachten. Top
AlgemeenDuidelijke website mooie scherpe prijzen, altijd Black Friday prijzen
Ik kon de winkel niet maar het is zeker een goede winkel
Synology router gekocht de WRX560 en zoals beloofd binnen 1 dag binnen en keurig verpakt helemaal blij
AlgemeenVeel keuze, prima prijzen en snelle levering. Helaas is de winkel niet telefonisch te bereiken, dit maakt het stellen van vragen lastiger.
KlantenserviceDe aftersales is verschrikkelijk. Bedrijf is telefonisch ook niet te bereiken. Ik heb verschillende hardware componenten besteld voor een zelfbouw-pc, echter de power unit van MSI (psu) blies als een malle en had lichte last van coil-wine. Bijna onwerkbaar om daar een hele dag in te zitten en het ventilatorgeluid leek wel van een ouderwetse 286. PSU geretourneerd (met eigen verzendkosten, want geen antwoordnummer) en ik krijg zojuist een mail dat er "krassen" op de psu zitten en dat deze naar mij geretourneerd wordt. Er wordt geen geld geretourneerd en mijn verzendkosten ben ik kwijt.
De "krassen" zitten op de plek waar de psu in de case worden geschroefd, want ik ging er vanuit dat deze psu gewoon goed was. Dit krijg je als je iets vast schroeft... Krassen waren het bijna niet te noemen, enkel een plek waar de schroeven de schroefgaten van de psu in gaan. Dit kan idd wat "beschadiging" van de lak opleveren. De overige "krasjes" herken ik niet, maar dat wordt een welles/niets spelletje.
De PSU is bijna als RMA te beschouwen, want niemand wil deze in zijn/haar PC hebben op deze manier. Klacht via mail (want geen telefoonnummer) ingediend over de gang van zaken. Ik bestel hier nooit meer iets!!
AlgemeenHad een bestelling gedaan met goede black friday korting, maar had een fout gemaakt. Ik wilde een item uit de bestelling halen, dus ik heb de klantenservice gemaild.
Binnen 15 minuten reactie met dat het gelukt was! Daarnaast een code met gratis verzendkosten voor als ik een vervangend item wilde bestellen. Super tevreden met de service!
Heel snel, 's ochtends besteld, volgende dag had ik het item in huis! Top verzending!
KlantenserviceZie hierboven. De mails waren snel, vriendelijk to the point, ze hielpen me precies waar ik hulp bij nodig had, echt heel tevreden met de klantenservice!
AlgemeenProducten zijn makkelijk te vinden en het bestel- en betaalproces werkt vlot. Ik heb intussen verschillende keren bij Megekko besteld en de producten zijn telkens binnen de beloofde tijd geleverd, dus hun stock-informatie lijkt in orde te zijn.
Klantenservice houdt heel hard vast aan procedures (zie hieronder) en denkt niet echt mee met klant, maar in ruil daarvoor krijg je wel altijd scherpe prijzen.
De producten zijn tot nu toe bij elke bestelling netjes verpakt op de beloofde dag aangekomen. Meer kunnen ze niet doen.
KlantenserviceEen keer een slecht geheugenlatje gekregen bij een volledige PC build. Eens het defecte onderdeel geïdentificeerd was, ging het omwisselen redelijk vlot. Minpuntjes: de klantendienst kan/wil geen technisch advies geven (op het Tweakers forum kon dat wel op basis van dezelfde informatie) en doordat ik beide geheugenlatjes terug moest sturen voor er een nieuw setje geleverd werd, zat ik een week zonder desktop (ik had voorgesteld om eventueel twee nieuwe latjes te bestellen en betalen en de oude terug te laten betalen als Megekko ze weer ontving, maar dat was voor hen ook geen optie, hoewel ze daar geen risico mee liepen).
AlgemeenZeer tevreden over manier van tonen product, aanwezige informatie en koopproces. Duidelijk wanneer deze kwam en in normale levertijd t.o.v. concurrenten
VerzendingSnel en netjes verzonden, helaas door PostNL wat moeilijkheden hier kon Megekko niets aan doen.
Algemeensuper gemakkelijk om te bestellen producten snel gevonden op de site en gemakkelijk om te betalen veel keuze's
Verzendingzeer snel geleverd 10/10 voor 11 uur besteld dag nadien was al geleverd om 14 uur echt top!!!