Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

In het verleden al vaker bij Megekko besteld en in dit geval wat RAM geheugen. Op zondag avond rond 21:00 besteld en op maandag al netjes verpakt geleverd. Tot nu toe altijd prima ervaringen met Megekko. Levertijden worden helder aangegeven en kloppen en spullen prima verpakt. Kortom fijne webshop waarmee ik goede ervaringen heb.

Levertijden en voorraad wordt helder aangegeven en prima nagekomen. Verder zijn de spullen bij mijn huidige en voorgaande bestellingen ook altijd goed verpakt.

Er is zoveel keuze, en om dan de juiste keuze te maken wordt op de site gemakkelijker! De juiste componenten en de nieuwste systemen!

Ondanks de kerst drukte komt alles op tijd binnen, mijn complimenten voor iedereen en alles goedverpakt

omdat de site voor mij nieuw en ongekend was ,en iedereen de hemel beloofd , heb ik eerst bewust één artikel besteld ,aangezien ook vooraf moet betaald worden ,en zoals velen ook "achetraf betalen" aanbieden maar je het NOOIT kunt selecteren, ook was elk product tot hier toe wel 20-30€ goedkoper dan bvb op bol.com, en soms als het te ùmooi is om waar te zijn ... maar toch kreeg ik volgende dag pakje ,zeer snel geleverd ,product dik in orde ,heb direct een 2de besteld en weer hetzelfde ,nu heb ik wat producten in winkelmandeje voor iets meer dan 1300€ die ik echt wel wil ,bestel ik ze allemaal samen? of toch ieder dag één product

Aorus gen 4 7300 M.2 SSD 1TB X2 om PC sneller te maken met RAID expert 2

Het bestellen gaat makkelijk. Alles is goed en overzichtelijk te vinden.
Ik heb heel veel website's bezocht, maar Megekko is toch echt de goedkoospte. Dus zoek niet verder, en bestel hier.

---

Klantenservice heb ik nog nooit nodig gehad, maar dat dat is ook niet raar, omdat alles perfect geregeld is :).

Verzending is altijd zoals gewend. De volgende dag in huis, en dat is toch wat je wilt. Als ik iets bestel wil ik het zo snel mogeijk hebben.

Recent twee keer los een bestelling geplaats die de volgende dag al direct aankwam in prima staat, echt top!

Volgende dag meteen aan de deur met mijn pakket, in een goeded staat aangekomen, geen klachten!

Laagste prijs, gratis verzenden, en een overzichtelijke website dus de keuze was snel gemaakt. Bestellen ging snel en makkelijk.

Aangegeven het pakket graag op een afwijkende dag te ontvangen (dus niet zo snel mogelijk), en is keurig op dat moment geleverd.

Case fan gevonden via pricewatch, gekozen voor Megekko vanwege voor 22:30 bestellen (21:45), volgende dag in huis (was inderdaad zo, met postnl). Simpel in de winkelwagen plaatsen, en betalen via iDeal met bestaand account.

Helemaal tevreden!

De volgende dag in huis, zoals aangegeven op de website. Prima verpakt, goed beschermd met opvulling.

Ça fait des années que je commande sur internet.. surtout sur les sites français.. Je connais megekko que depuis 2 3 ans mais franchement la. C est le numéro 1 pour mois. Même Alt.. ne fait pas mieux avec la livraison..

Alors la sont très fort.. Livraison en moins de 24h.. woauh.. Et certains produits gratuit...Bravo mieux qu Amazon.

Aucun problème avec un retour ou produit défectueux. Le Sav est super réactif aussi. Bon de retour..

Als ik een product bestel heb ik het altijd binnen een paar dagen binnen. Heb nu een closed loop watercooler die binnen 1 maand herrie begon te maken. De cooler (4 december) teruggezonden (retournummer R231104304). Krijg 6 december het bericht dat ze de hem naar de leverancier hebben ongestuurd en dat het gemiddeld zo'n 15 werkdagen (= 3 weken!) duurt voordat de koeler terugkomt.

Inclusief het opsturen en terugsturen naar/van uit Megekko ben je zo 4 weken verder vrees ik.

Het bestellen van een neuwe artikel is zo geregeld, Bij het repareren van een artikel lijkt er geen urgentie meer te zijn, terwijl mijn systeem nu wel onbruikbaar is.

Artikel(len) waren prima verpakt, en optijd verzonden. Dit geldt ook voor eerdere bestllingen die ik in het verleden heb gedaan.

Vroeg nog of ze misschen tijdelijk (al dan niet betaald) een andere oplossing hadden, maar kreeg bericht dat ze dat niet konden doen. Vandaar mijn slechte beoordeling van de klantenservice. Er wordt niet geprobeerd om mee te denken, terwijl de gamecomputer nu niet gebruikt kan worden en dat nu juist met de kerstvakantie.

Ik heb laatst een bestelling geplaatst voor het upgraden voor mijn RAM, alleen lukte dit niet bij mn moeder (er werd gezegd dat alles ingevuld moest worden, terwijl dit al was gebeurd), dus moest ik mijn eigen bestelling plaatsen (wat zonder fouten verliep).

Ik ben goed geïnformeerd over wanneer het pakketje bezorgd zou worden en is hij ook netjes op tijd geleverd! ook kan ik nu dankzij deze aankoop weer verder gamen, aangezien mijn laptop dit niet meer aan kon door de lage hoeveelheid RAM..

Ik koop al jaren geregeld bij Megekko, en is een van de weinige winkels die echt op prijs vechten en tegelijk een degelijke shopervaring en support hebben. Geen al te fancy website, gewoon klikken en bestellen, werkt altijd!

Ze leveren in BE via PostNL, ook nooit problemen mee gehad. Als je niet thuis bent leggen ze het voor de deur, moet ik niet naar het pakketpunt 15min verderop. :)

Enkel klein minpuntje omdat ik niet op kantoor (officiële vestigingseenheid) kan laten leveren als zakelijke klant, ze willen alleen opsturen naar mijn 'hoofdzetel'.

Al meermaals dingen RMA moeten sturen wegens defecten die na een tijd voorkomen. Hun RMA-afdeling is efficiënt, al heb ik laatst wel 1.5 maanden moeten wachten op mijn Superlight..

Megekko komt bijna altijd als de goedkoopste uit. Nog nooit klachten gehad over de service.

Goede service, maar bezorging kan beter

Mijn ervaring met Megekko bij het bestellen van een CPU voor mijn pc was over het algemeen positief, maar er waren enkele punten die aandacht verdienen:

1. Vlotte Bestelprocedure: Het bestellen van de CPU verliep soepel en de website was duidelijk en gemakkelijk te navigeren.

2. Competitieve Prijzen: Megekko bood concurrerende prijzen voor de CPU, wat de keuze om bij hen te bestellen aantrekkelijk maakte. Vooral met de Black Friday deal die er toen was

3. Bezorging door DHL: Helaas was de bezorging door DHL minder bevredigend. Het pakketje werd voor mijn deur neergelegd, zichtbaar vanaf de straat, ondanks dat ik had aangegeven dat dit niet moest gebeuren. Dit bracht zorgen met zich mee, vooral gezien de waarde van het pakket (meer dan 230 euro).

4. **Ontbreken van Handtekening:** Een ander punt van zorg was dat ik niet hoefde te tekenen voor het pakket, wat normaal gesproken wel wordt verwacht bij items van deze waarde. Dit kan de veiligheid van de levering in het gedrang brengen.

Ik waardeer de goede service van Megekko, maar het verbeteren van de bezorgingspraktijken, met name in samenwerking met bezorgdiensten zoals DHL, zou de algehele ervaring aanzienlijk kunnen verbeteren en het vertrouwen van klanten vergroten.

Ontbreken van Handtekening:Een ander punt van zorg was dat ik niet hoefde te tekenen voor het pakket, wat normaal gesproken wel wordt verwacht bij items van deze waarde. Dit kan de veiligheid van de levering in het gedrang brengen

Ben opgelicht door Megekko, pas op, je besteld een product die vervolgens niet word bezorgd en vervolgens je geld kwijt.

Megekko is telefonisch niet bereikbaar.

Je emails worden niet serieus genomen en ze schepen je af met een slap excuus.

Daarna word er niet meer gereageerd op je mails.

Zeer waardeloos, je bestelling na betaling word niet bezord en vervolgens zijn ze niet telefonisch bereikbaar en emails worden niet serieus genomen.

Je bent je geld kwijt en hoort niks meer van ze.

Bij de Klanten service van Megekko proberen ze je zo snel mogelijk af te poeieren met een excuus daarna geen reactie meer.

En je geld ben je kwijt.

Besloten een nieuwe PC case te kopen en wederom bij Megekko uitgekomen.
Vind Megekko eigenlijk een van de meest betrouwbare winkels, eigenlijk nooit problemen mee. Ruim aanbod van producten, zo nu en dan leuke kortingen en geen gedonder met levertijden op de site die in werkelijkheid dan veel langer zijn.
Deze bestelling was dan ook niet anders, snel besteld, voorkeur voor dag van levering aangegeven en bezorger stond gewoon zoals verwacht die dag voor de deur met het pakketje dus mooi op tijd.

Zoals altijd prima levering, voorkeursdag aangegeven. Dag ervoor bevestiging dat het pakketje is verzonden met track en trace en op de aangegeven dag het pakketje mooi op tijd in huis.

De bestelling is niet per se makkelijker of moeilijker dan bij een andere webshop. Betaling verloopt vlot, niets op aan te merken.

Het bestelde komt exact aan volgens afspraak. Bij DHL blijft dat altijd een verrassing, bij Postnl altijd correct. Geen reden om niet te bestellen bij Megekko, de prijzen zijn goed, het bestelde is goed.

`!ste keer bij Megekko.
Duidelijke website .
Goed informatie.
Snelle afhandeling.
Makkelike betaling eventueel achteraf.
Snelle levering.

Kortom uitstekend 5/5

goed verpakt
snel verzonden
Verder kan ik weinig zeggen was gewoon goed
oftewel uitstekend 5/5

Bestel veel bij Megekko makkelijk bestellen daar en prijzen zijn goed meestal 1 van de goedkoopste en betalen gaat makkelijk.

Al vele dingen besteld bij Megekko altijd op tijd geleverd.
Alles goed en netjes verpakt.

Via de Pricewatch nieuwe onderdelen besteld voor m'n PC en Megekko was de goedkoopste in het totaalpakket, website werkt goed en er wordt snel geleverd.
Geen ervaring met Aftersales nodig gehad, dus kan alleen deze niet beoordelen.

Communciatie is helder en vlot, de volgende dag, zoals beloofd, ook alles daardwerkelijk aan huis geleverd.

Megekko is een winkel met een geweldig aanbod en prima website om op te kopen. Het is wel altijd de laatste stop, ik probeer ze eigenlijk zo veel mogelijk te vermijden.

Dit heeft te maken met dat ze eigenlijk redelijk hoge verzendkosten altijd rekenen en je moet retour zending zelf betalen. Daarbij de onzekerheid die dan ook nog eens hebt of het met DHL (is vaak een probleem bij mij) of PostNL(dat vaak meestal goed) verstuurd wordt. Dit maakt het voor mij nooit een keuze om bij Megekko te winkelen, maar juist een jammerlijkheid.

Tenzij je een pakketpunt kiest, is er altijd een randomheid of het met DHL of PostNL gaat, terwijl ik er voor betaal is voor mij een reden om het met slecht te beoordelen. Ja je kan een voorkeur opgeven, maar dat vind ik niet voldoende als ik er voor betaal.

Nooit echt problemen mee gehad, alleen jammer dat je dus niet gratis kan retouren is een reden dat het slechts voldoende is.

Scorekaart voor Megekko