Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik heb op megekko de msi g4212 besteld, ik vind een hele fijne, goede en hoge kwaliteit monitor voor deze prijs.
Megekko heeft goede service want ik kreeg bijvoorbeeld gratis verzendkosten en het werd ook nog de volgende dag meteen bezorgd.
Ik vond het ook goed dat een half uur nadat ik mijn bestelling geplaatst had een mail kreeg dat hij is opgestuurd.

De verzending vind ik uitstekend; ik kreeg namenlijk gratis verzend kosten, het werd een half uur daarna al verzonden en hij was de volgende dag binnen.

De klantenservice vond ik heel fijn want ik kreeg van megekko en PostNL de hele tijd een maiol hoe het met me pakketje ging en er waren ook heel veel betaal mogelijkheden.
Ik vind het ook goed dat er 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie is maar ik had het niet nodig.

Goede webwinkel. Alles is makkelijk vinden en goedkoper dan in andere winkels. Ook snele levertijd(meestal)

Eerste bestelling komt snel. Maar tweede staat dat die komt over 2 dagen ik heb 27.12.23 bestelt, op 29.12.23 ik heb brief gekregen dat mij bestelling komt over 2 dagen. Op 30.12.23 ik heb nog één brief gekregen dat die komt over 5 dagen.

Het hele verhaal was eigenlijk perfect. Ik heb 5 18tb harde schijven gekocht. Ik had er in het verleden hier ook al wat gekocht en koop wel vaker hier iets. Wat mij aanstaat is het volgende: Op de website zijn de zaken goed en snel te vinden. Nu moet ik toegeven dat ik mijn eerste computer reeds in 1980 gebouwd heb en als ik iets onderneem dan oriënteer ik mij meestal breed en weet precies wat ik wil hebben. Meestal zijn ze bij Megekko een paar euro duurder, maar iedereen wil wat verdienen en het gaat om de service. Onmiddellijk na het bestellen ontvang je een bevestiging. Dat is uitstekend, omdat als er iets verkeerd gaat je direct kunt reageren! Vervolgens houdt men zich strikt aan de opgegeven bezorgingstijden en dat krijgt mijn applaus. Ten slotte heeft men de zaken keurig en stevig verpakt, niets mis mee. Er kwamen meerdere dozen maar het was duidelijk handzaam ook prettig voor de bezorgers. Die bezorging gebeurt meestal via Post en daar kun je ook staat op maken. Als je dus een berichtje krijgt het komt tussen 13.30 en 15.30 kun je er ook staat op maken dat het komt. Een pluim voor Megekko en natuurlijk ook voor tante Post, die ik kan het niet anders zeggen goede en intelligente bezorgers. Ze nemen zelfs de moeite als er toch toevallig niemand thuis kan zijn, om even om de hoek te komen, waar mijn kantoor is en de spullen daar af te leveren. Dat neemt mij een heleboel zorgen
uit de hand. Beloofd is beloofd bij Megekko en dat is een groot compliment waard!

Zie de toelichting

Ik heb een keer een beroep moeten doen op de klanten service. Ik wilde meer info over een product. Men nam er keurig de tijd voor en gaf me precies wat ik zocht. Ik had duidelijk de indruk dat ik met iemand sprak die wist waar hij het over had.

Mijn favoriete online winkel. Goede prijzen, mooie aanbiedingen en snelle verzending met perfecte opvolging door e-mails.

Snelle verzending en goede info. Ze komen tot nog toe bij inmiddels al mijn aankoop moment als 1 van de weinige online winkels hun levertijd na. Geen valse beloftes of teleurstellingen gehad.

Vier bestellingen en een retour gedaan.
Allen op tijd en de laatste bestelling zelfs op de dag voor kerst binnen gekregen.
De verkeerd bestelde SSD kon ik na overleg met Megekko zelfs weigeren aan de deur en de terugbetaling stond binnen een week op mijn rekening.

Geen 5 sterren omdat ze niet altijd de goedkoopste zijn.

Zal hier zeker nog bestellen in de nabije toekomst.

Pakketje werd zeker zeker zeker zeker zeker zeker op tijd geleverd (minimum aantal woorden he)

denken mee maar reactie is niet altijd flitsend snel snel snel snel (minimum aantal woorden he)

Levertijd op website staat niet altijd goed vermeld waardoor je soms verrast wordt met een e-mail waarin wordt aangegeven dat de levering is vertraagd.
Klantenservice is enkel per e-mail bereikbaar, deze reageren binnen 24 uur.
Bestellen gaat erg makkelijk en retouren worden snel verwerkt.

Verzenden gaat bij voorraad snel, als je overdag een bestelling plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden en heb je de bestelling de volgende dag in huis (over de levering door PostNL/DHL gaan we het maar niet hebben)

De klantenservice is enkel te bereiken via e-mail, zij reageren meestal binnen 24uur op je bericht.
Persoonlijke ervaring is erg goed en de meeste berichten werden binnen 2 uur al beantwoord (2 maal een kleine 24uur moeten wachten tot bericht)

Een uitstekende webwinkel, zeker zeer goed van prijs.
art (printer) beschreven zoals het hoort, perfect

Had verkeerd Leveradres ingegeven, mailtje gestuurd en 10min. later al antwoord dat het was aangepast

Zeer tevreden met de klantenservice, zeer snelle en vriendelijke respons op de vragen, dus ook perfect 👌

Op de website was het overzichtelijk wanneer ik aan het zoeken was naar een videokaart. En uiteindelijk ook eentje kunnen vinden. Het was in voorraad, en ik kreeg me bestelling de volgende dag al binnen. Alles verliep soepel. Ga zo door!!!!

Verzendingen was prima en snel gedaan. Volgende dag ontvangen zonder problemen bij een dhl afhaalpunt

Na het doen van de bestelling ging alles pijlsnel. Bevestiging en verzending gaat op top snelheid. Gelukkig ging post.nl ook voorspoedig. In de namiddag besteld, de volgende dag, eind van de ochtend, bezorgd !

Pijlsnel verzonden, binnen één uur ! post.nl werkte ook gelukkig snel en efficient mee !

Prima web winkel met goede prijzen. Ze hebben ook prima service (per ongeluk verzonden naar verkeerde adres was snel opgelost)

Goed verpakt, snel in huis en over het algemeen gewoon goed. Korte correctie (verkeerde adres ivm verhuizing) van mij was ook snel en goed behandeld.

Site is super overzichtelijk, het assortiment is prima, en de prijzen zijn bijna altijd de laagste op de markt. Levertijden zijn steeds binnen de 24 uur voor alle bestellingen die ik daar al heb geplaatst. Altijd zeer tevreden geweest over mijn bestellingen.

Ongeveer 5 bestellingeng tot nu toe, en altijd op tijd en zonder zorgen. Verpakking is altijd goed.

niet echt moeten werken met klantenservice, maar aangezien de profgessionaliteit tijdens het bestellen, kan het niet slecht zijn.

Overzichtelijke site, goede prijzen en prima assortiment. De voorraadgegevens en levertijden kloppen altijd. Ik bestel sinds 2019 regelmatig bij MeGekko en ben zeer tevreden over het proces en de afhandeling.

Tot op heden heb ik ongeveer 10 bestellingen bij MeGekko geplaatst en heb altijd exact ontvangen wat ik heb besteld, prima verpakt en zonder afwijkende leveringsdata.

alles makkelijk te vinden en specificaties goed aangegeven, over algemeen alles wat je van een webshop verwacht.

wordt goed aangegeven wanneer het product bezorgd wordt en wordt een track and trace meegestuurd

Ik heb de laptop gevonden die ik zocht en die gemakkelijk aan mijn eisen voldoet. De vergelijkingsfunctie heeft mij hierbij geholpen. Ik heb meer dan vier laptops vergeleken totdat ik de mijne kreeg.

het is ok . Bezorging via postnl. Ik zag dat de bezorger de doos onvriendelijk op de grond zette. Gelukkig was de verpakking voldoende om de laptop te beschermen.

goedkoper dan eender welke andere gelijkaardige winkel in de BeNeLux.
zeer klantgericht, ik kom hier al jaren shoppen en ben hier nog nooit teleurgesteld. ze hebben ook een leuke community op FB die je op alle mogelijke manieren ondersteunen of helpen met je eigen build of set up.

---

zeer klantgericht en helpen je ervaring tot een hoger niveau te leiden.

ik moet hier meer woorden zetten om te voldoen aan de norm om dit te mogen posten, maar ik vond dat ik alles al gezegd had met de hierboven genoemde statement.

zeer gemakkelijk om een eventuele aanpassing in de bestelling te kunnen doen moest er 1 van je artikels niet meer op stock zijn zodat je niet hoeft te wachten of de mogelijkheid om je bestelling op te splitsen, allemaal geen probleem.

Goede prijs voor de procucten. Fijne, snelle website. Veel betaalopties. Bestellen ging vlot en soepel.

Alle producten waren netjes verpakt. Geen beschadigingen. Passende doos (niet overdreven groot). Zeer snelle levering, aangezien ik met Kerst had besteld!

Super snelle verzending en scherpe prijs, zoals ik van MeGekko gewend ben. Nooit problemen en altijd netjes verpakt.

Prima verpakt verzonden. Wordt via PostNL geleverd wat in België eigenlijk altijd goed gaat. Geen klachten hierover te melden. Ook vind ik het netjes dat ze altijd verzendkosten in rekening brengen, zo ben je bewust van de kosten en zit het niet verstopt in de prijs van de artikelen.

Heel tevreden over de deze webwinkel.
Goede prijzen, snelle verzending, en goede support.
kan Megekko ten zeerste aanraden

De verzending is nu eerder dan origineel gepland.
Alles wordt geleverd de dag na verzending.

Op vrijdag avond voor nieuwjaar mailtje gestuurd ivm met geheugen dat vrij lange levering had.
10 minuten later al een antwoord, en de bestelling werd aangepast en dezelfde avond nog verzonden!

Megekko is altijd een fijne winkel, nog nooit problemen mee gehad. Het enige wat ik jammer vind is het order track systeem, dit is niet super uitgebreid!

Verzending was op tijd geen problemen mee, tracking link was wat lastig te vinden buiten de mail

Helpen vaak goed! Soms een lange wachttijd maar vooral op momenten dat het erg druk is

Megekko heeft altijd de beste prijzen en snelste leveringen.
Hun producten zijn van hoge kwaliteit en ik zal in de toekomst van hun blijven bestellen.

Mijn bestelling was tijdens de feestdagen, maar ze hebben het alsnog zo snel mogelijk verzonden.

Na de aankoop had ik een vraag. Ik schreef een mail en ze gaven mij binnen 2 uur een antwoord.
Een van de beste klantenservice die ik heb gezien.

Scorekaart voor Megekko