Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZo jammer dat retourneren op eigen kosten is. En dat je zelf alle moeite moet doen voor een retourlabel etc.
---
---
Hopelijk gaan ze dit verbeteren!
AlgemeenMegekko had het product wat ik zocht voor de laagste prijs beschikbaar, zelfs als ik wel vezendkosten had moeten betalen was ik goedkoper uit dan bij ieder ander bedrijf dat ik online kon vinden.
En aangezien Megekko bekend staat als goede webshop twijfelde ik geen moment.
Geen verzendkosten!, met 5 min. na bestellen al een track en trace en per mail goed door Megekko (en PostNL) op de hoogte gehouden van de geschatte levertijd en volgende dag zoals beloofd geleverd.
AlgemeenIk heb via Megekko zo goed als al mijn producten gekocht voor mijn computer behalve de case, fans en GPU.
Megekko had meer voldoende aandacht besteed aan het verzenden en verzorgen van mijn bestelling.
De verpakking was rijkelijk gevult met verpakkingsmateriaal en kwam netjes met factuurbewijs.
de verzending was erg snel.
AlgemeenIk vind het systeem van opzoeken van de producten een beetje onoverzichtelijk, maar zeer makkelijk als je exact weet welke onderdelen je moet hebben.
Bestelling/betaling ging ook soepel.
Snelle levertijd en bij vertraging van een of meerdere producten de optie om contact op te nemen en je bestelling op te delen zodat de andere producten alvast worden opgestuurd.
KlantenserviceHeel tevreden over de klantenservice, erg vriendelijk en behulpzaam en daarnaast ook super snel met reageren!
AlgemeenAlles is gegaan zoals het zou moeten zijn denk ik.
Ik heb ergens overdag een PC behuizing en Voeding besteld. De website werkt goed en het bestellen ging zonder problemen. Ook de mailtjes die je krijgt zijn duidelijk.
Ik bestel rond 15:00 en tegen 18:00 kreeg ik een bericht dat het ingepakt en verzonden is.
Post NL werkt op mijn adres meestal goed, en ik was blij dat ze het daarmee verzonden.
Op de juiste tijd kwam het aan en het was onbeschadigd.
De voeding zat in een extra doos maar de kast niet.
Ik zou dat voor een kast ook niet verwachten. Ondanks dat de kast half van glas is, verwacht ik dat de verpakking die hem vanuit het buitenland hierheen haalt ook wel het laatste stukje overleeft.
Wat mij betreft gewoon in orde dus.
AlgemeenIk koop hier afgelopen tijd mijn pc componenten. Soms is het hier duurder of goedkoper. Maar hier staat het wel allemaal goed uitgelegd van specificaties, etc. 9/10 volgende dag al uw component(en) in huis.
VerzendingAltijd Post NL of DHL heet nooit slechte levering gedaan. Altijd op tijd en altijd met een handtekening af moeten tekenen
KlantenserviceMijn GPU werd opeens veranderd van levertijd(maand langer. Mailtje gestuurd voor te vragen of het een mogelijkheid was dat het eerder aan kon komen. Woensdag mail gestuurd en vrijdag had ik mijn GPU.
AlgemeenI have ordered, a few times from Megekko. Always had next day delivery and never had any problems. Prices are always reasonable with the market and I like that they have a nice variety of payment options which makes it easy to pay quickly and also have the option for split payments.
VerzendingAlways had next day delivery and never had any problems. Items always delivered in good order and condition.
AlgemeenBestel regelmatig bij Megekko. Altijd snel met verzenden, goede service, snel en gemakkelijk contact, en een groot aanbod. Soms is bij het zelf samenstellen van een systeem een specifiek product bij een ander net een paar euro goedkoper, maar het gemak om alles op 1 vertrouwde plek te bestellen weegt bij mij dan toch echt zwaarder.
VerzendingLevering was sneller dan oorspronkelijk vermeld bij de bestelling. Ook is het zeer fijn dat de voorkeur uitgesproken kan worden door wie je het pakket laat bezorgen (PostNL of DHL).
KlantenserviceIn het verleden wel eens een defect product gehad (goedkope ssd die er mee stopte), werd zonder problemen omgewisseld. Er werd gesproken over "onderzoek" naar de oorzaak, dus was bang dat er lange tijd overheen zou gaan. Maar volgens mij was de vervangende ssd al toegezegd voordat de oude binnen was.
AlgemeenMegekko is voor mij al jaren een begrip als het gaat om computer onderdelen.
Veel keuze, goede prijzen en snelle levering.
Voor mij geen andere.
De bestellingen zijn altijd erg snel geleverd.
Ik bestel soms elders een onderdeel omdat Megekko niet altijd alles direct kan versturen, maar meestal krijg ik daar spijt van omdat andere bekende computer webshops veel trager zijn met het verwerken en versturen van de spullen.
Met de huidige bestelling is niets mis, maar heb in het verleden problemen gehad met een bepaald toetsenbord, en dat was erg snel opgelost door de klachtenservice. Top!
AlgemeenIk heb de componenten voor mijn nieuwe PC hier gekocht. Mijn enige opmerking is dat ik graag mijn bestelling had kunnen wijzigen of annuleren zodat ik geen meerdere bestellingen had hoeven plaatsen. Dan had mijn bestelling ook niet in twee dozen gekomen, en had ik niet twee keer verzendkosten hoeven betalen.
Ja, ik had ook zelf één bestelling kunnen plaatsen maar als ik dan een foutje maak zou ik het zelf willen kunnen corrigeren.
Goede kwaliteit dozen, goede kwaliteit opvul materialen en alles is op tijd en onbeschadigd bij mij afgeleverd.
AlgemeenIk zocht een rpi5 en had het beeld dat ze niet beschikbaar zijn in NL (zie Pricewatch - aantal winkels en zo)
Toen dacht ik : normaal bestel ik rpi's bij een x aantal winkels : laat ik direct bij die winkels zoeken.
Uiteindelijk bij deze winkel aangekomen en hier besteld.
Na contact met de servicedesk had ik genoeg vertrouwen dat het goed komt.
Dit voornamelijk o.b.v. communicatie en eerdere aankopen.
Op tijd en geen problemen gehad.
Tussen bestelling en verzending een mail ontvangen dat de zending er aan gaat komen maar door drukte dat het een paar dagen kan duren (rond oud en nieuw)
Ik houd niet van chatten (noem me ouderwets) maar het contact was heel goed.
Ik wou een onderdeel vervangen na betaald en besteld te hebben.
Kreeg een nieuwe ideal betaalverzoek voor het verschil en de bestelling werd aangepast.
De klantenservice medewerkster heeft alles "aan de achterkant" geregeld.
AlgemeenSnelle levering, goede prijs. Helaas was het niet wat ik had verwacht maar dan kon Megekko niets aan doen. Dus retour, en dat ging allemaal razendsnel en professioneel.
KlantenserviceRetour ging snel en pijnloos, zoals het hoort. Nu zoeken naar een andere, opnieuw bij Megekko natuurlijk.
AlgemeenMega Geko heeft me echt blij gemaakt! Mijn bestelling kwam op tijd, perfect voor mijn computerproject. Eerst bestelde ik een CPU, maar wilde een upgrade. Terugsturen was super makkelijk en Mega Geko regelde het snel. Geweldige klantenservice, topkwaliteit producten, ik raad ze echt aan!
VerzendingMega Geko leverde mijn bestelling keurig op tijd en zorgde voor een nette en veilige verpakking. Betrouwbare service die ik zeker aanbeveel!
KlantenserviceIk wil graag mijn lof uiten voor de klantenservice van Mega Geko! Hun responsiviteit en vriendelijkheid hebben mijn ervaring echt positief beïnvloed. Bij vragen kreeg ik snel en duidelijk antwoord, wat me het gevoel gaf dat mijn tevredenheid hun prioriteit was!!
AlgemeenBestelling was netjes binnen 2 dagen bezorgd. De harde schijven die ik had besteld waren goed veilig in bubbel wrap ingepakt en staan nu lekker te ronken in mijn NAS.
AlgemeenIk ben blij met mijn aankoop van de LG 27GR75Q-B 27 bij Megekko. Het beeldscherm heeft een goede kwaliteit met heldere kleuren en scherp beeld.
VerzendingDe verzending is altijd snel en prettig bij Megekko. Alles is altijd in een fijn verpakte doos, waardoor ik alle materialen nauwkeurig ontvang. Al jaren lang tevreden klant!
KlantenserviceTussentijdse updates zorgde ervoor dat ik goed op de hoogte bleef van de status van mijn bestelling. Zeer prettig.
AlgemeenLaagste prijzen en veilig site, snel levering altijd. De site is ook goed geoptimaliseerd, alle highend producten zijn beschikbaar.
VerzendingHad een refund gemaakt na 30 dagen voor een eerdere product, ze hadden een label van 10 dagen gestuurd maar na 1 2 weken hebben ze teruggestuurd omdat het 30 dagen past is, jullie moeten het eerder zeggen, mijn time is kwijt.
KlantenserviceGeen livechat, maar de werkers zijn positief bij elke email, also snel reagerend via mail, beter dan bol? Soms,ja.
Algemeenmooie spullen voor een aantrekkelijke prijs
de site is op mobiel niet helemaal intuïtief maar op browser is prima te zoeken
goed verpakt en snel bezorgd door postnl
track and trace werkt uitstekend gewoon top dus.
AlgemeenDe bestelling gaat erg soepel, prijs is goed en levering is erg op tijd. TOP!
VerzendingHet product was erg goed verpakt, wat dan wel weer resulteerde in veel wat veel verpakkingsmateriaal.
AlgemeenVia Tweakers kwam ik uit op een product en qua prijs kwaliteit werd ik doorverwezen naar de site van Megekko.
Voorheen kende ik het bedrijf alleen van naam.
Maar de site ziet er prima uit. Ruime keuze en je kunt met creditcard betalen.
Dat vind ik altijd fijn, in verband met verzekering.
Wat er op de site stond is waar gemaakt. Het artikel was er de volgende dag met de DHL koerier.
Het product zat in een niet zo stevige omdoos.
Dat is jammer, omdat ik weet hoe er bij koeriersbedrijven mee om wordt gegaan.
De doos was ook beschadigd bij aankomst
AlgemeenIk heb meermaals bij Megekko producten besteld en moet zeggen ook deze keer hebben ze het prima geregeld. De bestelling bestaande uit MSI producten moederbord, power suply, CPU cooler, Grafisch kaart 4070 en intel I5 CPU, Venga DRAM geheugen hadden de laagste prijs. tevens was het makkelijk eea (producten en de beschrijving of toelichtingen) op de website te vinden en zo mijn keuzes te maken.
kort om een fijn bedrijf die doet wat je op de website leest en ik heb hierdoor klanten service niet nodig gehad.
De producten werden de volgende dag als beloofd afgeleverd. hierdoor kon ik weer eens lekker aan mijn computer knutselen. Nu heb ik veel plezier aan deze upgrade.