Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb recentelijk een scherm teruggestuurd naar Megekko en ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn retour. De terugbetaling verliep netjes en vlot, wat mijn vertrouwen in de service van Megekko alleen maar versterkte. Hoewel ik niet vaak bestel bij Megekko, ben ik elke keer tevreden geweest met de geboden service. Het gemak en de efficiëntie waarmee mijn retour werd verwerkt, zorgen ervoor dat ik met een gerust hart in de toekomst weer bij Megekko zou bestellen. Kortom, een uitstekende ervaring en een pluim voor de klantenservice!
VerzendingDe verzending verliep vlekkeloos en volgens verwachting. Mijn bestelling bij Megekko werd snel en zorgvuldig verwerkt, en het pakket arriveerde op tijd. De gebruikte verzendmethode en de verpakking waren beide naar tevredenheid. Echter, het terugbrengen van het scherm verliep minder soepel. Met alleen een fiets als vervoermiddel bleek dit een uitdaging, maar uiteindelijk is het gelukt. Desondanks heeft dit kleine obstakel mijn overwegend positieve ervaring met Megekko niet significant beïnvloed.
KlantenserviceDe klantenservice van Megekko reageerde snel op mijn vragen en verzoeken, wat bijdroeg aan een efficiënte en positieve ervaring.
AlgemeenVerkeerde bestelling: verkeerde formaat monitor, het werd snel en professioneel opgelost door Megekko en hun klantenteam/service.
KlantenserviceVerkeerde bestelling geplaatst en betaald en dat werd heel snel en professioneel opgelost door het Megekko klantenservice team, geweldige service, bedankt Claudia!
AlgemeenHeel snel bezorgd en goede prijs kwaliteit verhouding ook de klantenservice was heel erg behulpzaam
VerzendingPakketje bestled in de avond om 21 00 en 11 00. De volgnde dag dus was hij al binnen
KlantenserviceIk heb een vraag gesteld en die werd innen 10 minuten beantwoord toen ik nog iets anders niet kon vindne hielpen ze weer binnen 10 minuten
AlgemeenUitstekende Ervaring met Megekko voor Computeronderdelen - Zeer Aanbevolen!
Ervaringsrecap: Onlangs heb ik verschillende computeronderdelen bij Megekko gekocht voor mijn nieuwe PC build. Ik besloot Megekko een kans te geven op basis van enkele positieve ervaringen die ik had gehoord.
Bestelproces: Het bestellen ging erg soepel. Ik vond hun website gebruiksvriendelijk met eenvoudige navigatie. De productbeschrijvingen waren gedetailleerd en de afbeeldingen helder, wat het maken van mijn beslissing veel gemakkelijker maakte.
Klantenservice: Hoewel ik geen problemen had die contact met de klantenservice vereisten, gaf de informatie op hun website me het vertrouwen dat hulp snel beschikbaar zou zijn indien nodig.
Verzending en Levering: De levering was indrukwekkend snel. Mijn onderdelen arriveerden eerder dan verwacht, wat een aangename verrassing was. Alles was veilig verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen. Het uitpakken ging probleemloos en alle onderdelen waren netjes georganiseerd.
Producttevredenheid: De computeronderdelen presteren fantastisch. Ze zijn precies zoals beschreven op de website, met prestaties die perfect zijn voor mijn PC. Het is veilig te zeggen dat de producten niet alleen aan mijn verwachtingen voldeden, maar deze zelfs overtroffen.
Klantenservice: Mijn interactie met Megekko's klantenservice was weliswaar beperkt, maar toch indrukwekkend. Hoewel ik geen directe problemen ondervond die contact met de klantenservice noodzakelijk maakten, was ik onder de indruk van de beschikbare informatie en hulpbronnen op hun website. De FAQ-sectie was uitgebreid en gaf antwoord op veel van mijn mogelijke vragen, en de contactinformatie was duidelijk en gemakkelijk te vinden.
De beschikbaarheid van verschillende communicatiekanalen, zoals e-mail, telefoon en zelfs een chatfunctie, gaf mij het vertrouwen dat, mocht ik hulp nodig hebben, er altijd een makkelijke en snelle manier was om contact op te nemen met Megekko. Dit niveau van toegankelijkheid en transparantie in hun klantenservice benadrukt hun toewijding aan klanttevredenheid en vertrouwen.
Daarnaast viel het me op dat er op verschillende productpagina's nuttige tips en adviezen stonden, wat blijk geeft van hun expertise en bereidheid om klanten te ondersteunen in hun aankoopproces. Deze proactieve aanpak in het verstrekken van informatie en hulp, zelfs voordat er een probleem is, maakt duidelijk dat Megekko waarde hecht aan een soepele en positieve ervaringsbeleving voor hun klanten.
AlgemeenGoede en overzichtelijke website, met aanvaardbare prijzen.
Duidelijke communicatie, zowel op website als in de mails.
Mooie promoties met Black Friday
Zaterdagavond besteld (18u), zondagmiddag mail dat het pakket klaargemaakt werd en maandagvoormiddag al in huis.
AlgemeenEen prettige winkel om iets te kopen, met name omdat het bestelproces kort en overzichtelijk is. De bestelpagina is heel clean.
VerzendingHet product (speakers) werd snel bezorgd en wat vooral opviel: netjes verpakt met een nauw passende doos. Het was dus een mooi klein pakket dat wel goed was beschermd.
Ik heb nu een aantal keer besteld en dat ging altijd erg soepel, met goed geprijsde producten. Ik ben alleen nog nooit in contact geweest met de klantenservice, omdat ik nog nooit iets retour heb gestuurd. Ik kan daar dus niks over zeggen.
AlgemeenIk ben Megekko wel gaan gaan waarderen. Ze leveren over het algemeen snel en hebben vaak scherpe prijzen. Bestellen gaat eenvoudig. Wat ik oprecht handig vind is dat op de afrekenpagina ik op inloggen kan drukken en ik vervolgens niet terug hoef naar de pagina. De pagina ververst en al mijn gegevens staan ingevuld.
Ik had wel aangenomen dat retourneren gratis (omdat zoveel webwinkels dag wel hebben) zou zijn maar dat blijkt niet zo te zijn.
AlgemeenJaren geleden heb ik Megekko gebruikt om onderdelen voor mijn nieuwe PC te bestellen, voor mijn nieuwe PC heb ik dat weer gedaan. Op Black Friday heb ik bijna alle onderdelen voor mijn nieuwe build besteld, de volgende dag rond 19:00 was alles al netjes geleverd (PostNL), dus super blij mee!
De producten waren ook netjes geprijsd. Ik heb verder geen ervaring met de klantenservice van Megekko, daar heb ik tot nu toe gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken.
Heel snel geleverd, binnen een dag. Netjes in 2 dozen verpakt, geen beschadigingen, heel netjes.
AlgemeenIk heb van veel gehoord dat ik geen curved monitor moest nemen omdat die niet zo fijn zijn. ik heb het toch gedaan en het is echt top monitor. MSI G27CQ4 E2 2K 170Hz curved gaming monitor heeft mooie kwaliteit voor die prijs ik raad hem echt aan
AlgemeenVia tweakers heb ik makkelijk prijzen kunnen vergelijken. Zo ben ik met veel computer componenten bij Megekko uit gekomen. Ik vind dat zij een overzichtelijke website hebben en duidelijk communiceren over het bestel proces. Echt een aanrader
VerzendingAlle componenten zaten netjes verpakt. Er is duidelijk overna gedacht om het zo geod mogelijk te beschermen
Algemeende bestelling was goed verpakt en snel in huis. helaas ging na 7 maanden mijn moederbord kapot (die ik bij Megekko besteld had)
Verzendingde bestelling was goed verpakt en snel in huis. dat was erg fijn. zelfde dag geleverd als dat ze hadden beloofd.
KlantenserviceLet op!!! Ze hebben geen telefoon nummer wat wettelijk wel verplicht is!
Na 7 maanden ging mijn moederbord kapot. Eerste keer terug gestuurd. Redelijk snel bericht terug dat het "gerepareerd" zou zijn. Nadat ik het moederbord weer in had gebouwd kwam ik er vrij snel achter dat dit niet het geval was. Nogmaals terug gestuurd. dit keer kreeg ik te horen dat ze niks hebben kunnen vinden. Ik heb nogmaals het moederboard ingebouwd waarna hij het nog steeds niet deed. nogmaals terug gestuurd met het verzoek om mijn geld terug te krijgen. Vervolgens krijg ik het bericht dat ze het moederbord weer naar mij terugsturen omdat er geen problemen mee zouden zijn. In totaal 6 keer terug moeten sturen voordat ze eindelijk toegaven dat het moederbord toch ondeugdelijk was. Nu moet ik nog maar zien dat ik mijn geld terug krijg.
Ze zijn niet telefonisch te bereiken dus het contact is erg traag.
Zeer on tevreden over de klanten service. Ik bestel hier nooit meer wat.
Algemeenbestelling plaatsen ging makkelijk en kreeg het artikel in topstaat. levering was perfect op tijd en alles verliep goed.
Verzendingtoelichting niet nodig aangezien alles vlotjes verliep en er geen problemen aren met product / levering
Klantenservicenog geen porblemen gehad met het product dus heb geen contact moeten opneme maar denk wel wat ze zouden kunnen helpen als ik het zou willen retourneren.
AlgemeenIn het verleden wel eens vaker hier besteld. Tot nu toe nooit problemen gehad, behalve in dit specifieke geval.
Ik had een artikel besteld die ik na wikken en wegen toch weer na enkele minuten graag wilde annuleren. Annuleren is enkel mogelijk via een e-mail. Er is geen telefonische helpdesk, om de kosten te drukken (staat ook zo op de website).
Helaas schiet Megekko enorm tekort in het annuleringsproces. Het niet hebben van een telefonische klantendienst zorgt er nu voor dat ik op eigen kosten het artikel moet retourneren.
Het was economisch en vooral ook milieutechnisch veel slimmer om simpelweg een knop op de website te zetten zodat klanten kunnen annuleren.
In vervolg denk ik 2, misschien 3 keer na vóórdat ik iets hier koop. Hopelijk, jij als lezer ook.
Megekko doet aan zeer snelle levering. Via PostNL had ik het artikel de volgende dag al ontvangen in België. Hierop is niets aan te merken en komen ze gewoon hun belofte na.
Belangrijk. Retour is op eigen initatief en kosten. Niet zo prettig en kan veel beter. Daarom beoordeel ik de "verzending" ook als goed en niet als uitstekend.
Waarom moet ik contact opnemen met de klantenservice enkel per mail? In 2023 bestaan er chatbots e.d. die processen veel sneller kunnen afhandelen.
Voor de gekste vragen, zou directe chat op de website of zelfs telefonisch contact het meest prettigst zijn.
Megekko bespaard, naar eigen zeggen, op een te dure telefonische helpdesk. Mijns inziens zou ik als directeur/leidinggevende deze jarenlange besparing al lang hebben ingezet op slimmere afhandeling (zoals hierboven beschreven).
AlgemeenZeer slechte service nadat iets is aangeschaft. Afgescheept worden met standaard mailtjes dat ik op eigen kosten naar een computerwinkel kan gaan. Wanneer ik een defect apparaat heb toegestuurd en mijn geld liever terug wil krijg ik eerst een nieuw apparaat om vervolgens te horen te krijgen dat het termijn van 30 dagen is verstreken en kan fluiten naar mijn geld. Zelfs de mediamarkt is beter in haar service.
VerzendingStevig verpakt zodat het onderweg niet stuk kan gaan. Zoals je mag verwachten als je dure spullen aanschaft.
KlantenserviceZelden zo een incompetente service desk meegemaakt. Niet de mail lezen maar een standaard antwoord geven waar je he-le-maal niks mee kan. Als je dan reageert was het verspilde moeite want er wordt niet met je meegedacht. Exact 0 coulance richting de klant. Dit is men absoluut niet verplicht maar als je voor enkele duizenden Euro's spendeert verwacht je wel dat het bedrijf zich iets vriendelijker opstelt dan: "we hebben je geld en nu ophoepelen prutser."
AlgemeenIk heb op blackfriday een Amd ryzen 7 5700x gekocht met korting. Ten eerste is de korting heel goed gezien het me 20 euro bespaard heeft. Ten tweede ging het heel soepel dus helemaal top.
VerzendingDe processor lag binnen twee dagen op de mat. Hij kwam onbeschadigd aan dus ook helemaal niks te klagen.
AlgemeenHier aantal onderdelen gekocht voor mijn PC. Opzicht ging dat allemaal goed.
Totdat ik iets wilde vrage, Webshop heeft geen tel nr. En als je per mail advies vraagt blijkt dus dat ze zelf niet eens besef en benul te hebben wat ze verkopen. Ik krijg dan als volgt heel onprofesioneel een facebook link dat ik het maar op facebook kan gaan vragen. En als excuus wordt er gezegd om de kosten zo laag te houden hebben ze geen zogeheten adviseurs.
Hier klopt niks van want megekko is in veel gevallen niet de goedkoopste en retouren is ook niet gratis. Daarom koop ik nu bij andere webshops waaronder amazon.
wat hier gebeurd is zoveel mogelijk verdienen met zo min mogelijk personeel.
Je verkoopt producten waarvan je niet eens weet wat je verkoopt is naar mijn inziens onkundig en zeker als je klanten gaat doorverwijzen naar een facebook groep is dat erg onprofesioneel. .
Je ka in zo geval iets meer betalen waarvan je zeker weet dat je bij een winkel zit dat kennis heeft en bij eventueele problematiek de winkel het oplost en wat fijn dan is ook dat deze telefonisch bereikbaar is.
Dit bedrijf is duidelijk ineens telefoon loos.
****update*****
na mijn review ontving ik al snel een email van ricardo die kort gezegd het tegenovergestelde beschreef wat erg vervelend is. Ook hier hadden ze de mogelijkheid gehad even te bellen zodat ik dit nader kan uitleggen maar nee schijnbaar is de telefoon voor dit bedrijf een nogo om zo klanten te woord te staan maar linken ze onprofesoneel je liever door naar hun facebook pagina.
Ik ben hier nu echt klaar mee. Ze hebben de tijd gehad om mij telefonisch te contacteren zodat er meer duidelijkheid is ook dat is al te veel gevraagd.
Niks op aan te merken en dat was ook het enigste. Leveringen worden redelijk snel geleverd en netjes verpakt.
Klantenservicebij serieuze vragen over een bepaald product verwijst de klantenserivce de klant heel onprofesioneel naar een facebook om daar maar als volgt je vraag te stellen. Kennis en profesionaliteit is erg ver te zoeken
Tevens was dit een knip plak tekst dat ook op hun website vermeld staat na goed zoeken. en erg onkundig verschuilen zich achter email in plaats van de klant persoonlijk telefonisch te woord te staan.
AlgemeenASUS ROG Strix XG27AQMR 27" QHD 300Hz IPS monitor
Besteld. Ik was niet thuis, dus een familie-lid had het pakket aangenomen. Je ziet meteen dat het pakket al was geopend. ASUS tape was kapot. MeGekko tape overheen. Gebruikerssporen prima zichtbaar na openen verpakking. 2e hands product dus. Niet netjes. Beeldscherm had ook een dode pixel. Ik zit nu in het proces om dit artikel terug te sturen.
Dit is niet wat ik gewend ben van Megekko. Waar is het mis gegaan?
Het product kwam aan in de ASUS hoes, om het maar zo te noemen. Maar dan open gesneden en afgeplakt met Megekko tape...
KlantenserviceReactie was slecht. Ik mag het product in nieuwstaat terug sturen. Nieuwstaat? Dit product kwam niet eens in nieuwstaat bij mij aan.
AlgemeenAls zzp'er en IT-trainer heb ik regelmatig nieuwe hardware nodig. Na een prijsvergelijk via Tweakers kom ik meestal uit bij Megekko. Zo langzamerhand is Megekko mijn hofleverancier geworden. Ze zijn snel, hebben een ruim assortiment, terugsturen (doe ik zelden) wordt netjes afgehandeld, et cetera. Voor een ondernemer als ik een betrouwbare leverancier.
VerzendingZoals eerdere ervaringen was de levering binnen 24 uur (en als voorradig) en goed verpakt.
KlantenserviceJe voor advies een mailtje sturen die een paar uur later wordt beantwoord. Voor mijn vraag werd ik doorverwezen naar de facebook pagina handige-harries van Megekko-klanten. Een beetje meer werk, maar leverde meerdere antwoorden op, waarna ik een goede keuze kon maken.
AlgemeenWas een tijdje op zoek naar een nieuwe gpu, met de kerst bonus en en einde jaars bonus in zicht, heb ik besloten mezelf te trakteren tijdens black friday op een nieuwe gpu.
Megekko was een van de weinige die mijn kaart in de aanbieding had. Dus de keuze was snel gemaakt. Site is duidelijk, met veel keuze aan betaalmogelijkheden.
Goede zoekfunctie en no nonsense website design.
Snelle bezorging, vrijdag besteld zaterdag al in huis. Op tijd updates over waar alles was.
KlantenserviceGoede toelichting over bestelling, updates over status bestelling en snelle emails.
Na bezorging nog eens toelichting over garantie en eventuele retour opties.
AlgemeenVoor mijn werk had ik wat randapparatuur nodig. Het bestellen was erg makkelijk, producten super snel geleverd, en naar grote tevredenheid. Fijne webshop.
Verzending's-avonds besteld, de volgende dag geleverd en tussentijds duidelijk hoe laat de bestelling zou aankomen