Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMegekko heeft een ruim aanbod, prijzen zijn goed en de zoekfilters doen het goed, dus had snel de juiste ssd’s gevonden.
Besteld en volgende dag in huis!
De SSD’s waren goed verpakt, snel geleverd en ik kon voor levering alle pickup points in de buurt kiezen.
AlgemeenDit jaar heb mijn pc vervangen. Alle onderdelen besteld bij Megekko in delen. Prijs en snelheid is daarbij belangrijk. Megekko geeft mij altijd een vertrouwd gevoel en daarom bestel ik gerust dure onderdelen. Altijd top.
VerzendingAltijd goed verpakt en snel verzonden. Informatie over de zending is ook goed geregeld. Verzendkosten hoef je niet altijd te betalen, als je iets besteld waar geen Verzendkosten voor betaald hoeft te worden is alles in je bestelling zonder Verzendkosten. Ook al zijn het meerdere pakketten.
AlgemeenMegekko is echt mijn winkel van voorkeur voor het bestellen van computeronderdelen. Snelle verzending en goede verpakking, en natuurlijk goede humor (ook belangrijk).
VerzendingAlles wat ik over de jaren heb besteld kwam gewoon aan binnen de beloofde tijd, en goed verpakt. Dozen zijn niet komisch overgroot zoals bij veel andere winkels. De zombie zuurtjes waren trouwens een leuke verrassing, aangezien mijn laatste bestelling rond Halloween was.
AlgemeenAankoop van een 4060 oc 8gb.
Keurig verpakt, en verzonden op moment van mijn keuze. Waardoor ik zeker wist dat het niet naar een service punt ging of bij de buren zou belanden.
Goede eerlijke prijzen.
KlantenserviceVerder snelle reactie op mijn vragen, en keurige service. Kortom, prima betrouwbare verkoper en
Goede eerlijke prijzen.
AlgemeenNiets ter wereld kan mij beletten zich voor een ultieme ACER IPS-monitor geboren te voelen en zich met deze uitstekende visuele ervaring van Megekko te laten overspoelen. Met dit strak en stijlvol ontwerp lijken droom en werkelijkheid elkaar te begroeten, daar waar hemel en aarde elkaar te ontmoeten. Digitaal gelukkig worden begint bij Megekko vaak met gelukkig maken!
VerzendingEen voorbeeld voor andere leveranciers bij verzending van een kostbare en
kwetsbare levering van het bestelde product.
Algemeengewoon goed. Prijzen zijn concurrerend en levering is altijd conform verwachting. Gewoon wat je verwacht, maar dat doen ze dan oook.
Verzendinghelemaal prima. De PostNL vind ik zelf erg slecht de laatste tijd. Dus als ik veel elektronica bestel, laat ik het altijd bezorgen bij een afhaalpunt. Weet ik in elk geval zeker dat er niet ergens in een container of vochtige plek beland.
AlgemeenGeen bijzondere moeite moeten doen om de bestelling en de betaling te plaatsen.
Het enige wat ik wil aanmerken is dat de status van de bestelling van verzenden tot en met ontvangen, alleen via de e-mail wordt medegedeeld.
Het zou fijner zijn om dit ook op de website te tonen na het aanmelden.
Cor de Boer
---
Ik heb niet direct te maken gehad met de klantenservice. Ik neem echter aan dat dit zeker goed zal zijn, indien ik contact zou opnemen.
In dit geval betreft het een WD-Red schijf.
Wat mij opvalt in de specificaties is dat er vermeld wordt dat deze schijf niet "Hot plugable" zou zijn. Dit is echter onjuist.
Ten eerste zijn de pinnetjes op de aansluiting dusdanig gemaakt dat het deze schijf wel "Hot Plugable" is.
Deze schijf en ook andere uitvoeringen zijn NAS geschikt, dus id "Hot Plugable" toch wel nodig. Om een NAS te gaan uitzetten om en schijf te wisselen zou niet meer van deze tijd zijn.
Dus mijn advies is om dit goed te bekijken en aanpassen in de specificaties.
Cor de Boer
AlgemeenDe website is overzichtelijk en ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. De prijzen zijn ook concurrerend, maar zelfs als Megekko niet de goedkoopste is, kies ik toch liever voor hun vanwege de service.
VerzendingHalverwege de dag kreeg ik een mail dat één van m'n drie producten vertraagd was. Daarop mailde ik ze of ze de bestelling konden opsplitsen zodat ik de andere producten nog voor het weekend kon ontvangen. Binnen een uur kreeg ik reactie: de bestelling werd opgesplitst en de pakketjes zaten al in de uitgaande bak. De volgende dag heb ik zelfs alle drie de producten kunnen ontvangen, dus ook het vertraagde product.
AlgemeenMegekko heeft me een uitstekende koopervaring geboden. Het vinden en bestellen van mijn product was simpel en snel. De duidelijke prijsinformatie gaf me vertrouwen en het betalen verliep moeiteloos.
VerzendingDe levering was snel en traceerbaar, waardoor ik precies wist waar mijn pakket was. Kortom, een betrouwbare winkel met vlotte service. Ik raad Megekko zeker aan voor online aankopen!
AlgemeenIk heb na vele zoekuren uiteindelijk de Samsung Odyssey G6 27: 240Hz Gaming scherm gekocht. De aankoop ging vooraf door aardig zoekwerk en het lezen van reviews op heel wat sites.
Uiteindelijk had www.megekko.nl de beste deal.
Zondag besteld en maandag gewoon in huis. Snel, eenvoudig en goede service. Bestelling was heel snel geplaatst.
AlgemeenSnel besteld, snel geleverd. Uit vorige ervaringen ook goede en vriendelijke klantenservice. Met andere woorden, altijd uitstekend!
VerzendingWerd geleverd door postnl bij een ophaalpunt. Aan problemen veroorzaakt door de bezorger kan megekko weinig doen. Pakket wordt steeds snel geleverd aan de debetreffende leverancier.
AlgemeenHad een aantal onderdelen besteld, inclusief een kit ddr5 ram. Op de website stond duidelijk dat het verwacht werd in 2 dagen. 4 dagen later was het nog steeds niet verzonden en begon ik dagelijkse updates te krijgen over mijn bestelling (heel fijn trouwens). Het probleem hiermee is dat de aangegeven leveringsdatum elke dag bleef opschuiven. De leveringstijd bleef 2 dagen weg elke dag.
Na dat dit 4 dagen achter elkaar gebeurde wilde ik contact opnemen met de klantenservice om een beter idee te krijgen wanneer het product echt geleverd zou worden. Dit kan alleen via email, wat mij raar leek in 2023 maarja. Ik kreeg snel bericht terug, ik had meerdere vragen gesteld in de email en kreeg alleen antwoord op wanneer het product verwacht werd om te verzenden. Volgens klantenservice zou het 1 december aankomen. Toen ik de volgende dag keek naar de leverdatum voor de ram was het voor de 6de keer opgeschoven 4 dagen verder. Hierna order geannuleerd en bij andere webshops gaan kijken.
Als het product niet in hun eigen voorraad is heb je geen enkel idee wanneer het werkelijk geleverd word, uitkijken dus hiermee als je iets snel nodig hebt. Klantenservice lijkt mij een bot die automatisch door berichten leest en niet echte mensen, dat als enige contact optie met een bedrijf geeft geen fijn gevoel als je dure onderdelen koopt.
Dezelfde onderdelen bij azerty gekocht voor 20 euro meer in totaal en de volgende dag binnen gekregen. Ik zou hier nooit meer iets kopen.
Onduidelijke levertijden als het niet in eigen voorraad is bij megekko, uitkijken als je iets snel wil hebben na bestelling.
KlantenserviceKlantenservice is alleen bereikbaar via email, en uit mijn ervaring lijkt het op een chatbot die berichten door scant en niet een echte persoon die je problemen/vragen gaat behandelen.
AlgemeenGoede/overzichtelijke website waar je gemakkelijk de producten op kan vinden. Bestelproces is gemakkelijk te doorlopen. Na het plaatsen van je bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
VerzendingLevertijd van bestelling is conform de levertijd die aangegeven wordt op de website. Bij verzending ontvang je keurig netjes de track and trace gegevens en de producten worden netjes verpakt voor verzending.
AlgemeenDe website bood een duidelijk en overzichtelijk bestelproces, wat me erg tevreden stemde. Ik kon moeiteloos alle producten vinden zonder lang te hoeven zoeken.
VerzendingVolgens de website zou de hele bestelling binnen twee dagen arriveren. Echter, één specifiek product laat me nu bijna anderhalf week wachten voordat het wordt bezorgd.
KlantenserviceHet contact met de klantenservice verliep allesbehalve soepel. In eerste instantie was er geen telefoonnummer beschikbaar, wat betekende dat alle communicatie via e-mail moest verlopen.
Toen ik de klantenservice e-mailde met een verzoek om hulp bij de vertraagde levering van mijn product, was de reactie verrassend. In plaats van een oplossing te zoeken, werd mijn oorspronkelijke bestelling geannuleerd, zonder overleg werd een duurder product geplaatst en direct werd er een betaallink toegestuurd.
Na mijn tweede e-mail om mijn situatie beter uit te leggen, leek de medewerker geïrriteerd omdat er nog niet was betaald. Het resultaat was dat mijn bestelling werd opgesplitst en ik nu lang moet wachten op de laatste producten. Aan het einde van dit proces wilde ik niet langer een oplossing voor dit probleem, maar had ik een andere vraag gesteld. Helaas heb ik daar tot op heden geen antwoord op ontvangen.
Het is een waardeloos klantenservice.
AlgemeenIk heb het voor een goedkope prijs, het is een schone site met niet veel rommel
VerzendingDe levering was erg snel, ik had het binnen een dag in huis en ik kon de tracking zien.
AlgemeenTop, altijd van goede kwaliteit. Bestel hier altijd voor al mijn pc gerelateerde producten, puur omdat ik weet dat het bij hun altijd goed zit. Nog nooit problemen gehad met levering, kwaliteit of iets in deze richting. Mijn PC en ik zijn er blij mee!!
Snel geleverd, het pakket is ook stevig verpakt, daar ligt het uiteraard niet aan. Bestel hier al jaren.
KlantenserviceTevreden!!!! Goede/snelle reactie vis mail of instagram
Ook vind ik dat het sociaal media team echt een plus pun verdient
AlgemeenHet is makkelijk en overzichtelijk om een bestelling te plaatsen, daarnaast heb je diverse betaalmethodes.
VerzendingDe bestelling wordt razend snel geleverd en in een goede stevige verpakking. De lege ruimte wordt opgevuld met luchtplastic. Aandachtspunt is misschien duurzaamheid. Daarnaast zijn de bezorgkosten fair.
KlantenserviceAls je problemen hebt worden je problemen op een correcte wijzen behandeld en afgehandeld. Een niet functionerende schijf wordt netjes vervangen.
AlgemeenIk koop al mijn computer- en simgear bij Megekko. Scherpe prijzen, snelle levering en zeer klantvriendelijk.
VerzendingGeen klachten. Ze geven op hun site duidelijk aan of een artikel direct voorradig is of een paar dagen levertijd heeft. Ze hebben mij met “vandaag besteld morgen geleverd” nog nooit in de steek gelaten.
Klantenservice1 artikel gehad die binnen garantie defect raakt. Snel en netjes geholpen via de klantenservice. Via de post geretourneerd, keurig op de hoogte gehouden wat de reactie van de fabrikant was, binnen 2 weken een nieuw artikel geleverd gekregen.
AlgemeenIn de zoektocht om mijn i5 12e gen. een upgrade te geven kwam ik uit op de i5-14600k, wat een monster is dat.
In combinatie met de RTX4070 die ik ook gelijk mee besteld heb kan ik weer even vooruit met de games.
Zowel de processor en de videokaart waren goed qua pricing, dat is altijd mooi meegenomen
Verzending snel en op tijd geleverd. (de volgende dag)
Dat is in deze tijd van het jaar ook wel een anders.
AlgemeenOmdat ik componenten zocht voor mij PC was het belangrijk voor mij om goed te kunnen filteren op de websites die ik bezocht. De interface van de webshop was voor mij op dit punt onhandig (vooral de versie voor mobielen). Maar het bestelproces verliep wel soepel, daarom toch een voldoende.
VerzendingDe verzending was heel snel, en de bezorgtijd op de site klopte ook. Erg fijn.
KlantenserviceIk besloot na mijn bestelling dat ik een van de artikelen wilde omruilen en had hiervoor contact opgenomen met de klantenservice. Ik had erg snel een antwoord (binnen een uur of zo, en ook nog s'avonds!) en ze konden mijn bestelling heel gemakkelijk aanpassen. Een van de beste klantenservice ervaringen die ik heb mogen meemaken.