Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOok al zou ik niet kans maken op een prijs, zou ik alsnog een review achterlaten want ik ben zeer tevreden over Megekko.
Ik bestel hier al jaren onderdelen en producten voor mijn pc en het is altijd goed en snel geregeld van bestelling tot ontvangst.
Eind vorige maand al een bestelling gedaan waar ik geen klachten over had en afgelopen vrijdagavond last minute nog een bestelling moeten doen, want het toetsenbord van mijn partner had het begeven.
Zaterdagmiddag stond de bezorger al aan de deur met het toetsenbord, ik was natuurlijk erg blij met de snelle service, want happy wife = happy life. Dus mocht je snel een vervangend onderdeel nodig hebben voor de pc van je partner zonder dat de rest je om de oren vliegt, (of je eigen pc) kan ik Megekko van harte aanbevelen.
De bezorging was zoals altijd erg snel en de volgende dag al in huis, zelfs na een bestelling in de avond en het zat netjes en veilig verpakt.
AlgemeenSinds 2020 heb ik er voor de 1ste maal iets besteld en het werd letterlijk de volgende dag al reeds geleverd, nooit geen problemen met de aangekochte producten (beschadiging of defecten) , altijd goed en veilig ingepakt, altijd proper en deftig bezorgd. Nooit geen gezever gehad met een verloren pakket of we konden het niet leveren en blablabla. Dit wil zeggen dat het bedrijf en de koerierdienst een super geweldige samenwerking hebben die nu nog steeds standhoud. Megekko superteam ! Ik blijf het zeggen vanaf de 1ste review die ik geschreven had tot nu... Jullie zijn TOPPERS en ik ben een trouwe, fiere en trotse en natuurlijk niet te vergeten
"ZEER TEVREDEN KLANT"
dankuwel voor jullie topservice ! 🫶
Vandaag besteld en de volgende dag in huis en het is nooit anders geweest. Zeer sterke en goeie service !
KlantenserviceAlles verloopt daar zo vlotjes dat ik nog nooit de klantenservice heb moeten contacteren.
Zeer tevreden klant !
AlgemeenWe hebben meerdere keren bij Megekko spullen besteld en waren best tevreden. Helaas is de laatste bestelling een laptop op Black Friday nog steeds niet geleverd, maar wel betaald.
VerzendingLaptop zou een de volgende dag worden geleverd, enkele dagen later werden we afgewimpeld naar de verzender omdat deze nog steeds niet was geleverd. Inmiddels staat het paar dagen bij de vervoeder de status teruggestuurd naar verzender en nu krijgen we geen reactie meer. Inmiddels gaan we richting anderhalve week zonder laptop.
KlantenserviceHet afschuiven van de verantwoordelijkheid op andere partij en niet reageren op voorgesteld alternatief, opnieuw versturen desnoods andere laptop vinden wij erg teleurstellend. Er is vooraf betaald.
AlgemeenWegens ruimtegebrek in mijn Deepcool Matrexx 50 maar een Phanteks Enthoo Pro II Server Edition gekocht. Mijn H11DSi (E-ATX) icm mijn uitbreidingskaarten en videokaart moeten wel passen. Tevens wat verleng kabels voor de atx power gekocht omdat het een stuk grotere kast is. Kwam wel goed uit want ik had ze zeker nodig!
VerzendingAlles top verpakt aangekomen! Uiteraard was de case top verpakt vanuit de fabriek. De kabels waren los in een kleiner doosje verstuurd.
AlgemeenMegekko is altijd een fijne manier om te shoppen, ik kies ze eigenlijk altijd boven concurrenten zoals paradigit of alternate. De transparantie van het proces en de snelle bezorging zijn ook erg fijn, alleen is het wel jammer dat ik verzendkosten moet betalen als ik 1100 euro uitgeef bij hun.
VerzendingDe verzending is altijd snel en transparant. ik heb nog nooit gehad dat de geschatte verzendtijd niet klopte.
AlgemeenDe hele website is duidelijk genoeg en bestellen is een vlot proces! Informatie over producten, prijzen en shipping is correct en compleet
VerzendingOndanks black-friday drukte werd het pakket mooi de volgende dag geleverd op het aangegeven uur. Top
AlgemeenTijdens black friday gekeken, duidelijk aangegeven aanbiedingen werden getoont. Mijn producten waren duidelijk aangegeven na filteren en duidelijke productbeschrijving.
VerzendingHierbij kon ik contact opnemen of het product eerder geleverd kon worden zodra alles op voorraad was. Deze werd na contact direct ingepakt en opgestuurd !
KlantenserviceBij contact opnemen word er direct gereageerd en netjes geholpen. Ik was hier erg tevreden over.
Algemeenik bestel vaker bij megekko wat en het is gewoon altijd optijd binnen! Zelden gebeurt het dat een product niet optijd aankomt echter is het meestal vanwege drukte bij dhl/postnl
ook had ik laatst een product verkeerd besteld en het terug sturen was geen enkel probleem. Snelle service en makkelijk mail contact.
altijd alles optijd en netjes verpakt, zoals in mijn toelichting staat is het er gewoon altijd optijd en prima verpakt.
Ik bestel meestal ook bij megekko omdat ik weet dat ze snel zijn met versturen.
laatst een retour zending moeten doen van een bestelling, en dat ging prima. Kreeg netjes een retour formulier en terug sturen was uiteraard voor mijn eigen rekening omdat ik zelf de fout had gemaakt.
AlgemeenSteeds snel aan huis bezorgd, ook in België. Producten ook steeds in orde, ik heb er al meermaals besteld en nog nooit iets moeten terugsturen.
VerzendingKomt altijd één of twee dagen na bestelling aan. Nog nooit een product moeten terugsturen, ik bestelde er intussen al drie keer. Elke keer dik in orde.
AlgemeenAltijd snelle levering en denkt mee in het geval van een probleem met de geleverde hardware.
VerzendingBesteld en de volgende dag geleverd, zoals het hoort. En zoals ze altijd doen. Zeer tevreden en eigenlijk altijd de eerste plek waar ik voor hardware kijk.
AlgemeenRuim aanbod van producten. Je vindt er (bijna) altijd wat je zoekt en dit aan scherpe prijzen.
Productkenmerken en beschrijvingen zijn soms wel wat aan de magere kant.
De website in het algemeen is wel overzichtelijk en vlot in gebruik.
Snelle service en levering ook heel goed.
Megekke zelf voldoet aan alle kwaliteitseisen!
Goede/veilige verpakking vlotte service en verzonden/geleverd op het overeengestemde moment.
De samenwerking met PostNL daarentegen is niet altijd vlekkeloos.
Gelukkig zijn de pakketten altijd zorgvuldig ingepakt, want als ik zie hoe ze bij PostNL met de pakjes omgaan...
AlgemeenDonderdag om 9u besteld, vrijdag om 15u geleverd!
Sealed AMD Ryzen 7 doos, geen klachten!
Donderdag om 9u besteld, vrijdag om 15u geleverd!
Sealed AMD Ryzen 7 doos, geen klachten!
Donderdag om 9u besteld, vrijdag om 15u geleverd!
Sealed AMD Ryzen 7 doos, geen klachten!
AlgemeenGoede website met correcte prijzen. Zoekfunctie en productbeschrijving kunnen soms iets beter. Bestelproces is snel en efficiënt.
VerzendingOngelooflijk snelle verzending en volgende dag levering via postNL. Heb zelf vrijdagavond rond 18u besteld en zaterdag had ik het al in huis. Zeer tevreden.
AlgemeenMegekko heeft een ruim aanbod, prijzen zijn goed en de zoekfilters doen het goed, dus had snel de juiste ssd’s gevonden.
Besteld en volgende dag in huis!
De SSD’s waren goed verpakt, snel geleverd en ik kon voor levering alle pickup points in de buurt kiezen.
AlgemeenDit jaar heb mijn pc vervangen. Alle onderdelen besteld bij Megekko in delen. Prijs en snelheid is daarbij belangrijk. Megekko geeft mij altijd een vertrouwd gevoel en daarom bestel ik gerust dure onderdelen. Altijd top.
VerzendingAltijd goed verpakt en snel verzonden. Informatie over de zending is ook goed geregeld. Verzendkosten hoef je niet altijd te betalen, als je iets besteld waar geen Verzendkosten voor betaald hoeft te worden is alles in je bestelling zonder Verzendkosten. Ook al zijn het meerdere pakketten.
AlgemeenMegekko is echt mijn winkel van voorkeur voor het bestellen van computeronderdelen. Snelle verzending en goede verpakking, en natuurlijk goede humor (ook belangrijk).
VerzendingAlles wat ik over de jaren heb besteld kwam gewoon aan binnen de beloofde tijd, en goed verpakt. Dozen zijn niet komisch overgroot zoals bij veel andere winkels. De zombie zuurtjes waren trouwens een leuke verrassing, aangezien mijn laatste bestelling rond Halloween was.
AlgemeenAankoop van een 4060 oc 8gb.
Keurig verpakt, en verzonden op moment van mijn keuze. Waardoor ik zeker wist dat het niet naar een service punt ging of bij de buren zou belanden.
Goede eerlijke prijzen.
KlantenserviceVerder snelle reactie op mijn vragen, en keurige service. Kortom, prima betrouwbare verkoper en
Goede eerlijke prijzen.
AlgemeenNiets ter wereld kan mij beletten zich voor een ultieme ACER IPS-monitor geboren te voelen en zich met deze uitstekende visuele ervaring van Megekko te laten overspoelen. Met dit strak en stijlvol ontwerp lijken droom en werkelijkheid elkaar te begroeten, daar waar hemel en aarde elkaar te ontmoeten. Digitaal gelukkig worden begint bij Megekko vaak met gelukkig maken!
VerzendingEen voorbeeld voor andere leveranciers bij verzending van een kostbare en
kwetsbare levering van het bestelde product.
Algemeengewoon goed. Prijzen zijn concurrerend en levering is altijd conform verwachting. Gewoon wat je verwacht, maar dat doen ze dan oook.
Verzendinghelemaal prima. De PostNL vind ik zelf erg slecht de laatste tijd. Dus als ik veel elektronica bestel, laat ik het altijd bezorgen bij een afhaalpunt. Weet ik in elk geval zeker dat er niet ergens in een container of vochtige plek beland.
AlgemeenGeen bijzondere moeite moeten doen om de bestelling en de betaling te plaatsen.
Het enige wat ik wil aanmerken is dat de status van de bestelling van verzenden tot en met ontvangen, alleen via de e-mail wordt medegedeeld.
Het zou fijner zijn om dit ook op de website te tonen na het aanmelden.
Cor de Boer
---
Ik heb niet direct te maken gehad met de klantenservice. Ik neem echter aan dat dit zeker goed zal zijn, indien ik contact zou opnemen.
In dit geval betreft het een WD-Red schijf.
Wat mij opvalt in de specificaties is dat er vermeld wordt dat deze schijf niet "Hot plugable" zou zijn. Dit is echter onjuist.
Ten eerste zijn de pinnetjes op de aansluiting dusdanig gemaakt dat het deze schijf wel "Hot Plugable" is.
Deze schijf en ook andere uitvoeringen zijn NAS geschikt, dus id "Hot Plugable" toch wel nodig. Om een NAS te gaan uitzetten om en schijf te wisselen zou niet meer van deze tijd zijn.
Dus mijn advies is om dit goed te bekijken en aanpassen in de specificaties.
Cor de Boer