Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestellen gaat altijd heel gemakkelijk en snel. Het assortiment is erg uitgebreid en daarbij zijn de prijzen prima in orde. Het bestelproces verloopt vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden.
VerzendingVerzending erg snel en je wordt, middels e-mail, goed op de hoogte gehouden van het hele verzendproces
AlgemeenBen al jaren klant bij megekko.
Zelfs als er iets mis ging met de bestelling heeft de klantenservice mij geweldig verder geholpen!
Beste prijs voor de beste qualiteit!
Altijd zo snel mogelijk of eventueel als je een specifieke datum wilt kan dat ook!
KlantenserviceAltijd vriendelijk en altijd super snell een antwoord als je geen antwoord krijgt zal je waarschijnlijk geen lieve klant zijn ;P
AlgemeenHet was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. De prijzen zijn meestal goed waardoor ik steeds weer terug kom bij Megekko
VerzendingDe verzending was snel en kwam optijd aan. Ondanks dat ik laat op de avond bestelde
AlgemeenIk heb vrijwel al mijn onderdelen van mijn nieuwe pc hier besteld en allemaal de volgende dag ontvangen.
Veder werd ik goed geholpen toen ik melden dat er een kras op de side panel van mijn behuizing zat. Ik hoefde niet de hele behuizing terug te sturen maar een foto was genoeg.
Ik heb niets aan te merken op de verzending. Alles wat ik besteld heb was de volgende dag binnen.
KlantenserviceErg goed en snel geholpen. Vind het erg fijn dat ik niet mijn hele behuizing hoef terug te sturen voor een krasje.
AlgemeenSturen niet werkende producten op. Contacteer je support omdat je het pakketje niet kan terugsturen. De pakjespunten kunnen de barcode niet scannen.
Krijg je als antwoord: "Ja moet je 10€ betalen voor je pakketje op te sturen, en als het niet werkt zoals je beschrijft krijg je je geld terug."
Na enkele weken heb ik dan toch mijn geld terug gekregen, maar voor het pakje hoor je hen niet praten.
Deze shop zijn resellers maar met het hart op de portemonnee in plaats van bij de klant
Na het via de website aanvragen van een retourzending, kreeg ik een dag later een bon. Na het afprinten en plakken van op de doos, kreeg ik in 3 van de 5 pakjespunten te horen dat hun deze pakjes niet versturen. De 2 andere pakjespunten bestaan ondertussen niet meer.
Hierop kreeg ik te horen dat ik via postnl een bon moest betalen (9.6€) en dat deze teruggestuurd ging worden als de beschrijving klopt.
Snel beantwoord (eventueel door automatisering / bots) maar hun verhaal klopte niet met de werkelijkheid
AlgemeenWebsite en zoekfunctie zijn snel, het aanbod en de prijzen zijn erg goed/actueel. Heel professioneel.
VerzendingProducten waren goed verpakt en in voorraad. Dat is elders niet altijd het geval met Ubiquiti apparatuur.
AlgemeenSnel en correct geleverd zoals geadverteerd op de website.
Beter dan verwacht geholpen door de klantendienst.
Levering was wat Megekko betreft volledig in orde.
PostNL daarentegen was weer waardeloos zoals altijd (zelf afgetekend, achtergelaten aan de voordeur in de regen terwijl niemand thuis was)
Ik was iets vergeten toevoegen aan mijn bestelling, na contact met de klantendienst heb ik een extra bestelling zonder bijkomende verzendkosten verkregen.
AlgemeenBetrouwbaar, supersnel, meestal bij de voordeligste prijzen, en soms moet ik lachen om de branding. Nooit iets geks meegemaakt...
Verzending's avonds besteld, de volgende middag geleverd + goed op de hoogte gehouden van het proces
AlgemeenSnelle levering en alles is zoals vermeld.
Precies zoals het hoort te zijn. Ik bestel vaker bij megekko en dat met een reden!
Goed verpakt! De onderdelen / producten in de doos netjes vast gezet met luchtkussentjes. Dit voorkomt dat de boel in de doos schuift
KlantenserviceAlles is altijd goed geweest bij megekko. Nooit klantenservice nodig gehad. Ik kan me haast niet voorstellen dat mocht er ooit wat zijn dit stroef verloopt aangezien de rest ook soepeltjes verloopt
AlgemeenSnelle verzending, goede prijs en goed verpakt. Ik kreeg er ook nog een leuk en grappig stickervel bij na het invoeren van de code “megekko”. Kortom, dit is echt een top bedrijf!
VerzendingDe volgende dag nadat ik betaald had, kwam het pakketje al aan. De verzending was dus erg snel.
AlgemeenOnderdeel gekocht voor de PC, dit kwam erg spoedig aan en het werkt, goede service van de winkel met goede artikelen.
VerzendingDoordat de verzending zo snel binnenkwam ben ik erg tevreden over de service die geleverd werd.
Algemeenik bestel al jaren via MeGekko vaak de goedkoopste niet altijd.
de service is er top slechts 1 maal nodig gehad.
bezorging is keurig verpakt en snel geleverd.
product was met zorg verpakt. keurig op aangegeven tijd geleverd. sterker nog deze kon een dag eerder geleverd worden dan verwacht.
Klantenservicetop service goed bereikbaar. dit maal niet nodig gehad, is een eerdere ervaring van een andere bestelling.
AlgemeenVery fast, very nice. Safe for sure. Delivered in only 1 days. Super cool. Thanks
VerzendingDelivered very fast. The product arrived undamaged. I was very pleased. Thanks for your attention.
KlantenserviceGood communication. I was informed instantly about every moment of my order via e-mail. Awesome
AlgemeenZondag besteld en maandag ochtend al in huis! Wederom weer top geregeld! Al jaren goede ervaringen!
VerzendingErg snelle levering zelfs op zondagen! Goed verpakt met factuur in de doos en op de mail!
AlgemeenAlles ging van een leien dakje. Bestelling, Ideal betaling, emailbevestiging en ontvangst van het pakket met PostNL de volgende dag, zoals belooft. Het product was goed beschermd verpakt. Super snelle service Megekko!
AlgemeenSnelle levering de volgende dag, lage prijs. Opnieuw ben ik tevreden met mijn bestelling bij de megekko winkel
VerzendingSnelle levering de volgende dag, goederen goed verpakt. de winkel rapporteert de voortgang van de levering
AlgemeenIk heb besloten om bij Megekko te blijven bestellen vanwege mijn contact met de kolantenservice. Daartoe moet ik wel benadrukken dat ik zeer tevreden bent.
Verzendingwat levering betreft, ben ik zeer tevreden. Ik raad iedereen aan om bij Megekko te bestellen.
KlantenserviceBen blij met hoe de klantenservice hun klanten benaderen. Heel snel en met resultaat. Top.
AlgemeenHet was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en kreeg mijn product de volgende dag binnen zonder problemen.
VerzendingGeen problemen gehad. Volgende dag binnen werkt zoals het beloofd. De bezorger heeft netjes aangebeld en ik heb het parket de volgende dag na bestelling binnen.
AlgemeenAl jaren is Megekko een van de vele webshops(winkels) waar ik me "dingetjes" van bestel. Vooral bij PC en gaming gerichte aankopen weet ik hun te vinden.
Scherpe prijzen, leuke acties, breed assortiment en verschillende betaalopties zorgen ervoor dat je gauw weer even een kijkje gaat nemen om wellicht weer wat binnen te halen... (althans ik dan haha)
Meest recentelijk had ik op 28nov 2023 een bestelling geplaats via de webshop. Alles was vanuit Megekko op tijd verzonden en duidelijk aangegeven per mail dat mijn pakket onderweg was. Track & Trace gekoppeld aan mijn DHL app voor inzicht, all good.
Dag erna zou het geleverd moeten worden, ik had aangegeven in de app deze in een afhaalpunt te laten bezorgen om het na werk op te halen (niemand zou thuis zijn). Pakket heeft het nooit gehaald.
Tot op de dag van vandaag (7dec 2023) dat ik dit schrijf, staat nog steeds in mijn DHL app dat het pakket nog "onderweg met de bezorger" is.
Inmiddels heeft Megekko dit probleem al opgelost!
Zal ik maar vooropstellen dat dit absoluut niks te maken heeft met Megekko! Ze pakken op tijd in en geven jou duidelijk aan dat een bestelling klaar is voor verzending en wanneer deze is verstuurd met track & trace.
Het is helaas bij mij vaker fout gegaan bij het afleveren... dat probleem lag aan PostNL en DHL. Helaas woon ik in een stad en wijk waar veel issues zijn met pakkettendiensten... veel worden niet geleverd, zijn "vermist", worden niet naar de juiste afhaalpunten gebracht etc... Dus nogmaals, Megekko heeft hier voor mij geen schuld aan, het is meestal shit en af en toe gaat het zonder issues...
Megekko had snel weten te schakelen nadat het duidelijk was bij DHL dat mijn pakket "vermist" hadden verklaart is mijn bestelling meteen (in overleg met mij) weer opgestuurd. Deze is meteen ook goed aangekomen.
Bij mijn issues met levering en/of wanneer ik een vraag wilde stellen ben ik altijd keurig, netjes en zeer vriendelijk te woord gestaan door het personeel.
Ze denken met je mee en stellen je gerust bij issues door jou op de hoogte te houden van wat er eventueel speelt.
Ik heb verschillende medewerkers gesproken die mij hebben geholpen wanneer dingen goed fout gingen bij een bestelling.
Het personeel mag zeer zeker in het zonnetje gezet worden!
Megekko is en blijft voor mij een Go-To winkel voor mijn electronica aankopen!
Top guys!!!!
AlgemeenGoede prijs, snel geleverd en goed verpakt.
Helaas was de geleverde AMD processor bij aankomst defect.
Aangemeld op de website en snel afgehandeld met een RMA melding.
Goed op de hoogte gehouden dat het pakketje is ontvangen en binnen 2 uur doorgestuurd naar de leverancier.
Hoop op een vervangend artikel, maar daar gaat Megekko niet over ;-)
snel verzonden in goede verpakking zonder onnodig verpakking materiaal
factuur in de doos en factuur in de mail
helaas was de AMD processor defect, megekko heeft snel op het RMA verzoek gereageerd en snel doorgestuurd naar de leverancier, van de stappen ben ik goed op de hoogte gehouden