Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSite is super overzichtelijk, het assortiment is prima, en de prijzen zijn bijna altijd de laagste op de markt. Levertijden zijn steeds binnen de 24 uur voor alle bestellingen die ik daar al heb geplaatst. Altijd zeer tevreden geweest over mijn bestellingen.
VerzendingOngeveer 5 bestellingeng tot nu toe, en altijd op tijd en zonder zorgen. Verpakking is altijd goed.
Klantenserviceniet echt moeten werken met klantenservice, maar aangezien de profgessionaliteit tijdens het bestellen, kan het niet slecht zijn.
AlgemeenOverzichtelijke site, goede prijzen en prima assortiment. De voorraadgegevens en levertijden kloppen altijd. Ik bestel sinds 2019 regelmatig bij MeGekko en ben zeer tevreden over het proces en de afhandeling.
VerzendingTot op heden heb ik ongeveer 10 bestellingen bij MeGekko geplaatst en heb altijd exact ontvangen wat ik heb besteld, prima verpakt en zonder afwijkende leveringsdata.
Algemeenalles makkelijk te vinden en specificaties goed aangegeven, over algemeen alles wat je van een webshop verwacht.
Verzendingwordt goed aangegeven wanneer het product bezorgd wordt en wordt een track and trace meegestuurd
AlgemeenIk heb de laptop gevonden die ik zocht en die gemakkelijk aan mijn eisen voldoet. De vergelijkingsfunctie heeft mij hierbij geholpen. Ik heb meer dan vier laptops vergeleken totdat ik de mijne kreeg.
Verzendinghet is ok . Bezorging via postnl. Ik zag dat de bezorger de doos onvriendelijk op de grond zette. Gelukkig was de verpakking voldoende om de laptop te beschermen.
Algemeengoedkoper dan eender welke andere gelijkaardige winkel in de BeNeLux.
zeer klantgericht, ik kom hier al jaren shoppen en ben hier nog nooit teleurgesteld. ze hebben ook een leuke community op FB die je op alle mogelijke manieren ondersteunen of helpen met je eigen build of set up.
---
zeer klantgericht en helpen je ervaring tot een hoger niveau te leiden.
ik moet hier meer woorden zetten om te voldoen aan de norm om dit te mogen posten, maar ik vond dat ik alles al gezegd had met de hierboven genoemde statement.
zeer gemakkelijk om een eventuele aanpassing in de bestelling te kunnen doen moest er 1 van je artikels niet meer op stock zijn zodat je niet hoeft te wachten of de mogelijkheid om je bestelling op te splitsen, allemaal geen probleem.
AlgemeenGoede prijs voor de procucten. Fijne, snelle website. Veel betaalopties. Bestellen ging vlot en soepel.
VerzendingAlle producten waren netjes verpakt. Geen beschadigingen. Passende doos (niet overdreven groot). Zeer snelle levering, aangezien ik met Kerst had besteld!
AlgemeenSuper snelle verzending en scherpe prijs, zoals ik van MeGekko gewend ben. Nooit problemen en altijd netjes verpakt.
VerzendingPrima verpakt verzonden. Wordt via PostNL geleverd wat in België eigenlijk altijd goed gaat. Geen klachten hierover te melden. Ook vind ik het netjes dat ze altijd verzendkosten in rekening brengen, zo ben je bewust van de kosten en zit het niet verstopt in de prijs van de artikelen.
AlgemeenHeel tevreden over de deze webwinkel.
Goede prijzen, snelle verzending, en goede support.
kan Megekko ten zeerste aanraden
De verzending is nu eerder dan origineel gepland.
Alles wordt geleverd de dag na verzending.
Op vrijdag avond voor nieuwjaar mailtje gestuurd ivm met geheugen dat vrij lange levering had.
10 minuten later al een antwoord, en de bestelling werd aangepast en dezelfde avond nog verzonden!
AlgemeenMegekko is altijd een fijne winkel, nog nooit problemen mee gehad. Het enige wat ik jammer vind is het order track systeem, dit is niet super uitgebreid!
VerzendingVerzending was op tijd geen problemen mee, tracking link was wat lastig te vinden buiten de mail
KlantenserviceHelpen vaak goed! Soms een lange wachttijd maar vooral op momenten dat het erg druk is
AlgemeenMegekko heeft altijd de beste prijzen en snelste leveringen.
Hun producten zijn van hoge kwaliteit en ik zal in de toekomst van hun blijven bestellen.
Mijn bestelling was tijdens de feestdagen, maar ze hebben het alsnog zo snel mogelijk verzonden.
KlantenserviceNa de aankoop had ik een vraag. Ik schreef een mail en ze gaven mij binnen 2 uur een antwoord.
Een van de beste klantenservice die ik heb gezien.
AlgemeenAlle producten die ik wilde kopen om mijn game pc te bouwen waren bij Megekko op voorraad. Vandaar dat ik het daar besteld heb.
VerzendingOp tweede kerstdag in de avond onderdelen besteld om een nieuwe game pc te bouwen. De volgende dag om 12:00 uur al in huis.
KlantenserviceContact gehad met de klantenservice over de gratis 3 maanden game pass code die bij het moederbord geleverd zou worden. Er zat niks in de doos en het was vanuit de website niet duidelijk hoe de actie precies werkte. Na een paar mailtjes heen en weer begrepen ze wat ik bedoelde en is uitgelegd hoe de actie werkte.
AlgemeenMegekko.nl is een goede zaak waar ik altijd mijn pc spullen bestel. Dik tevreden met het aanbod, service en levering. Megekko.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod en redelijke prijzen. Volgende keer bestel ik er weer!
VerzendingAls je met post.nl besteld en het zijn dure spullen wordt er altijd een handtekening gevraagd!
AlgemeenAlgemene beschikbaarheid van producten, snelheid van afhandeling en levering: uitstekend! Eigenlijk zoals is gewend ben van Megekko.
VerzendingOndanks Kerstperiode, precies geleverd wanneer is aangegeven. Prima verpakkingen, schokbestendig en stevig. Betrouwbaar en op tijd.
AlgemeenHet is altijd simpel om je items te vinden op de website en het bestellen en leveren gaat altijd soepel en snel.
VerzendingJe krijgt netjes een status bericht als er iets in je bestelling wijzigt. Ook hier netjes een bericht dat het verzonden is met een bezorgdatum. Alles netjes verlopen, geen verrassingen.
AlgemeenZoals te verwachten was alles duidelijk en werden verzendkosten duidelijk aan gegeven. Ook voldoende betalingsmogelijkheden voor Belgische klanten.
VerzendingHet werd zelf eerder geleverd dan verwacht, wat niet vanzelfsprekend is tijdens de eindejaarsperiode, maar ik blij want sneller kunnen verder werken aan project. Bedankt!
AlgemeenTop bedrijf snelle leveringen goede support en makkelijk en snel te retouren moest ondermaatse mijn headset terug sturen was snel en hele nieuwe terug gestuurd kortom top bedrijf!
VerzendingTop bedrijf snelle leveringen goede support en makkelijk en snel te retouren moest ondermaatse mijn headset terug sturen was snel en hele nieuwe terug gestuurd kortom top bedrijf!
KlantenserviceTop bedrijf snelle leveringen goede support en makkelijk en snel te retouren moest ondermaatse mijn headset terug sturen was snel en hele nieuwe terug gestuurd kortom top bedrijf!
AlgemeenOrder proces loopt altijd heel soepel met genoeg betaal opties, Megekko is mijn goto webshop voor electronica etc
VerzendingAltijd snelle bezorging van mijn bestelling, als het op voorraad is word het altijd volgende dag geleverd.
KlantenserviceSnel en helder word er gecommuniceerd mocht er iets zijn met de bestelling, maar dit komt niet vaak voor want het is altijd prettig winkelen en zonder problemen.
AlgemeenWas op zoek naar een set nieuwe muismatten en toevallig hadden ze bij Megekko een type voor een lage prijs te koop. Waarschijnlijk de laatst op voorraad want nu staat hij er weer voor de normale prijs op. Als je eenmaal gewend bent aan de zoek optie dan werkt het wel fijn en kan je alles wel vinden. Bestellen zelf ging volt en ben netje op de hoogte gehouden van de voorgang. Een muismat was niet op voorraad en moest nog besteld worden. Deze was ruim op tijd binnen om het op de voorgesteld dag te kunnen afleveren.
VerzendingOnderdelen werden op de voorgesteld dag afgeleverd door DHL en waren netjes verpakt in de bekende Megekko doos met de bijhorende tape. De muismat die voor een lage prijs op de site stond was in originele staat en geen miskoop.
Algemeende prijs is goed en ik krijg er goede kwaliteit spullen voor dus zeer tevreden
Verzendinghet was meteen de volgende dag geleverd en zonder kapotte verpakking of slechte bezorger en ik kon gewoon zelf tekeken
AlgemeenMeeste onderdelen van mijn first build zijn hier besteld wegens beste prijs.
Van prijs tot levering was alles uitstekend. 2 onderdelen waren niet niet in stock wat niet op de website vermeld was maar heb alles binnen de week ontvangen.
Geduld is een mooie zaak en ik ben altijd mooi op de hoogte gehouden geweest.
Ik bestel hier zeker terug toekomst gewijs.
Daarbij heb ik ook een extra game als cadeau gekregen. Niet exact mijn genre maar dit is wel service. Indien je nog een beoordeling geeft op een bepaald onderdeel zoals gevraagd krijg je nog een extra bonus/korting.
Snelle levering. Mogelijkheid tot apart onderdelen verzenden of als 1 geheel.
Alles behalve een specifieke luchtkoeler (thermalright phantom) heb ik hier besteld dus dat wil wel wat zeggen.
Altijd mooi op de hoogte gebracht geweest indien wijzigingen. Contact gebeurde via mail. Helemaal goed.