Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVoor het eerst besteld in november 2023, een moederbord en AIO (los van elkaar). Bestelproces was vlekkenloos, informatie over een vertraging snel en accuraat, en de verzonden producten waren netjes ingepakt.
Plus ik kwam erachter dat dit vroeger mijn geliefde "CD-ROM land" was, dus het lijkt allemaal nog steeds goed te gaan daar ondanks een overname!
Er was bij de AIO vertraging vanuit de fabrikant, dit werd direct doorgegeven, en aangegeven hoe lang het zou duren, wat ook klopte. Zending was daarna netjes op tijd en goed verpakt.
AlgemeenVertraagde bestelling, vertraagde communicatie en een verlopen actiepagina. Voor een winkel welke zich profileert als voor de echte tweaker helaas een onverwachte set aan teleurstellende ervaringen.
VerzendingIn november nieuwe hardware componenten besteld bij Megekko, drie dagen later bericht: "Helaas heeft jouw bestelling vertraging opgelopen". Uiteindelijk werd het 8 dagen later geleverd.
KlantenserviceVideokaart bij Megekko besteld in de veronderstelling dat deze mee deed aan de Star Field actie zoals vermeld op de site (https://www.megekko.nl/info/amd-starfield). Na contact met de klantenservice bleek dat de actie reeds was verlopen. Je zou verwachten dat de actiepagina dan niet meer zichtbaar is, of op z'n minst dat de looptijden van de actie op de actiepagina vermeld staan. 12 dagen wachten op die berichtgeving was ook niet prettig.
AlgemeenUpgrade voor m'n PC besteld om 22:28, had niet meer verwacht dat deze de volgende dag geleverd zou worden maar tot mijn verbazing stond alles om 11.00 klaar om op te halen!
VerzendingAlles netjes ingepakt en snel verzonden naar een postNL pickup locatie, de componenten apart in een doos maar met ruim voldoende plastic.
AlgemeenIk bestel niet regelmatig bij hun. Enkels als het product daar goedkoper is Volgens Tweakers.
In al mijn ervaringen nooit problemen gehad. Ik ben ook geen haastige besteller die het meteen moet hebben.
Producten die ik bestel zijn vaak niet groot en meestal wel goed ingepakt. En de producten die ik bestel, passen meestal wel in de brievenbus.
AlgemeenTrap niet in de positieve reviews. Die zijn vrijwel allemaal gekocht onder het mom van een winactie.
Ik heb door deze partij maandenlang mijn pc niet kunnen gebruiken. Ik heb er duizenden euros aan hardware besteld vorig jaar. Na maandenlang problemen te hebben gehad met mijn moederbord had ik besloten deze terug te sturen. Door een lange RMA process kon ik mijn pc niet gebruiken. Nadat ik mijn moederbord weer terug had was het probleem er nog steeds. Na verder onderzoek te hebben gedaan kwam ik er achter dat het een probleem met de revisie was van het moederbord dat ik heb. Er is een nieuwe revisie uitgebracht door de fabrikant om dat te verhelpen.
De producten waren prima verpakt. Niet goed maar ook niet slecht. Er was verpakking, niet heel veel maar het deed z'n werk.
KlantenserviceIk mocht doodleuk weer een RMA starten en ze zeiden dat ze het willen vervangen. Maar vervolgens niet ingaan op mijn verwijzing dat ik de nieuwe revisie wil hebben (omdat die het probleem niet zou hebben heb ik daar om gevraagd). Verder gevraagd of ik het moederbord opgestuurd mag krijgen waarna ik de oude weer terug stuur zodat ik niet weer zonder computer zit. Maar dat was allemaal maar moeilijk en doen ze niet aan. Dat noem je service blijkbaar. Maar een klant 2 maanden laten wachten is allemaal maar doodnormaal.
Een waardeloze partij om mee te werken mocht je een RMA nodig zijn.
Ze zijn erg traag en negeren een deel van de vragen. Verder komen ze alleen maar met standaard antwoorden. Net een robot waar je tegen praat.
AlgemeenGrote onderdelen besteld voor een nieuwe gaming pc build.
- case
- moederbord
- processor
- processor koeling
De webshop werkt uitstekend. Ik heb de bestelling trouwens via een smartphone geplaatst en de mobiele versie van de webshop werkt ook uitstekend.
Zeer tevreden.
Ik heb de bestelling geplaatst rond 18u en de volgende dag kwam de bestelling netjes aan. Alle onderdelen waren uitstekend verpakt en hadden geen schade. Hier was ik bang voor zoals sommige koeriers die soms behandelen...
Dus alles bijeen uitermate tevreden, dit is tevens mijn 2de maal besteld, 4 jaar geleden ook onderdelen besteld en zelfde verhaal, alles kwam op tijd en goed verpakt aan.
Algemeenniet ok = niet goed = het gevoel hebben dat de klant niet belangrijk is
Wij hebben een bestelling geplaats op 03/12/2023 van twee Kingstone Data traveler MAX 1 TB via een Webshoporder ME031223000103 en onmiddellijk betaald met bancontact. De factuur volgde op hetzelfde moment per mail. Op 04/12/2023 kreeg ik via mail van Megekko dat de bestelling geleverd was.
Het tegendeel was waar. Er was niets geleverd.
We hebben dat onmiddellijk meegedeeld per mail en u verschuilen ze zich achter de procedures van PostNL.
Ik heb het gevoel dat ze de klant niet belangrijk vinden.
Megekko neemt dus totaal geen verantwoordelijkheid om hun probleem op te lossen.
Ik kan dus niet anders dan deze negatieve review schrijven en het dossier aan onze advocaat geven.
Als iemand meer info wenst kan deze persoon altijd contact opnemen met info@EuroCollect.eu of +32/492273699
niet ok = niet goed = het gevoel hebben dat de klant niet belangrijk is
niet ok = niet goed = het gevoel hebben dat de klant niet belangrijk is
Ik heb het gevoel dat ze de klant niet belangrijk vinden.
AlgemeenOnlangs een SSD besteld om rond 22:00 in de avond met ( hoop ) dat die de volgende dag zou aankomen en gelukkig is hij de volgende dag binnen.
Top kwaliteit en raad Megekko zeker aan.
Bestelling voor 22u gedaan en volgende dag in huis gekregen. Dankjewel voor de snelle levering Megekko!
AlgemeenAsus a15 gaming laptop besteld. Eerst reviews nagelezen op diverse sites en daarna bij Megekko besteld. Dit mede door een goede indruk op een beurs en een goede prijs.
Verzending29 december besteld en op 30 december werd de laptop bezorgd.
Was goed verpakt. De laptop zat in een doos en deze weer in een extra doos met de nodige bescherming .
AlgemeenWebsite is overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden, categorieën zijn logisch en ook de filters zijn handig in gebruik.
VerzendingVerzending verliep soepel, in eerste instantie zou het een paar dagen duren maar omdat ik een nogal obscuur item bestelde toch de order opgesplist en wat aanwezig was werd direct verstuurd en was de volgende dag in huis.
KlantenserviceAls er een item met wachttijd besteld is komt er dagelijks een mail met de huidige status ervan, en met de vraag het op te splitsen. Op de vraag om het op te splitsen was binnen een halfuur contact en alles is verder netjes afgehandeld.
AlgemeenIk heb op megekko de msi g4212 besteld, ik vind een hele fijne, goede en hoge kwaliteit monitor voor deze prijs.
Megekko heeft goede service want ik kreeg bijvoorbeeld gratis verzendkosten en het werd ook nog de volgende dag meteen bezorgd.
Ik vond het ook goed dat een half uur nadat ik mijn bestelling geplaatst had een mail kreeg dat hij is opgestuurd.
De verzending vind ik uitstekend; ik kreeg namenlijk gratis verzend kosten, het werd een half uur daarna al verzonden en hij was de volgende dag binnen.
KlantenserviceDe klantenservice vond ik heel fijn want ik kreeg van megekko en PostNL de hele tijd een maiol hoe het met me pakketje ging en er waren ook heel veel betaal mogelijkheden.
Ik vind het ook goed dat er 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie is maar ik had het niet nodig.
AlgemeenGoede webwinkel. Alles is makkelijk vinden en goedkoper dan in andere winkels. Ook snele levertijd(meestal)
VerzendingEerste bestelling komt snel. Maar tweede staat dat die komt over 2 dagen ik heb 27.12.23 bestelt, op 29.12.23 ik heb brief gekregen dat mij bestelling komt over 2 dagen. Op 30.12.23 ik heb nog één brief gekregen dat die komt over 5 dagen.
AlgemeenHet hele verhaal was eigenlijk perfect. Ik heb 5 18tb harde schijven gekocht. Ik had er in het verleden hier ook al wat gekocht en koop wel vaker hier iets. Wat mij aanstaat is het volgende: Op de website zijn de zaken goed en snel te vinden. Nu moet ik toegeven dat ik mijn eerste computer reeds in 1980 gebouwd heb en als ik iets onderneem dan oriënteer ik mij meestal breed en weet precies wat ik wil hebben. Meestal zijn ze bij Megekko een paar euro duurder, maar iedereen wil wat verdienen en het gaat om de service. Onmiddellijk na het bestellen ontvang je een bevestiging. Dat is uitstekend, omdat als er iets verkeerd gaat je direct kunt reageren! Vervolgens houdt men zich strikt aan de opgegeven bezorgingstijden en dat krijgt mijn applaus. Ten slotte heeft men de zaken keurig en stevig verpakt, niets mis mee. Er kwamen meerdere dozen maar het was duidelijk handzaam ook prettig voor de bezorgers. Die bezorging gebeurt meestal via Post en daar kun je ook staat op maken. Als je dus een berichtje krijgt het komt tussen 13.30 en 15.30 kun je er ook staat op maken dat het komt. Een pluim voor Megekko en natuurlijk ook voor tante Post, die ik kan het niet anders zeggen goede en intelligente bezorgers. Ze nemen zelfs de moeite als er toch toevallig niemand thuis kan zijn, om even om de hoek te komen, waar mijn kantoor is en de spullen daar af te leveren. Dat neemt mij een heleboel zorgen
uit de hand. Beloofd is beloofd bij Megekko en dat is een groot compliment waard!
Zie de toelichting
Ik heb een keer een beroep moeten doen op de klanten service. Ik wilde meer info over een product. Men nam er keurig de tijd voor en gaf me precies wat ik zocht. Ik had duidelijk de indruk dat ik met iemand sprak die wist waar hij het over had.
AlgemeenMijn favoriete online winkel. Goede prijzen, mooie aanbiedingen en snelle verzending met perfecte opvolging door e-mails.
VerzendingSnelle verzending en goede info. Ze komen tot nog toe bij inmiddels al mijn aankoop moment als 1 van de weinige online winkels hun levertijd na. Geen valse beloftes of teleurstellingen gehad.
AlgemeenVier bestellingen en een retour gedaan.
Allen op tijd en de laatste bestelling zelfs op de dag voor kerst binnen gekregen.
De verkeerd bestelde SSD kon ik na overleg met Megekko zelfs weigeren aan de deur en de terugbetaling stond binnen een week op mijn rekening.
Geen 5 sterren omdat ze niet altijd de goedkoopste zijn.
Zal hier zeker nog bestellen in de nabije toekomst.
Pakketje werd zeker zeker zeker zeker zeker zeker op tijd geleverd (minimum aantal woorden he)
Klantenservicedenken mee maar reactie is niet altijd flitsend snel snel snel snel (minimum aantal woorden he)
AlgemeenLevertijd op website staat niet altijd goed vermeld waardoor je soms verrast wordt met een e-mail waarin wordt aangegeven dat de levering is vertraagd.
Klantenservice is enkel per e-mail bereikbaar, deze reageren binnen 24 uur.
Bestellen gaat erg makkelijk en retouren worden snel verwerkt.
Verzenden gaat bij voorraad snel, als je overdag een bestelling plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden en heb je de bestelling de volgende dag in huis (over de levering door PostNL/DHL gaan we het maar niet hebben)
KlantenserviceDe klantenservice is enkel te bereiken via e-mail, zij reageren meestal binnen 24uur op je bericht.
Persoonlijke ervaring is erg goed en de meeste berichten werden binnen 2 uur al beantwoord (2 maal een kleine 24uur moeten wachten tot bericht)
AlgemeenEen uitstekende webwinkel, zeker zeer goed van prijs.
art (printer) beschreven zoals het hoort, perfect
Had verkeerd Leveradres ingegeven, mailtje gestuurd en 10min. later al antwoord dat het was aangepast
KlantenserviceZeer tevreden met de klantenservice, zeer snelle en vriendelijke respons op de vragen, dus ook perfect 👌
AlgemeenOp de website was het overzichtelijk wanneer ik aan het zoeken was naar een videokaart. En uiteindelijk ook eentje kunnen vinden. Het was in voorraad, en ik kreeg me bestelling de volgende dag al binnen. Alles verliep soepel. Ga zo door!!!!
VerzendingVerzendingen was prima en snel gedaan. Volgende dag ontvangen zonder problemen bij een dhl afhaalpunt
AlgemeenNa het doen van de bestelling ging alles pijlsnel. Bevestiging en verzending gaat op top snelheid. Gelukkig ging post.nl ook voorspoedig. In de namiddag besteld, de volgende dag, eind van de ochtend, bezorgd !
VerzendingPijlsnel verzonden, binnen één uur ! post.nl werkte ook gelukkig snel en efficient mee !
AlgemeenPrima web winkel met goede prijzen. Ze hebben ook prima service (per ongeluk verzonden naar verkeerde adres was snel opgelost)
VerzendingGoed verpakt, snel in huis en over het algemeen gewoon goed. Korte correctie (verkeerde adres ivm verhuizing) van mij was ook snel en goed behandeld.